Bitcoin Forum
November 21, 2017, 09:21:35 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 [273] 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 »
  Print  
Author Topic: [OS] nvOC easy-to-use Linux Nvidia Mining v0019-1.4  (Read 327276 times)
leenoox
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
November 09, 2017, 04:16:12 PM
 #5441

while we are on the programming topic... I really can't stand the misuse of logs to pass information/variables between the scripts. not only that the logs slow down everything, they are killing the usb sticks, causing all kinds of problems, hangs, freezes, etc. and i see more and more people are recomanding usage of screenlog

how about using named pipes (fifo) to pass info between the scripts. nothing is saved/logged by using a named pipe and it is much faster. leave the logs for what they were really ment to: to record problems

example: we want to get the fan speed and temps from the temp control so we can send it trough telegram. the easy solution is to write all those values from the temp control script into a log, then read from the log and send telegram. the problem is that in order to satisfy the telegram, the temp script has to write line by line that info for each gpu into a log, 24/7 so that the info is there when telegram needs it.

if we rewrite the temp control to keep sending all that info to a named pipe, the info will be there when telegram needs it without writing to a log over and over, 24/7, and write to a log only critical info/errors that would be needed for troubleshooting

i started rewriting the temp control and i intend to incorporate the named pipes but that will break compatibility with telegrams, web stats, and whatever else is fetching the info from logs. i just can't find enough free time to rewrite all the scripts in nvoc

if interested in the development and optimization of nvoc, please google "bash named pipe" and research then share your thoughts, maybe we can split the workload if you are interested

My 2cents:

While the use of named pipes should certainly reduce disk IO and save folks USB sticks, the burden would be shifted to memory. While not a problem for me since all of my rigs happen to have at least 16G of RAM, I know of several users of nvOC that go minimalist with both CPU and memory. I think the current memory usage is around 2G for nvOC so these folks build rigs with only 4G of RAM. So, when you consider the price of RAM versus the price of a small SSD, disk is cheaper. I can buy a $33 60G SSD but 16G of RAM will cost me $130.

The bauty of named pipes... read here a brief explanation:

https://askubuntu.com/questions/449132/why-use-a-named-pipe-instead-of-a-file

unlike ramdisk, it doesn't consume memory nor it uses disk I/O
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511299295
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511299295

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511299295
Reply with quote  #2

1511299295
Report to moderator
1511299295
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511299295

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511299295
Reply with quote  #2

1511299295
Report to moderator
1511299295
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511299295

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511299295
Reply with quote  #2

1511299295
Report to moderator
leenoox
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
November 09, 2017, 04:23:40 PM
 #5442

Thanks a lot mate.
It was always a question for me what those loops are for...
Tested the miner start script without the loops and all is good.

I think as you said its some legacy code from old nvOC and can be removed.

And as I said before that wtm-miner is just a copy of 3main miner starts so wtm auto switch dont restart 3main which will take so long and just switch miner.

I rolled a version of 3main without the loops this morning and tested it with poor results. It would appear that the miner runs but the watchdog kills it because of low utilization after the 70 second grace period. So, what I think is going on here is that we need 3main to continue to run not because of the mining screen but because of the OC and PL settings. When 3main ends, those go away, and the miner starts performing poorly. What I did to fix it was to add a single infinite loop at the end of 3main to make sure it never exits. So, at least we can clean up 3main substantially by removing the 30+ instances of that loop. My version of 3main is left with only 3 - two in the SALFTER sections (because I haven't bothered to figure out what is going on there) and the one I added back in at the end.

Can you try enabling persistence mode

Code:
nvidia-smi -pm 1

remove the loop at the end and try if this fixes the utilization after 3main exits
Stubo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
November 09, 2017, 04:35:20 PM
 #5443

The bauty of named pipes... read here a brief explanation:

https://askubuntu.com/questions/449132/why-use-a-named-pipe-instead-of-a-file

unlike ramdisk, it doesn't consume memory nor it uses disk I/O

Of course it uses memory. It says right there that the kernel handles it which means kernel memory. So the kernel grows in size to accommodate the pipe contents.
sergixc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
November 09, 2017, 04:38:09 PM
 #5444

Hi, what about full support of Asus b250 mining expert.

