Bitcoin Forum
November 21, 2017, 09:25:14 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 [259] 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 »
  Print  
Author Topic: [OS] nvOC easy-to-use Linux Nvidia Mining v0019-1.4  (Read 327325 times)
joshuajones02
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
October 31, 2017, 05:17:01 PM
 #5161

I'm a newb linux user, not sure if this is the best place to ask but I'm having issues with one of my systems running nvOC.. My rig keeps rebooting itself after a few hours of running and when I go to access it to see what happened all my mobo settings have been reset to default and it asks me if I want to run setup or to boot as normal. Anyways, I'm unsure where to go to access linux crash logs or how to read them.

Once I reboot the rig back into Linux everything runs as normal.

Still having issues with this if anyone has a moment to help me out locating/interpreting logs

| World Fintech Startups | Microsoft Azure Partner | $1,5 M Raised During pre-ICO |
     BANKEX - Proof-of-Asset Protocol     
| WHITE PAPER | BLOGSLACKTELEGRAMBITCOINTALKGITHUBTWITTERYOUTUBEFACEBOOK |☰
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511299514
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511299514

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511299514
Reply with quote  #2

1511299514
Report to moderator
1511299514
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511299514

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511299514
Reply with quote  #2

1511299514
Report to moderator
1511299514
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511299514

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511299514
Reply with quote  #2

1511299514
Report to moderator
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
October 31, 2017, 05:46:23 PM
 #5162

I was suspected of mobo too, gonna send it back and see how it goes.

So the problem was not mobo either, and it was cards from different manufacturing patch.
What I got from the seller was 2 big boxes with 10 cards in each + 4 cards, seems like one of the big boxes have different memory type.
So I got 14 good ones and 10 not so good ones ... lol

So now the question is which combo is better ?
6+6 in each rig
or go with one fully good and the other 4 good and 8 not so good ?
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
October 31, 2017, 05:58:01 PM
 #5163

I'm a newb linux user, not sure if this is the best place to ask but I'm having issues with one of my systems running nvOC.. My rig keeps rebooting itself after a few hours of running and when I go to access it to see what happened all my mobo settings have been reset to default and it asks me if I want to run setup or to boot as normal. Anyways, I'm unsure where to go to access linux crash logs or how to read them.

Once I reboot the rig back into Linux everything runs as normal.

Still having issues with this if anyone has a moment to help me out locating/interpreting logs

Are you using usb or ssd ?
It seems your rig restarted too many times and mobo gone to safe mod to keep it from restarting more.
Which version you have?
Check your OC settings.
Stubo
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 42


View Profile
October 31, 2017, 06:00:45 PM
 #5164

I was suspected of mobo too, gonna send it back and see how it goes.

So the problem was not mobo either, and it was cards from different manufacturing patch.
What I got from the seller was 2 big boxes with 10 cards in each + 4 cards, seems like one of the big boxes have different memory type.
So I got 14 good ones and 10 not so good ones ... lol

So now the question is which combo is better ?
6+6 in each rig
or go with one fully good and the other 4 good and 8 not so good ?


I generally like to keep all cards in a rig the same so I would go with 1 rig with all good and the other as a mix so that you only end up with one "funky" rig.
mibjt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
October 31, 2017, 06:24:32 PM
 #5165

I am facing this issue when I install NVOC and boot up, tweaking the 1bash file setting, during the startup in terminal, I get stuck at "There is no screen to be resumed matching miner" for a while, after that the rig will restart on its own and ask me to log in the password for m1. I have 2 rigs to mine zcash and somehow the other one works just fine with the same 1bash file config. Does anyone face this issue? Would appreciate if anyone can help me on this.

https://imgur.com/YiXpK1y
https://imgur.com/VCFUZx9
burntone
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
October 31, 2017, 06:39:27 PM
 #5166

I can`t seem to be able to mine in ethermine pool. Can someone help me figure out how to fix this?

