Bitcoin Forum
December 10, 2016, 08:38:00 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 »
  Print  
Author Topic: An (even more) optimized version of cpuminer (pooler's cpuminer, CPU-only)  (Read 1531162 times)
jedimstr
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784



View Profile
December 15, 2013, 04:04:40 PM
 #781

Hmm.  From the ls -l it shows you have minerd already to go so you should be all set.

Try this: chmod 777 minerd

Then try executing minerd again using your pool and username/password combo.  Don't just copy and paste the raw parameters I had above that list http://whateverPool. Those are just placeholders.  Use your own parameters for whatever pool and worker credentials you registered for.

1481402280
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481402280

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481402280
Reply with quote  #2

1481402280
Report to moderator
1481402280
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481402280

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481402280
Reply with quote  #2

1481402280
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481402280
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481402280

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481402280
Reply with quote  #2

1481402280
Report to moderator
1481402280
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481402280

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481402280
Reply with quote  #2

1481402280
Report to moderator
1481402280
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481402280

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481402280
Reply with quote  #2

1481402280
Report to moderator
Sheldor333
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile
December 15, 2013, 04:42:05 PM
 #782

Still getting:
-bash: ./minerd: No such file or directory

And I do use my pool data and worker credentials. That is not a problem.

allanlumi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
December 15, 2013, 04:46:12 PM
 #783

you to know that you have to repack it befor you give the next order?Huh?

I have the same thing running on 8 servers Cheesy

Earn Devcoins by Writing DVC: 15Mz9rXXL6NNBiDJkPZES3HxnF6vT5nu7X
jedimstr
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784



View Profile
December 15, 2013, 06:18:51 PM
 #784

Sheldor333 - ran it no problems testing it using what you sent me in PM... Check your messages for a screenlog/screenshot.

mota966
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
December 15, 2013, 07:20:40 PM
 #785

Is it possible to get stratum block information from a pool when solo mining, I know this can be done on cgminer but was wondering if the same can be done with cpuminer.
I appreciate your help.
Sheldor333
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile
December 16, 2013, 01:49:24 AM
 #786

Sheldor333 - ran it no problems testing it using what you sent me in PM... Check your messages for a screenlog/screenshot.
This guy helped me a lot. Fixed what was bothering me. Thanks a LOT!!!

Schleicher
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 630



View Profile
December 17, 2013, 01:48:00 AM
 #787

CPUminer is project of the Month at Sourceforge:
http://sourceforge.net/blog/december-2013-potm/
Congratulations.

Bitcoin donations: 1H2BHSyuwLP9vqt2p3bK9G3mDJsAi7qChw
belskiy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
December 17, 2013, 06:54:07 AM
 #788

Maini want to cpu's on this pool: ru-1.litecoinpool.ru but nothing happens because of the internet, namely:
My internet connection is through a corporate proxy form: proxy.xxxxx with identifying users by username / password via http on port 8080. (in any case, so the browser works and all third-party programs, such 2GIS etc.).
All are advised to configure through mining_proxy, downloaded, tried to set up, nothing happens, the error outputs.
Not configure any known miner on cpu, through my proxy internet, I already broke my brain. Went through all the forums, nobody faced with proxies. Please help me with the settings.
flexgroo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
December 17, 2013, 09:01:02 AM
 #789

hello guys, i am trying to mine a alt-coin in a pool and was told to user this program

i cant seem to figure it out, i download the one for windows 64 bit, i have win7

i extracted it to its own folder it had 4 files, i clicked on minerd to open it and it started its thing in dos... and then failed and is still failing every 30 seconds, i think i am missing a step or two, lol

like when to put in ip address, port, username, password for the pool i am trying to get in

with cgminer it gave me a prompt in dos to type those in, this doesnt let me do anything

http request failed: failed connect to 127.0.0.1:9332; no error
the error is json_rpc_call failed, retry after 30 seconds

please help i am trying to learn to mine on a windows laptop using CPU, i know it will suck and be slow and next to no hashrate, but its fun and i am learning something new...

BTC 13qcDv7PtNsc97zW4hoDoWg6Y2K4gNyyvz please donate anything trying to get enough to get in a pool, until i can find a good place to buy btc
BIL BVVMitegGu1RVwaEzfFLN8fkbJauF4ucHo New coin
[Buy BTC in the USA - Coinbase referral]
jedimstr
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784



View Profile
December 17, 2013, 11:02:03 AM
 #790

hello guys, i am trying to mine a alt-coin in a pool and was told to user this program

i cant seem to figure it out, i download the one for windows 64 bit, i have win7

i extracted it to its own folder it had 4 files, i clicked on minerd to open it and it started its thing in dos... and then failed and is still failing every 30 seconds, i think i am missing a step or two, lol

like when to put in ip address, port, username, password for the pool i am trying to get in

with cgminer it gave me a prompt in dos to type those in, this doesnt let me do anything

http request failed: failed connect to 127.0.0.1:9332; no error
the error is json_rpc_call failed, retry after 30 seconds

please help i am trying to learn to mine on a windows laptop using CPU, i know it will suck and be slow and next to no hashrate, but its fun and i am learning something new...

Start up a separate CMD line window (you can do this from Start Button/Run and type CMD and hit enter).
Go to the directory you downloaded CPUMiner using cd c:\wherever\Folder\path.
Then type this filling in your Altcoin pool info:
Code:
minerd.exe -o http://[pool url]:[pool port] -u [username] -p [password]



Ferris419
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
December 17, 2013, 07:43:56 PM
 #791

I am so confused with all this mining coins stuff Sad I cannot figure out how to connect to a pool using minerd I keep getting this.... stratum authentication failed ...retry after 30 seconds ....if some could please help me out I would highly appreciate it.
SlidingHorn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
December 17, 2013, 07:47:23 PM
 #792

I am so confused with all this mining coins stuff Sad I cannot figure out how to connect to a pool using minerd I keep getting this.... stratum authentication failed ...retry after 30 seconds ....if some could please help me out I would highly appreciate it.

