Bitcoin Forum
March 25, 2019, 08:57:29 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 [1167] 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 ... 1280 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6299872 times)
lostprophet007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 02:14:56 PM
 #23321

I have a rig with 4 GPU.
Is it possible to activate solo mining ETH only on 1 out of 4?
1553504249
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553504249

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553504249
Reply with quote  #2

1553504249
Report to moderator
1553504249
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553504249

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553504249
Reply with quote  #2

1553504249
Report to moderator
1553504249
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553504249

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553504249
Reply with quote  #2

1553504249
Report to moderator
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553504249
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553504249

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553504249
Reply with quote  #2

1553504249
Report to moderator
1553504249
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553504249

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553504249
Reply with quote  #2

1553504249
Report to moderator
1553504249
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553504249

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553504249
Reply with quote  #2

1553504249
Report to moderator
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1278

Miners developer


View Profile
April 20, 2018, 02:18:23 PM
 #23322

Thx Claymore, how can we run start.bat in admin mode? it try to find it in system32

It's a good idea to move all options to "config.txt" file and start miner directly instead.

@Claymore here is my start.bat:

shutdown /a
shutdown /r /t 129600 /f /c "Reboot from miner."
timeout 10

set ETHPOOL=-epool eu1.ethermine.org:14444 -ewal %ETHWAL%.%COMPUTERNAME% -epsw x
set ETCPOOL=-epool ssl://eu1-etc.ethermine.org:5555 -ewal %ETCWAL%.%COMPUTERNAME% -epsw x
set DCR=-dcri 25 -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal iRrromka.%COMPUTERNAME% -dpsw x
set SYSPARAM=-gser 2 -r 1 -dbg -1 -mport 0 -mvddc 900 -cvddc 875 -tt 73 -ttdcr 78 -ttli 86 -tstop 90

if "%COMPUTERNAME%" == "MINE0" (EthDcrMiner64.exe -minspeed 172 -powlim 50 -cclock 1145 -mclock 1980 %SYSPARAM% %ETCPOOL%)

How can I do like this via config.txt if I have near 10 rigs? I use OneDrive to store miner directory so config.txt will be the same for all of my rigs.

Agreed Smiley
But in this case original question "how can I start .bat file as admin" is related to Windows OS, not to miner, is not it? And it's a good idea to google the answer.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
iRrromka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 02:27:03 PM
 #23323

Thx Claymore, how can we run start.bat in admin mode? it try to find it in system32

It's a good idea to move all options to "config.txt" file and start miner directly instead.

@Claymore here is my start.bat:

shutdown /a
shutdown /r /t 129600 /f /c "Reboot from miner."
timeout 10

set ETHPOOL=-epool eu1.ethermine.org:14444 -ewal %ETHWAL%.%COMPUTERNAME% -epsw x
set ETCPOOL=-epool ssl://eu1-etc.ethermine.org:5555 -ewal %ETCWAL%.%COMPUTERNAME% -epsw x
set DCR=-dcri 25 -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal iRrromka.%COMPUTERNAME% -dpsw x
set SYSPARAM=-gser 2 -r 1 -dbg -1 -mport 0 -mvddc 900 -cvddc 875 -tt 73 -ttdcr 78 -ttli 86 -tstop 90

if "%COMPUTERNAME%" == "MINE0" (EthDcrMiner64.exe -minspeed 172 -powlim 50 -cclock 1145 -mclock 1980 %SYSPARAM% %ETCPOOL%)

How can I do like this via config.txt if I have near 10 rigs? I use OneDrive to store miner directory so config.txt will be the same for all of my rigs.

Agreed Smiley
But in this case original question "how can I start .bat file as admin" is related to Windows OS, not to miner, is not it? And it's a good idea to google the answer.

To run miner under Windows in Admin mode it's enough to check "Run in admin mode" in EthDcrMiner64.exe file properties, compatibility tab
armyman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 03:24:12 PM
 #23324

Hi everyone, my miner has been working fine for several days in a row, until all of a sudden it has started mining at 0.000 MH/s, just after switching from Dev mining fee (which is not actually mined but still appear) to the pool where I am mining.

It was really weird as it kept mining for a good 15 minutes at 0.000 Mh/s without restarting or stopping, and even closing and restarting Claymore's software it was still mining at 0.000 Mh/s, while after restarting the miner itself it has started working normally again.

I have searched but it looks like no one has got this issue? All I could see online was people having one GPU going to 0, but not all 6 GPU and the software still going.

Any idea why this happened?

Any help is appreciated, thanks.

My rig is made of 5x XFXrx480 8GB GPUs + 1x rx480Nitro 8GB and the batch file is the standard one, as recommended in Claymore's readme.
WhackOBill
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 2


View Profile
April 20, 2018, 04:32:11 PM
 #23325

I have a rig with 4 GPU.
Is it possible to activate solo mining ETH only on 1 out of 4?

