Bitcoin Forum
November 24, 2017, 04:51:55 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 »
  Print  
Author Topic: Re: [ANN] Technobit HEX16A2 - 24 Ghs - 50 EUR 48 h shippment  (Read 103584 times)
Leahcim
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
January 22, 2014, 08:35:45 AM
 #781

Same error here but one from six board. Helps only when i shut down the psu. Other five board work well with 20gh.
Hi,

my HEX16A2, which was delivered on thursday, went down from about 20HG/s to 5HG/s last night. It did that for the third time. I have a powered USB HUB and a 600W power supply, that is only for this miner. Restart of cgminer does not help, when i turn off the 12v and then turn it on again, the miner goes back to normal work. Is there a command to reset the miner hardware?

Bye
Michael


No Idea on that one?

1511542315
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511542315

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511542315
Reply with quote  #2

1511542315
Report to moderator
1511542315
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511542315

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511542315
Reply with quote  #2

1511542315
Report to moderator
1511542315
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511542315

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511542315
Reply with quote  #2

1511542315
Report to moderator
There are several different types of Bitcoin clients. Server-assisted clients like blockchain.info rely on centralized servers to do their network verification for them. Although the server can't steal the client's bitcoins directly, it can easily execute double-spending-style attacks against the client.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511542315
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511542315

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511542315
Reply with quote  #2

1511542315
Report to moderator
1511542315
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511542315

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511542315
Reply with quote  #2

1511542315
Report to moderator
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
January 22, 2014, 08:45:21 AM
 #782

Same error here but one from six board. Helps only when i shut down the psu. Other five board work well with 20gh.
Hi,

my HEX16A2, which was delivered on thursday, went down from about 20HG/s to 5HG/s last night. It did that for the third time. I have a powered USB HUB and a 600W power supply, that is only for this miner. Restart of cgminer does not help, when i turn off the 12v and then turn it on again, the miner goes back to normal work. Is there a command to reset the miner hardware?

Bye
Michael


No Idea on that one?

You can test the problem board without usb hub to see the behavior. Did the powered usb hub use same power source as the miner?
What is your usb hub brand? Some of us encounter problem with usb hub that use stt chip.
Leahcim
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
January 22, 2014, 09:44:19 AM
 #783

Same error here but one from six board. Helps only when i shut down the psu. Other five board work well with 20gh.
Hi,

my HEX16A2, which was delivered on thursday, went down from about 20HG/s to 5HG/s last night. It did that for the third time. I have a powered USB HUB and a 600W power supply, that is only for this miner. Restart of cgminer does not help, when i turn off the 12v and then turn it on again, the miner goes back to normal work. Is there a command to reset the miner hardware?

Bye
Michael


No Idea on that one?

You can test the problem board without usb hub to see the behavior. Did the powered usb hub use same power source as the miner?
What is your usb hub brand? Some of us encounter problem with usb hub that use stt chip.

It had the same problem without hub, direct connected to the pi, that was why i added the hub.

Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
January 22, 2014, 09:52:12 AM
 #784

Same error here but one from six board. Helps only when i shut down the psu. Other five board work well with 20gh.
Hi,

my HEX16A2, which was delivered on thursday, went down from about 20HG/s to 5HG/s last night. It did that for the third time. I have a powered USB HUB and a 600W power supply, that is only for this miner. Restart of cgminer does not help, when i turn off the 12v and then turn it on again, the miner goes back to normal work. Is there a command to reset the miner hardware?

Bye
Michael


No Idea on that one?

You can test the problem board without usb hub to see the behavior. Did the powered usb hub use same power source as the miner?
What is your usb hub brand? Some of us encounter problem with usb hub that use stt chip.

It had the same problem without hub, direct connected to the pi, that was why i added the hub.


Hmm, let me test with my pi later.

Result:

I had been test HEX16C on pi whole night. It work well except for chip 0 nonce problem i guess since hash rate decrease from 23 GH/s to 20 Gh/s.
You need to test the board on other host, PC maybe just to make sure the board status.



sgrunger
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120



View Profile
January 23, 2014, 12:57:36 AM
 #785

Can anyone confirm I can run ~20 or so boards with the TP-Link MR3020, with two 10port powered USB2 hubs on piggyback ?

Thanks.
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
January 23, 2014, 01:49:00 AM
 #786

Can anyone confirm I can run ~20 or so boards with the TP-Link MR3020, with two 10port powered USB2 hubs on piggyback ?

Thanks.

I am not sure about this since i don't had that many board. But i am more prefer to buy another TL-ML3020 since the price is very cheap.

