Bitcoin Forum
September 19, 2019, 05:26:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 [360] 361 362 363 364 365 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 226899 times)
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 582


View Profile WWW
July 28, 2019, 05:16:47 PM
 #7181

Since then ? I know there is some issue with this when windows changes time (pulls from NTP or user changes clock) - this happens rarely, but other than it should work fine. I will check it.
This thing is for sure, SRB says "1" minute regardless of what setting it is, it may think more / less minutes have passed if there was a clock change (my clock seems fine though), but it specifically says 1 minute still.

Have you tried with 1 's' (--maxnosharesent , not --maxnosharessent like you wrote). Also it's not set in minutes, you set it in seconds.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
1568870783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568870783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568870783
Reply with quote  #2

1568870783
Report to moderator
1568870783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568870783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568870783
Reply with quote  #2

1568870783
Report to moderator
1568870783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568870783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568870783
Reply with quote  #2

1568870783
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1568870783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568870783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568870783
Reply with quote  #2

1568870783
Report to moderator
1568870783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568870783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568870783
Reply with quote  #2

1568870783
Report to moderator
1568870783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568870783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568870783
Reply with quote  #2

1568870783
Report to moderator
hesido
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
July 28, 2019, 09:42:52 PM
 #7182

Since then ? I know there is some issue with this when windows changes time (pulls from NTP or user changes clock) - this happens rarely, but other than it should work fine. I will check it.
This thing is for sure, SRB says "1" minute regardless of what setting it is, it may think more / less minutes have passed if there was a clock change (my clock seems fine though), but it specifically says 1 minute still.

Have you tried with 1 's' (--maxnosharesent , not --maxnosharessent like you wrote). Also it's not set in minutes, you set it in seconds.

Ah, I had the option name correct in the command line, but I had no idea it was in seconds!
Code:
--maxnosharesent value (if no share is sent to the pool for x time, restarts miner. def. is 30 min)

Could be changed to:
Code:
--maxnosharesent value (if no share is sent to the pool for x seconds, restarts miner. def. is 1800 seconds (30 min))

Thanks Dok.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 582


View Profile WWW
July 29, 2019, 04:45:33 AM
 #7183

Since then ? I know there is some issue with this when windows changes time (pulls from NTP or user changes clock) - this happens rarely, but other than it should work fine. I will check it.
This thing is for sure, SRB says "1" minute regardless of what setting it is, it may think more / less minutes have passed if there was a clock change (my clock seems fine though), but it specifically says 1 minute still.

Have you tried with 1 's' (--maxnosharesent , not --maxnosharessent like you wrote). Also it's not set in minutes, you set it in seconds.

Ah, I had the option name correct in the command line, but I had no idea it was in seconds!
Code:
--maxnosharesent value (if no share is sent to the pool for x time, restarts miner. def. is 30 min)

Could be changed to:
Code:
--maxnosharesent value (if no share is sent to the pool for x seconds, restarts miner. def. is 1800 seconds (30 min))

Thanks Dok.

Theres a notice on the first page and in the readme that all parameters that take a time value are in seconds Smiley

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
hesido
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
July 29, 2019, 06:56:10 AM
 #7184

Since then ? I know there is some issue with this when windows changes time (pulls from NTP or user changes clock) - this happens rarely, but other than it should work fine. I will check it.
This thing is for sure, SRB says "1" minute regardless of what setting it is, it may think more / less minutes have passed if there was a clock change (my clock seems fine though), but it specifically says 1 minute still.

Have you tried with 1 's' (--maxnosharesent , not --maxnosharessent like you wrote). Also it's not set in minutes, you set it in seconds.

Ah, I had the option name correct in the command line, but I had no idea it was in seconds!
Code:
--maxnosharesent value (if no share is sent to the pool for x time, restarts miner. def. is 30 min)

Could be changed to:
Code:
--maxnosharesent value (if no share is sent to the pool for x seconds, restarts miner. def. is 1800 seconds (30 min))

Thanks Dok.