https://lh3.googleusercontent.com/TXmLRrrT5IQoZT-UiMq-Osch2NoJeN1jyU20srZQa55ysKMEKw9L5Y9LJFkGZPi7KwYjlmi9z1QwFcNvTYpW7LvTZDKZXMXZiUeXz1cyk3ZhgcgiDu7VacelKOD_lArBWnwM4u-6nnQUJdxOeWCjHwJVaCt3bnFFc_4bcnLNSOMqQhziB5o170tcjWgt4j5VbYSf-6OR1nFAuqPdkl9VHcokltVzwp1kuudKb0Ibk8Yf6doIsg4l-32gZPjrj7hPjOir2p9OBLsAkiyVp5ERCoPPmCuTCqdLF9fD9U2VYDEvjD049uh8oqzCdnWWz3Tx-jod3yef2K4_z1W1llEw2F54Eo5cdAPVsuEm_eHnPapZZwUIpS9f0cVSf5pB2RFYlxI7byOBkM6X8FXNp12g85XVGzw3vwd2KS6t5rYKlmhonO4xSrNcmjJYDwwZ8LlaR6fLllsThKqTN5SGcKgXWSIYqT7kD4ZGWdHHBnbWlX9EddCyJ1LrRAUASAmqyrbmSHF-bOMSB9m74N9YMRvTRyTbbwKNsDbpuq458M6ENBBFSZSEssr8uPF6ZaQZQO4ZhLKOD_sB4WnknUCuxRUfmCIQKN-YpeTYXFAb7WUx9M3mJbiSxi-aUwvIx6HmZEXf9jGdfzLZT48kbBcBM1wKi3u3r7z380Zgpbz0=w639-h452-no

These are my ETH settings in 1bash:
https://lh3.googleusercontent.com/bYQQ8glhCF8Fnv56VezD531YgEreSZiS973t3MWDu_jCixJXKpAyAVXxWcbKWAfQZDPGLneLsf4bcnVCTUSJDGTcvaw3sq0ZzPBVz-35-HrC6ERdoL_5l56kAETycrdLdfRDOElnXdZ8OaEUOam-7aJjKfDXHnx1HDqm0g8q6l5PILcdlPM0beI9iVhvjQbA6xb_xNTYvQGl09uw337xoZh3oDDMvPrv-PelPgFddKm6iuhdPf9F9hNScd4sRkU56qZXTdEkrAPRohRnWJvNEU2L03yZPqIdvfso1lJW_OaQlmx84aGpsSQYj1rLthdDz8eiTSY4WwInXDQpzqUWy0UTGNOqaH_a7WYqzLRq8Nt9TOYHl8osASTGGFazXQ_x2fLvTr7CWAJaYrErEWnpDJCXSl10FnQC4JnE0PDYBlvBvMThGz20FbioxSgT6AXxyAfg6XRT3enhegUlG5ejYv7HcGUDdOSlcMQdRbhAbEDLU2bOsi1_kpohX2WzyBdNvM8O-T06PEFL0RrqY5CL5R5kAJtK6tJrNU8TQdhOZGwIyg_9zBwTYGONVn7VcdjVI1V9tPQPX3KgNmiwJKRr4JVXSnzkzvRJ--8um4TteyZSMlyRCGpIoyphll3wj72SFrPbw-TlE8H4r6FSuEMIJsW0-aoNCeYH7gWd=w638-h477-no

All working well in nanopool:
https://lh3.googleusercontent.com/ODCY3-CAulSwMYjrgQsdHnhlIz77lpLI2VNJ1OhLPMPGjQCQlLa1jdiGIYqSOozNnrtMvcjrECoX2uk3TbZXDd9QVwP1l06VNdBmQeR4jnZ0xwDKC7_1pb9oz2XA_Mn2bSXuJjToHG-1gMWoqBu5SmLTIeGC65hZtqXtsHZORUk1eVNgeEWBd7S-f7xFSebXL1O1tkiMojO-30y9FRZGL3u9CZYCB2JSrcjskyci80H8bbKqmWH2RZteWdPPzdfwuo1bKLQerJ5qcErffTE0qFkRXBIkyYcSTD4Cwv8RgEBgvagWe01dTWCin9-RZXHbOQB2AR6K_G-IqxGzVPD7b8H6hr1hjIjsdnDtI7QmQr7TCSdOwP8lukVzRcwpDT10b40nhhrN8I3qJahdSdDLBTlHQypa0MPrG1Zf4GEQrK_aT1DnpOM67zHj7UMUdMYTBSR3fpb_1EVmz7xz4rYC1q4paOBMc-_ahjJrcm8AMX-_ntreqY9ozMbIhTn_OpAm2-IZvjSuenwMs5-r89ohtr2BVc4GWAGOO5DLjGTqZzAxN3q35GEyhrBvRZXFOUDtr7Mzzz1gUWJGHU79DEwSmW4FKXFbhDmNNkldbrO_H-CLZOrxXwYzYw3GEfSk5S2GSIcsNGtcHvSZxqoSvlEWY0ZGVv4Hqlb3BGDB=w638-h479-no

Also, can I update to the latest Claymore`s (https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0) without breaking something in nvOC?

