Bitcoin Forum
October 19, 2018, 04:13:41 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 »
  Print  
Author Topic: An (even more) optimized version of cpuminer (pooler's cpuminer, CPU-only)  (Read 1951981 times)
Ferris419
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”


View Profile
December 17, 2013, 07:43:56 PM
 #781

I am so confused with all this mining coins stuff Sad I cannot figure out how to connect to a pool using minerd I keep getting this.... stratum authentication failed ...retry after 30 seconds ....if some could please help me out I would highly appreciate it.



▄▄           ▄▄▄▄▄▄             ▄▄▄▄▄▄           ▄▄         ▄▄        ▄▄             ▄▄▄▄▄▄            ▄▄                  ▄             ▄▄▄▄▄▄▄ 
██        ▄██▀▀▀▀▀▀██        ▄██▀▀▀▀▀▀██▄        ███▄       ██        ██          ▄██▀▀▀▀▀▀██▄         ██                 ███            ██▀▀▀▀██▄
██       ██▀                ██▀        ▀██       █████▄     ██        ██         ██▀        ▀██        ██                ██ ██           ██     ██
██      ▐█▌                ▐█▌          ▐█▌      ██ ▀███▄   ██        ██        ▐█▌          ▐█▌       ██               ██   ██          ██▄▄▄▄█▀
██      ▐█▌                ▐█▌          ▐█▌      ██   ▀███▄ ██        ██        ▐█▌          ▐█▌       ██              ██     ██         ██▀▀▀▀██▄
██       ██▄                ██▄        ▄██       ██     ▀█████        ██         ██▄      ▄▄  █        ██             ██       ██        ██     ██
██        ▀██▄▄▄▄▄▄██        ▀██▄▄▄▄▄▄██▀        ██       ▀███        ██          ▀██▄▄▄▄▄ ██          ██▄▄▄▄▄▄      ██         ██       ██▄▄▄▄██▀
▀▀           ▀▀▀▀▀▀             ▀▀▀▀▀▀           ▀▀         ▀▀        ▀▀             ▀▀▀▀▀  ▀▀         ▀▀▀▀▀▀▀▀     ▀▀           ▀▀      ▀▀▀▀▀▀▀ 
           ▄▄███▄▄
     ▄▄███████████▄▄
 ▄▄███████████████████▄▄
███████████▌ ▐███████████
██▌ ▐███████ ███████▌ ▐██
███ ████▀▀██ ██▀▀████ ███
███ ██▀▄████ ████▄▀██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
 ▀▀ ██ █████ █████ ██ ▀▀
     ▀ █████ █████ ▀
         ▀▀█ █▀▀
The Premier   ───────────────────
Digital Asset Management Ecosystem
────────   Powered by the ICNQ Token


▾  Medium
▾  Twitter
▾  LinkedIn
▾  Subscribe


.I C N Q   T O K E N.

The Token for Digital Asset Management
1539922421
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539922421

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539922421
Reply with quote  #2

1539922421
Report to moderator
1539922421
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539922421

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539922421
Reply with quote  #2

1539922421
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539922421
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539922421

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539922421
Reply with quote  #2

1539922421
Report to moderator
SlidingHorn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
December 17, 2013, 07:47:23 PM
 #782

I am so confused with all this mining coins stuff Sad I cannot figure out how to connect to a pool using minerd I keep getting this.... stratum authentication failed ...retry after 30 seconds ....if some could please help me out I would highly appreciate it.

Hi Ferris419

-  What coin are you mining, and from which pool?
-  Are you registered with the pool?
-  Have you set up workers at this pool?

Ferris419
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”


View Profile
December 17, 2013, 07:52:22 PM
 #783

I am so confused with all this mining coins stuff Sad I cannot figure out how to connect to a pool using minerd I keep getting this.... stratum authentication failed ...retry after 30 seconds ....if some could please help me out I would highly appreciate it.

Hi Ferris419

-  What coin are you mining, and from which pool?
-  Are you registered with the pool?
-  Have you set up workers at this pool?
Hi I am trying to BIL coin and I have tried all the 3 pools with no avail I have setup accounts on all 3 pools and created workers on all 3 pools. I also tried to mine Lotto coin same result. the only coin ive been successful with has been mincoin.



