Bitcoin Forum
October 16, 2019, 11:03:49 AM *
News: If you like a topic and you see an orange "bump" link, click it. More info.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 ... 193 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 4.7c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 197105 times)
Cryptotourist
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 188


https://youtu.be/snILjFUkk_A


View Profile
November 11, 2018, 11:03:11 AM
 #2641

noticed that string -proto adds empty line in epools.txt
-proto 3
-proto2 3
epools.txt looks like this

1.
2.
3. pool where i mine.

and i cant get qtminer on this third pool, cos default is ethproxy and third line takes ethproxy.
using ubuntu 18
its not necessarily phoenix miner fault, maybe it hiveos.



Would removing the epools.txt file completely, and adding your wanted pools to the config line work?
1571223829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571223829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571223829
Reply with quote  #2

1571223829
Report to moderator
1571223829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571223829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571223829
Reply with quote  #2

1571223829
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Sictalfia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
November 11, 2018, 07:23:32 PM
 #2642

Thank you guys, for me it is better than claymore, my rig 8 x RX570:

with claymore: 248.3 mh
with phoenix: 249.4 mh



Similar improvement for my 1080Ti.
promomei
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 404
Merit: 254



View Profile
November 12, 2018, 10:09:32 AM
 #2643

Lol Phoenixminer - looks like yo fee is bigger
https://ibb.co/c9fRTV
sxemini
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 269
Merit: 2


View Profile
November 12, 2018, 10:20:27 AM
 #2644

Lol Phoenixminer - looks like yo fee is bigger
https://ibb.co/c9fRTV

?

Ah ok and why? I see a screenshot with 4 accepted shares for the dev in around 1 minute?
So why you think the fee is bigger?
now you have to prove your statement.
promomei
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 404
Merit: 254



View Profile
November 12, 2018, 11:00:01 AM
 #2645

Lol Phoenixminer - looks like yo fee is bigger
https://ibb.co/c9fRTV

?

Ah ok and why? I see a screenshot with 4 accepted shares for the dev in around 1 minute?
So why you think the fee is bigger?
now you have to prove your statement.

just make a 24 hour video of mining( after count shares )- you will get it
sxemini
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 269
Merit: 2


View Profile
November 12, 2018, 12:03:01 PM
 #2646

Lol Phoenixminer - looks like yo fee is bigger
https://ibb.co/c9fRTV

?

Ah ok and why? I see a screenshot with 4 accepted shares for the dev in around 1 minute?
So why you think the fee is bigger?
now you have to prove your statement.

just make a 24 hour video of mining( after count shares )- you will get it

Don´t count the shares  Roll Eyes you must count the time. Shares depends on luck, for the dev and also for you.
The dev can get 1 share in his time or 20 shares, the same happens to you.

And why i must make a video? I can read the log files from the miner  Wink
Sm1rnyga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
November 12, 2018, 04:21:40 PM
 #2647

Problem repeated.
https://cloud.mail.ru/public/8sgc/LGZZUMzqv
sergw
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 5


View Profile
November 12, 2018, 08:10:59 PM
 #2648

rx 570 cards, hiveos (linux), set -fanmin to 25, however PhoenixMiner shows fan speed as low as 17% not more, how come?
aarts
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 1


View Profile WWW
November 13, 2018, 11:36:05 AM
 #2649

noticed that string -proto adds empty line in epools.txt
-proto 3
-proto2 3
epools.txt looks like this

1.
2.
3. pool where i mine.

and i cant get qtminer on this third pool, cos default is ethproxy and third line takes ethproxy.
using ubuntu 18
its not necessarily phoenix miner fault, maybe it hiveos.



Would removing the epools.txt file completely, and adding your wanted pools to the config line work?

Hiveos generates this epools.txt  when miner starts. So if i delete it , hiveos will make new one. but this gave me idea that i can change file that generates epools.txt Smiley
aarts
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 1


View Profile WWW
November 13, 2018, 11:42:33 AM
 #2650

rx 570 cards, hiveos (linux), set -fanmin to 25, however PhoenixMiner shows fan speed as low as 17% not more, how come?

Use setting -tt 0  ,this disables phoenix miner control over gpu fans and then hiveos controls fan's. Dont use autofan setting, best is when fan's spinning constant speed.
Find the best speed for every gpu and set manualy
nikqz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
November 13, 2018, 08:03:07 PM
 #2651

Hello
Who knows why with all the cards that exist in rig such a periodic decrease in the hashrate lasts for about two minutes
All RX580 cards  (Windows OS 10) are an example on the screen of one card, the config settings are lower, but they have no effect, checked
https://ibb.co/foYAQL -pool stratum+tcp://etc.hvpps.net:3333 -wal ***.name -pass x -proto 4 -coin etc -amd -mi 14 -gt 20 -retrydelay 10 -fret 10 -gsi 10 -gswin 30 -ftimeout 180 -ptimeout 10 -stales 1 -eres 5 -clf 2 -gser 0 -dbg 0 -log 0
Juniormkl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 0