Theres a notice on the first page and in the readme that all parameters that take a time value are in seconds Smiley

Lol, sure, but as you might have realized from the many questions posed here, that's not how an averagely dumb brain works Cheesy . I personally skim for the part I need, that's how I probably missed that one. Still, it's good to be explicit Cheesy
ruslan4040
Member
**
Offline Offline

Activity: 192
Merit: 10


View Profile
July 29, 2019, 08:39:49 PM
 #7185

rig r9 390x. win 8.1 drivers 16.3.2 dont start srbminer.

Benchmark mode
------------------------

Miner will benchmark every algo defined in algos.txt for 60 seconds and return r
esults
You can use these values for the 'hashrate' parameter in algos.txt
The benchmark will use configs you defined in algos.txt

Tweaking is not available in benchmark mode, sorry.

[2019-07-29 23:34:11] Compiling [normal] kernel for DEVICE BUS_ID[1]
error: Unknown attribute kind (45)
Для пpoдoлжeния нaжмитe любyю клaвишy . . .
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 582


View Profile WWW
July 29, 2019, 09:24:35 PM
 #7186

rig r9 390x. win 8.1 drivers 16.3.2 dont start srbminer.

Benchmark mode
------------------------

Miner will benchmark every algo defined in algos.txt for 60 seconds and return r
esults
You can use these values for the 'hashrate' parameter in algos.txt
The benchmark will use configs you defined in algos.txt

Tweaking is not available in benchmark mode, sorry.

[2019-07-29 23:34:11] Compiling [normal] kernel for DEVICE BUS_ID[1]
error: Unknown attribute kind (45)
Для пpoдoлжeния нaжмитe любyю клaвишy . . .

Maybe try newer drivers..  Roll Eyes

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
3MEHDI
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 03, 2019, 09:43:35 AM
 #7187

2 minute tests with just 2 accepted shares are very accurate!

A good setup with perfectly tuned Vega's can do great on average and poolside, but not that great as you want to show here. Please don't try to confuse beginners here. I own enough Vega's and use both miners, both have their advantages and disadvantages. But you have a very big problem mate. If you really want to help, here or there, this doesn't matter, post your own real settings (not the copied ones from the Vega Mem Tweak thread) and don't hide behind the anonymity with your daily blabla.

post setings like DOCTOR?. he posted  tweeking setings for 10 step? he say posted but never posted setings here or AMD TWEAK topic. but he block AMD TWEAK.hmm.
i use pbfarmer seting and my vega block(etc i chg only RAS 28 t oRAS 32 and 1 gpu work)- every vega have diferent seting. but you know this if you try any setign with vega. AND this test not amd tweak test this test only give other solution with big HR and little power . before 30 day srbminer is very good miner- today srbimner nod good miner- TRM ias good miner today. Tomorow? mybe  JCE back and best who know....

You think this test is fake ( 3min only) ? post your here if you have better. Today i post test after 2-3 hour and what you say after this? hmm you not postet after 10 day. when i posted after 10 day you say not tested 30 day?

If you have 1 vega you know for TRM and if your vega not have identical HR like my test(+ - 2%) you not good setup your vega. Read my other post- before 1 yrs. i love srbminer but i hate DEV like DOCTOR. He stole -and use for all and give what? BLOCK AMD TWEAK.

see this test(2-3 min etc) srb mineron on this day have best HR. but this is past.
This is my post old 1 YEARS

INFO - TEST VEGA 56 PowerColor

3*Vega56 flashed to 64
Crimson-ReLive-Beta-Blockchain driver
SRBminer 1.4.9
GPU - 1442/1437/1407mhz 905-907mv
MEM - 1095/1100mhz 900mv

Cryptonight V7(monero)
"intensity" : 120  HR=6000 - 560W
https://ip.bitcointalk.org/?u=https%3A%2F%2Fimage.prntscr.com%2Fimage%2FrK5kLVCPQQS89xDEIYhHgQ.jpg&t=601&c=FKvSCLfftQcJ3A