▄▄           ▄▄▄▄▄▄             ▄▄▄▄▄▄           ▄▄         ▄▄        ▄▄             ▄▄▄▄▄▄            ▄▄                  ▄             ▄▄▄▄▄▄▄ 
██        ▄██▀▀▀▀▀▀██        ▄██▀▀▀▀▀▀██▄        ███▄       ██        ██          ▄██▀▀▀▀▀▀██▄         ██                 ███            ██▀▀▀▀██▄
██       ██▀                ██▀        ▀██       █████▄     ██        ██         ██▀        ▀██        ██                ██ ██           ██     ██
██      ▐█▌                ▐█▌          ▐█▌      ██ ▀███▄   ██        ██        ▐█▌          ▐█▌       ██               ██   ██          ██▄▄▄▄█▀
██      ▐█▌                ▐█▌          ▐█▌      ██   ▀███▄ ██        ██        ▐█▌          ▐█▌       ██              ██     ██         ██▀▀▀▀██▄
██       ██▄                ██▄        ▄██       ██     ▀█████        ██         ██▄      ▄▄  █        ██             ██       ██        ██     ██
██        ▀██▄▄▄▄▄▄██        ▀██▄▄▄▄▄▄██▀        ██       ▀███        ██          ▀██▄▄▄▄▄ ██          ██▄▄▄▄▄▄      ██         ██       ██▄▄▄▄██▀
▀▀           ▀▀▀▀▀▀             ▀▀▀▀▀▀           ▀▀         ▀▀        ▀▀             ▀▀▀▀▀  ▀▀         ▀▀▀▀▀▀▀▀     ▀▀           ▀▀      ▀▀▀▀▀▀▀ 
           ▄▄███▄▄
     ▄▄███████████▄▄
 ▄▄███████████████████▄▄
███████████▌ ▐███████████
██▌ ▐███████ ███████▌ ▐██
███ ████▀▀██ ██▀▀████ ███
███ ██▀▄████ ████▄▀██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
 ▀▀ ██ █████ █████ ██ ▀▀
     ▀ █████ █████ ▀
         ▀▀█ █▀▀
The Premier   ───────────────────
Digital Asset Management Ecosystem
────────   Powered by the ICNQ Token


▾  Medium
▾  Twitter
▾  LinkedIn
▾  Subscribe


.I C N Q   T O K E N.

The Token for Digital Asset Management
SlidingHorn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
December 17, 2013, 07:54:47 PM
 #784


Hi I am trying to BIL coin and I have tried all the 3 pools with no avail I have setup accounts on all 3 pools and created workers on all 3 pools. I also tried to mine Lotto coin same result. the only coin ive been successful with has been mincoin.

Can you either post a screenshot of what you're entering into your terminal to start cpuminer and any error messages you're receiving?

If it's not working for any of them, I think you likely have something wrong with your command

Ferris419
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”


View Profile
December 17, 2013, 07:59:32 PM
 #785


Hi I am trying to BIL coin and I have tried all the 3 pools with no avail I have setup accounts on all 3 pools and created workers on all 3 pools. I also tried to mine Lotto coin same result. the only coin ive been successful with has been mincoin.

Can you either post a screenshot of what you're entering into your terminal to start cpuminer and any error messages you're receiving?

If it's not working for any of them, I think you likely have something wrong with your command

C:\Users\justin\Desktop\pooler-cpuminer-2.3.2-win32>minerd -o stratum+tcp://jp.n
ut2pools.com:5595 -u justin -p f
[2013-12-17 14:58:43] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-17 14:58:43] 2 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-17 14:58:43] Starting Stratum on stratum+tcp://jp.nut2pools.com:5595
[2013-12-17 14:58:43] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-17 14:58:44] Stratum authentication failed
[2013-12-17 14:58:44] ...retry after 30 seconds






