Bitcoin Forum
September 19, 2021, 09:32:34 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 [244] 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 ... 472 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 5.7b: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 683341 times)
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 08:55:22 AM
 #4861

Yes, All the same cards & memory...

It just always happen at the last gpu..

Using the MSI Afterburner, is the consumption of the last card different from the rest?
PM detects the same consumption on screen.
1632087154
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632087154

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632087154
Reply with quote  #2

1632087154
Report to moderator
1632087154
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632087154

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632087154
Reply with quote  #2

1632087154
Report to moderator
1632087154
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632087154

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632087154
Reply with quote  #2

1632087154
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 08:57:07 AM
 #4862

Set to -mt 0

now all cards are same hashrate !!!! however the speed is slower ...

https://i.imgur.com/VhQXRKZ.png

All cards drawing the same power
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 09:01:57 AM
 #4863

Set to -mt 0

now all cards are same hashrate !!!! however the speed is slower ...



All cards drawing the same power
Looks like drivers bug. mt parameter set timings for memory: 0 - default VBIOS values; 1 - faster timings; 2 - fastest timings.
These timings provided by drivers as i know.
Try to install other drivers. F.e. 20.4.2.
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 09:03:36 AM
 #4864

Set to -mt 0

now all cards are same hashrate !!!! however the speed is slower ...

https://i.imgur.com/VhQXRKZ.png

All cards drawing the same power
Looks like drivers bug. mt parameter set timings for memory: 0 - default VBIOS values; 1 - faster timings; 2 - fastest timings.
These timings provided by drivers as i know.
Try to install other drivers. F.e. 20.4.2.


ok i will try 20.4.2 (hopefully this is the most stable driver for Phoenix Miner)

Star65
Member
**
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 13


View Profile
July 26, 2020, 12:41:20 PM
 #4865

Hello everyone !

I have a rig with this error : "FATAL ERROR : Debugger Detected" just after the listing of the graphics cards.

Any idea why ?

RIG : 6x RX470 4GB, Windows 10 up to date, Adrenalin 20.2.2, PM 5.1b

I have the same error with previous miner version, same with ETH, ETC or Nicehash...

I have the same error on 1 of my riggs - "FATAL ERROR: Debugger detected". Miner did'nt started without any error in the log. Rig with 3x1080 and 1x1070ti, W7, 441.87 nvidia drivers, any version PM - the same error. Clay-15 is working but with funny low speed 22Mh/s per card.
What that fu...ng "Debugger is?
Thanks for advice!
amine30
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 08:05:32 PM
 #4866

Hi all same for me many crash fatal error with last phoenix miner 5.1 BETA  on 1 rigs. For my other rigs all its ok i dont no why. I wait finale version .....
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 845
Merit: 262


View Profile
July 27, 2020, 06:50:29 AM
 #4867

Set to -mt 0

now all cards are same hashrate !!!! however the speed is slower ...



All cards drawing the same power
Looks like drivers bug. mt parameter set timings for memory: 0 - default VBIOS values; 1 - faster timings; 2 - fastest timings.
These timings provided by drivers as i know.
Try to install other drivers. F.e. 20.4.2.


ok i will try 20.4.2 (hopefully this is the most stable driver for Phoenix Miner)


try lowering mem clock, could be that 2025 is too much for this card

1) I suggest you increase the core to 1140 or more
2) open hwinfo64 sensors and compare the numbers
bategojko74
Member
**
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 12


View Profile
July 27, 2020, 09:25:07 AM
 #4868

Set to -mt 0

now all cards are same hashrate !!!! however the speed is slower ...



All cards drawing the same power
-mt works only on Nvidia
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 27, 2020, 10:00:07 AM
 #4869

Set to -mt 0

now all cards are same hashrate !!!! however the speed is slower ...



All cards drawing the same power
-mt works only on Nvidia
-mt works only for AMD. Read readme.txt file more carefully. For NVIDIA other options.
ManDoneKTM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 0


View Profile
July 27, 2020, 02:36:07 PM
 #4870

Tmax is not working anymore Sad . i put 60ºC tmax and the miner PM 5.0e doesnt take it ....  here is the SS : https://gofile.io/d/6Hs7XN
ariyzt
Member
**
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 12


View Profile WWW
July 27, 2020, 05:25:09 PM
 #4871

Periodically, the miner crashes, I think it's worth switching to the old version for now
commandera
Member
**
Offline Offline

Activity: 239
Merit: 63


View Profile
July 27, 2020, 09:39:03 PM
 #4872

I just read SSL connection in Claymore is more devfee
what about PhoenixMiner ?

again I can do SSL and without , what i have to know about SSL ?
stg43xx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 28, 2020, 07:04:47 AM
 #4873

