Bitcoin Forum
October 23, 2017, 06:50:31 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 »
  Print  
Author Topic: Re: [ANN] Technobit HEX16A2 - 24 Ghs - 50 EUR 48 h shippment  (Read 102926 times)
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
December 26, 2013, 02:11:26 AM
 #321

Merry Christmas, Merry Christmas, Ho Ho Ho. I hope all of you enjoy this holiday  Grin

While waiting for my HEX16A2, i make power connector for the miner which will get power from EPS 12V connector from PSU.
I use EPS 12 V because my PSU not fully modular & come with 2X EPS 12V connector, so waste to not use them Grin


Seasonic M12II Bronze 620W                                            Buy cheap ATX 20 to 24 pin converter on ebay to make the connector

                                         


Then cut down the require segment that match EPS 12V connector, replace the cable to meet power requirement.
Base on observation with HEX16A, using only 1 wire, the yellow wire on PSU side is little warm.
So i decided to use two wire & use 1,5 mm2 wire on miner side so loshia won't scold me  Cheesy

   

So whenever the HEX16A2 come with molex or terminal screw, it's doesn't matter  Grin



Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
stan258
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440



View Profile
December 26, 2013, 05:33:02 AM
 #322

Merry Christmas, Merry Christmas, Ho Ho Ho. I hope all of you enjoy this holiday  Grin

While waiting for my HEX16A2, i make power connector for the miner which will get power from EPS 12V connector from PSU.
I use EPS 12 V because my PSU not fully modular & come with 2X EPS 12V connector, so waste to not use them Grin


Seasonic M12II Bronze 620W                                            Buy cheap ATX 20 to 24 pin converter on ebay to make the connector

         


Then cut down the require segment that match EPS 12V connector, replace the cable to meet power requirement.
Base on observation with HEX16A, using only 1 wire, the yellow wire on PSU side is little warm.
So i decided to use two wire & use 1,5 mm2 wire on miner side so loshia won't scold me  Cheesy





So whenever the HEX16A2 come with molex or terminal screw, it's doesn't matter  Grin







I hope it comes molex.  I am not positive which wires to strip.
Jeffrey
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
December 26, 2013, 09:14:10 AM
 #323

I hope it comes molex.  I am not positive which wires to strip.
I ordered 2 (2 different dates though)
One came with molex, other came without.
If you have to strip, get a yellow and black. Yellow is +12v, black is GND. You can just cut off any molex connector, strip yellow and black to connect, and tape the red and other black to make sure they don't touch anything.
Jeffrey
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
December 26, 2013, 09:51:03 AM
 #324



When I click the start button, a red/orange led on the hex16a2 starts burning, the "work age" starts running, but no hashing occurs.
It's connected to a Corsair 430 watt PSU (30A on 12v) with nothing else attached to it, so that should be OK. (and yes, PSU is running by connecting the green and a black wire on the 24p plug)
I've tried 2 different USB cables, both didn't work.
The user on BTC guild works, I'm using the same (but with _1, this one is _2) for my AntMiner and it works fine.

I'm just confused about the proxy window, it shows all kinds of errors but they don't really make sense to me.... help help please
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
December 26, 2013, 10:27:15 AM
 #325


When I click the start button, a red/orange led on the hex16a2 starts burning, the "work age" starts running, but no hashing occurs.
It's connected to a Corsair 430 watt PSU (30A on 12v) with nothing else attached to it, so that should be OK. (and yes, PSU is running by connecting the green and a black wire on the 24p plug)
I've tried 2 different USB cables, both didn't work.
The user on BTC guild works, I'm using the same (but with _1, this one is _2) for my AntMiner and it works fine.

I'm just confused about the proxy window, it shows all kinds of errors but they don't really make sense to me.... help help please

Try uncheck bitfury option
Jeffrey
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
December 26, 2013, 10:34:18 AM
 #326

Try uncheck bitfury option
Nope, didn't work. Shut down hexminer, disconnected the miner from both the psu and usb (to make sure it's reset)
Started hexminer, connected the miner and picked the comport, disabled the bitfury check, but same behavior. Work age starts running, speed and all others stay 00000 Sad
btmtb
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284

Scam-Busting PSA: Beware of Black Arrow Software


View Profile
December 26, 2013, 10:39:50 AM
 #327

When I click the start button, a red/orange led on the hex16a2 starts burning, the "work age" starts running, but no hashing occurs.
It's connected to a Corsair 430 watt PSU (30A on 12v) with nothing else attached to it, so that should be OK. (and yes, PSU is running by connecting the green and a black wire on the 24p plug)
I've tried 2 different USB cables, both didn't work.
The user on BTC guild works, I'm using the same (but with _1, this one is _2) for my AntMiner and it works fine.

