Bitcoin Forum
July 16, 2018, 01:19:48 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 [1170] 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 ... 1235 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6200628 times)
ous99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 05:45:34 PM
á#23381

hello
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 256


View Profile
April 16, 2018, 09:26:36 PM
á#23382

Hello,
I'm new to the forum

Can someone help me? when i try to mine eth i get this errors...
I have an GTX 1060 3gb, is it because i don't have enough ram?
https://imgur.com/a/1sYTX


Ensure your swap file is at least 16GB.
Your card should still be able to mine ETH https://investoon.com/tools/dag_size
Post your mining configuration, this can help with figuring out what's wrong.
ant17
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 09:35:26 PM
á#23383

I've been trying to find the best dcri for my 13 x RX580 rig. I currently use claymore 11.5. So I made a couple of scripts with autohotkey that do the following: take a couple screenshots every hour of the ethermine site and of the command line like if you have pressed "s", every 12 hours autodetect the best dcri like if you pressed "z" and take a screenshot. Are all these information I am collecting completely useless, or not? How would you use them? How did you find the best dcri for your cards, and how can you be sure that you have actually found it? Thanks in advance.
cryptoillusion1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 10:49:18 PM
á#23384

I've been trying to find the best dcri for my 13 x RX580 rig. I currently use claymore 11.5. So I made a couple of scripts with autohotkey that do the following: take a couple screenshots every hour of the ethermine site and of the command line like if you have pressed "s", every 12 hours autodetect the best dcri like if you pressed "z" and take a screenshot. Are all these information I am collecting completely useless, or not? How would you use them? How did you find the best dcri for your cards, and how can you be sure that you have actually found it? Thanks in advance.

1. How did you find the best dcri for your cards, and how can you be sure that you have actually found it?

Start each card and use the + and - at runtime to adjust the dcri- and check the Hash rate and memory errors- once the best dcri is exceeded it will have an effect on the hash rate - now go back to the best hash rate

2. ... of the command line like if you have pressed "s
This data could be used to trigger alerts if the GPU hash rate is not as expected or has incorrect shares

Can you please post the script for your hotkey of the command line like if you have pressed "s"
heko
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 11:06:37 PM
á#23385

This is my own file to launch the "S" to Claymore every 10 minutes (Save as S.vbs):

Dim ObjShell :Set ObjShell = CreateObject("Wscript.Shell")
ObjShell.AppActivate("ETH")
objShell.SendKeys "s"

jeremyismer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 11:53:43 PM
á#23386

I've been trying to find the best dcri for my 13 x RX580 rig. I currently use claymore 11.5. So I made a couple of scripts with autohotkey that do the following: take a couple screenshots every hour of the ethermine site and of the command line like if you have pressed "s", every 12 hours autodetect the best dcri like if you pressed "z" and take a screenshot. Are all these information I am collecting completely useless, or not? How would you use them? How did you find the best dcri for your cards, and how can you be sure that you have actually found it? Thanks in advance.

Why would you use that over the autodetect of Claymore? Or are you trying to check Claymore is doing it right?
BilliGG
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
April 17, 2018, 02:38:20 AM
á#23387

Anyone has a working verge pool for someone in the US east? I tried every pool and the best I found is NL pool and I'm only getting 60% of the payout I should be getting. Unless every calculator is wrong..

I have 70 mining rigs so this is quite a big problem for me
calvinwch
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
April 17, 2018, 02:45:57 AM
á#23388

11.6 do increase Nividia card hash little bit, nice job.
robego
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 17, 2018, 02:53:01 AM
á#23389

Good Night Friends,
I ask you for collaboration in this way, I do not have much experience in this.

I have a mining team with the Motherboard BTC h110 Asrock, I first installed 6 of Video Cards 1070 which worked very well, then I went incorporating RX570 cards one by one, however, on the 3rd card the application (Clamore's) together with Windows 10 is blocked, to the point that I must restart from the reset button, the computer has 8GB RAM, 120GB SSD.