Hi Ferris419

-  What coin are you mining, and from which pool?
-  Are you registered with the pool?
-  Have you set up workers at this pool?

Ferris419
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
December 17, 2013, 07:52:22 PM
 #793

I am so confused with all this mining coins stuff Sad I cannot figure out how to connect to a pool using minerd I keep getting this.... stratum authentication failed ...retry after 30 seconds ....if some could please help me out I would highly appreciate it.

Hi Ferris419

-  What coin are you mining, and from which pool?
-  Are you registered with the pool?
-  Have you set up workers at this pool?
Hi I am trying to BIL coin and I have tried all the 3 pools with no avail I have setup accounts on all 3 pools and created workers on all 3 pools. I also tried to mine Lotto coin same result. the only coin ive been successful with has been mincoin.
SlidingHorn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
December 17, 2013, 07:54:47 PM
 #794


Hi I am trying to BIL coin and I have tried all the 3 pools with no avail I have setup accounts on all 3 pools and created workers on all 3 pools. I also tried to mine Lotto coin same result. the only coin ive been successful with has been mincoin.

Can you either post a screenshot of what you're entering into your terminal to start cpuminer and any error messages you're receiving?

If it's not working for any of them, I think you likely have something wrong with your command

Ferris419
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
December 17, 2013, 07:59:32 PM
 #795


Hi I am trying to BIL coin and I have tried all the 3 pools with no avail I have setup accounts on all 3 pools and created workers on all 3 pools. I also tried to mine Lotto coin same result. the only coin ive been successful with has been mincoin.

Can you either post a screenshot of what you're entering into your terminal to start cpuminer and any error messages you're receiving?

If it's not working for any of them, I think you likely have something wrong with your command

C:\Users\justin\Desktop\pooler-cpuminer-2.3.2-win32>minerd -o stratum+tcp://jp.n
ut2pools.com:5595 -u justin -p f
[2013-12-17 14:58:43] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-17 14:58:43] 2 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-17 14:58:43] Starting Stratum on stratum+tcp://jp.nut2pools.com:5595
[2013-12-17 14:58:43] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-17 14:58:44] Stratum authentication failed
[2013-12-17 14:58:44] ...retry after 30 seconds



SlidingHorn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
December 17, 2013, 08:06:11 PM
 #796


Hi I am trying to BIL coin and I have tried all the 3 pools with no avail I have setup accounts on all 3 pools and created workers on all 3 pools. I also tried to mine Lotto coin same result. the only coin ive been successful with has been mincoin.

Can you either post a screenshot of what you're entering into your terminal to start cpuminer and any error messages you're receiving?

If it's not working for any of them, I think you likely have something wrong with your command

C:\Users\justin\Desktop\pooler-cpuminer-2.3.2-win32>minerd -o stratum+tcp://jp.n
ut2pools.com:5595 -u justin -p f
[2013-12-17 14:58:43] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-17 14:58:43] 2 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-17 14:58:43] Starting Stratum on stratum+tcp://jp.nut2pools.com:5595
[2013-12-17 14:58:43] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-17 14:58:44] Stratum authentication failed
[2013-12-17 14:58:44] ...retry after 30 seconds


What is the worker name for this machine on this pool?  

Your -u argument should read:

-u justin.workername

EDIT:  You're using the wrong port # for this pool.  Should be 5565, not 5595

Ferris419
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
December 17, 2013, 08:07:55 PM
 #797

omg lol thank you so much! that fixed my problem I was getting so irritated I knew it was something simple ! its working now!!!
railzand
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462

Lux e tenebris


View Profile
December 19, 2013, 10:01:05 AM
 #798

This is just a great program. Thanks so much, my i7 mobile gets about 60k.
Is there a way to have a failover pool?

~Money~
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170


Missing Me!


View Profile WWW
December 19, 2013, 01:08:03 PM
 #799

anyone can help me solve this on my centOS?

Quote
[root@server cpuminer-2.3.2]# ./minerd --url=http://ypool.net:8083 --userpass=user:pass
[2013-12-19 08:02:47] 8 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 2 to cpu 2
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 3 to cpu 3
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 4 to cpu 4
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 5 to cpu 5
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 6 to cpu 6
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 7 to cpu 7
[2013-12-19 08:02:48] HTTP request failed: Empty reply from server
[2013-12-19 08:02:48] json_rpc_call failed, retry after 30 seconds


Quote
[root@server cpuminer-2.3.2]# ./minerd --url=stratum+tcp://ypool.net:8083 --userpass=user:pass
[2013-12-19 08:04:52] 8 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 3 to cpu 3
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 2 to cpu 2
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 4 to cpu 4
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 5 to cpu 5
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 6 to cpu 6
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 7 to cpu 7
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-19 08:04:52] Starting Stratum on stratum+tcp://ypool.net:8083
[2013-12-19 08:04:52] stratum_recv_line failed
[2013-12-19 08:04:52] ...retry after 30 seconds


Digicoiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 246



View Profile
December 19, 2013, 08:19:14 PM
 #800

I'm trying to mine applecoins on Digital Ocean with this cpuminer at apc.cipherpool.com but getting all rejected shares.  The site directed me to download this miner.  What's wrong?

./minerd --url=stratum+tcp://stratum.cipherpool.com:8836  --userpass=x:x

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!