Bitcoin Forum
September 26, 2021, 03:44:34 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 [316] 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235710 times)
cobraq
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 16, 2019, 04:22:36 AM
 #6301

what about intensivity for moneror for 570 8gb? default 71 its ok? 890hs
1632627874
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632627874

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632627874
Reply with quote  #2

1632627874
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1632627874
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632627874

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632627874
Reply with quote  #2

1632627874
Report to moderator
1632627874
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632627874

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632627874
Reply with quote  #2

1632627874
Report to moderator
1632627874
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632627874

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632627874
Reply with quote  #2

1632627874
Report to moderator
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
March 16, 2019, 05:50:23 AM
 #6302

what about intensivity for moneror for 570 8gb? default 71 its ok? 890hs

Try to set it 104, 112, 118. Your card can more. 71 - is not optimal for 8Gb card. I'm use TRM cause it gives +50 h/s on one of my RX 588 cards. You can try it too.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
March 16, 2019, 07:41:57 AM
 #6303

Hi Dok,
In which screen or log can I verify if gpureorder is working?

compare the busid values with the ones in overdriventool

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
March 16, 2019, 07:44:05 AM
 #6304

its crash again.
i like to do something. your welcome.

I will try to reproduce on one of my rigs, going to use the same pool and same difficulty as you.

thank you.
always when get new job its happen.
 
i have two rige. one vega 64 air cooling xfx -10x
                       one vega 64 liq cooling xfx -11x.
air work fine .but other one not.

Are they both using the same pool and same static diff ? Or if there is some difference, what is it ?
If your average share time is 1 sec, can you check your cpu usage, maybe it is overloaded ?



yes they connect to same pool and they have same setting. in both mode ( auto dif and var diff ) liq  crash .but air is stable .just different in  OC an intensity . i set it same but got crash.
i set diff avg 1 to 30 Sec but nothing change. also set in auto diff but it's stop working. cpu use 3%-5% not more

I have 1.8.0 running on minexmr with the lowest stat. diff for 10 hours on a mixed rig still without issues. When i get some time i will prepare that version with lots of debug info for me, maybe something can be fixed.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
chimaeraa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
March 16, 2019, 08:25:18 AM
 #6305

its crash again.
i like to do something. your welcome.

I will try to reproduce on one of my rigs, going to use the same pool and same difficulty as you.

thank you.
always when get new job its happen.
 
i have two rige. one vega 64 air cooling xfx -10x
                       one vega 64 liq cooling xfx -11x.
air work fine .but other one not.

Are they both using the same pool and same static diff ? Or if there is some difference, what is it ?
If your average share time is 1 sec, can you check your cpu usage, maybe it is overloaded ?



yes they connect to same pool and they have same setting. in both mode ( auto dif and var diff ) liq  crash .but air is stable .just different in  OC an intensity . i set it same but got crash.
i set diff avg 1 to 30 Sec but nothing change. also set in auto diff but it's stop working. cpu use 3%-5% not more

I have 1.8.0 running on minexmr with the lowest stat. diff for 10 hours on a mixed rig still without issues. When i get some time i will prepare that version with lots of debug info for me, maybe something can be fixed.

tanx. i wait for it.
akvilon888
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 16, 2019, 11:59:51 AM
 #6306

what about intensivity for moneror for 570 8gb? default 71 its ok? 890hs

Try to set it 104, 112, 118. Your card can more. 71 - is not optimal for 8Gb card. I'm use TRM cause it gives +50 h/s on one of my RX 588 cards. You can try it too.

what is trm?
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
March 16, 2019, 12:43:55 PM
Last edit: March 16, 2019, 01:03:33 PM by UnclWish
 #6307

what about intensivity for moneror for 570 8gb? default 71 its ok? 890hs

Try to set it 104, 112, 118. Your card can more. 71 - is not optimal for 8Gb card. I'm use TRM cause it gives +50 h/s on one of my RX 588 cards. You can try it too.

what is trm?
TeamRed miner
chimaeraa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
March 16, 2019, 04:27:06 PM
 #6308

hi doc.
i think i find problem. it's about Page File. in time PF got bigger and bigger until rich the max size and boom...
also i disable ADL and got lees HW error. it's work for few hours and didn't stop.

thank for every thing.
but away almost i near my rige + i have some HW programing skill and electronic and .... i happy to learn new thing .so if i can do something i will do it. Wink

thanks lot .
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
March 16, 2019, 04:39:01 PM
 #6309

hi doc.
i think i find problem. it's about Page File. in time PF got bigger and bigger until rich the max size and boom...
also i disable ADL and got lees HW error. it's work for few hours and didn't stop.

thank for every thing.
but away almost i near my rige + i have some HW programing skill and electronic and .... i happy to learn new thing .so if i can do something i will do it. Wink

thanks lot .