What does it mean "partly supported"?

Is it a hard limit of 13 standard GPU + 6 P106? or will be possible to use 19 regular GPU?

My mobo does not even post bios messages when Iam inserting 14th regular GPU

Could anybody comment on this?

Thank you in advance!

Have you attached 3rd PSU?
One PSU = 7 GPU
Two PSU's = 13 GPU
Three PSU's = 19 GPU

Partial support means that not all GPU's can be overclocked, first 16 GPU can be overclocked, last 3 GPU will work on stock settings. See the post from two pages back regarding TB250

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1854250.msg23785755#msg23785755
I have attached just 1 PSU (3000watt) and attached 13 regula GPUs - they are fine, but when I am attaching 14th GPU - mobo does not even post any messages and does not start at all.
And I am talking about *REGULAR* GPUs, not P106!
Did anybody start this mobo with 14 and more *REGULAR* GPUs ? NOT P106

Thank you
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
November 09, 2017, 04:58:16 PM
 #5445

What I meant by separating the miner start codes from 3main, is what I'm already doing in my latest WTM.
3main handles wdog, temp, power limit, ... and the miner start up,
It does not need to have miner start codes inside, but can just fire up the script that have all the startups inside.

In my latest switch, 3main starts the first mining process and sits back, then wtm switcher checks for better coin , stop mining process and start new one by just executing the file I put all mining startups inside without any loops (callled it wtm-miner)

3main now has over 3500 lines, which over 2500 lines are miner startups, with over 80 loops for miners.
Stubo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
November 09, 2017, 05:24:30 PM
 #5446

Thanks a lot mate.
It was always a question for me what those loops are for...
Tested the miner start script without the loops and all is good.

I think as you said its some legacy code from old nvOC and can be removed.

And as I said before that wtm-miner is just a copy of 3main miner starts so wtm auto switch dont restart 3main which will take so long and just switch miner.

I rolled a version of 3main without the loops this morning and tested it with poor results. It would appear that the miner runs but the watchdog kills it because of low utilization after the 70 second grace period. So, what I think is going on here is that we need 3main to continue to run not because of the mining screen but because of the OC and PL settings. When 3main ends, those go away, and the miner starts performing poorly. What I did to fix it was to add a single infinite loop at the end of 3main to make sure it never exits. So, at least we can clean up 3main substantially by removing the 30+ instances of that loop. My version of 3main is left with only 3 - two in the SALFTER sections (because I haven't bothered to figure out what is going on there) and the one I added back in at the end.

Can you try enabling persistence mode

Code:
nvidia-smi -pm 1

remove the loop at the end and try if this fixes the utilization after 3main exits

Woah. I get some really odd behavior when I do that. The OS seems to want to hold onto 3main so trying to edit it locally ends up with vi being killed. Also, the temp script keeps getting killed and restarting yet the watchdog continues to run as does the miner. Needless to say, that is not a stable configuration but for different reasons than one would think.
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
November 09, 2017, 06:07:37 PM
 #5447

I added the nicehash stuff to the wtm autoswitch coins if someone is interested.

1. ADD to the WTM coins in 1bash.

Code:
NICE_SKUNKHASH;NICE_EQUIHASH;NICE_ETHASH;NICE_NEOSCRYPT;NICE_X11GOST;NICE_CRYPTONIGHT;NICE_LYRA2REV2

2. in WTM_AUTO_SWITCH Change
From:
Code:
# filter WTM coins by user selection only
for i in reversed(data):
    if i["tag"] not in includedCoins:
        data.remove(i)

to:

Code:
# filter WTM coins by user selection only
for i in reversed(data):
    if i["tag"] == "NICEHASH":
       i["tag"] = "NICE_" + i["algorithm"].upper()

for i in reversed(data):
    if i["tag"] not in includedCoins:
       data.remove(i)

3. in PAPAMPI_WTM change the TOP_COIN=
to :
Code:
TOP_COIN=$(cat WTM_top_coin | grep : | sed 's/:[0-9]*//')
4. ADD to your coins in 1bash

