Bitcoin Forum
November 19, 2018, 08:11:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 [216] 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 ... 495 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easy to use GPU MINING Operating System  (Read 728175 times)
Gluthon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
August 04, 2017, 01:07:12 PM
 #4301

Anyone knows why can't i input negative values to the core field on nvidia ? like: -200
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542615083
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542615083

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542615083
Reply with quote  #2

1542615083
Report to moderator
1542615083
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542615083

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542615083
Reply with quote  #2

1542615083
Report to moderator
1542615083
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542615083

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542615083
Reply with quote  #2

1542615083
Report to moderator
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1029


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
August 04, 2017, 02:38:32 PM
 #4302

AUTO-UPDATE fix
Fixed auto-updates for R OS v1081

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
chuck732
Member
**
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 10


View Profile
August 04, 2017, 02:44:51 PM
 #4303

Hello tytanick,
         Can you help me? What do you mean alternative version?

On installation there's the list and number

8 - If you have Z170 chipset, use alternative version




AUTO-UPDATE fix
Fixed auto-updates for R OS v1081
hawkfish007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 897
Merit: 504


View Profile
August 04, 2017, 02:49:31 PM
 #4304

Has anyone able to run more than 8 R-series GPUs (R9 Fury) with SmOS and AsRock H110? I am getting this message when I add the 9th Fury and rig keeps restarting. BTW I am able to run 10 1070s with H110 and nvOC w/o any issues.

/root/xminer.sh: line 49: 3710 Segmentation fault  $MINER_PATH $MINER_OPTIONS
Miner ended/crashed. Restarting miner in 10 seconds

Edit...mining ZEC with Claymore 12.5

For quality risers, splitters or 133 CFM fans, please visit my eBay listings,
http://www.ebay.com/sch/hawkfish007/m.html?_ipg=50&_sop=12&_rdc=1
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1036


---- winter*juvia -----


View Profile
August 04, 2017, 04:07:03 PM
 #4305

Has anyone able to run more than 8 R-series GPUs (R9 Fury) with SmOS and AsRock H110? I am getting this message when I add the 9th Fury and rig keeps restarting. BTW I am able to run 10 1070s with H110 and nvOC w/o any issues.

/root/xminer.sh: line 49: 3710 Segmentation fault  $MINER_PATH $MINER_OPTIONS
Miner ended/crashed. Restarting miner in 10 seconds

Edit...mining ZEC with Claymore 12.5

I suspect that we need to power up the molex power on the mobo -- even though the risers are powered.

I noticed that by default you cant press N to disable the power notice during bootup like the H81 (for H110, you need to go to BIOS to disable it).

I am in progress of consolidating R9-Nanos and P106-100 on these H110.

If I provided you good and useful info or just bring a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery... BINANCE vs Huobi.Pro - Buy/Sell hash at Nicehash - Rent Rigs at MRR - SMOS -BBT/VOSK/AANTONOP/CBB/PM57/CryptoNEWS/CoinMktCap/Cryptoboreas/BITBLASTER!
Saki3d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 38
Merit: 0


View Profile
August 04, 2017, 05:17:28 PM
 #4306

Hello tytanick,
         Can you help me? What do you mean alternative version?

On installation there's the list and number

8 - If you have Z170 chipset, use alternative version




AUTO-UPDATE fix
Fixed auto-updates for R OS v1081

Alternate version is under image downloads links https://simplemining.net
İf u are logged in then click right side about SMOS link u'll see scroll down page

chuck732
Member
**
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 10


View Profile
August 04, 2017, 06:33:08 PM
 #4307

That alternative version is for AMD. I am using Nvidia.




Hello tytanick,
         Can you help me? What do you mean alternative version?

On installation there's the list and number

8 - If you have Z170 chipset, use alternative version




AUTO-UPDATE fix
Fixed auto-updates for R OS v1081

Alternate version is under image downloads links https://simplemining.net
İf u are logged in then click right side about SMOS link u'll see scroll down page


MnngSprvsr
Member
**
Offline Offline

Activity: 110
Merit: 10


View Profile
August 04, 2017, 06:49:45 PM
 #4308

Hello, i have a rig 6xgtx 1060. I used last nv os on website, but when  i try to overclock even a little bit, reset and stuff. Is there a more stable nv image? Thank you

The Problem is not smos.
You have poor RAM or a too small psu 
eth_mining
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 0


View Profile
August 04, 2017, 07:39:03 PM
 #4309

I do not have onboard graphics.. I decided to use the Z170 version and it finally booted.. After doing the version updates, it ended up throwing the "no display found for the maching miner"... I have a TV hooked via HDMI to the GPU HDMI.. Can someone tell me a fix for this error please !!!!

