Bitcoin Forum
September 20, 2018, 05:33:57 PM *
News: ♦♦ Bitcoin Core users must update to 0.16.3 [Torrent]. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 ... 486 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easy to use GPU MINING Operating System  (Read 720849 times)
Talat10gu
Member
**
Offline Offline

Activity: 240
Merit: 10


View Profile
August 07, 2017, 09:13:13 PM
 #4341

Please add support for mining SIGNATUM with simplemining

it would be nice

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537464837
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537464837

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537464837
Reply with quote  #2

1537464837
Report to moderator
cmbconcretefire
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
August 07, 2017, 09:51:37 PM
 #4342

My apologies for asking the following questons, but I TRULY do not have time to wade through 220+ pages of info to find out my these simple answers. Please advise:

1) From my brief readings, SMOS currently only supports mining ETH, SIA and 1 other coin I can't remember. Correct?
2) Fees: If SMOS esentially uses Claymore miner > Am I paying SMOS fees + Claymores 1% / 2% + the pool fees?
3) Things can always be improved but have the "kinks" of basic settings been ironed out now? Such as overclocking / fan speeds / power control/ etc. Just basic settings that all serious miners would want access to.

If some kind miner out there could answer these questions for me, I'd really appreciate it. Thanks. 
Littledragons
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 102



View Profile
August 07, 2017, 11:04:55 PM
 #4343

My apologies for asking the following questons, but I TRULY do not have time to wade through 220+ pages of info to find out my these simple answers. Please advise:

1) From my brief readings, SMOS currently only supports mining ETH, SIA and 1 other coin I can't remember. Correct?
2) Fees: If SMOS esentially uses Claymore miner > Am I paying SMOS fees + Claymores 1% / 2% + the pool fees?
3) Things can always be improved but have the "kinks" of basic settings been ironed out now? Such as overclocking / fan speeds / power control/ etc. Just basic settings that all serious miners would want access to.

If some kind miner out there could answer these questions for me, I'd really appreciate it. Thanks. 

1. No SMOS supports all kinds of coins but only a few algos. I have been able to get Monero working with older software, as the dev has left them in there. You can mine Equihash, Ethash, and any other coin supported by claymore's dual miner. It also seems that there is support for Boolberry and Pascal but they are crossed out due to config or something.
2. Yes sadly we pay both claymore and SMOS fees but for me it is worthwhile.
3. Everything seems to be working up to par. This is the easiest thing since PiMP went 30 dollars and will run on a USB stick.

All in all I'd say it is a good deal especially as there is active development.
The issues people are running into seem to be isolated. Yes support is lacking, but it seems as if this was a one man operation to start.

T r a x i o n                              TRADE AND EARN DURING PRE-ICO
TRANSITIONS YOU TO A CRYPTO-READY SOCIETY        Pre-Sale starts April 15, 2018
GITHUB     TELEGRAM     MEDIUM     FACEBOOK     TWITTER     REDDIT     YOUTUBE
Tjiuz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
August 08, 2017, 04:43:34 PM
 #4344

Hello... im newbie.. how to make rig name ? Everytime i check dashboard in ethermine, i just see 1 rig hasrate..

Sorry poor english Cheesy
slickster100
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
August 08, 2017, 04:49:35 PM
 #4345

Just one thing...

Got hands on Sapphire RX470 4GB Mining edition (Elpida). In SMOS I get error, GPU error detected. On windows they are working max 25h/s on 1850mhz (1500strap) without errors.

I think, SMOS has some problems with new mining edition cards because error appears without overclock.

I have the same issue with the mining edition Sapphire (no dvi port and has quad bios).  I had to move these GPU's to a windows 10 machine.
dniwaunuiwdniu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
August 08, 2017, 07:42:36 PM
 #4346

Find Rig IP

ssh miner@RigIP
pass: miner



Check settings to verify that the default gateway is set correctly

route -n


Code:
miner@simpleminer:~$ route -n
Kernel IP routing table
Destination     Gateway         Genmask         Flags Metric Ref    Use Iface
0.0.0.0         192.168.0.1        0.0.0.0        UG    0     0     0   eth0

thx for your help
I tried it now.
It looks like its not getting an IP. But the Gateway is right.
http://ibb.co/cGTPPv

Code:
miner@simpleminer:~$ route -n
Kernel IP routing table
Destination     Gateway         Genmask         Flags Metric Ref    Use Iface
192.168.0.0         192.168.210.21        255.255.0.0        UG    0     0     0   eth0
192.168.210.0         0.0.0.0        255.255.255.0        U    0     0     0   eth0
draceus0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
August 09, 2017, 08:49:26 AM
 #4347

Installed SMOS to give it a try with only one GPU before I swap over my 2 main rigs but I found that overclocking doesn't seem to work?

I'm running the latest version of the OS and my GPU is a 1060.
When I go to the website and try to change my OC settings it says:

"Those settings will work only with BETA image released 2017-07-04, if you have older then you need to reflash it !."