Code:
NICEHASH_BTC_ADDRESS="Your nicehash BTC address here"

#NICE_LYRA2REV2
NICE_WORKER="$WORKERNAME"
NICE_ADDRESS=$NICEHASH_BTC_ADDRESS
NICE_LYRA2REV2_POOL="stratum+tcp://lyra2rev2.eu.nicehash.com:3347"
NICE_LYRA2REV2_INTENSITY="21"

#NICE_NEOSCRYPT
NICE_WORKER="$WORKERNAME"
NICE_ADDRESS="$NICEHASH_BTC_ADDRESS"
NICE_NEOSCRYPT_POOL="stratum+tcp://neoscrypt.eu.nicehash.com:3341"
NICE_NEOSCRYPT_INTENSITY="21"

#NICE_CRYPTONIGHT
NICE_WORKER="$WORKERNAME"
NICE_ADDRESS="$NICEHASH_BTC_ADDRESS"
NICE_CRYPTONIGHT_POOL="stratum+tcp://cryptonight.eu.nicehash.com:3355"
NICE_CRYPTONIGHT_INTENSITY="21"

#NICE_X11GOST
NICE_WORKER="$WORKERNAME"
NICE_ADDRESS="$NICEHASH_BTC_ADDRESS"
NICE_X11GOST_POOL="stratum+tcp://x11gost.eu.nicehash.com:3359"
NICE_X11GOST_INTENSITY="21"

#NICE_SKUNKHASH
NICE_WORKER="$WORKERNAME"
NICE_ADDRESS="$NICEHASH_BTC_ADDRESS"
NICE_SKUNKHASH_POOL="stratum+tcp://skunk.eu.nicehash.com:3362"
NICE_SKUNKHASH_INTENSITY="21"


5. ADD to 3main or wtm-miner for latest version

Code:
########################################################## Nicehash ###############################################
########################################################## Nicehash ###############################################
########################################################## Nicehash ###############################################

if [ $COIN == "DUAL_NICEHASH" ]
then

HCD=/home/m1/eth/$CLAYMORE_VERSION/ethdcrminer64

ETHASH_ADDR="$DUAL_BTC_ADDRESS.$DUAL_WORKER"
DCR_ADDR="$DUAL_BTC_ADDRESS.$DUAL_WORKER"

screen -dmSL miner $HCD -epool $DUAL_ETHASH_POOL -ewal $ETHASH_ADDR -epsw x -allcoins 1 -allpools 1 -dpool $DUAL_DCR_POOL -dwal $DCR_ADDR -dpsw x $DUAL_EXTENSION_ARGUMENTS

if [ $LOCALorREMOTE == "LOCAL" ]
then
screen -r miner
fi

BITCOIN="theGROUND"

while [ $BITCOIN == "theGROUND" ]
do
sleep 60
done
fi

if [ $COIN == "NICE_NEOSCRYPT" ]
then
HCD='/home/m1/SPccminer/ccminer'
ADDR="$NICE_ADDRESS.$NICE_WORKER"

screen -dmSL miner $HCD -a neoscrypt -o $NICE_NEOSCRYPT_POOL -u $ADDR -p x -i $PXC_INTENSITY

if [ $LOCALorREMOTE == "LOCAL" ]
then
screen -r miner
fi

BITCOIN="theGROUND"

while [ $BITCOIN == "theGROUND" ]
do
sleep 60
done
fi

if [ $COIN == "NICE_LYRA2REV2" ]
then
HCD='/home/m1/SPccminer/ccminer'
ADDR="$NICE_ADDRESS.$NICE_WORKER"

screen -dmSL miner $HCD -a lyra2v2 -o $NICE_LYRA2REV2_POOL -u $ADDR -p x -i $NICE_LYRA2REV2_INTENSITY

if [ $LOCALorREMOTE == "LOCAL" ]
then
screen -r miner
fi

BITCOIN="theGROUND"

while [ $BITCOIN == "theGROUND" ]
do
sleep 60
done
fi

if [ $COIN == "NICE_X11GOST" ]
then
HCD='/home/m1/SPccminer/ccminer'
ADDR="$NICE_ADDRESS.$NICE_WORKER"