Failed attempts
- I increased the Virtual memory without success,
- I downloaded the last update of Claymore's 11.6 and without success,
- I tried and exchanged the Rizer and they are good.
- I disabled the rx570 Video Cards randomly and neither, which shows that it is not for any specific card
- The current Driver is the last recommended by AMD for mining.

Only possible use:
- I added to the command line -platform for each manufacturer therefore I must open two windows of Claymore's, however, I do not think it takes full advantage of the Hash in the mine and I do not know the consequences of this.

I appreciate all the possible information.
  
___________________________

Buenas Noches Amigos,

Les pido colaboraciˇn por esta vÝa, no tengo mucha experiencia en esto..

Cuento con un equipo de minerÝa con la Tarjeta Madre BTC h110 Asrock, primero instalÚ 6 de Tarjetas de Video 1070 el cual a funcionado muy bien, luego fui incorporando las tarjetas RX570 una a una, sin embargo, en la 3era tarjeta la aplicaciˇn (Clamore's) junto con el Windows 10 se bloquea al punto que debo reiniciar desde el botˇn de reset, el equipo tiene de 8GB RAM, SSD 120GB.

Intentos Fallidos
- AumentÚ la memoria Virtual sin Úxito,
- BajÚ la ultima actualizaciˇn de Claymore's 11.6 y sin Úxito,
- ProbÚ e intercambiÚ los Rizer y estßn buenos.
- InhabilitÚ las tarjetas de Video rx570 aleatoriamente y tampoco, el cual demuestra que no es por alguna tarjeta especÝfica
- El Driver actual es el ˙ltimo recomendado por AMD para minerÝa.

┌nico posible uso:
AgreguÚ a la lÝnea de comando el -platform para cada fabricante por lo tanto debo abrir dos ventanas de Claymore's, sin embargo, me parece que no aprovecha al mßximo los Hash en el minado y desconozco las consecuencias de esto.}

Agradezco toda la informaciˇn posible.
  
realslik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 17, 2018, 03:30:22 AM
á#23390

anyone pls help, i just have installed window 10 again, but claymore app is stop working when starting



what's error?
check eventlogs -> application logs and copy\paste error here

18:29:17:455 1630 Check and remove old log files...
18:29:17:455 1630 args: -epool asia1.ethermine.org:4444 -ewal 0x3a5d9aafc39352f968e7e177ec34237badc96d3e -epsw x
18:29:17:471 1630
18:29:17:471 1630 ╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
18:29:17:486 1630 ║                Claymore's Dual GPU Miner - v11.6               ║
18:29:17:486 1630 ║              ETH + DCR/SIA/LBC/PASC/BLAKE2S/KECCAK             ║
18:29:17:596 1630 ╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝
18:29:17:627 1630
18:29:17:627 1630 b571
18:29:17:862 1630 ETH: 1 pool is specified
18:29:17:862 1630 Main Ethereum pool is asia1.ethermine.org:4444
18:29:17:877 1630 DCR: 0 pool is specified

Dude, He says "Eventlogs" not the Claymore miner Logs

check eventlogs -> application logs and copy\paste error here

To do this

Open Windowstart--> type Event Viewer --> Windows Logs --> Applications

my mistake

Faulting application name: EthDcrMiner64.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5abe0fb3
Faulting module name: igdrclneo64.dll, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5a96b19b
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0000000000030819
Faulting process id: 0x1b1c
Faulting application start time: 0x01d3ca95e69fb0a2
Faulting application path: C:\Users\toto\Downloads\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal_Blake2s_Keccak AMD+NVIDIA GPU Miner v11.6\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal_Blake2s_Keccak AMD+NVIDIA GPU Miner v11.6\EthDcrMiner64.exe
Faulting module path: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\igdlh64.inf_amd64_250db833a1cd577e\igdrclneo64.dll
Report Id: 9497195f-38a5-4a1a-81fb-d014b42913ef
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:

detail:

- System

  - Provider

   [ Name]  Application Error
 
  - EventID 1000

   [ Qualifiers]  0
 
   Level 2
 
   Task 100
 
   Keywords 0x80000000000000
 
  - TimeCreated

   [ SystemTime]  2018-04-02T15:18:52.529715300Z
 
   EventRecordID 4241
 
   Channel Application
 
   Computer DESKTOP-NSP2I4V
 
   Security
 

- EventData

   EthDcrMiner64.exe
   0.0.0.0
   5abe0fb3
   igdrclneo64.dll
   0.0.0.0
   5a96b19b
   c0000005
   0000000000030819
   1b1c
   01d3ca95e69fb0a2
   C:\Users\toto\Downloads\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal_Blake2s_Keccak AMD+NVIDIA GPU Miner v11.6\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal_Blake2s_Keccak AMD+NVIDIA GPU Miner v11.6\EthDcrMiner64.exe
   C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\igdlh64.inf_amd64_250db833a1cd577e\igdrclneo64.dll
   9497195f-38a5-4a1a-81fb-d014b42913ef
    
    




tks all, this problem is solved after removing Intel driver

which Intel drivers did you delete? I'm getting the same error

Faulting application name: EthDcrMiner64.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5abe0fb3
Faulting module name: igdrclneo64.dll, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5a96b19b
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0000000000030819
Faulting process id: 0x1adc
Faulting application start time: 0x01d3d5f908532e32
Faulting application path: C:\Users\slik\Downloads\eth\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal_Blake2s_Keccak AMD+NVIDIA GPU Miner v11.6\EthDcrMiner64.exe
Faulting module path: C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\igdlh64.inf_amd64_250db833a1cd577e\igdrclneo64.dll
Report Id: 9e7b4464-c177-442e-9c2e-b816c3cceaec
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:
ThachSanhTp
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 4

Revolution!


View Profile WWW
April 17, 2018, 03:46:32 AM
á#23391

I never mined XVG yet.
How many XVG can we mine with: Nivida 1060 6GB, dual miner ETH+XVG?
And what is the best pool for XVG mining??
Thanks

ELONCITY    ❱ ❱ ❱ ❱    Power The world for FREE!
Public Sale Coming Soon  │  https://eloncity.io/
ThachSanhTp
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 4

Revolution!


View Profile WWW
April 17, 2018, 03:54:46 AM
á#23392

I found this guide but it quite confused

Quote
-o stratum+tcp://<algo>.mine.zpool.ca:<PORT> -u <WALLET_ADDRESS> [-p c=<SYMBOL>,<OPTIONS>]

<WALLET_ADDRESS> must be a valid address. Incorrect addresses will result in forfit of earning.
You can also use any valid wallet address from any of the coins we mine. This feature has had minimal testing so use at your own risk
YOU MUST ALWAYS set your currency in your password field that matches your wallet address: c=<SYMBOL>. The pool has mined hundreds of different coins and many have the same address version. We CAN NOT read your mind and possible know what currency you want. If no c=<SYMBOL> is set, your currency will be randomly chosen from any matching coins we have used. This HAS TO BE A REAL EXCHANGE SYMBOL. Do not use a symbol that has an <ALGO> added. Such as XVG-blake2s or AUR-sha or DGB-skein, these are ALL WRONG. These are used only for the pool to support multi-algo coins.
c=<SYMBOL> doesn't always work. However, if you fail to correct this and/or continue mining with the wrong currency detected you will NOT be able to change to the proper currency once an actual balance has been posted to the address. The quickest and easiest way for you to fix this, is create a new address, update your miners and make sure again you've set c= properly. Do not log a support ticket asking to convert your balance from one currency to another, they'll be closed. If you insist on keeping and using the original address. Your accrued balance will be cleared and the proper currency updated for you. Any blocks still new/immature/exchange will automaticlly convert to the new currency
See the "Pool Status" area on the right for PORT numbers.