I'm just confused about the proxy window, it shows all kinds of errors but they don't really make sense to me.... help help please

Firstly, check the technobits download page for 1.0.0.3, and then have a look at your settings. I'm on Slush's Pooling (mining.cz) which is the proxy default, conveniently enough. For ref, these are my settings, from a bit of trial of error, it does run hot (62deg C at chip if running stock) but fantastically stable, but I've added extra heatsinks and a quieter fan. I'd be interested to see what settings everyone else is running with too, see if we can refine down to a good working set:


I would really much rather have a working patch for/integration with CGMiner under windows than use HexMiner and the stratum proxy... anyone know if this is even on the cards?
btmtb
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284

Scam-Busting PSA: Beware of Black Arrow Software


View Profile
December 26, 2013, 11:09:03 AM
 #328

Merry Christmas, Merry Christmas, Ho Ho Ho. I hope all of you enjoy this holiday  Grin

While waiting for my HEX16A2, i make power connector for the miner which will get power from EPS 12V connector from PSU.
I use EPS 12 V because my PSU not fully modular & come with 2X EPS 12V connector, so waste to not use them Grin


Seasonic M12II Bronze 620W                                            Buy cheap ATX 20 to 24 pin converter on ebay to make the connector

Your leads look fantastic, like they were good fun to make. I was going to say you're missing some heatshrink tubing but I spotted it in your bottom pictures, and I can't rave about it enough. Get those solder joints insulated everyone, you can get mixed packs of the stuff from amazon and ebay dirt cheap, and it shrinks tight with the heat of a soldering iron perfectly.

I'm curious about why so many people are getting dedicated PSU's for a single board? Is there any particular reason you didn't want to just get an extended molex lead and run it from your PC psu, that is (presumably) a good one, already purchased, and on most of the time anyway?
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
December 26, 2013, 11:22:12 AM
 #329


Your leads look fantastic, like they were good fun to make. I was going to say you're missing some heatshrink tubing but I spotted it in your bottom pictures, and I can't rave about it enough. Get those solder joints insulated everyone, you can get mixed packs of the stuff from amazon and ebay dirt cheap, and it shrinks tight with the heat of a soldering iron perfectly.

I'm curious about why so many people are getting dedicated PSU's for a single board? Is there any particular reason you didn't want to just get an extended molex lead and run it from your PC psu, that is (presumably) a good one, already purchased, and on most of the time anyway?


Actually the miner run on TPLINK TL-MR3020 in my bedroom which had air conditioner while my PC on my shop. And i really don't want the PC to run 24 H  Grin
Right now the PSU supplying 2 x HEX16A, the HEX16A2 still not arrived yet.
stan258
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440



View Profile
December 26, 2013, 12:41:51 PM
 #330

I hope it comes molex.  I am not positive which wires to strip.
I ordered 2 (2 different dates though)
One came with molex, other came without.
If you have to strip, get a yellow and black. Yellow is +12v, black is GND. You can just cut off any molex connector, strip yellow and black to connect, and tape the red and other black to make sure they don't touch anything.

Thanks.  I bought molex connectors just in case to strip. 
blitzwilli1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45


View Profile
December 26, 2013, 11:03:32 PM
 #331

can someone please give exact size of board?
Width and length
wunch
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
December 27, 2013, 01:00:20 AM
 #332

I hope it comes molex.  I am not positive which wires to strip.
I ordered 2 (2 different dates though)
One came with molex, other came without.
If you have to strip, get a yellow and black. Yellow is +12v, black is GND. You can just cut off any molex connector, strip yellow and black to connect, and tape the red and other black to make sure they don't touch anything.

Thanks.  I bought molex connectors just in case to strip. 

My Mid november for december order arrived 23rd dec and had screw terminals. Think they are moving molex to special request
cannachris
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406

cats love crypto | 911 truth @checktheevidence.com


View Profile
December 27, 2013, 01:10:39 AM
 #333

I hope it comes molex.  I am not positive which wires to strip.
I ordered 2 (2 different dates though)
One came with molex, other came without.
If you have to strip, get a yellow and black. Yellow is +12v, black is GND. You can just cut off any molex connector, strip yellow and black to connect, and tape the red and other black to make sure they don't touch anything.