With 2 HEX16A & 1 HEX16C, my TL-ML3020 memory usage already at 156%. Add 2 nanofury memory usage reach 180%.
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
January 23, 2014, 04:40:37 AM
 #787

Can anyone confirm I can run ~20 or so boards with the TP-Link MR3020, with two 10port powered USB2 hubs on piggyback ?

Thanks.

I am not sure about this since i don't had that many board. But i am more prefer to buy another TL-ML3020 since the price is very cheap.

With 2 HEX16A & 1 HEX16C, my TL-ML3020 memory usage already at 156%. Add 2 nanofury memory usage reach 180%.
Two tplinks common ground and the hub I am posting about all the times;)
If you want them over clocked go for three tplinks because of common ground I think 1250w psu will die with 10 Over clocked  boards Wink

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
awgilyas
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147


View Profile
January 23, 2014, 01:09:46 PM
 #788

Can anyone confirm I can run ~20 or so boards with the TP-Link MR3020, with two 10port powered USB2 hubs on piggyback ?

Thanks.

I am not sure about this since i don't had that many board. But i am more prefer to buy another TL-ML3020 since the price is very cheap.

With 2 HEX16A & 1 HEX16C, my TL-ML3020 memory usage already at 156%. Add 2 nanofury memory usage reach 180%.


I don't think memory might be an issue. I've got 7 HEX16A2 running and doesn't seem like it's hampering performance.

I'd still limit it to 10 per router though. To be on the safe side.

1AwangATDktxLw8e6VaDijw9AMWz5wy8bx
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
January 23, 2014, 01:29:54 PM
 #789

Can anyone confirm I can run ~20 or so boards with the TP-Link MR3020, with two 10port powered USB2 hubs on piggyback ?

Thanks.

I am not sure about this since i don't had that many board. But i am more prefer to buy another TL-ML3020 since the price is very cheap.

With 2 HEX16A & 1 HEX16C, my TL-ML3020 memory usage already at 156%. Add 2 nanofury memory usage reach 180%.


I don't think memory might be an issue. I've got 7 HEX16A2 running and doesn't seem like it's hampering performance.

I'd still limit it to 10 per router though. To be on the safe side.

Yes, but i just don't like pushing the router that hard. That why my 2 nanofury moved to tablet now.
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
January 23, 2014, 01:40:40 PM
 #790

Can anyone confirm I can run ~20 or so boards with the TP-Link MR3020, with two 10port powered USB2 hubs on piggyback ?

Thanks.

I am not sure about this since i don't had that many board. But i am more prefer to buy another TL-ML3020 since the price is very cheap.

With 2 HEX16A & 1 HEX16C, my TL-ML3020 memory usage already at 156%. Add 2 nanofury memory usage reach 180%.


I don't think memory might be an issue. I've got 7 HEX16A2 running and doesn't seem like it's hampering performance.

I'd still limit it to 10 per router though. To be on the safe side.

Yes, but i just don't like pushing the router that hard. That why my 2 nanofury moved to tablet now.
180% means not what you think Smiley

humans us command free
 otherwise read what it exactly means Cheesy

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
January 23, 2014, 02:09:01 PM
 #791

180% means not what you think Smiley

humans us command free
 otherwise read what it exactly means Cheesy

Yeah, but seeing 180% everyday make me worried  Cheesy
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
January 23, 2014, 04:28:28 PM
 #792

180% means not what you think Smiley

humans us command free
 otherwise read what it exactly means Cheesy

Yeah, but seeing 180% everyday make me worried  Cheesy
There may be worse Grin
In general with technoit image almost 50% of the ram stays free.

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
Gontxi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
January 23, 2014, 05:00:33 PM
 #793

I cant get connection to p2pool.org for Zetazoin mining...

This is my error.



*Edit: Using Windows 7 Pro 32

                  ▄▄▄▄▄▀▀▀▀▄▄▄
              ▄▄█∞══$&P▀▀▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▄▄▄
           ▄██⌐^"'               "═▄═,▀▀▄
       ▄▀▄█▀                        `ⁿ▀▄\▀▄
     ▄▄²█▀                              ▀▀▄▀
    █▀▄█                                   ██▄
   █▄▀╛       ▄███▄  ███████▀ ██  ▐█▌       ▄█▄
  ▐▌,▀       ██▌ ▐██    ██    ██  ██         █▌█
  █╓-        ██▌ ▐█▀    ██    ██ ▐█▌         ▐▐ █
 ▐█▌         ██▌        ██    ██ ██           ▌⌐▌▌
 U█           ███       ██    ████▌           ▐▌▌▐
╟▐▐            ▀██      ██    ████▌            █▌█
█▐▐▌             ██▄    ██    ██▀██            ██
▐▐ ▀             ▐██    ██    ██ ██▌          ,█▌
 ▀▄▌▌        ▄█  ▐██    ██    ██ ▐██         ,▀█
  ▀▓ ⌐       ██▄ ▐██    ██    ██  ██▌       ╓`▀▌
   ╙█▀        ▀███▀     ██    ██   ██      ƒ▄▀█
     ██▄                                  █▀ █
      ▀▀█▄                              ▄█ ▄▀
       ╙▄▀▄▀π,                       ,▄█▀▀▀
         '═▌▄"▄"═             ,.∞═$██▀
             ▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄▀▀
                    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
STACK









