Bitcoin Forum
November 24, 2017, 01:33:13 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 139 »
  Print  
Author Topic: Linux mining distro for the Raspberry PI - MinePeon  (Read 681540 times)
ct1aic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


Are ฿itcoins Radioactive?


View Profile WWW
October 14, 2013, 03:31:34 PM
 #1681

Oh no! Not again! cgminer: LATEST-IS-3.6.1

Rui Costa, PortugalBTC : 1ct1aicGoUVpZeovsw3cCcPJZJHV5JXtW
1511530393
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511530393

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511530393
Reply with quote  #2

1511530393
Report to moderator
1511530393
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511530393

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511530393
Reply with quote  #2

1511530393
Report to moderator
Some PGP public keys you should import: theymos, BadBear, Sirius, Stefan, Wladimir, Gavin, Gregory, Jeff, Pieter
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
mtbitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 877


Etherscan.io


View Profile
October 14, 2013, 04:01:19 PM
 #1682

With reference to 0.2.4 PR1

I am having issues setting the Static IP using wicd-curses. After making the necessary changes and hitting the SHIFT-C I am unable to connect to the new IP address (and neither does the dynamic IP work). Was not an issue with the prior release. Just thought you might want to look into that (if this is indeed a bug)

Cheers

EtherScan::Ethereum Block Explorer | BlockScan::Coming Soon
cereal7802
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
October 14, 2013, 08:42:46 PM
 #1683

Not going to be much help in terms of troubleshooting, but i tried 0.2.4 PR1 and found that it wouldn't detect my usb wireless card like the previous version did. not sure what all changed to cause that. also would like to note, using 2.3a, cgminer doesn't seem to work with my ztex. keeps saying there are hardware errors and removes and readds the ztex device as a new one. bfgminer seems to work fine so i have switched to that.
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile WWW
October 14, 2013, 08:48:50 PM
 #1684

Not going to be much help in terms of troubleshooting, but i tried 0.2.4 PR1 and found that it wouldn't detect my usb wireless card like the previous version did. not sure what all changed to cause that. also would like to note, using 2.3a, cgminer doesn't seem to work with my ztex. keeps saying there are hardware errors and removes and readds the ztex device as a new one. bfgminer seems to work fine so i have switched to that.

I will do some more testing on wireless tonight to see if I can sort it out, I had not spotted any problems but I don't run my miners wireless.  I did buy a Pi and a wireless USB dongle though just to test this sort of thing and it arrived today.

ZTEX has been removed from cgminer (it is an only and cranky driver) so yeah, bfgminer is the only one that supports it now.

Neil

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
easynote
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448


"Flixxo - Watch, Share, Earn!"


View Profile
October 15, 2013, 09:16:15 AM
 #1685

Works much better the PR1 than 0.2.3 Smiley

Good work

X       ▄▄█████████▄▄
    ▄██▀▀         ▀▀██▄
  ▄██▀              ▀██▄
 ▄██     ██▄▄          ██▄
▄██      █████▄▄        ██▄
██       ████████▄▄      ██
██       ███████████▄    ██
██       ██████████▀     ██
▀██      ███████▀       ██▀
 ▀██     ████▀         ██▀
  ▀██▄   █▀          ▄██▀
    ▀██▄▄         ▄▄██▀
       ▀▀█████████▀▀
.flixxo    X▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████████████████
████████████▀▀███████
█████▀████░░░░░░▄████
█████░░░░░░░░░░▄█████
█████▄░░░░░░░░░░██████
██████░░░░░░░░░███████
███████░░░░░░▄████████
████▄▄░░░░▄▄██████████
██████████████████████
██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████████▀█▀██████████
██████▀▀▀▀▀████████
██████▄▄░░▄▄▄░░███████
████████░░███░░███████
████████░░░░░░▀███████
████████░░███▄░░██████
██████▀▀░░▀▀▀░░░██████
██████▄▄▄▄▄▄███████
█████████▄█▄██████████
██████████████████████
▀████████████████████▀
X[[]]X
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile WWW
October 16, 2013, 05:52:54 AM
 #1686

Works much better the PR1 than 0.2.3 Smiley

Good work

We are now up to pre release 2 now and as far as I know I have managed to squash all of the bugs.  You are welcome to download it, you can find a link here;-

http://minepeon.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=291

Neil

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
ct1aic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


Are ฿itcoins Radioactive?


View Profile WWW
October 16, 2013, 07:20:12 AM
 #1687

Works much better the PR1 than 0.2.3 Smiley

Good work

We are now up to pre release 2 now and as far as I know I have managed to squash all of the bugs.  You are welcome to download it, you can find a link here;-

http://minepeon.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=291

Neil
Do I need to download it and make 3 new SD's or can I upgrade my 3 PR1 images with sudo git pull's?

Rui Costa, PortugalBTC : 1ct1aicGoUVpZeovsw3cCcPJZJHV5JXtW
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile WWW
October 16, 2013, 07:39:17 AM
 #1688

Do I need to download it and make 3 new SD's or can I upgrade my 3 PR1 images with sudo git pull's?

Download again sorry, there are a few OS changes.  Mainly addition of i2c smbus for the upcoming LCD plugins and I have cut down SD card writes even more.

Neil

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
ct1aic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


Are ฿itcoins Radioactive?


View Profile WWW
October 16, 2013, 09:00:43 AM
 #1689

Do I need to download it and make 3 new SD's or can I upgrade my 3 PR1 images with sudo git pull's?

Download again sorry, there are a few OS changes.  Mainly addition of i2c smbus for the upcoming LCD plugins and I have cut down SD card writes even more.