Om simplemining.net says --

6) Enable onboard graphics to default (PEG - > IDG)
7) Plug your monitor into the ONBOARD graphics
Cool If you have Z170 chipset, use alternative version

 don't understand what he means by use alternative version.



I have a 6 gpu (4 x nvidia 1060, 2 x 1070) rig and I  have been running it on windows and wanted to try SMOS...

I had a USB stick that had the AMD SMOS image file installed.. I didnt realize that and tried booting into SMOS, it did its lengthy updates and finally got stuck with no display found message repeatedly.. I realized that it was probably due to using AMD image. Then downloaded the NVIDIA image from SMOS home page, used HDD Raw copy tool and created the bootable USB stick again.. Tried to boot into it with just 1 GPU connected and it wouldn't work.. Just blank screen after the initial bios screen.. I have the monitor HDMI connected directly to the GPU (no onboard display ports).. Someone in the SMOS chat said that I should not use HDD Raw copy and was asked to try etcher.io software to create the USB.. I tried using that and I am getting the same blank screen...

I have MSI Z170A mother board.. I was wondering if I should use the Z170 image on the frontpage of https://simplemining.net/.. I asked the question in the chat yesterday and I was told no..

Help pls !!
chuck732
Member
**
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 10


View Profile
August 04, 2017, 09:13:39 PM
 #4310

WOW simplemining website is messed up. It say if you have a Z170 chipset to use the alternative version. But the alternative version is for AMD RX cards. Not Nvidia cards.


I do not have onboard graphics.. I decided to use the Z170 version and it finally booted.. After doing the version updates, it ended up throwing the "no display found for the maching miner"... I have a TV hooked via HDMI to the GPU HDMI.. Can someone tell me a fix for this error please !!!!

Om simplemining.net says --

6) Enable onboard graphics to default (PEG - > IDG)
7) Plug your monitor into the ONBOARD graphics
Cool If you have Z170 chipset, use alternative version

 don't understand what he means by use alternative version.



I have a 6 gpu (4 x nvidia 1060, 2 x 1070) rig and I  have been running it on windows and wanted to try SMOS...

I had a USB stick that had the AMD SMOS image file installed.. I didnt realize that and tried booting into SMOS, it did its lengthy updates and finally got stuck with no display found message repeatedly.. I realized that it was probably due to using AMD image. Then downloaded the NVIDIA image from SMOS home page, used HDD Raw copy tool and created the bootable USB stick again.. Tried to boot into it with just 1 GPU connected and it wouldn't work.. Just blank screen after the initial bios screen.. I have the monitor HDMI connected directly to the GPU (no onboard display ports).. Someone in the SMOS chat said that I should not use HDD Raw copy and was asked to try etcher.io software to create the USB.. I tried using that and I am getting the same blank screen...

I have MSI Z170A mother board.. I was wondering if I should use the Z170 image on the frontpage of https://simplemining.net/.. I asked the question in the chat yesterday and I was told no..

Help pls !!
eth_mining
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 0


View Profile
August 04, 2017, 10:16:55 PM
 #4311

I tried using using the nvidia version image file to build the USB and it didnt work.. Just blank screen after bios.. Tried using just one card.. Tried connecting it directly on board.. Connected hdmi to the GPU.. Tried changing from Gen 2 to Gen 1 to Auto.. Nothing worked Sad

Just blank screen

WOW simplemining website is messed up. It say if you have a Z170 chipset to use the alternative version. But the alternative version is for AMD RX cards. Not Nvidia cards.


I do not have onboard graphics.. I decided to use the Z170 version and it finally booted.. After doing the version updates, it ended up throwing the "no display found for the maching miner"... I have a TV hooked via HDMI to the GPU HDMI.. Can someone tell me a fix for this error please !!!!

Om simplemining.net says --

6) Enable onboard graphics to default (PEG - > IDG)
7) Plug your monitor into the ONBOARD graphics
Cool If you have Z170 chipset, use alternative version

 don't understand what he means by use alternative version.



I have a 6 gpu (4 x nvidia 1060, 2 x 1070) rig and I  have been running it on windows and wanted to try SMOS...