1
●● TelegramTwitter ●●
Facebook ●●● Discord





[/
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
January 23, 2014, 06:09:37 PM
 #794

I cant get connection to p2pool.org for Zetazoin mining...

This is my error.



*Edit: Using Windows 7 Pro 32
What other software and hardware are you using to mine ataa coins?

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
acidfox
Member
**
Offline Offline

Activity: 86


View Profile
January 23, 2014, 09:52:58 PM
 #795

What other software and hardware are you using to mine ataa coins?

Most of us dont't mine alt coins. Because it isn't worth.
But if want to mine with p2pool i think its the best choice to use linux an cgminer 3.10 with patch from technobit.

Gontxi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
January 24, 2014, 09:50:53 AM
 #796

What other software and hardware are you using to mine ataa coins?

Most of us dont't mine alt coins. Because it isn't worth.
But if want to mine with p2pool i think its the best choice to use linux an cgminer 3.10 with patch from technobit.

Hmmmm... Going to try this weekend with Rasp PI Wink
Tks

                  ▄▄▄▄▄▀▀▀▀▄▄▄
              ▄▄█∞══$&P▀▀▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▄▄▄
           ▄██⌐^"'               "═▄═,▀▀▄
       ▄▀▄█▀                        `ⁿ▀▄\▀▄
     ▄▄²█▀                              ▀▀▄▀
    █▀▄█                                   ██▄
   █▄▀╛       ▄███▄  ███████▀ ██  ▐█▌       ▄█▄
  ▐▌,▀       ██▌ ▐██    ██    ██  ██         █▌█
  █╓-        ██▌ ▐█▀    ██    ██ ▐█▌         ▐▐ █
 ▐█▌         ██▌        ██    ██ ██           ▌⌐▌▌
 U█           ███       ██    ████▌           ▐▌▌▐
╟▐▐            ▀██      ██    ████▌            █▌█
█▐▐▌             ██▄    ██    ██▀██            ██
▐▐ ▀             ▐██    ██    ██ ██▌          ,█▌
 ▀▄▌▌        ▄█  ▐██    ██    ██ ▐██         ,▀█
  ▀▓ ⌐       ██▄ ▐██    ██    ██  ██▌       ╓`▀▌
   ╙█▀        ▀███▀     ██    ██   ██      ƒ▄▀█
     ██▄                                  █▀ █
      ▀▀█▄                              ▄█ ▄▀
       ╙▄▀▄▀π,                       ,▄█▀▀▀
         '═▌▄"▄"═             ,.∞═$██▀
             ▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄▀▀
                    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
STACK









1
●● TelegramTwitter ●●
Facebook ●●● Discord





[/
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
January 24, 2014, 10:13:28 AM
 #797

What other software and hardware are you using to mine ataa coins?

Most of us dont't mine alt coins. Because it isn't worth.
But if want to mine with p2pool i think its the best choice to use linux an cgminer 3.10 with patch from technobit.

Hmmmm... Going to try this weekend with Rasp PI Wink
Tks

That's better  Cheesy
Leahcim
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
January 24, 2014, 11:58:46 AM
 #798

i configured 1000mV when then HEX16A2 went down to 5GH/s, at the moment i configured 1100mv and it did not happen again yet. Maybe it the lower voltage could make it unstable!?

Bye
Michael

Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
January 24, 2014, 12:15:19 PM
 #799

i configured 1000mV when then HEX16A2 went down to 5GH/s, at the moment i configured 1100mv and it did not happen again yet. Maybe it the lower voltage could make it unstable!?

Bye
Michael


Hmm, i had been playing with various setting but never had similar problem.
At least your miner already stable right now  Smiley
cannachris
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406

cats love crypto | 911 truth @checktheevidence.com


View Profile
January 24, 2014, 01:40:25 PM
 #800

date of the payment

I have paid 581€ for order BJJNEKBIM by bank wire on 30-12-3013 from account number NL89RABO0368044971.

Will you include a replacement for the broken HEX16a2 from order WVEFURYEA? I will gladly ship the broken miner back to you if you provide a shipping address.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!