screen -dmSL miner $HCD -a sib -o $NICE_X11GOST_POOL -u $ADDR -p x -i $NICE_X11GOST_INTENSITY

if [ $LOCALorREMOTE == "LOCAL" ]
then
screen -r miner
fi

BITCOIN="theGROUND"

while [ $BITCOIN == "theGROUND" ]
do
sleep 60
done
fi

if [ $COIN == "NICE_SKUNKHASH" ]
then
HCD='/home/m1/TPccminer/ccminer'
ADDR="$NICE_ADDRESS.$NICE_WORKER"

screen -dmSL miner $HCD -a skunk -o $NICE_SKUNKHASH_POOL -u $ADDR -p x -i $NICE_SKUNKHASH_INTENSITY

if [ $LOCALorREMOTE == "LOCAL" ]
then
screen -r miner
fi

BITCOIN="theGROUND"

while [ $BITCOIN == "theGROUND" ]
do
sleep 60
done
fi

if [ $COIN == "NICE_CRYPTONIGHT" ]
then
HCD='/home/m1/TPccminer/ccminer'
ADDR="$NICE_ADDRESS.$NICE_WORKER"

screen -dmSL miner $HCD -a cryptonight -o $NICE_CRYPTONIGHT_POOL -u $ADDR -p x -i $NICE_CRYPTONIGHT_INTENSITY

if [ $LOCALorREMOTE == "LOCAL" ]
then
screen -r miner
fi

BITCOIN="theGROUND"

while [ $BITCOIN == "theGROUND" ]
do
sleep 60
done
fi

########################################################## Nicehash ###############################################
########################################################## Nicehash ###############################################
########################################################## Nicehash ###############################################

Hope this helps

regards

Matze



Thanks mate
I tried to put your edits in codes to be easier to understand.

But we already have a nicehash auto switch, is this one needed ?
Alienbert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
November 09, 2017, 06:20:45 PM
 #5448

Help!

I mined ZEC on a 13 GPU RIG long time without Problems. Suddenly the works stoped!
Now after restart the miner doesnt starts and i get this:


Thu Nov 9 10:16:35 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:16:45 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:16:55 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:17:06 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:17:16 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:17:26 MST 2017 - Utilization is too low: restart 3main Thu Nov 9 10:18:37 MST 2017 - Utilization is too low: restart 3main Thu Nov 9 10:19:48 MST 2017 - Utilization is too low: restart 3main Thu Nov 9 10:20:59 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:21:10 MST 2017 - Utilization is too low: restart 3main Thu Nov 9 10:22:21 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures

Thu Nov  9 10:26:22 MST 2017 - Starting miner restart script.

error: process ID list syntax error

Usage:
 ps [options]

 Try 'ps --help <simple|list|output|threads|misc|all>'
  or 'ps --help <s|l|o|t|m|a>'
 for additional help text.

For more details see ps(1).
Thu Nov  9 10:26:24 MST 2017 - waiting 70 seconds before going 'on watch'

      GPU_COUNT:  13

GPU UTILIZATION:  0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Thu Nov  9 10:27:35 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0


Now i tried ETH-SIA:
1. the miner start, no mining, restart and then he works, but not good


Thu Nov  9 10:59:02 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  89 99 97 100 99 98 98 98 95 98 88 99 100

Thu Nov  9 10:59:02 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  89 99 97 100 99 98 98 98 95 98 88 99 100

Thu Nov  9 10:59:02 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures


      GPU_COUNT:  13

GPU UTILIZATION:  96 100 99 94 100 91 95 91 97 95 99 97 99

Thu Nov  9 10:59:55 MST 2017 - 5 by 5: REMEMBER TO THANK IAmNotAJeep and Maxximus007

      GPU_COUNT:  13

GPU UTILIZATION:  94 96 96 99 98 99 100 99 88 100 88 93 99

Thu Nov  9 11:00:40 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  94 96 96 99 98 99 100 99 88 100 88 93 99

Thu Nov  9 11:00:40 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  94 96 96 99 98 99 100 99 88 100 88 93 99

Thu Nov  9 11:00:40 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures


      GPU_COUNT:  13

What do you think? Is that the PSU? I tried with 6 cards - same message

What can i do  Cry
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
November 09, 2017, 06:38:15 PM
 #5449

Help!