Thanks!

leenoox
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
October 31, 2017, 07:12:45 PM
 #5167

I was suspected of mobo too, gonna send it back and see how it goes.

So the problem was not mobo either, and it was cards from different manufacturing patch.
What I got from the seller was 2 big boxes with 10 cards in each + 4 cards, seems like one of the big boxes have different memory type.
So I got 14 good ones and 10 not so good ones ... lol

So now the question is which combo is better ?
6+6 in each rig
or go with one fully good and the other 4 good and 8 not so good ?


argh... but you stated before that all cards had same memory... I assumed that you tested each and every one with gpu-z under windows... that's what I did with mine...

Anyway, at least you know where the problem lies now... if you can't return the cards with "bad" memory I suppose it is best to make one rig with all "good" cards and the other one mixed
leenoox
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
October 31, 2017, 07:18:23 PM
 #5168

I can`t seem to be able to mine in ethermine pool. Can someone help me figure out how to fix this?



These are my ETH settings in 1bash:


All working well in nanopool:


Also, can I update to the latest Claymore`s (https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0) without breaking something in nvOC?

Thanks!



There is an option DOT or SLASH in 1bash. Set it to DOT for ethermine
joshuajones02
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
October 31, 2017, 07:38:00 PM
 #5169

I'm a newb linux user, not sure if this is the best place to ask but I'm having issues with one of my systems running nvOC.. My rig keeps rebooting itself after a few hours of running and when I go to access it to see what happened all my mobo settings have been reset to default and it asks me if I want to run setup or to boot as normal. Anyways, I'm unsure where to go to access linux crash logs or how to read them.

Once I reboot the rig back into Linux everything runs as normal.

Still having issues with this if anyone has a moment to help me out locating/interpreting logs

Are you using usb or ssd ?
It seems your rig restarted too many times and mobo gone to safe mod to keep it from restarting more.
Which version you have?
Check your OC settings.

SSD, and using the nvOC_v0019, haven't ran any of the updated versions.

The OC settings are set to 0 and 0.

The rig will run fine for a few hours, I walk away and come back to the computer being restarted and bios settings being restored to default each time.. I've tested the battery and its fine, I've unplugged the system completely from the PSU for an hour and plugged it back in and all of the changes/date/time were still there.


Edit: Now it won't turn on for more than a couple minutes, soon as it starts mining it turns off.. I'll try reinstalling the OS to one of the newer versions
https://ibb.co/gfYn5w
https://ibb.co/dV9idG

| World Fintech Startups | Microsoft Azure Partner | $1,5 M Raised During pre-ICO |
     BANKEX - Proof-of-Asset Protocol     
| WHITE PAPER | BLOGSLACKTELEGRAMBITCOINTALKGITHUBTWITTERYOUTUBEFACEBOOK |☰
Stubo
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 42


View Profile
October 31, 2017, 07:43:20 PM
 #5170

Also, can I update to the latest Claymore`s (https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0) without breaking something in nvOC?

Thanks!

I just looked into this. nvOC 19-1.4 includes version 10.0 of this miner. If you want the latest as per the link, then you can download the binary (was surprised they had it instead of just source). Then you need to create subdirectory "10_1" in /home/m1/eth on your miner, put the downloaded file here and unzip/untar it. Lastly, you need to modify this line of your 1bash to use it:

Code:
CLAYMORE_VERSION="10_0"    # choose 10_0  or  9_8  or  9_7  or  9_5  or  9_4  or  8_0

to

CLAYMORE_VERSION="10_1"    # choose 10_0  or  9_8  or  9_7  or  9_5  or  9_4  or  8_0

Hope this helps.
ComputerGenie
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


Retired IRCX God


View Profile
October 31, 2017, 07:49:42 PM
 #5171

...you can download the binary (was surprised they had it instead of just source)...
AFAIK, Claymore has never been open.

If you have to ask why, you wouldn`t understand my answer.
Stubo
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 42


View Profile
October 31, 2017, 08:00:11 PM
 #5172

...you can download the binary (was surprised they had it instead of just source)...
AFAIK, Claymore has never been open.