▄▄           ▄▄▄▄▄▄             ▄▄▄▄▄▄           ▄▄         ▄▄        ▄▄             ▄▄▄▄▄▄            ▄▄                  ▄             ▄▄▄▄▄▄▄ 
██        ▄██▀▀▀▀▀▀██        ▄██▀▀▀▀▀▀██▄        ███▄       ██        ██          ▄██▀▀▀▀▀▀██▄         ██                 ███            ██▀▀▀▀██▄
██       ██▀                ██▀        ▀██       █████▄     ██        ██         ██▀        ▀██        ██                ██ ██           ██     ██
██      ▐█▌                ▐█▌          ▐█▌      ██ ▀███▄   ██        ██        ▐█▌          ▐█▌       ██               ██   ██          ██▄▄▄▄█▀
██      ▐█▌                ▐█▌          ▐█▌      ██   ▀███▄ ██        ██        ▐█▌          ▐█▌       ██              ██     ██         ██▀▀▀▀██▄
██       ██▄                ██▄        ▄██       ██     ▀█████        ██         ██▄      ▄▄  █        ██             ██       ██        ██     ██
██        ▀██▄▄▄▄▄▄██        ▀██▄▄▄▄▄▄██▀        ██       ▀███        ██          ▀██▄▄▄▄▄ ██          ██▄▄▄▄▄▄      ██         ██       ██▄▄▄▄██▀
▀▀           ▀▀▀▀▀▀             ▀▀▀▀▀▀           ▀▀         ▀▀        ▀▀             ▀▀▀▀▀  ▀▀         ▀▀▀▀▀▀▀▀     ▀▀           ▀▀      ▀▀▀▀▀▀▀ 
           ▄▄███▄▄
     ▄▄███████████▄▄
 ▄▄███████████████████▄▄
███████████▌ ▐███████████
██▌ ▐███████ ███████▌ ▐██
███ ████▀▀██ ██▀▀████ ███
███ ██▀▄████ ████▄▀██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
 ▀▀ ██ █████ █████ ██ ▀▀
     ▀ █████ █████ ▀
         ▀▀█ █▀▀
The Premier   ───────────────────
Digital Asset Management Ecosystem
────────   Powered by the ICNQ Token


▾  Medium
▾  Twitter
▾  LinkedIn
▾  Subscribe


.I C N Q   T O K E N.

The Token for Digital Asset Management
SlidingHorn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
December 17, 2013, 08:06:11 PM
 #786


Hi I am trying to BIL coin and I have tried all the 3 pools with no avail I have setup accounts on all 3 pools and created workers on all 3 pools. I also tried to mine Lotto coin same result. the only coin ive been successful with has been mincoin.

Can you either post a screenshot of what you're entering into your terminal to start cpuminer and any error messages you're receiving?

If it's not working for any of them, I think you likely have something wrong with your command

C:\Users\justin\Desktop\pooler-cpuminer-2.3.2-win32>minerd -o stratum+tcp://jp.n
ut2pools.com:5595 -u justin -p f
[2013-12-17 14:58:43] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-17 14:58:43] 2 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-17 14:58:43] Starting Stratum on stratum+tcp://jp.nut2pools.com:5595
[2013-12-17 14:58:43] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-17 14:58:44] Stratum authentication failed
[2013-12-17 14:58:44] ...retry after 30 seconds


What is the worker name for this machine on this pool?  

Your -u argument should read:

-u justin.workername

EDIT:  You're using the wrong port # for this pool.  Should be 5565, not 5595

Ferris419
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”


View Profile
December 17, 2013, 08:07:55 PM
 #787

omg lol thank you so much! that fixed my problem I was getting so irritated I knew it was something simple ! its working now!!!