There is something wrong with my rigs on rx580 4gb
It mining well for hours, but then I see ~1.5Mhs on a few cards.
In worse case I see all cards mining only 1.5mhs.. whats wrong?
w10, adrenalin drivers 19.7.5

The only way to fix it- restart the miner.

https://sun9-30.userapi.com/c857736/v857736191/2371c8/tqZNUsLRDvg.jpg
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 28, 2020, 07:09:36 AM
 #4874

There is something wrong with my rigs on rx580 4gb
It mining well for hours, but then I see ~1.5Mhs on a few cards.
In worse case I see all cards mining only 1.5mhs.. whats wrong?
w10, adrenalin drivers 19.7.5

The only way to fix it- restart the miner.


It's needed command line parameters to determine problem.
newcomer01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
July 28, 2020, 03:22:42 PM
 #4875

it crashes every time me try to start the miner....

hello!

I have the same as above quote, anyone helps pls?

I tried to allow the program Phoenixminer in windows FW rules already.
stg43xx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 28, 2020, 10:25:24 PM
 #4876

There is something wrong with my rigs on rx580 4gb
It mining well for hours, but then I see ~1.5Mhs on a few cards.
In worse case I see all cards mining only 1.5mhs.. whats wrong?
w10, adrenalin drivers 19.7.5

The only way to fix it- restart the miner.

https://sun9-30.userapi.com/c857736/v857736191/2371c8/tqZNUsLRDvg.jpg
It's needed command line parameters to determine problem.

Which one? -minRigSpeed ?
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 29, 2020, 04:38:23 AM
 #4877

There is something wrong with my rigs on rx580 4gb
It mining well for hours, but then I see ~1.5Mhs on a few cards.
In worse case I see all cards mining only 1.5mhs.. whats wrong?
w10, adrenalin drivers 19.7.5

The only way to fix it- restart the miner.


It's needed command line parameters to determine problem.

Which one? -minRigSpeed ?
All launching Phoenix miner command needed.
bassistas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
July 29, 2020, 07:44:01 AM
 #4878

Hello guys,
I am using phoenixminer 5.1c on Linux (hiveos) and on two of my 4GB gpus I get this error:

GPU1: Generating ethash light cache for epoch #351                                                                                                                                                                                                                                       
Eth: New job #3bc7d9ca from eu-eth.hiveon.net:4444; diff: 4000MH                                                                                                                                                                                                                         
Light cache generated in 3.1 s (19.1 MB/s)                                                                                                                                                                                                                                               
GPU1: Free VRAM: 3.969 GB; used: 0.019 GB                                                                                                                                                                                                                                                 
GPU1: Disabling DAG pre-allocation (not enough VRAM)
GPU1: Allocating DAG for epoch #351 (3.74) GB                                                                                                                                                                                                                                             
GPU1: Allocating buffers failed with: clCreateBuffer (-61).
Fatal error detected. Restarting.


As you see it has 3.969GB free VRAM but for some reason, it thinks that the DAG (3.74GB) is too large and stops.
All other 4GB GPUS I have still working perfectly. Does anyone know what might cause this problem?
miner95
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 1


View Profile
July 29, 2020, 09:20:23 AM
 #4879

Why turbo kernels doesn't work anymore?
I have 2 Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB and I always got 31.5MH for each card with modded bios and clkernel -3 -gt 39 option but now I get 2MH for each card with this options.
I used Z button to start auto-tuning process and after that my cards still have 2MH for each.
But when I switched clkernel from Turbo to Optimized kernels with clkernel -1 and used auto-tune again I get 28.9MH for my first card and 31.1MH for my second card because of different memory types.

I can still mine with optimized kernels but I want to know why suddenly turbo kernels not working anymore?
And also why in optimized kernels my ethermine.org stats shows every 1/30 hour my cards went to 0MH and back again after 10 minutes?
I have no idea what's wrong with my cards when they are always in maximum 65C temperature in most hot days.
rubbbio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
July 29, 2020, 11:54:59 AM
 #4880

Hello, I have amd 470 and two 580 in rig, the problem is only "-mt 1" is working but gives low hashrate with PhoenixMiner 5.1c compare with straps in claymore. As i understand there is not more timing to choose? "-straps" is for nvidia only?

PhoenixMiner.exe -pool ssl://eu1.ethermine.org:5555 -pool2 ssl://us1.ethermine.org:5555 -wal 0x008c26f3a2Ca8bdC11e5891e0278c9436B6F5d1E.Rig001 -mt 1 -cclock 1150,1200,1200 -mclock 2080,2100,2100 -cvddc 990,1050,1050

win10
20.4.2 drivers
Pages: « 1 ... 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 [244] 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 ... 472 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!