I mined ZEC on a 13 GPU RIG long time without Problems. Suddenly the works stoped!
Now after restart the miner doesnt starts and i get this:


Thu Nov 9 10:16:35 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:16:45 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:16:55 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:17:06 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:17:16 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:17:26 MST 2017 - Utilization is too low: restart 3main Thu Nov 9 10:18:37 MST 2017 - Utilization is too low: restart 3main Thu Nov 9 10:19:48 MST 2017 - Utilization is too low: restart 3main Thu Nov 9 10:20:59 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures Thu Nov 9 10:21:10 MST 2017 - Utilization is too low: restart 3main Thu Nov 9 10:22:21 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures

Thu Nov  9 10:26:22 MST 2017 - Starting miner restart script.

error: process ID list syntax error

Usage:
 ps [options]

 Try 'ps --help <simple|list|output|threads|misc|all>'
  or 'ps --help <s|l|o|t|m|a>'
 for additional help text.

For more details see ps(1).
Thu Nov  9 10:26:24 MST 2017 - waiting 70 seconds before going 'on watch'

      GPU_COUNT:  13

GPU UTILIZATION:  0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Thu Nov  9 10:27:35 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0


Now i tried ETH-SIA:
1. the miner start, no mining, restart and then he works, but not good


Thu Nov  9 10:59:02 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  89 99 97 100 99 98 98 98 95 98 88 99 100

Thu Nov  9 10:59:02 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  89 99 97 100 99 98 98 98 95 98 88 99 100

Thu Nov  9 10:59:02 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures


      GPU_COUNT:  13

GPU UTILIZATION:  96 100 99 94 100 91 95 91 97 95 99 97 99

Thu Nov  9 10:59:55 MST 2017 - 5 by 5: REMEMBER TO THANK IAmNotAJeep and Maxximus007

      GPU_COUNT:  13

GPU UTILIZATION:  94 96 96 99 98 99 100 99 88 100 88 93 99

Thu Nov  9 11:00:40 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  94 96 96 99 98 99 100 99 88 100 88 93 99

Thu Nov  9 11:00:40 MST 2017 - GPU under threshold found - GPU UTILIZATION:  94 96 96 99 98 99 100 99 88 100 88 93 99

Thu Nov  9 11:00:40 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures


      GPU_COUNT:  13

What do you think? Is that the PSU? I tried with 6 cards - same message

What can i do  Cry


What are your cards and what are the OC and power values?
Have you tried zec with dstm ZM miner ?
What is your nvOC version?
Alienbert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
November 09, 2017, 06:49:53 PM
 #5450

What are your cards and what are the OC and power values?
Have you tried zec with dstm ZM miner ?
What is your nvOC version?

Hello! I have 10 gtx1070 and 3 1060. It runs before 1 month without problems. about 5500 sol
I had vers. 1.3 with ZM miner and after this problem i tried 1.4 with ZM and EBWF miner! no chance - same problem

Power 1060 - 90 watt
Power 1070 - 130 watt

Overclock on ZEC core +100 mem +600



papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
November 09, 2017, 07:02:12 PM
 #5451

What are your cards and what are the OC and power values?
Have you tried zec with dstm ZM miner ?
What is your nvOC version?

Hello! I have 10 gtx1070 and 3 1060. It runs before 1 month without problems. about 5500 sol
I had vers. 1.3 with ZM miner and after this problem i tried 1.4 with ZM and EBWF miner! no chance - same problem

Power 1060 - 90 watt
Power 1070 - 130 watt

Overclock on ZEC core +100 mem +600





Every thing looks normal
Does
Code:
nvidia-smi
Shows correct power values for cards?
Have you tried change the pool?
may be pool has problem
Rumo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
November 09, 2017, 07:07:25 PM
 #5452

Hi Papampi

I don't like the nicehash switch because it is mining nicehash only. your script is switching from nicehash to any other coin in the list and back. i totally love your script.

regards

Matze
MentalNomad
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
November 09, 2017, 07:12:15 PM
 #5453

FYI, Bitcoin Gold (BTG) start date announced:

https://bitcoingold.org/blog/

ANN post:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2380308.msg24308363#msg24308363

Alienbert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
November 09, 2017, 07:37:08 PM
 #5454

What are your cards and what are the OC and power values?
Have you tried zec with dstm ZM miner ?
What is your nvOC version?