I had a USB stick that had the AMD SMOS image file installed.. I didnt realize that and tried booting into SMOS, it did its lengthy updates and finally got stuck with no display found message repeatedly.. I realized that it was probably due to using AMD image. Then downloaded the NVIDIA image from SMOS home page, used HDD Raw copy tool and created the bootable USB stick again.. Tried to boot into it with just 1 GPU connected and it wouldn't work.. Just blank screen after the initial bios screen.. I have the monitor HDMI connected directly to the GPU (no onboard display ports).. Someone in the SMOS chat said that I should not use HDD Raw copy and was asked to try etcher.io software to create the USB.. I tried using that and I am getting the same blank screen...

I have MSI Z170A mother board.. I was wondering if I should use the Z170 image on the frontpage of https://simplemining.net/.. I asked the question in the chat yesterday and I was told no..

Help pls !!
hawkfish007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 897
Merit: 504


View Profile
August 04, 2017, 10:22:20 PM
 #4312

Has anyone able to run more than 8 R-series GPUs (R9 Fury) with SmOS and AsRock H110? I am getting this message when I add the 9th Fury and rig keeps restarting. BTW I am able to run 10 1070s with H110 and nvOC w/o any issues.

/root/xminer.sh: line 49: 3710 Segmentation fault  $MINER_PATH $MINER_OPTIONS
Miner ended/crashed. Restarting miner in 10 seconds

Edit...mining ZEC with Claymore 12.5

I suspect that we need to power up the molex power on the mobo -- even though the risers are powered.

I noticed that by default you cant press N to disable the power notice during bootup like the H81 (for H110, you need to go to BIOS to disable it).

I am in progress of consolidating R9-Nanos and P106-100 on these H110.

I found H110 requires dual molex power no matter how many GPUs are plugged in if it is not disabled in Bios. I was using dual molex when trying to add the 9th Fury unsuccessfully.

For quality risers, splitters or 133 CFM fans, please visit my eBay listings,
http://www.ebay.com/sch/hawkfish007/m.html?_ipg=50&_sop=12&_rdc=1
SDRebel
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 556
Merit: 501


View Profile
August 05, 2017, 12:59:40 AM
 #4313

hi everyone, is there in simplemining an option that supports mining zcash? I used, i believe, optiminer-zec v1.7 but only my rig with amd cards worked the one with the GTX 1070 wouldn't run (it seemed to be restarting).
what am I missing?
is optiminer-zec v1.7 the only option for zcash?
EncinoMan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
August 05, 2017, 01:25:33 AM
 #4314

Hey all,

my new rig keeps rebooting about a minute after it connects to the pool. I'm running 6 x RX480s on the H270 chipset and using the main RX OS image (I have tried the other images but with the same constantly rebooting issue). There are a bunch of VM faults and OC errors, but I've selected the monitor to run on onboard video and the cards are all running stock.

Also, the few hash rates that I get each time before the rig crashes are highly variable between each readout.  Huh

I've updated the BIOS on my Asrock H270 Fatal1ty board and disconnected each card in turn to try and isolate the issue. But to no avail.

So, any ideas on why it reboots so regularly?
MATHReX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 254



View Profile
August 05, 2017, 06:27:01 AM
 #4315

I tried this OS a while back but due to facing a lot of technical issues and trying to make it work. I gave up but recently I saw an updated version available for it. I jumped right in to give the new version a try and to see if the problems are solved for good and still I was not able to figure it how to get started with this. So, need a little help to figure out why I'm getting these errors.

For the hardware part: Asus Z270F, 4GB DDR4 Ram, G4400, 5x GTX 1060 6GB and a SanDisk 16 GB Stick.
BIOS all set up according to the setup page available on the website.

1) The first error that I faced was after starting up the OS for the first time. OS updated to latest version and then it prompt with this error when it launched the miner application.



2) So, after getting this error, I restarted to see if it will work and received this error:



Can somebody help me out on what I'm doing wrong? Thanks!

            ▄▄████▄▄
        ▄▄██████████████▄▄
      ███████████████████████▄▄
      ▀▀█████████████████████████
██▄▄       ▀▀█████████████████████
██████▄▄        ▀█████████████████
███████████▄▄       ▀▀████████████
███████████████▄▄        ▀████████
████████████████████▄▄       ▀▀███
 ▀▀██████████████████████▄▄
     ▀▀██████████████████████▄▄
▄▄        ▀██████████████████████▄
████▄▄        ▀▀██████████████████
█████████▄▄        ▀▀█████████████
█████████████▄▄        ▀▀█████████
██████████████████▄▄        ▀▀████
▀██████████████████████▄▄
  ▀▀████████████████████████
      ▀▀█████████████████▀▀
           ▀▀███████▀▀



.SEMUX
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
  Semux uses 100% original codebase
  Superfast with 30 seconds instant finality
  Tested 5000 tx per block on open network
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
qsb5
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
August 05, 2017, 06:30:20 AM
 #4316

Has anyone manage to get RX 4xx and 5xx Mining Edition working in SMOS? Ive been trying to get 13 working on H110 btc pro but it doesnt seem to be supported. 8 Amd and 5 nvidia works perfectly on Windows 10
cryptotore
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 337
Merit: 250



View Profile
August 05, 2017, 07:20:29 AM
 #4317

I'm having issues with the R-version of the OS.