Cryptonight lite(aeon)
"intensity" : 235  HR=12900 - 570W
https://ip.bitcointalk.org/?u=https%3A%2F%2Fimage.prntscr.com%2Fimage%2F23TkvCkvRMCvC9p2YhxiCQ.jpg&t=601&c=jzKrcqeLttCNog

Cryptonight liteV7(trtl)
"intensity" : 235  HR=12900 - 570W
https://ip.bitcointalk.org/?u=https%3A%2F%2Fimage.prntscr.com%2Fimage%2FXb6WiZ1EQaS5UMmWq3KHuw.jpg&t=601&c=40wL1salqQB41w

Cryptonight ultraheavy-lightv3(ipbc)
"intensity" : 239  HR=11100 - 550W
https://ip.bitcointalk.org/?u=https%3A%2F%2Fimage.prntscr.com%2Fimage%2FPeiajoLsTJO3Zwc1ZX8f8A.jpg&t=601&c=EecXYBVgOUeWpg

Cryptonight heavy(sumo)
"intensity" : 56  HR=4550 - 530W
https://ip.bitcointalk.org/?u=https%3A%2F%2Fimage.prntscr.com%2Fimage%2F2xW89wB8SxaZeSWX1n6zjQ.jpg&t=601&c=F9A7K4vsm20wsA

Cryptonight artocache(arto)
"intensity" : 118  HR=5400 - 550W
https://ip.bitcointalk.org/?u=https%3A%2F%2Fimage.prntscr.com%2Fimage%2FAopDRnW8R0m9EDnqyB8-aw.jpg&t=601&c=y0v-sXDjA4afqw

For all other AMD MEM tWEAK setings you have topic for this but this is universal seting for start...

Lucky Vega 64 or flashed 64 (Samsung):
--CL 19 --RAS 28 --RCDRD 12 --RCDWR 5 --RC 44 --RP 12 --RRDS 3 --RRDL 3 --RTP 4 --FAW 18 --CWL 6 --WTRS 4 --WTRL 9 --WR 15 --WRRD 1 --RDWR 18 --REF 17000 --RFC 248

Weaker Vega 64 or flashed 64 (Samsung) - use if lucky timings aren't stable:
--CL 19 --RAS 30 --RCDRD 12 --RCDWR 6 --RC 44 --RP 13 --RRDS 5 --RRDL 5 --RTP 4 --FAW 18 --CWL 6 --WTRS 4 --WTRL 9 --WR 15 --WRRD 1 --RDWR 18 --REF 17000 --RFC 248

Lucky Vega 56 (Hynix):
--RAS 22 --RCDRD 17 --RCDWR 4 --RC 35 --RP 13 --RRDS 4 --RRDL 4 --RFC 148 --REF 15600

Weaker Vega 56 (Hynix):
--RAS 24 --RCDRD 19 --RCDWR 4 --RC 35 --RP 13 --RRDS 4 --RRDL 5 --RFC 148 --REF 15600



i just chg RFC and RAS for testing . any gpu must start solo and test. after test and see just go on next gpu.

check it

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5170902.new#new
commonorx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 0


View Profile
August 03, 2019, 03:40:11 PM
 #7188

Has to be the worst miner I have ever used. I get so many rejected shares. My has rate even though over 2K is meaning less at the pool. My hash rate is the same as when I used CASTXMR, but I made more money with CAST because I didn't have as many rejected and stale shares as SRB. Restart restart restart.. that is the answer??

What a joke.
Lunga Chung
Member
**
Offline Offline

Activity: 269
Merit: 18


View Profile
August 03, 2019, 06:27:17 PM
 #7189

Has to be the worst miner I have ever used. I get so many rejected shares. My has rate even though over 2K is meaning less at the pool. My hash rate is the same as when I used CASTXMR, but I made more money with CAST because I didn't have as many rejected and stale shares as SRB. Restart restart restart.. that is the answer??