▄▄           ▄▄▄▄▄▄             ▄▄▄▄▄▄           ▄▄         ▄▄        ▄▄             ▄▄▄▄▄▄            ▄▄                  ▄             ▄▄▄▄▄▄▄ 
██        ▄██▀▀▀▀▀▀██        ▄██▀▀▀▀▀▀██▄        ███▄       ██        ██          ▄██▀▀▀▀▀▀██▄         ██                 ███            ██▀▀▀▀██▄
██       ██▀                ██▀        ▀██       █████▄     ██        ██         ██▀        ▀██        ██                ██ ██           ██     ██
██      ▐█▌                ▐█▌          ▐█▌      ██ ▀███▄   ██        ██        ▐█▌          ▐█▌       ██               ██   ██          ██▄▄▄▄█▀
██      ▐█▌                ▐█▌          ▐█▌      ██   ▀███▄ ██        ██        ▐█▌          ▐█▌       ██              ██     ██         ██▀▀▀▀██▄
██       ██▄                ██▄        ▄██       ██     ▀█████        ██         ██▄      ▄▄  █        ██             ██       ██        ██     ██
██        ▀██▄▄▄▄▄▄██        ▀██▄▄▄▄▄▄██▀        ██       ▀███        ██          ▀██▄▄▄▄▄ ██          ██▄▄▄▄▄▄      ██         ██       ██▄▄▄▄██▀
▀▀           ▀▀▀▀▀▀             ▀▀▀▀▀▀           ▀▀         ▀▀        ▀▀             ▀▀▀▀▀  ▀▀         ▀▀▀▀▀▀▀▀     ▀▀           ▀▀      ▀▀▀▀▀▀▀ 
           ▄▄███▄▄
     ▄▄███████████▄▄
 ▄▄███████████████████▄▄
███████████▌ ▐███████████
██▌ ▐███████ ███████▌ ▐██
███ ████▀▀██ ██▀▀████ ███
███ ██▀▄████ ████▄▀██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
███ ██ █████ █████ ██ ███
 ▀▀ ██ █████ █████ ██ ▀▀
     ▀ █████ █████ ▀
         ▀▀█ █▀▀
The Premier   ───────────────────
Digital Asset Management Ecosystem
────────   Powered by the ICNQ Token


▾  Medium
▾  Twitter
▾  LinkedIn
▾  Subscribe


.I C N Q   T O K E N.

The Token for Digital Asset Management
railzand
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250

Lux e tenebris


View Profile
December 19, 2013, 10:01:05 AM
 #788

This is just a great program. Thanks so much, my i7 mobile gets about 60k.
Is there a way to have a failover pool?

~Money~
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 515


View Profile
December 19, 2013, 01:08:03 PM
 #789

anyone can help me solve this on my centOS?

Quote
[root@server cpuminer-2.3.2]# ./minerd --url=http://ypool.net:8083 --userpass=user:pass
[2013-12-19 08:02:47] 8 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 2 to cpu 2
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 3 to cpu 3
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 4 to cpu 4
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 5 to cpu 5
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 6 to cpu 6
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 7 to cpu 7
[2013-12-19 08:02:48] HTTP request failed: Empty reply from server
[2013-12-19 08:02:48] json_rpc_call failed, retry after 30 seconds


Quote
[root@server cpuminer-2.3.2]# ./minerd --url=stratum+tcp://ypool.net:8083 --userpass=user:pass
[2013-12-19 08:04:52] 8 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 3 to cpu 3
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 2 to cpu 2
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 4 to cpu 4
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 5 to cpu 5
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 6 to cpu 6
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 7 to cpu 7
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-19 08:04:52] Starting Stratum on stratum+tcp://ypool.net:8083
[2013-12-19 08:04:52] stratum_recv_line failed
[2013-12-19 08:04:52] ...retry after 30 seconds


FREE for a while ...
Digicoiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 309
Merit: 250


In Crypto I trust.


View Profile
December 19, 2013, 08:19:14 PM
 #790

I'm trying to mine applecoins on Digital Ocean with this cpuminer at apc.cipherpool.com but getting all rejected shares.  The site directed me to download this miner.  What's wrong?

./minerd --url=stratum+tcp://stratum.cipherpool.com:8836  --userpass=x:x

zeewolf
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 236
Merit: 100


In dreamland; he awaits you.


View Profile WWW
December 19, 2013, 08:31:20 PM
 #791

THIS cpu miner does not support scrypt-jane, which Applecoin uses.

Try compiling source from here :

https://github.com/ali1234/cpuminer.git

Then:
./minerd --algo=scrypt-jane ...

Digicoiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 309
Merit: 250


In Crypto I trust.


View Profile
December 19, 2013, 08:54:49 PM
 #792

THIS cpu miner does not support scrypt-jane, which Applecoin uses.

Try compiling source from here :

https://github.com/ali1234/cpuminer.git

Then:
./minerd --algo=scrypt-jane ...

I tried that and confirmed I could mine yacoin with it.  But when I tried applecoin pool it didnt' work.  Does this cpu miner support stratum?