Yes, run Claymore twice.  Once for the single card, then the second instance for the other cards. 
Omg9500
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 05:24:35 PM
 #23326

Stupid question I am sure... Is there a way to change the font color of the miner? Reason is quite simple, I monitor my rig remotely on my tablet and particularly the temp output is almost impossible to see...
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
April 20, 2018, 06:16:15 PM
 #23327

Readme.txt:

Quote
-colors enables or disables colored text in console. Default value is "1", use "-colors 0" to disable coloring. Use 2...4 values to remove some of colors.
kenron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 1


View Profile
April 20, 2018, 06:45:13 PM
 #23328

Hi! anyone that can recommend using -powlim in claymore dual miner? cant find what it does , i have 3 RX 580 rigs, bios modded and use a nice claymore bat file but i dont use -powlim! 

can anyone explain some more than whats in read me text? whats the effect of using it?

thnx
KEN
DrX
Member
**
Offline Offline

Activity: 96
Merit: 10


View Profile
April 20, 2018, 06:49:44 PM
 #23329

I have a rig with 4 GPU.
Is it possible to activate solo mining ETH only on 1 out of 4?

From first page,

mode   Select mining mode:
   "-mode 0" (default) means dual Ethereum + Decred/Siacoin/Lbry mining mode.
   "-mode 1" means Ethereum-only mining mode. You can set this mode for every card individually, for example, "-mode 1-02" will set mode "1" for first and third GPUs (#0 and #2).
   For systems with more than 10 GPUs: use letters to specify indexes more than 9, for example, "a" means index 10, "b" means index 11, etc.
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
April 20, 2018, 07:16:09 PM
 #23330

Hi! anyone that can recommend using -powlim in claymore dual miner? cant find what it does , i have 3 RX 580 rigs, bios modded and use a nice claymore bat file but i dont use -powlim! 

can anyone explain some more than whats in read me text? whats the effect of using it?

thnx
KEN

It's a basic way to limit or increase the maximum power consumption of the card by a percentage of TDP you set. e.g. If the TDP of a card is 150W, -powlim -10 limits the TDP to 135W. For my RX 580's I use -5-15% power limit together with a 850 mV - 900 mV undervolt.
kenron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 1


View Profile
April 20, 2018, 07:20:52 PM
 #23331

thnx for quick answer, i use -mvddc 875 and cvddc 850 in my bat file, is it worth using, or can i use -powlim?
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
April 20, 2018, 07:35:17 PM
 #23332

You can try it, though limiting the GPU power consumption too much will reduce the hash rate and make it less stable. Generally for RX 580's -5-10% power limit with a 850 mV is stable for most cards.
kenron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 1


View Profile
April 20, 2018, 07:43:47 PM
 #23333

thnx, ill give it a go with ur setting B-)
miner32342
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100


View Profile
April 20, 2018, 07:50:29 PM
 #23334

windows link ?
kenron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 1


View Profile
April 20, 2018, 07:52:27 PM
 #23335

oh damn, now 3 cards in my rx570 rig dropped from 31mhs to 18mhs, and when i removed -powlim they still remain on 18-20 mhs even after restart and without -powlim -5
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
April 20, 2018, 08:06:54 PM
 #23336

Try resetting the GPU's by shutting down the rig and cutting the power to the PSU with the switch on the back. Then press the power on button until the power drains from the system and then turn the rig back on.
kenron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 1


View Profile
April 20, 2018, 08:20:53 PM
 #23337

now only 2 of the cards still is at 18mhs,  Huh ill try once more
kenron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 1


View Profile
April 20, 2018, 08:27:06 PM
 #23338

looks like second reset did it B-) thanx for tip
lostprophet007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 09:16:46 PM
 #23339

I have a rig with 4 GPU.
Is it possible to activate solo mining ETH only on 1 out of 4?

From first page,

mode   Select mining mode:
   "-mode 0" (default) means dual Ethereum + Decred/Siacoin/Lbry mining mode.
   "-mode 1" means Ethereum-only mining mode. You can set this mode for every card individually, for example, "-mode 1-02" will set mode "1" for first and third GPUs (#0 and #2).
   For systems with more than 10 GPUs: use letters to specify indexes more than 9, for example, "a" means index 10, "b" means index 11, etc.


Thanks!
JDLSantos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 10:19:10 PM
 #23340

Same problem here!
I tried deferent options on the command in the .bat file, but still crashing

any ideas? something change in the pool, that is making miner crash during the DAG open?
thanks


Hi everyone, my miner has been working fine for several days in a row, until all of a sudden it has started mining at 0.000 MH/s, just after switching from Dev mining fee (which is not actually mined but still appear) to the pool where I am mining.

It was really weird as it kept mining for a good 15 minutes at 0.000 Mh/s without restarting or stopping, and even closing and restarting Claymore's software it was still mining at 0.000 Mh/s, while after restarting the miner itself it has started working normally again.

I have searched but it looks like no one has got this issue? All I could see online was people having one GPU going to 0, but not all 6 GPU and the software still going.

Any idea why this happened?

Any help is appreciated, thanks.

My rig is made of 5x XFXrx480 8GB GPUs + 1x rx480Nitro 8GB and the batch file is the standard one, as recommended in Claymore's readme.
Pages: « 1 ... 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 [1167] 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 ... 1280 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!