What a joke.

tell us who's forcing you to use SRB miner and we will rescue you! right guys ?
burntroach85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
August 03, 2019, 08:06:10 PM
 #7190

you have to have something not setup rite on the miner  because thats insane  SRB is prolly THE BEST one you can get  no only that  cast xmr is dead



Has to be the worst miner I have ever used. I get so many rejected shares. My has rate even though over 2K is meaning less at the pool. My hash rate is the same as when I used CASTXMR, but I made more money with CAST because I didn't have as many rejected and stale shares as SRB. Restart restart restart.. that is the answer??

What a joke.
lsHaKeRl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
August 06, 2019, 04:43:13 PM
Last edit: August 07, 2019, 09:59:35 PM by lsHaKeRl
 #7191

Hi Guys!
I've been working on the constellation MiningRig Vega64 for the past 2 years - water cooled and fe cooled mix.

With the following settings and setup:

SRB Miner 1.9.3.
Windows 10 (1803)
Adrenaline Driver 18.6.1
ASUS B250 Mining Expert
2x Enermax Platimax 1700W ATX 2.4
8x Vega64 - WATER cooled // 4x Vega64 FE

Today I spent the whole day testing my rig again and again and again, and was able to reach the following values:

Highest daily value: 2346 H/s
https://drive.google.com/file/d/1uYAECE4AHwyW87EuXRnN7DFuBFH4PWBO/view?usp=sharing

Settings CONFIG:
{"id": 0, "intensity": 124, "worksize": 16, "threads": 2, "tweak_profile": 10},
{"id": 1, "intensity": 124, "worksize": 16, "threads": 2, "tweak_profile": 10},

POWERTABLE settings:
https://drive.google.com/file/d/1E13BCCLTxWO6yf4sGDfVG93XAiw-HRE7/view?usp=sharing
Download LINK:
https://drive.google.com/file/d/1UDGf8JcuKY4mFrSiFdrcWeYd24Gh2rtT/view?usp=sharing

(IMPORTANT: Then adjust the values in the OverdrivnTool for P7 and P3 to: 1435Mhz // 966mV and 1100Mhz // 923mV

I have now searched for a strong and stable attitude and personally changed something. I have also tried to reduce power consumption a little, but it comes with P7 (mV) from 950 crash of the system. So 966mV I think is the safest and option, with P3 (mV) 923 is very close, as I have a lot of experience with P3 (MhZ) of 1100, where they have set in the old PowerTables between 905mv and 915mv, that often crashed the system.
Maybe those are not the best values, but I'm pretty happy. Wink I am always happy to work on it and reach new heights in mining with my Vega`s.  Roll Eyes

I worked for a long time with the TABLE // P7 - 1408/915 and P3 - 1100/905, but unfortunately I had to realize that these are no longer stable or I could not find a stable version and I tried a lot.

I hope I could possibly help, you can always send me a message.

Best regards
Patrick
AlexMineX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 06, 2019, 04:57:10 PM
 #7192

Hi,

Need some guidance. I have Rigs with RX580 - bios moded.
I was mining Cryptonight algo - Tube for quite some time. My rigs were with Blockchain AMD drivers and SRBMiner 1.7.3 - I have very small problems with rigs, from some time the miner software crashes but is something like once in a 2-3 days. I just restart the miner software and continue to mine for another 2-3 days. When it crashes my rig is  ~140 W till i restart it. SRBRestarter does not work for some reason probably because see that the process is ON /crashed but is not absent /

I decided to upgrade the miner with the last version first without changing the drivers. And all the problems started every night at about the same time all rigs stop sending to the pool but they continue to draw full power from the wall .
I tried to set --minrigspeed but the miner works at full power just not submitting to the pool  so the string does not work for me /pool is https://bittube.miner.rocks/

Then I changed the drivers with 18.5.1 but without luck - the problem stays. It works for most of the day but then stops submitting to the pool and continues to draw full power from the wall /and not 140w like with 1.7.3/