That's a good thing from an end user perspective on nvOC (any Linux, really). I compiled up the latest and greatest tpruvot ccminer a couple of weeks back and that is not for the faint of heart, especially on nvOC. There are a handful of gotchas (all listed here, if you can find them).
MentalNomad
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 31, 2017, 08:10:15 PM
 #5173



Edit: Now it won't turn on for more than a couple minutes, soon as it starts mining it turns off.. I'll try reinstalling the OS to one of the newer versions
https://ibb.co/gfYn5w
https://ibb.co/dV9idG

It's possible, also, that your power supply is failing and/or is working at the limits of capacity... and then a slight bump in power draw, or a slight dip in your electrical grid, could cause the machine to reboot.
burntone
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
October 31, 2017, 08:11:27 PM
 #5174

I can`t seem to be able to mine in ethermine pool. Can someone help me figure out how to fix this?

https://lh3.googleusercontent.com/TXmLRrrT5IQoZT-UiMq-Osch2NoJeN1jyU20srZQa55ysKMEKw9L5Y9LJFkGZPi7KwYjlmi9z1QwFcNvTYpW7LvTZDKZXMXZiUeXz1cyk3ZhgcgiDu7VacelKOD_lArBWnwM4u-6nnQUJdxOeWCjHwJVaCt3bnFFc_4bcnLNSOMqQhziB5o170tcjWgt4j5VbYSf-6OR1nFAuqPdkl9VHcokltVzwp1kuudKb0Ibk8Yf6doIsg4l-32gZPjrj7hPjOir2p9OBLsAkiyVp5ERCoPPmCuTCqdLF9fD9U2VYDEvjD049uh8oqzCdnWWz3Tx-jod3yef2K4_z1W1llEw2F54Eo5cdAPVsuEm_eHnPapZZwUIpS9f0cVSf5pB2RFYlxI7byOBkM6X8FXNp12g85XVGzw3vwd2KS6t5rYKlmhonO4xSrNcmjJYDwwZ8LlaR6fLllsThKqTN5SGcKgXWSIYqT7kD4ZGWdHHBnbWlX9EddCyJ1LrRAUASAmqyrbmSHF-bOMSB9m74N9YMRvTRyTbbwKNsDbpuq458M6ENBBFSZSEssr8uPF6ZaQZQO4ZhLKOD_sB4WnknUCuxRUfmCIQKN-YpeTYXFAb7WUx9M3mJbiSxi-aUwvIx6HmZEXf9jGdfzLZT48kbBcBM1wKi3u3r7z380Zgpbz0=w639-h452-no

These are my ETH settings in 1bash:
https://lh3.googleusercontent.com/bYQQ8glhCF8Fnv56VezD531YgEreSZiS973t3MWDu_jCixJXKpAyAVXxWcbKWAfQZDPGLneLsf4bcnVCTUSJDGTcvaw3sq0ZzPBVz-35-HrC6ERdoL_5l56kAETycrdLdfRDOElnXdZ8OaEUOam-7aJjKfDXHnx1HDqm0g8q6l5PILcdlPM0beI9iVhvjQbA6xb_xNTYvQGl09uw337xoZh3oDDMvPrv-PelPgFddKm6iuhdPf9F9hNScd4sRkU56qZXTdEkrAPRohRnWJvNEU2L03yZPqIdvfso1lJW_OaQlmx84aGpsSQYj1rLthdDz8eiTSY4WwInXDQpzqUWy0UTGNOqaH_a7WYqzLRq8Nt9TOYHl8osASTGGFazXQ_x2fLvTr7CWAJaYrErEWnpDJCXSl10FnQC4JnE0PDYBlvBvMThGz20FbioxSgT6AXxyAfg6XRT3enhegUlG5ejYv7HcGUDdOSlcMQdRbhAbEDLU2bOsi1_kpohX2WzyBdNvM8O-T06PEFL0RrqY5CL5R5kAJtK6tJrNU8TQdhOZGwIyg_9zBwTYGONVn7VcdjVI1V9tPQPX3KgNmiwJKRr4JVXSnzkzvRJ--8um4TteyZSMlyRCGpIoyphll3wj72SFrPbw-TlE8H4r6FSuEMIJsW0-aoNCeYH7gWd=w638-h477-no

All working well in nanopool:
https://lh3.googleusercontent.com/ODCY3-CAulSwMYjrgQsdHnhlIz77lpLI2VNJ1OhLPMPGjQCQlLa1jdiGIYqSOozNnrtMvcjrECoX2uk3TbZXDd9QVwP1l06VNdBmQeR4jnZ0xwDKC7_1pb9oz2XA_Mn2bSXuJjToHG-1gMWoqBu5SmLTIeGC65hZtqXtsHZORUk1eVNgeEWBd7S-f7xFSebXL1O1tkiMojO-30y9FRZGL3u9CZYCB2JSrcjskyci80H8bbKqmWH2RZteWdPPzdfwuo1bKLQerJ5qcErffTE0qFkRXBIkyYcSTD4Cwv8RgEBgvagWe01dTWCin9-RZXHbOQB2AR6K_G-IqxGzVPD7b8H6hr1hjIjsdnDtI7QmQr7TCSdOwP8lukVzRcwpDT10b40nhhrN8I3qJahdSdDLBTlHQypa0MPrG1Zf4GEQrK_aT1DnpOM67zHj7UMUdMYTBSR3fpb_1EVmz7xz4rYC1q4paOBMc-_ahjJrcm8AMX-_ntreqY9ozMbIhTn_OpAm2-IZvjSuenwMs5-r89ohtr2BVc4GWAGOO5DLjGTqZzAxN3q35GEyhrBvRZXFOUDtr7Mzzz1gUWJGHU79DEwSmW4FKXFbhDmNNkldbrO_H-CLZOrxXwYzYw3GEfSk5S2GSIcsNGtcHvSZxqoSvlEWY0ZGVv4Hqlb3BGDB=w638-h479-no