Let's see how long it will work. I also fixed a few more bugs because you said only cn v4 is problematic so i investigated and found a few things to fix. Going to PM you when i finish this version so you can test

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Rabotaet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
March 16, 2019, 06:58:18 PM
 #6310

B кaкиx eдиницax знaчeния пapaмeтpa?
--maxnosharesent value(if no share is sent to the pool for x time, restarts miner. def. is 15 min)

Чтo нaпиcaть в бaтникe, чтoбы интepвaл пepeзaгpyзки cтaл paвным 60мин?
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
March 16, 2019, 08:03:44 PM
 #6311

B кaкиx eдиницax знaчeния пapaмeтpa?
--maxnosharesent value(if no share is sent to the pool for x time, restarts miner. def. is 15 min)

Чтo нaпиcaть в бaтникe, чтoбы интepвaл пepeзaгpyзки cтaл paвным 60мин?
Пиши пo aнглийcки, тyт pyccкoгoвopящиx - paз-двa и oбчeлcя. Aнглoязычный фopyм жe.
Rabotaet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
March 17, 2019, 07:44:06 AM
 #6312

What type of parameters --maxnosharesent?
What to write in the settings to interrupt became equal to 60 minutes?
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
March 17, 2019, 09:26:04 AM
 #6313

What type of parameters --maxnosharesent?
What to write in the settings to interrupt became equal to 60 minutes?
If default pointed in help to 15 minutes, looks like this parameter is in minutes. But this parameter restart miner if no accepted shares for pointed minutes. So for restart miner after 60 minutes without shares point
--maxnosharesent 60
Or you need to restart miner in any case after 60 minutes?

P.S. Чтoб нe зaмopaчивaлcя c пepeвoдoм:
Taк кaк пo-yмoлчaнию yкaзaн пepиoд вpeмeни 15 минyт в пoмoщи, тo, видимo, пapaмeтp в минyтax. Ho oн пepeзaпycтит мaйнep, тoлькo ecли зa этoт пepиoд вpeмeни нe былo нaйдeнныx peшeний (шap). Ecли тeбe нaдo имeннo этo, тo пpoбyй:
--maxnosharesent 60
Или тeбe нaдo пepeзaпycк мaйнepa чepeз 60 минyт, нeзaвиcимo oт шap?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
March 17, 2019, 10:31:51 AM
 #6314

What type of parameters --maxnosharesent?
What to write in the settings to interrupt became equal to 60 minutes?
If default pointed in help to 15 minutes, looks like this parameter is in minutes. But this parameter restart miner if no accepted shares for pointed minutes. So for restart miner after 60 minutes without shares point
--maxnosharesent 60
Or you need to restart miner in any case after 60 minutes?

P.S. Чтoб нe зaмopaчивaлcя c пepeвoдoм:
Taк кaк пo-yмoлчaнию yкaзaн пepиoд вpeмeни 15 минyт в пoмoщи, тo, видимo, пapaмeтp в минyтax. Ho oн пepeзaпycтит мaйнep, тoлькo ecли зa этoт пepиoд вpeмeни нe былo нaйдeнныx peшeний (шap). Ecли тeбe нaдo имeннo этo, тo пpoбyй:
--maxnosharesent 60
Или тeбe нaдo пepeзaпycк мaйнepa чepeз 60 минyт, нeзaвиcимo oт шap?

It is in seconds, every parameter that accepts a time value is in seconds. So it should be 60*60 to get 60 minutes.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
akvilon888
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 17, 2019, 12:05:48 PM
 #6315

hi doc.
i think i find problem. it's about Page File. in time PF got bigger and bigger until rich the max size and boom...
also i disable ADL and got lees HW error. it's work for few hours and didn't stop.

thank for every thing.
but away almost i near my rige + i have some HW programing skill and electronic and .... i happy to learn new thing .so if i can do something i will do it. Wink

thanks lot .

hi, can i ask you some q about your config? can you please open dm
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
March 17, 2019, 12:23:37 PM
 #6316

V1.8.1
- Fixed a bug that could crash miner if using CNV4 (R) algo
- Fixed a bug that crashed miner if doing fast algo switching from CNV4 to any algo
- Stales are not displayed anymore by default, added parameter --showstales which turns back on the display of stale shares
- Changed --maxnosharesent default value from 15 minutes to 30
- Logging is now disabled by default in the example start.bat
- Added parameter --preparedata, which could pontentially make a small speed increase on weak GPU's, but also could make it worse. All algos except webchain


+ If you are having ocassional crashes out of nowhere while mining the new V4 (R) algo, please update to version 1.8.1 as this issue is now (hopefully) fixed

+ The info miner displays and is called 'stale shares' is not displayed by default anymore, so if you miss it, and know what is it (it only displays the number of shares sent after a new job was received, it's not the real number of stale shares - that's something only the pool knows), then you can turn it back on by adding --showstales in start.bat

+ A new experimental (beta) parameter --preparedata added, and when enabled CPU will prepare some stuff for the GPU before it begins to work, so this *could* potentially lead to a small increase in hashrate on weaker, older GPU's. I tested on Vega56 and Rx58x series, and there was no gain, but i would like someone to test on weak cards that i don't have, older gcn1,2 series.


Please all of you having crashes on 1.7.9 and 1.8.0 on V4 algo , try out 1.8.1 as this issue should be fixed now.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
ZombieWorm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 1


View Profile
March 17, 2019, 12:40:40 PM
 #6317

dok only I seem to see warning: too many compute errors - is this highlighting to ease back on something might get one an hour say.
Rabotaet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
March 17, 2019, 03:42:17 PM
 #6318

Oпepaтивнeнькo. Пacибки, щa oбнoвлюcь.
chimaeraa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
March 17, 2019, 04:56:04 PM
 #6319

hi .
it's work for 6 H and crash again. i don't test new one
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
March 17, 2019, 05:03:55 PM
 #6320

hi .
it's work for 6 H and crash again. i don't test new one

I really hope 1.8.1 will work good for you

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Pages: « 1 ... 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 [316] 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!