Current setup is
SRB Miner 1.9.3
Afterburner 4.5.0
AMD Driver 18.5.1

Screenshot https://pasteboard.co/IrsHrzW.png
abg00
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 215
Merit: 0


View Profile
August 06, 2019, 07:29:54 PM
 #7193

Hi,

Need some guidance. I have Rigs with RX580 - bios moded.
I was mining Cryptonight algo - Tube for quite some time. My rigs were with Blockchain AMD drivers and SRBMiner 1.7.3 - I have very small problems with rigs, from some time the miner software crashes but is something like once in a 2-3 days. I just restart the miner software and continue to mine for another 2-3 days. When it crashes my rig is  ~140 W till i restart it. SRBRestarter does not work for some reason probably because see that the process is ON /crashed but is not absent /

I decided to upgrade the miner with the last version first without changing the drivers. And all the problems started every night at about the same time all rigs stop sending to the pool but they continue to draw full power from the wall .
I tried to set --minrigspeed but the miner works at full power just not submitting to the pool  so the string does not work for me /pool is https://bittube.miner.rocks/

Then I changed the drivers with 18.5.1 but without luck - the problem stays. It works for most of the day but then stops submitting to the pool and continues to draw full power from the wall /and not 140w like with 1.7.3/

Current setup is
SRB Miner 1.9.3
Afterburner 4.5.0
AMD Driver 18.5.1

Screenshot https://pasteboard.co/IrsHrzW.png


check power connector and power wire
also check undervolt
compute error possible memory error
TheRealSTU
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 07, 2019, 03:02:52 AM
 #7194

Hi,

Need some guidance. I have Rigs with RX580 - bios moded.
I was mining Cryptonight algo - Tube for quite some time. My rigs were with Blockchain AMD drivers and SRBMiner 1.7.3 - I have very small problems with rigs, from some time the miner software crashes but is something like once in a 2-3 days. I just restart the miner software and continue to mine for another 2-3 days. When it crashes my rig is  ~140 W till i restart it. SRBRestarter does not work for some reason probably because see that the process is ON /crashed but is not absent /

I decided to upgrade the miner with the last version first without changing the drivers. And all the problems started every night at about the same time all rigs stop sending to the pool but they continue to draw full power from the wall .
I tried to set --minrigspeed but the miner works at full power just not submitting to the pool  so the string does not work for me /pool is https://bittube.miner.rocks/

Then I changed the drivers with 18.5.1 but without luck - the problem stays. It works for most of the day but then stops submitting to the pool and continues to draw full power from the wall /and not 140w like with 1.7.3/

Current setup is
SRB Miner 1.9.3
Afterburner 4.5.0
AMD Driver 18.5.1

Screenshot https://pasteboard.co/IrsHrzW.png


Also have similar problem. Use to be 24/7 stable ~0.1% HW errors.
Been mining TUBE on and off so I can't figure out exactly when the problem started but I think after SRBMiner v1.8.8.
Happens after 1-3 days of mining, then all of a sudden starts spitting out 100% HW errors, continues retrieving jobs from pool but doesn't restart.

Current setup:
5x Vega 56s (no bios mod)
AMD drivers 18.6.1
SRB Miner v1.9.3 (Run through AwesomeMiner + Remote Agent if that makes a difference, although never used to be a problem)
Parameters: --ccryptonighttype bittubev2 --cgpuid 0,1,2,3,4 --cgpuintensity 56,56,56,56,56 --cgpuworksize 8,8,8,8,8 --cgputhreads 2,2,2,2,2 --cgpufragments 1,1,1,1,1 --cgputweakprofile 5L,10L,10L,2,9L --cgpuheavymode 2,2,2,1,2 --resetvega --enablegpurampup --nobinaries --preparedata

Still trying to figure it out with low clocks ~900mhz atm but still same problem.
--nobinaries doesn't help.
 Huh
AlexMineX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 07, 2019, 05:52:32 AM
 #7195