 ./minerd -a scrypt-jane -o stratum+tcp://stratum.cipherpool.com:8836 -u x -p x
"Try `minerd --help' for more information."
G K G
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
December 27, 2013, 05:10:11 PM
 #793

anyone can help me solve this on my centOS?

Quote
[root@server cpuminer-2.3.2]# ./minerd --url=http://ypool.net:8083 --userpass=user:pass
[2013-12-19 08:02:47] 8 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 2 to cpu 2
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 3 to cpu 3
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 4 to cpu 4
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 5 to cpu 5
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 6 to cpu 6
[2013-12-19 08:02:47] Binding thread 7 to cpu 7
[2013-12-19 08:02:48] HTTP request failed: Empty reply from server
[2013-12-19 08:02:48] json_rpc_call failed, retry after 30 seconds


Quote
[root@server cpuminer-2.3.2]# ./minerd --url=stratum+tcp://ypool.net:8083 --userpass=user:pass
[2013-12-19 08:04:52] 8 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 3 to cpu 3
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 2 to cpu 2
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 4 to cpu 4
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 1 to cpu 1
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 5 to cpu 5
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 6 to cpu 6
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 7 to cpu 7
[2013-12-19 08:04:52] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-12-19 08:04:52] Starting Stratum on stratum+tcp://ypool.net:8083
[2013-12-19 08:04:52] stratum_recv_line failed
[2013-12-19 08:04:52] ...retry after 30 seconds

ypool uses xpt proxy, which is not supported by cpuminer directly.
you can download the xptproxy application from ypool's "how dig coin" menu and follow the steps given there

dukewipen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
December 30, 2013, 09:43:22 AM
 #794

Do you have a compiled version of the program for unix?
pmconrad
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 100


View Profile WWW
December 30, 2013, 11:59:09 AM
 #795

I have packages for openSUSE + Fedora: https://build.opensuse.org/package/show/home:p_conrad:coins/cpuminer

Bosoiy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 0


View Profile
December 30, 2013, 03:36:54 PM
 #796


thank you Roll Eyes
flexgroo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
December 30, 2013, 07:02:32 PM
 #797

Hello all, i am making my mining rig now, and using 3 290x, so i can now mine using GPU

I download CGminer, and started to try and figure it out, but it looks like i need a master degree in computing... lol  it says to download so many files, and things, is there not a file to just double click and boom, it starts working? or do i really need to make all these folders and follow the 4 pages on the readme.txt

any help would be nice, or i will just have a miner and no software, Sad
arbnewsd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
December 30, 2013, 07:18:58 PM
 #798

Hi
Anyone heard about speed up CPUminer by recode? Huh
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1008


/dev/null


View Profile
December 30, 2013, 07:53:15 PM
 #799

Hi
Anyone heard about speed up CPUminer by recode? Huh
FUD?!

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
LibertyCrypto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile WWW
December 31, 2013, 08:12:13 PM
 #800

Following:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=55038.0

when I get to..
$ ./configure CFLAGS="-O3"      I get this...
Quote
checking for the version of libcurl... 7.24.0
checking for libcurl >= version 7.15.2... yes
checking whether libcurl is usable... no
configure: error: Missing required libcurl >= 7.15.2
My libcurl is 7.24.0  ..It's too current to work?
What can i do..  I don't want to use an old version of stuff..

I am using an ARM embeded linux on a Synology diskstation and mining an obscure coin with a low difficulty.. in my first attempt to mine anything. If I understand correctly.. required libcurl >= 7.15.2 means greater than or equal to.. and I'm using the latest libcurl 7.24.0, as installed by my ipkg installer.

I have considered just installing 7.15.2 like it wants from http://curl.haxx.se/download.html but I dont see it offered for my architecture.

libcurl - 7.24.0-1 - Curl is a command line tool for transferring files with URL syntax, supporting FTP, FTPS, HTTP, HTTPS, GOPHER, TELNET, DICT, FI
libcurl-dev - 7.24.0-1 - Development files for libcurl

were both installed with ipkg
1. Why wont it work with 7.24.0 it is greater or equal to the required libcur.. as it is requesting..  grr
2. can i force it to try .. or tell it its ok.. by editing cpuminer files somewhere?

thanks in advance

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!