ELONCITY    ❱ ❱ ❱ ❱    Power The world for FREE!
Public Sale Coming Soon  │  https://eloncity.io/
sickopsycho
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 17, 2018, 04:48:03 AM
á#23393

I never mined XVG yet.
How many XVG can we mine with: Nivida 1060 6GB, dual miner ETH+XVG?
And what is the best pool for XVG mining??
Thanks

I mine XVG using this pool... xvg.blake2s.com
The XVG is merely the icing on the cake for me, ETH is where the real money comes in.  Mined XVG only adds maybe 10% on top of the ETH I mine, but something is better than nothing.  I am also using GTX1060 3GB cards. I mine ETH at ~113MH/s and blake2 at ~1900MH/s reported running 6 of these cards.
ermis1975
Member
**
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 10


View Profile
April 17, 2018, 07:37:59 AM
á#23394

Hello. I use Claymore with nicehash pool to mine. I want to ask which pool is better for mining ETH or ALTcoins.
parachutesj
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
April 17, 2018, 07:43:40 AM
á#23395

using the latest version. Having 6 RX480 and 1 1070 cards.

I used to mine ETH with about 28 MH/s on each card then I switched to altcoins and getting until today a stable 200 MH/s with my 7 cards (28 per card).
Now switched back to ETH and getting only 17 MH/s on my RX480 and still 28 on my 1070 now.
All cards have 8 GB memory.

Any ideas what is wrong?

Thx
SJ

Which amd driver version?

using 16.11.5 now. with newer versions it did not recognize all cards.

Use the blockchain driver.

https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-Beta-for-[Suspicious link removed]pute-Release-Notes.aspx


Awsome, dude! back to stable 28.7 on each RX480 with those drivers!
Thank you very much.
nitrobg
Member
**
Offline Offline

Activity: 358
Merit: 16


View Profile
April 17, 2018, 08:01:49 AM
á#23396

Don't use those ancient blockchain drivers. Run the latest driver and simply enable compute mode by pressing Y in the latest claymore miner.
Rulezz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
April 17, 2018, 08:01:59 AM
á#23397

ATM what is the best pool to miner Verge ?
vachellie
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 1


View Profile
April 17, 2018, 08:18:33 AM
á#23398

I cannot get it to run since version 2.0 ( same for 3.0 ) ... besides the updated miner everything else is the same even the .bat files i start with which work great with 1.2. When i run it through CMD it prompts the parameters and does nothing at all leaving me with the same blinking console interface as before the start. Win7 64 , Tri-x 290 , 15.12 Crimson

▬▬ ● ● Papusha ● ● ▬▬
▰▰▰ PAPUSHA ROCKET TECHNOLOGY ICO COOMING SOON ▰▰▰
www.papusha.io/
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 256


View Profile
April 17, 2018, 09:47:55 AM
á#23399

ATM what is the best pool to miner Verge ?

Verge can be mined with a variety of algorithms but if you are using Claymore's Dual Etherium miner you are restricted to Blake2s.
One recommended pool for Blake2s is https://www.zpool.ca/site/mining , but I have prefered to use Scrypt on MiningPoolHub https://verge-scrypt.miningpoolhub.com/index.php?page=gettingstarted

Verge thread.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1365894.0
vachellie
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 1


View Profile
April 17, 2018, 10:39:09 AM
á#23400

I'm testing this version at the moment and I have this little problem.

On a rig with 4 x 290x, when I start the miner it hashes with 115 Mh/s and then in a matter of seconds it drops to 107 Mh/s.
Apparently it starts with around 29 Mh/s for every card, and drops all but the one that has the monitor cable plugged in, to 26 Mh/s.
I'm using ETH only mode.

Any tips how to fix this ? 

▬▬ ● ● Papusha ● ● ▬▬
▰▰▰ PAPUSHA ROCKET TECHNOLOGY ICO COOMING SOON ▰▰▰
www.papusha.io/
Pages: « 1 ... 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 [1170] 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 ... 1235 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!