Hi,

Need some guidance. I have Rigs with RX580 - bios moded.
I was mining Cryptonight algo - Tube for quite some time. My rigs were with Blockchain AMD drivers and SRBMiner 1.7.3 - I have very small problems with rigs, from some time the miner software crashes but is something like once in a 2-3 days. I just restart the miner software and continue to mine for another 2-3 days. When it crashes my rig is  ~140 W till i restart it. SRBRestarter does not work for some reason probably because see that the process is ON /crashed but is not absent /

I decided to upgrade the miner with the last version first without changing the drivers. And all the problems started every night at about the same time all rigs stop sending to the pool but they continue to draw full power from the wall .
I tried to set --minrigspeed but the miner works at full power just not submitting to the pool  so the string does not work for me /pool is https://bittube.miner.rocks/

Then I changed the drivers with 18.5.1 but without luck - the problem stays. It works for most of the day but then stops submitting to the pool and continues to draw full power from the wall /and not 140w like with 1.7.3/

Current setup is
SRB Miner 1.9.3
Afterburner 4.5.0
AMD Driver 18.5.1

Screenshot https://pasteboard.co/IrsHrzW.png


Also have similar problem. Use to be 24/7 stable ~0.1% HW errors.
Been mining TUBE on and off so I can't figure out exactly when the problem started but I think after SRBMiner v1.8.8.
Happens after 1-3 days of mining, then all of a sudden starts spitting out 100% HW errors, continues retrieving jobs from pool but doesn't restart.

Current setup:
5x Vega 56s (no bios mod)
AMD drivers 18.6.1
SRB Miner v1.9.3 (Run through AwesomeMiner + Remote Agent if that makes a difference, although never used to be a problem)
Parameters: --ccryptonighttype bittubev2 --cgpuid 0,1,2,3,4 --cgpuintensity 56,56,56,56,56 --cgpuworksize 8,8,8,8,8 --cgputhreads 2,2,2,2,2 --cgpufragments 1,1,1,1,1 --cgputweakprofile 5L,10L,10L,2,9L --cgpuheavymode 2,2,2,1,2 --resetvega --enablegpurampup --nobinaries --preparedata

Still trying to figure it out with low clocks ~900mhz atm but still same problem.
--nobinaries doesn't help.
 Huh


The strange thing is that I have 4 rigs and they start almost at the same time at night around 6.30 AM - like something triggers them at this time /they are not in the same room and different power supply/electric phase - I have 3 phase electricity option and put rigs at different to distribute the load /.

I made little test - returned 3 of the rigs to 1.7.3 and they are working from 2 days but the 4th is with 1.9.3 and 18.5.1 and today again at 6.45 AM started to give errors
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 582


View Profile WWW
August 07, 2019, 08:43:20 AM
 #7196

I decided to upgrade the miner with the last version first without changing the drivers. And all the problems started every night at about the same time all rigs stop sending to the pool but they continue to draw full power from the wall .
I tried to set --minrigspeed but the miner works at full power just not submitting to the pool  so the string does not work for me /pool is https://bittube.miner.rocks/

Then I changed the drivers with 18.5.1 but without luck - the problem stays. It works for most of the day but then stops submitting to the pool and continues to draw full power from the wall /and not 140w like with 1.7.3/

Current setup is
SRB Miner 1.9.3
Afterburner 4.5.0
AMD Driver 18.5.1

Screenshot https://pasteboard.co/IrsHrzW.png


There is nothing that would restart the rig on a lot of compute errors (compute error = gpu and cpu got a different result for the same nonce), so --minrigspeed can't do anything here.
Your cards are hashing and working on new jobs , but they get all results wrong, that's why nothing is sent to the pool.

Are you guys using the tweaking profiles?
That could produce this kind of issue.

If you do, it would be nice to run the miner without it and see if this issue still exists. (use the --disabletweaking parameter).