It boots straight into the desktop (I can see the desktop), and never starts the miner-program.
Anyway I can manually start the miner?

It's been like this for weeks now, and I just tried with the newest version from your page, same result.

It was working fine until July!

Anyone else had this problem?

Bump.

An answer would be nice, I've already lost a month of mining on the R-rig..

Bump.

If someone could tell me how to manually start the claymore miner, that would be great.
What is SSH user/pw?

The rig start sometimes, but ONLY for 1-2 hrs before i need to manually reset it.
Heres a fancy picture for some attention:
http://i.imgur.com/glYDvsL.png

Possible to withdraw/get e refund? Kinda sucks to pay for something that wont work. Smiley
chuck732
Member
**
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 10


View Profile
August 05, 2017, 12:57:10 PM
 #4318

You can install Windows 10 and download the new version of claymore miner and go that way. As for refund I don't know if he does that. If you notice there a lot of people asking questions and he's not even trying to answer them!




I'm having issues with the R-version of the OS.

It boots straight into the desktop (I can see the desktop), and never starts the miner-program.
Anyway I can manually start the miner?

It's been like this for weeks now, and I just tried with the newest version from your page, same result.

It was working fine until July!

Anyone else had this problem?

Bump.

An answer would be nice, I've already lost a month of mining on the R-rig..

Bump.

If someone could tell me how to manually start the claymore miner, that would be great.
What is SSH user/pw?

The rig start sometimes, but ONLY for 1-2 hrs before i need to manually reset it.
Heres a fancy picture for some attention:
http://i.imgur.com/glYDvsL.png

Possible to withdraw/get e refund? Kinda sucks to pay for something that wont work. Smiley
BALTA00
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
August 05, 2017, 01:38:51 PM
 #4319

Plase add support for mining SIGT with simplemining
eth_mining
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 0


View Profile
August 05, 2017, 07:17:35 PM
 #4320

Bump.. Can the dev or someone help me? I guess you dont want my extra $2 a month? lol

I tried using using the nvidia version image file to build the USB and it didnt work.. Just blank screen after bios.. Tried using just one card.. Tried connecting it directly on board.. Connected hdmi to the GPU.. Tried changing from Gen 2 to Gen 1 to Auto.. Nothing worked Sad

Just blank screen

WOW simplemining website is messed up. It say if you have a Z170 chipset to use the alternative version. But the alternative version is for AMD RX cards. Not Nvidia cards.


I do not have onboard graphics.. I decided to use the Z170 version and it finally booted.. After doing the version updates, it ended up throwing the "no display found for the maching miner"... I have a TV hooked via HDMI to the GPU HDMI.. Can someone tell me a fix for this error please !!!!

Om simplemining.net says --

6) Enable onboard graphics to default (PEG - > IDG)
7) Plug your monitor into the ONBOARD graphics
Cool If you have Z170 chipset, use alternative version

 don't understand what he means by use alternative version.



I have a 6 gpu (4 x nvidia 1060, 2 x 1070) rig and I  have been running it on windows and wanted to try SMOS...

I had a USB stick that had the AMD SMOS image file installed.. I didnt realize that and tried booting into SMOS, it did its lengthy updates and finally got stuck with no display found message repeatedly.. I realized that it was probably due to using AMD image. Then downloaded the NVIDIA image from SMOS home page, used HDD Raw copy tool and created the bootable USB stick again.. Tried to boot into it with just 1 GPU connected and it wouldn't work.. Just blank screen after the initial bios screen.. I have the monitor HDMI connected directly to the GPU (no onboard display ports).. Someone in the SMOS chat said that I should not use HDD Raw copy and was asked to try etcher.io software to create the USB.. I tried using that and I am getting the same blank screen...

I have MSI Z170A mother board.. I was wondering if I should use the Z170 image on the frontpage of https://simplemining.net/.. I asked the question in the chat yesterday and I was told no..

Help pls !!
Pages: « 1 ... 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 [216] 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 ... 495 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!