View Profile WWW
November 14, 2018, 01:21:53 PM
 #2652

Phoenixminer 3.5d already added to https://www.minermonitoring.com/ (https://www.ethmonitoring.com/ Join our discord https://discord.gg/aGGaeqq
also, you can check the speed of the miner on different rigs using the benchmark page: https://minermonitoring.com/benchmark
aarts
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 1


View Profile WWW
November 14, 2018, 03:24:42 PM
 #2653

Hello
Who knows why with all the cards that exist in rig such a periodic decrease in the hashrate lasts for about two minutes
All RX580 cards  (Windows OS 10) are an example on the screen of one card, the config settings are lower, but they have no effect, checked
https://ibb.co/foYAQL -pool stratum+tcp://etc.hvpps.net:3333 -wal ***.name -pass x -proto 4 -coin etc -amd -mi 14 -gt 20 -retrydelay 10 -fret 10 -gsi 10 -gswin 30 -ftimeout 180 -ptimeout 10 -stales 1 -eres 5 -clf 2 -gser 0 -dbg 0 -log 0

You -gt setting is wrong. Let the autotune make -gt setting. you can lower -mi too. get little les hasrate but miner mines better.
nikqz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
November 14, 2018, 06:24:01 PM
 #2654

Hello
Who knows why with all the cards that exist in rig such a periodic decrease in the hashrate lasts for about two minutes
All RX580 cards  (Windows OS 10) are an example on the screen of one card, the config settings are lower, but they have no effect, checked
https://ibb.co/foYAQL -pool stratum+tcp://etc.hvpps.net:3333 -wal ***.name -pass x -proto 4 -coin etc -amd -mi 14 -gt 20 -retrydelay 10 -fret 10 -gsi 10 -gswin 30 -ftimeout 180 -ptimeout 10 -stales 1 -eres 5 -clf 2 -gser 0 -dbg 0 -log 0
You -gt setting is wrong. Let the autotune make -gt setting. you can lower -mi too. get little les hasrate but miner mines better.
These parameters do not affect hashrate reduction, I tried to remove and change them, the effect is the same
This decrease always occurs after the miner’s launch at least once on all video cards, but at different times
Bael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0


View Profile
November 14, 2018, 11:19:56 PM
 #2655

Hello

What -proto I have to use to metaverse in Sandpool? http://etp.sandpool.org

Greetings guys!
chrysophylax
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638
Merit: 1076


--- ChainWorks Industries ---


View Profile WWW
November 15, 2018, 06:58:36 AM
 #2656

Interesting Miner ...

Will research to see if it works under Fedora 27-29 x64 or CentOS 7 x64.

#crysx

Exchange - https://www.zapple.com/exchange/ . CWI-Thread - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1563601 . EMail - crysx@gnxs.com . CWI-WebSite - https://chainworksindustries.com/ . CWI-Mine - http://chrysolite.chainworksindustries.com/ . CWI-Pyroxene (theMine) - http://pyroxene.chainworksindustries.com/ . GRN - Gfz2cXMkhMZYWSFvLEMnM8bXk7X5Mtq2J2
KriptoFull
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 344
Merit: 0


View Profile
November 19, 2018, 07:00:16 PM
 #2657

Tell me you fixed the problem with the DOUG file!It does not load for 1050 ti cards
van-13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
November 19, 2018, 08:27:16 PM
 #2658

Hi people!
There is a problem with running miner on linux.
Perhaps this data will help correct the situation.

HW on rig 6 * GTX 1060 6Gb

Command:
strace /root/criptix/PhoenixMiner_3.5d_Linux/PhoenixMiner

Data on the link to pastebin dot com - https://pastebin.com/AjBPdGqA

Sysinfo:
root@porteus:~/criptix/PhoenixMiner_3.5d_Linux# cat /etc/*release*
NAME=Porteus
VERSION="3.2"
ID=slackware
VERSION_ID=3.2
PRETTY_NAME="Porteus 3.2"
ANSI_COLOR="0;34"
CPE_NAME="cpe:/o:porteus:porteus_linux:3.2"
HOME_URL="http://www.porteus.org/"
SUPPORT_URL="http://forum.porteus.org/"
BUG_REPORT_URL="http://forum.porteus.org/"
kevyong
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
November 20, 2018, 10:52:56 AM
 #2659

Hi,

Regarding the -coin <coin> functionality, am I right to presume that if I'm mining, say ETP, I can only use this option to specify the DevFee pool to be either the default ETH pool or the ETP pool? I cannot specify the DevFee pool to be some other coin like CLO, right?

Thank you all.

Great miner BTW, better than Claymore for sure!
ShirtPants!
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
November 20, 2018, 07:32:23 PM
 #2660

Hey everyone! I just got an RX 590 and when I try to start PhoenixMiner it says no opencl found. I have driver version 18.11.2 installed also. It is in a PC with a 1080ti as the main GPU. Claymore runs fine with it so does WildRig Multi 13.1. Please help!
Pages: « 1 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 ... 193 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!