Quote
The strange thing is that I have 4 rigs and they start almost at the same time at night around 6.30 AM - like something triggers them at this time /they are not in the same room and different power supply/electric phase - I have 3 phase electricity option and put rigs at different to distribute the load /.

I made little test - returned 3 of the rigs to 1.7.3 and they are working from 2 days but the 4th is with 1.9.3 and 18.5.1 and today again at 6.45 AM started to give errors

You say that no matter when you start the miner, on 4 rigs it will start spitting incorrect shares at the same time ? (6.30am).
I don't know any reason for this, there is no built in timer or something that would trigger this.

Could you please do this on the rig with v1.9.3 :
- remove video driver with DDU (very important to use DDU)
- install 18.6.1
- disable tweaking with --disabletweaking parameter

Can you upload a log from miner start somewhere and send me the link in PM, so i can inspect it ?
Also config file if you use it, or start parameters.
Thanks



SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
maxity
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 07, 2019, 02:55:24 PM
 #7197

doktor83,
B2N is no longer supported?
Today program has stopped connecting to devpool srbminer.com:443, when b2n is mined. And  load on processor grows, then mining stops "there is no connection with devpool." Although  site srbminer.com works with my ip, cloudflare does not ban me.
But when other coins are mined, such as XMR, CCX, connection to devpool is good.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 582


View Profile WWW
August 07, 2019, 07:06:54 PM
 #7198

doktor83,
B2N is no longer supported?
Today program has stopped connecting to devpool srbminer.com:443, when b2n is mined. And  load on processor grows, then mining stops "there is no connection with devpool." Although  site srbminer.com works with my ip, cloudflare does not ban me.
But when other coins are mined, such as XMR, CCX, connection to devpool is good.

You are right, it was pointing to a non-existent pool. Going to fix it in 15 minutes, thanks for reporting!

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
KolordZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
August 07, 2019, 07:59:47 PM
 #7199

Hi Guys!
I've been working on the constellation MiningRig Vega64 for the past 2 years - water cooled and fe cooled mix.

With the following settings and setup:

SRB Miner 1.9.3.
Windows 10 (1803)
Adrenaline Driver 18.6.1
ASUS B250 Mining Expert
8x Vega64 - WATER cooled // 4x Vega64 FE

Today I spent the whole day testing my rig again and again and again, and was able to reach the following values:

Highest daily value: 2346 H/s
https://drive.google.com/file/d/1uYAECE4AHwyW87EuXRnN7DFuBFH4PWBO/view?usp=sharing

Settings CONFIG:
{"id": 0, "intensity": 124, "worksize": 16, "threads": 2, "tweak_profile": 10},
{"id": 1, "intensity": 124, "worksize": 16, "threads": 2, "tweak_profile": 10},

POWERTABLE settings:
https://drive.google.com/file/d/1E13BCCLTxWO6yf4sGDfVG93XAiw-HRE7/view?usp=sharing
Download LINK:
https://drive.google.com/file/d/1UDGf8JcuKY4mFrSiFdrcWeYd24Gh2rtT/view?usp=sharing

(IMPORTANT: Then adjust the values in the OverdrivnTool for P7 and P3 to: 1435Mhz // 966mV and 1100Mhz // 923mV

I have now searched for a strong and stable attitude and personally changed something. I have also tried to reduce power consumption a little, but it comes with P7 (mV) from 950 crash of the system. So 966mV I think is the safest and option, with P3 (mV) 923 is very close, as I have a lot of experience with P3 (MhZ) of 1100, where they have set in the old PowerTables between 905mv and 915mv, that often crashed the system.
Maybe those are not the best values, but I'm pretty happy. Wink I am always happy to work on it and reach new heights in mining with my Vega`s.  Roll Eyes

I worked for a long time with the TABLE // P7 - 1408/915 and P3 - 1100/905, but unfortunately I had to realize that these are no longer stable or I could not find a stable version and I tried a lot.