Neil
Done 4 SD's. And what about a second "New Password" field, to guarantee that there is no error in the digitation of the new password? That feature was already in 0.2.3 version.

I still have the date problem... BFGMiner still starts before the RPI can have time to go to the NTP server...

Rui Costa, PortugalBTC : 1ct1aicGoUVpZeovsw3cCcPJZJHV5JXtW
ct1aic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


Are ฿itcoins Radioactive?


View Profile WWW
October 16, 2013, 03:18:41 PM
 #1690

Oh no! Not again! cgminer: LATEST-IS-3.6.2

Rui Costa, PortugalBTC : 1ct1aicGoUVpZeovsw3cCcPJZJHV5JXtW
mtbitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 877


Etherscan.io


View Profile
October 16, 2013, 07:03:05 PM
 #1691

Sorry for the nub question. But are there instructions for setting it up with a static ip. I don't seem to be having any luck with getting the pr2 image static IP working. Had no problems with the 0.23a version

Cheers

EtherScan::Ethereum Block Explorer | BlockScan::Coming Soon
tk1337
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile
October 16, 2013, 07:41:58 PM
 #1692

Sorry for the nub question. But are there instructions for setting it up with a static ip. I don't seem to be having any luck with getting the pr2 image static IP working. Had no problems with the 0.23a version

Cheers

I noticed on 0.2.4 PR1, that within sudo wicd-curses, go to preferences (shift+P) it had the wired interface setup as ifb1, I changed it to eth0, saved (f10) went back to the main screen, then went into the preference for eth0 (should be first device on the list, you use the right arrow to go into the configuration for said device), setup the static ip information, saved (F10), then connected (Shift+C) and all was good.

Hope that helps.

If I helped you & you feel generous, donate some BTC to -> 1337tkvMSeY2fNgyNXVshAZixnGxLxuSmy
Do you like cheap GH/s? | MobileMinerApp Plugin for MinePeon
BitMinerN8
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 584


Mining since May 2011.


View Profile
October 17, 2013, 03:48:51 AM
 #1693

Sorry for the nub question. But are there instructions for setting it up with a static ip. I don't seem to be having any luck with getting the pr2 image static IP working. Had no problems with the 0.23a version

Cheers

I noticed on 0.2.4 PR1, that within sudo wicd-curses, go to preferences (shift+P) it had the wired interface setup as ifb1, I changed it to eth0, saved (f10) went back to the main screen, then went into the preference for eth0 (should be first device on the list, you use the right arrow to go into the configuration for said device), setup the static ip information, saved (F10), then connected (Shift+C) and all was good.

Hope that helps.

Another option... Set a DHCP lease in your router for the MAC address. It sure makes it easy when you reload your image as that never changes, it will always be the same IP. Less to configure if you do reload or try a test build.
ct1aic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


Are ฿itcoins Radioactive?


View Profile WWW
October 17, 2013, 11:39:34 AM
 #1694

Oh no! Not again! cgminer: LATEST-IS-3.6.3

Rui Costa, PortugalBTC : 1ct1aicGoUVpZeovsw3cCcPJZJHV5JXtW
Beastlymac
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


Miner Setup And Reviews. WASP Rep.


View Profile
October 17, 2013, 01:11:16 PM
 #1695

Tomorrow might be the lucky day Mineforeman receives his dev unit. Hopefully. The unit was posted out Monday.

Message me if you have any problems
mtbitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 877


Etherscan.io


View Profile
October 17, 2013, 02:27:18 PM
 #1696

Sorry for the nub question. But are there instructions for setting it up with a static ip. I don't seem to be having any luck with getting the pr2 image static IP working. Had no problems with the 0.23a version

Cheers

I noticed on 0.2.4 PR1, that within sudo wicd-curses, go to preferences (shift+P) it had the wired interface setup as ifb1, I changed it to eth0, saved (f10) went back to the main screen, then went into the preference for eth0 (should be first device on the list, you use the right arrow to go into the configuration for said device), setup the static ip information, saved (F10), then connected (Shift+C) and all was good.

Hope that helps.

Thanks! That did the trick

EtherScan::Ethereum Block Explorer | BlockScan::Coming Soon
souspeed
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176


Thx Greg / Core developers! Bitcoin Core Rules!


View Profile
October 18, 2013, 05:02:09 AM
 #1697

Does anybody know if minepeon supports the HEX16A miner build by marto74?

Free bitcoins, to reveal private key scratch here ==>>  5▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
Beastlymac
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


Miner Setup And Reviews. WASP Rep.


View Profile
October 18, 2013, 09:43:44 AM
 #1698

Does anybody know if minepeon supports the HEX16A miner build by marto74?
No minepeon only supports devices that are supported by official builds of bfgminer and cgminer

Message me if you have any problems
mtbitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 877


Etherscan.io


View Profile
October 18, 2013, 09:44:46 AM
 #1699

Oh no! Not again! cgminer: LATEST-IS-3.6.3


Are there any instructions on how to manually update just the CGMINER to the latest version by getting it directly from the GIT?

Or are there any specific configurations that needs to be done first>?

Cheers

EtherScan::Ethereum Block Explorer | BlockScan::Coming Soon
astutiumRob
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 197



View Profile WWW
October 18, 2013, 01:37:31 PM
 #1700

Quote
Are there any instructions on how to manually update just the CGMINER to the latest version by getting it directly from the GIT?
Is there a specific reason that you need the latest version - i.e. does it fix a problem you are having or solve a security issue ?

www.astutium.com - domains | hosting | vps | servers | cloud - proud to accept bitcoins. UK colocation for BFL and KNC ASICs in Tier3+ DC
Register Domains with BTC
Want to make some bitcoins ? Miner on ebay | Buy GH/s
Pages: « 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 139 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!