Bitcoin Forum
December 12, 2017, 05:47:14 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 »
  Print  
Author Topic: [ANN] leonArdo - Bitcoin Trading Bot for Poloniex, Bittrex, Bitstamp, Bitfinex..  (Read 209987 times)
s1ko
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
October 31, 2017, 04:26:24 PM
 #2161

Hi, I just donwloaded and tryed the 3.5 and 3.4 linux version, I wanna buy it but it doesnt load the bittrex pairs. Im running:

You need to select a Demo Market in the drop-down list, as the other options are only for registered customers (which purchased leonArdo). With the Demo Markets, you can try all the functionality, the only difference is that it won't trade with your real exchange account.

Thanks bro! but the same problem with demo-markets, it doesn't load, this is the list:
Bitfinex Not working

Bitstamp Working
Bittrex Not working
HuobiMAIN Working
HuobiNEW Not working
HuobiPROP Not working
Kraken Not working
OkcCoin OkCoinCNY Poloniex Working
And the respective demo version ..

Also got this log:
+++
WARN      @1509439140896 10/31 09:39:00 am [system] : httpGet error [code: 99]: UnknownNetwork (an unknown network-related error was detected)
ERROR     @1509439140896 10/31 09:39:00 am [bittrex] : error querying available currency pairs: json2::TypeError: asObject called on non Object

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513100834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513100834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513100834
Reply with quote  #2

1513100834
Report to moderator
1513100834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513100834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513100834
Reply with quote  #2

1513100834
Report to moderator
1513100834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513100834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513100834
Reply with quote  #2

1513100834
Report to moderator
sexunix
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
November 01, 2017, 05:51:38 AM
 #2162

Any news about running leonArdo in Raspberry or other small computer?

It would be so nice to be able run leonArdo 24/7 again. My current laptop must be alot offline and even turned off.
Calm N Patience
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34


View Profile
November 01, 2017, 09:34:18 AM
 #2163

Any news about running leonArdo in Raspberry or other small computer?

It would be so nice to be able run leonArdo 24/7 again. My current laptop must be alot offline and even turned off.

Hi, Do you connect your Raspberry to a monitor or a computer to run a Gunbot?
mddr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile WWW
November 01, 2017, 10:13:09 AM
 #2164

When do you plan to add RSI (Relative Strength Index) ?

LeonArdo ref.email boot_mail@mail.ru
hesta
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
November 01, 2017, 10:40:27 AM
 #2165

SELL POLONIEX LICENCE - JUST 60 USD!

Hello i am selling my Poloniex License with the Pool account binned to it. Just contact me!

Pay in cryptocoins.

Mesasage me if you are interested.

sarannah
Member
**
Online Online

Activity: 84


View Profile
November 01, 2017, 11:33:19 AM
 #2166

Any news about running leonArdo in Raspberry or other small computer?

It would be so nice to be able run leonArdo 24/7 again. My current laptop must be alot offline and even turned off.

Hi, Do you connect your Raspberry to a monitor or a computer to run a Gunbot?


I want to use Raspberry with monitor to run leonArdo.
ThomAB
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 01, 2017, 02:49:15 PM
 #2167

When do you plan to add RSI (Relative Strength Index) ?

It is coming, no info on when just yet

Personally very interested in a RSI based trading bot, much like the strategies you can get working very well on tradingview's Pine Editor

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


View Profile WWW
November 01, 2017, 07:47:31 PM
 #2168

Hi, I just donwloaded and tryed the 3.5 and 3.4 linux version, I wanna buy it but it doesnt load the bittrex pairs. Im running:
Linux bl4ckb0x 4.13.9-1-ARCH #1 SMP PREEMPT Sun Oct 22 09:07:32 CEST 2017 x86_64 GNU/Linux
LSB Version:   1.4
Distributor ID:   Arch
Description:   Arch Linux
Release:   rolling
Codename:   n/a



 Huh Huh
Let me know if you know something about coz Im really interested in this bot ....


Sorry about the delay in getting back to you. I am just back from holidays.

On Arch, the list of currency pairs is sometimes empty in leonArdo’s login screen. This is caused by our Qt being compiled with openssl 1.0 while Arch uses 1.1. There is a way to downgrade openssl but it requires us to twist the package manager's arm a bit in order for it not to uninstall a bunch of other stuff such as coreutils.

Warning: This way of getting leonArdo to run might therefore have dire side effects and you should know that you risk ruining your Arch install. If you are the adventurous type you can try the following on Arch:

Code:
sudo pacman -S openssl-1.0
sudo pacman -Rdd openssl

We are looking into a much better solution.

Best wishes,
Jonathan

*Edit*
Warning justified we can now confirm that the proposed way of getting leonArdo to run on Arch Linux by downgrading OpenSSL as already feared *does* indeed ruin your Arch install. It will in fact render pacman unusable, so you can't even revert the changes anymore. So don't do it!

We hope we have a proper fix ready soon that then also helps Debian users who seem to be running into the same problem.

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


View Profile WWW
November 01, 2017, 07:51:37 PM
 #2169

Hi, I just donwloaded and tryed the 3.5 and 3.4 linux version, I wanna buy it but it doesnt load the bittrex pairs. Im running:
Linux bl4ckb0x 4.13.9-1-ARCH #1 SMP PREEMPT Sun Oct 22 09:07:32 CEST 2017 x86_64 GNU/Linux
LSB Version:   1.4
Distributor ID:   Arch
Description:   Arch Linux
Release:   rolling
Codename:   n/a



 Huh Huh
Let me know if you know something about coz Im really interested in this bot ....


Hi,

Yes, we have an issue with Arch. See my previous post.