I hope I could possibly help, you can always send me a message.

Best regards
Patrick

Hi Patrick !

That's what I've with my config :

https://drive.google.com/open?id=1NeA_xZSNHb0ztyQ05SygDjfXp3DezStL

So I don't understand why are you using this config if you have less H/s than me ?

When I try your config I have less too.
lsHaKeRl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
August 07, 2019, 09:51:26 PM
 #7200

Hi Guys!
I've been working on the constellation MiningRig Vega64 for the past 2 years - water cooled and fe cooled mix.

With the following settings and setup:

SRB Miner 1.9.3.
Windows 10 (1803)
Adrenaline Driver 18.6.1
ASUS B250 Mining Expert
8x Vega64 - WATER cooled // 4x Vega64 FE

Today I spent the whole day testing my rig again and again and again, and was able to reach the following values:

Highest daily value: 2346 H/s
https://drive.google.com/file/d/1uYAECE4AHwyW87EuXRnN7DFuBFH4PWBO/view?usp=sharing

Settings CONFIG:
{"id": 0, "intensity": 124, "worksize": 16, "threads": 2, "tweak_profile": 10},
{"id": 1, "intensity": 124, "worksize": 16, "threads": 2, "tweak_profile": 10},

POWERTABLE settings:
https://drive.google.com/file/d/1E13BCCLTxWO6yf4sGDfVG93XAiw-HRE7/view?usp=sharing
Download LINK:
https://drive.google.com/file/d/1UDGf8JcuKY4mFrSiFdrcWeYd24Gh2rtT/view?usp=sharing

(IMPORTANT: Then adjust the values in the OverdrivnTool for P7 and P3 to: 1435Mhz // 966mV and 1100Mhz // 923mV

I have now searched for a strong and stable attitude and personally changed something. I have also tried to reduce power consumption a little, but it comes with P7 (mV) from 950 crash of the system. So 966mV I think is the safest and option, with P3 (mV) 923 is very close, as I have a lot of experience with P3 (MhZ) of 1100, where they have set in the old PowerTables between 905mv and 915mv, that often crashed the system.
Maybe those are not the best values, but I'm pretty happy. Wink I am always happy to work on it and reach new heights in mining with my Vega`s.  Roll Eyes

I worked for a long time with the TABLE // P7 - 1408/915 and P3 - 1100/905, but unfortunately I had to realize that these are no longer stable or I could not find a stable version and I tried a lot.

I hope I could possibly help, you can always send me a message.

Best regards
Patrick

Hi Patrick !

That's what I've with my config :

https://drive.google.com/open?id=1NeA_xZSNHb0ztyQ05SygDjfXp3DezStL

So I don't understand why are you using this config if you have less H/s than me ?

When I try your config I have less too.

Hi Mate!
Thx for your reply!

I know well that it is possible to clock the bars even higher, but of course it costs more electricity! Wink

I'm from Austria, where the price per kilowatt is about 0.21 € (cent). So not very cheap, of course I could too
my graphics cards to 1750Mhz clock (WaterCooled), but the cards should work longer, haha  Grin
I personally think of it as "middlething" .. I said yes there are higher values possible, but not every person has low electricity prices. Wink

Of course I will continue to try other options and continue testing.
I am currently working with 2x ENERMAX PLATIMAX 1700Watt power supplies and have found that the power consumption with higher version of the SRB-Miner has continued to increase.

I can still remember that earlier versions were about ~ 180 watts / Vega64 card, now we are now at ~ 210 - 230 watts per / card;)
Of course, there were also allgorythm changes, which increased the power consumption in any case.

I've seen your values that you've tested 3 graphics cards, I have 12 pieces, that's of course another big piece. Where you just have to take care of a lot more so that the system does not break or collapse  Roll Eyes

My personal aim is to get high performance, but to consume less power.

So step by step.

anyway THANK YOU!

Greetings Patrick
Pages: « 1 ... 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 [360] 361 362 363 364 365 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!