But I already have the latest version and nowhere can I find a BETA image, am I missing something?
dniwaunuiwdniu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
August 09, 2017, 09:12:29 AM
 #4348

Installed SMOS to give it a try with only one GPU before I swap over my 2 main rigs but I found that overclocking doesn't seem to work?

I'm running the latest version of the OS and my GPU is a 1060.
When I go to the website and try to change my OC settings it says:

"Those settings will work only with BETA image released 2017-07-04, if you have older then you need to reflash it !."

But I already have the latest version and nowhere can I find a BETA image, am I missing something?

I dont know how it is with nvidia, cause i dont got one. But the RX Version, with AMD can be overclocked perfectly with no issues.
So overclocking at all works.

So maybe you have the wrong version, overclocked too much, or it is still not available for NVIDIA.
Tjiuz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
August 09, 2017, 04:41:42 PM
 #4349

my question :

1.why my gpu0 always have low hashrate and clock ? in windows my all gpu working great..

http://imgur.com/a/pkZF8

2. what the meaning "Remove dead screens with 'screen -wipe'. Downloading and writing new config - OK Registering rig at simplemining.net ....."

pbuva
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 193
Merit: 100


View Profile
August 09, 2017, 04:54:33 PM
 #4350

Can you add the ccminer pls?

★ ★ ★ ★ ★   DeepOnion    Anonymous and Untraceable Cryptocurrency    TOR INTEGRATED & SECURED   ★ ★ ★ ★ ★
› › › › ›  JOIN THE NEW AIRDROP ✈️        VERIFIED WITH DEEPVAULT  ‹ ‹ ‹ ‹ ‹
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬   ANN  WHITEPAPER  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  FORUM   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
kemo6600
Member
**
Offline Offline

Activity: 129
Merit: 10


View Profile
August 09, 2017, 07:32:44 PM
 #4351

Installed SMOS to give it a try with only one GPU before I swap over my 2 main rigs but I found that overclocking doesn't seem to work?

I'm running the latest version of the OS and my GPU is a 1060.
When I go to the website and try to change my OC settings it says:

"Those settings will work only with BETA image released 2017-07-04, if you have older then you need to reflash it !."

But I already have the latest version and nowhere can I find a BETA image, am I missing something?

I am using the latest version and OC is working , only problem is that i can only use one setting for all cards , despite having 1080 TI/ 1070 Mix
zachary1g
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 09, 2017, 10:02:25 PM
 #4352

Anything planned in regards to a DAG fix for AMD based rigs?

Simplemining or any unix based systems fix coming? Or will all amd rigs need to be moved to windows  Huh
Valt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
August 10, 2017, 12:48:46 AM
 #4353

Anything planned in regards to a DAG fix for AMD based rigs?

Simplemining or any unix based systems fix coming? Or will all amd rigs need to be moved to windows  Huh

I have one machine mining ETH with AMD GPUs and haven't noticed any issues.

ghostR_ZA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 10:07:04 AM
 #4354

Are there any planned changes coming for the power limit configuration? This might be the one reason I switch back to Windows as my rigs now each use around 200W more than windows.

RX 580 4GB is having issues. Anything under power limit/stage 4 gives terrible hashrate and some cards stop mining.
marimach77
Member
**
Offline Offline

Activity: 106
Merit: 10


View Profile
August 10, 2017, 12:25:59 PM
 #4355

My first rig is mining since a few days. It's only 3x RX580 8GB for now but I'm going to use 8x GPU at finall setup. Of course, SMOS is my OS. Overclocking AMD GPU is working like a charm but I do not understand what exactly "powerstage" parameter is doing. My powerstage value is 5 now.

Code:
- powerstage - lower value = lower wattage, 7 is max power, 0 is minimum power but it will almost for sure freeze your rig.

Does it reduce mV or what else?
rogeriosmorais
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 02:30:19 PM
 #4356

Are there any planned changes coming for the power limit configuration? This might be the one reason I switch back to Windows as my rigs now each use around 200W more than windows.

RX 580 4GB is having issues. Anything under power limit/stage 4 gives terrible hashrate and some cards stop mining.

I'm having the same issues. Nvidia works perfectly with the power limit per card, AMD should have a similar feature, the power control over AMD is VERY poor on simpleMining.
PallMall
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 02:37:11 PM
 #4357

Does any ony know if this OS can support 9 GPU rig with AMD R9?
peachypoo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 02:59:44 PM
 #4358

This the smOS that every talks about right? What is the best way to download & install?
Tjiuz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 03:59:53 PM
 #4359

Why my rig Hashrate not stable Huh Random low mhs...

with global OC

http://imgur.com/kU8hNCY

spec :
Vga 1070 EVga
Psu 2 x 1000GQ Evga + 1 750 Gold Thermaltake
Mainboard Biostar TB 250 Btc Pro
Ram 8 GB Dual Channel

Pict :

http://imgur.com/yrzWTd0

http://imgur.com/jhEjSz0



BlackHatLinux
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 10:30:57 PM
 #4360

@tytanick can we confirm that the new driver for DAG fix will be added by rolling update when released? thanks
Pages: « 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 ... 486 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!