Hello! I have 10 gtx1070 and 3 1060. It runs before 1 month without problems. about 5500 sol
I had vers. 1.3 with ZM miner and after this problem i tried 1.4 with ZM and EBWF miner! no chance - same problem

Power 1060 - 90 watt
Power 1070 - 130 watt

Overclock on ZEC core +100 mem +600





Every thing looks normal
Does
Code:
nvidia-smi
Shows correct power values for cards?
Have you tried change the pool?
may be pool has problem

No the pool isnt the Problem! i tried ZEC again an no 4 Cards starts working short time than terminated!
On ETH all cards works but not all time with 100%
1 Month runs all great.

This message isnt normal or?

Thu Nov  9 10:59:02 MST 2017 - Low Utilization Detected: 3main will reinit if there are 6 consecutive failures

So i think some problems with Power
Rumo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
November 09, 2017, 07:41:16 PM
 #5455

@Papampi

in your www script you have 4 typos. You used enbaled instead of enabled

and do you have an idea why my algo log is empty? I can's see the WTM history in the web page.   
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
November 09, 2017, 08:03:43 PM
 #5456

@Papampi

in your www script you have 4 typos. You used enbaled instead of enabled

and do you have an idea why my algo log is empty? I can's see the WTM history in the web page.  

Yup, sorry for typo
Here is latest minerinfo
Download and put it in
Code:
/home/m1/www/cgi-bin/
Then run
Code:
chmod +x  /home/m1/www/cgi-bin/minerinfo

Algo-log ?
My switch put history and logs in 8_wtmautoswitchlog

Rumo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
November 09, 2017, 08:14:28 PM
 #5457

@Papampi

in your www script you have 4 typos. You used enbaled instead of enabled

and do you have an idea why my algo log is empty? I can's see the WTM history in the web page.  

Yup, sorry for typo
Here is latest minerinfo
Download and put it in
Code:
/home/m1/www/cgi-bin/
Then run
Code:
chmod +x  /home/m1/www/cgi-bin/minerinfo

Algo-log ?
My switch put history and logs in 8_wtmautoswitchlog



8_wtmautoswitchlog is empty as well.
dartec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17


View Profile
November 09, 2017, 08:22:40 PM
 #5458


Cheers ...

Thank you for this.

ALTCOM address AZjqxTggZEVjsf8wTXWhCrfvp6aZAu19gv
dartec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17


View Profile
November 09, 2017, 08:28:39 PM
 #5459

@Papampi

in your www script you have 4 typos. You used enbaled instead of enabled

and do you have an idea why my algo log is empty? I can's see the WTM history in the web page.  

Yup, sorry for typo
Here is latest minerinfo
Download and put it in
Code:
/home/m1/www/cgi-bin/
Then run
Code:
chmod +x  /home/m1/www/cgi-bin/minerinfo

Algo-log ?
My switch put history and logs in 8_wtmautoswitchlog



I did not even know that their was a web server running on nvOC until I read this post .... :-(

ALTCOM address AZjqxTggZEVjsf8wTXWhCrfvp6aZAu19gv
Rumo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
November 09, 2017, 08:31:43 PM
 #5460

@Papampi

in your www script you have 4 typos. You used enbaled instead of enabled

and do you have an idea why my algo log is empty? I can's see the WTM history in the web page.  

Yup, sorry for typo
Here is latest minerinfo
Download and put it in
Code:
/home/m1/www/cgi-bin/
Then run
Code:
chmod +x  /home/m1/www/cgi-bin/minerinfo

Algo-log ?
My switch put history and logs in 8_wtmautoswitchlog



Your welcome ;-)

I did not even know that their was a web server running on nvOC until I read this post .... :-(


Your welcome ;-)
Pages: « 1 ... 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 [273] 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!