Best wishes,
Jonathan


ololo80
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
November 01, 2017, 07:53:33 PM
 #2170

can i somehow add new indicators? eg rsi
1C6fV5DtakfKANLJ8GUV7hCaA
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
November 01, 2017, 08:09:00 PM
 #2171

Is this a native app?

Intensity
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
November 01, 2017, 09:03:34 PM
 #2172

Any news about running leonArdo in Raspberry or other small computer?

It would be so nice to be able run leonArdo 24/7 again. My current laptop must be alot offline and even turned off.

I don't think a Raspberry has the hardware to run it. On an AWS VPS machine with 1g of ram and 1 VCPU, Leonardo basically becomes unresponsive after one full day open/running, and if I'm not mistaken, a PI has lesser hardware specs then the AWS machine.

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


View Profile WWW
November 01, 2017, 09:03:42 PM
 #2173

can i somehow add new indicators? eg rsi

No, it's not possible to add your own indicators.

But, we will release an intermediary release before our big bot release next week and in it we have some new indicators including RSI! We need to get this release out as quickly as possible to handle the new API call limits at bitfinex.

So, to be clear, it won't contain the new bots yet. That will come in the following release.

But it has some nice new features.

Best wishes,
Jonathan

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


View Profile WWW
November 01, 2017, 09:05:19 PM
 #2174

Any news about running leonArdo in Raspberry or other small computer?

It would be so nice to be able run leonArdo 24/7 again. My current laptop must be alot offline and even turned off.

I don't think a Raspberry has the hardware to run it. On an AWS VPS machine with 1g of ram and 1 VCPU, Leonardo basically becomes unresponsive after one full day open/running, and if I'm not mistaken, a PI has lesser hardware specs then the AWS machine.

Actually, we've been testing on a Pi and have been pleasantly surprised by the performance. Sure, you have to limit the number of bots and open pairs - but it works!

We are working on integrating this into our build process and testing a little more.

Best wishes,
Jonathan

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


View Profile WWW
November 01, 2017, 09:06:37 PM
 #2175

Is this a native app?

leonArdo is a desktop application. It runs on Windows, macOS and Linux.

Best wishes,
Jonathan

Intensity
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
November 01, 2017, 09:23:21 PM
 #2176



Actually, we've been testing on a Pi and have been pleasantly surprised by the performance. Sure, you have to limit the number of bots and open pairs - but it works!

We are working on integrating this into our build process and testing a little more.

Best wishes,
Jonathan


Wow, excellent! I guess I push LeonArdo to the limit with my bots and pairings hehe.

s1ko
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
November 02, 2017, 11:16:27 AM
 #2177

Hi, I just donwloaded and tryed the 3.5 and 3.4 linux version, I wanna buy it but it doesnt load the bittrex pairs. Im running:
Linux bl4ckb0x 4.13.9-1-ARCH #1 SMP PREEMPT Sun Oct 22 09:07:32 CEST 2017 x86_64 GNU/Linux
LSB Version:   1.4
Distributor ID:   Arch
Description:   Arch Linux
Release:   rolling
Codename:   n/a

https://imgur.com/a/q67u9

 Huh Huh
Let me know if you know something about coz Im really interested in this bot ....


Sorry about the delay in getting back to you. I am just back from holidays.

On Arch, the list of currency pairs is sometimes empty in leonArdo’s login screen. This is caused by our Qt being compiled with openssl 1.0 while Arch uses 1.1. There is a way to downgrade openssl but it requires us to twist the package manager's arm a bit in order for it not to uninstall a bunch of other stuff such as coreutils.

Warning: This way of getting leonArdo to run might therefore have dire side effects and you should know that you risk ruining your Arch install. If you are the adventurous type you can try the following on Arch:

Code:
sudo pacman -S openssl-1.0
sudo pacman -Rdd openssl

We are looking into a much better solution.

Best wishes,
Jonathan


Thanks guyz!!!
You are awesome and have a really nice support, yesterday I bought the bot and Im so happy with him .... To be honest, I started him on windows and dont want reboot huashuashuas..
Anyway, thank for all and plss and KRAKEN support
Cheers !!!!  Grin Grin Grin Grin
hackbyte
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136

Doing cryptocurrency stuff since 2011.


View Profile WWW
November 02, 2017, 11:50:43 AM
 #2178

Any news about running leonArdo in Raspberry or other small computer?

It would be so nice to be able run leonArdo 24/7 again. My current laptop must be alot offline and even turned off.

I don't think a Raspberry has the hardware to run it. On an AWS VPS machine with 1g of ram and 1 VCPU, Leonardo basically becomes unresponsive after one full day open/running, and if I'm not mistaken, a PI has lesser hardware specs then the AWS machine.

Actually, we've been testing on a Pi and have been pleasantly surprised by the performance. Sure, you have to limit the number of bots and open pairs - but it works!

We are working on integrating this into our build process and testing a little more.

Best wishes,
Jonathan

Yeah .. that sounds great ... my banana pi is waiting for new tasks to work on ... *smile*

Cryptocurrency Mining, Gambling, Lending, Trading, Staking .. So much to do with them, since 2011!
Donations-> 1bytoroRvXLGc1FWTob5h1oH92VMdUSFi Questions? Dunno! To the moon? Mün or bust!
CoinPapps
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
November 02, 2017, 12:45:54 PM
 #2179

Hi

I have use leonArdo for a week now, and that working well. But I have a problems with the keyboard. Is this only me?

I use Ubuntu 16.04 and tightvncserver. My keyboard is Norway, but this happend altso with the UK settings. All key is mixed opp in leonArdo. Is not only some letters as NO/UK problematic. All the other software in ubuntu work the keyboard fine.

Have anyone some tips for this?
DefaultUser
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
November 02, 2017, 01:57:18 PM
 #2180

Hye leonardo
Can check update changelog
Pages: « 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!