Thanks.  I bought molex connectors just in case to strip. 

My Mid november for december order arrived 23rd dec and had screw terminals. Think they are moving molex to special request

Just got my order yesterday as well and have them running on hexminer, but i can't connect to my preflashed tp-link router to configure it. On what ip adress should it reside?

Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
December 27, 2013, 01:21:52 AM
 #334

can someone please give exact size of board?
Width and length

It's 10 cm X 15 cm
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
December 27, 2013, 01:22:59 AM
 #335

I hope it comes molex.  I am not positive which wires to strip.
I ordered 2 (2 different dates though)
One came with molex, other came without.
If you have to strip, get a yellow and black. Yellow is +12v, black is GND. You can just cut off any molex connector, strip yellow and black to connect, and tape the red and other black to make sure they don't touch anything.

Thanks.  I bought molex connectors just in case to strip.  

My Mid november for december order arrived 23rd dec and had screw terminals. Think they are moving molex to special request

Just got my order yesterday as well and have them running on hexminer, but i can't connect to my preflashed tp-link router to configure it. On what ip adress should it reside?

The default IP  is 192.168.0.99
braindead
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 452


View Profile
December 27, 2013, 03:52:29 AM
 #336

Anyone can help me here ??

I can´t connect to TL-MR3020 router, it is connected to my other router, i´ve tried 192.168.0.99 and 192.168.0.99/24  and i can´t get connection

Another thing is can i connect different asics via the router ?? I mean hex16a and hex16a2 ?? How to make it and insert values for 2 different Asic´s ??

Another question is .. I´m using windows, how to ssh to router ??

Sorry for all this noob questions but i´m starting in Asic´s and this is all new to me so please be gentle Cheesy Cheesy
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
December 27, 2013, 03:58:52 AM
 #337

Anyone can help me here ??

I can´t connect to TL-MR3020 router, it is connected to my other router, i´ve tried 192.168.0.99 and 192.168.0.99/24  and i can´t get connection

Another thing is can i connect different asics via the router ?? I mean hex16a and hex16a2 ?? How to make it and insert values for 2 different Asic´s ??

Another question is .. I´m using windows, how to ssh to router ??

Sorry for all this noob questions but i´m starting in Asic´s and this is all new to me so please be gentle Cheesy Cheesy

What is your router & computer IP?

Yes, you can connect HEX16A, HEX16B, HEX16C & nanofury using powered usb hub to router.

For using SSH you need to know the IP first then configure the router via LUCI to activate the SSH.
braindead
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 452


View Profile
December 27, 2013, 04:13:38 AM
 #338

I´ve send u a message

Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
December 27, 2013, 04:23:56 AM
 #339

I´ve send u a message



Reply send  Smiley
Feel free to ask more  Grin
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
December 27, 2013, 01:00:32 PM
 #340

A few hour ago my HEX16A2 arrived by UPS courier. 1 day late because custom officer work half day only on 26 december, so my package stay 1 night in airport.



Add power connector & heatsink to PIC



Then when i start the miner, the fan noise make me shock. So noisy. So i open it and tada Sunon PF92251V1-000U-S99 . Spec 46 dBA  Shocked


Code:
Air Flow : 75 CFM
Bearing Type : Vapo
Brand/Series : DR Series
Configuration : Square
Current, Rating : 0.31 A
Dimensions : 3.6 x 3.6 x 1 (92 x 92 x 25) In. (mm)
Dimensions, Inches : 3.6 x 3.6 x 1 In.
Dimensions, mm : 92 x 92 x 25 mm
Direction : Exhaust over Struts
Fan Type : DC
Material : Plastic
Noise Level : 46 dBA
Power, Rating : 4.7 W
Primary Type : Fans
Rotation : CW
Size : 3.6 x 1 (92 x 25) In. (mm)
Size, Fan : 3.6 x 1 (92 x 25) In. (mm)
Speed : 4500 RPM
Static Pressure : 0.35 In. (H2O)
Termination : Leadwires
Type : Square
Voltage, Rating : 12 VDC
Weight : 103 g

I can't let it run in bedroom with TPLINK. So i need run it on PC with WINDOWS 7 64 bit until got replacement FAN with 100 CFM 20 dBA.
This is what detected on device manager.



Ok, time to run HEX MINER 1.0.0.3




Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!