Also, can I update to the latest Claymore`s (https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0) without breaking something in nvOC?

Thanks!



There is an option DOT or SLASH in 1bash. Set it to DOT for ethermine
Thanks, I tried that. It would make sense but that didn`t fix it.
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
October 31, 2017, 08:27:47 PM
 #5175

I was suspected of mobo too, gonna send it back and see how it goes.

So the problem was not mobo either, and it was cards from different manufacturing patch.
What I got from the seller was 2 big boxes with 10 cards in each + 4 cards, seems like one of the big boxes have different memory type.
So I got 14 good ones and 10 not so good ones ... lol

So now the question is which combo is better ?
6+6 in each rig
or go with one fully good and the other 4 good and 8 not so good ?


argh... but you stated before that all cards had same memory... I assumed that you tested each and every one with gpu-z under windows... that's what I did with mine...

Anyway, at least you know where the problem lies now... if you can't return the cards with "bad" memory I suppose it is best to make one rig with all "good" cards and the other one mixed
I said same cards and I thought they are all same, never thought same brand would have different memories
So which memories are the good and which one are bad ?
I know Samsung is good, but other good ones ?
joshuajones02
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
October 31, 2017, 08:42:50 PM
 #5176



Edit: Now it won't turn on for more than a couple minutes, soon as it starts mining it turns off.. I'll try reinstalling the OS to one of the newer versions
https://ibb.co/gfYn5w
https://ibb.co/dV9idG

It's possible, also, that your power supply is failing and/or is working at the limits of capacity... and then a slight bump in power draw, or a slight dip in your electrical grid, could cause the machine to reboot.

strange, its an 850 but its running just at 600watts according to the meter. Anyways, the rig has ran fine until that recent update came out and everyone's systems went offline.. As of now, I've installed a fresh copy of nvOC 19-13 and have it running now.. hopefully that solved it and its not a hardware issue.


| World Fintech Startups | Microsoft Azure Partner | $1,5 M Raised During pre-ICO |
     BANKEX - Proof-of-Asset Protocol     
| WHITE PAPER | BLOGSLACKTELEGRAMBITCOINTALKGITHUBTWITTERYOUTUBEFACEBOOK |☰
DangerD
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
October 31, 2017, 09:39:54 PM
 #5177

Any way to manage rigs in one place as on simplemining.net?
I can create web part. Rigs will just download configuration file from server and use it in bash script. (web part will generate it based on user input)
Also rig will send post requests to server every few minutes with GPUS temperatures etc.
z-axis
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
October 31, 2017, 10:23:32 PM
 #5178


Have you attached 3rd PSU?
One PSU = 7 GPU
Two PSU's = 13 GPU
Three PSU's = 19 GPU

Partial support means that not all GPU's can be overclocked, first 16 GPU can be overclocked, last 3 GPU will work on stock settings. See the post from two pages back regarding TB250

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1854250.msg23785755#msg23785755

You can do it all with one PSU if it’s strong enough, but you have to power the risers and GPUs directly from the PSU. The three PSU connectors are only to sync on/off the 2nd and 3rd ones, and the three molex mobo attachments are only if you are attempting to power the risers via the mobo.


Hello,
what version is NVOC, 0019 or 0019 1.2 Huh

1.3
cryptobadger666
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
October 31, 2017, 10:28:40 PM
 #5179

ok.. so my usb stick gets corrupted about once a day now.. my mining rig already has a m.2 ssd i originally had windows on.  i would like to install NVOC on the ssd, however my other computer only has 1 m.2 slot which it boots from, so im trying to think of a way to install this OS..  the normal way of installing this with raw hdd copy would wipe the os thats completing the copy on the miner, is there a method of installing beside windows on the same drive in a different partition? and dual booting?  or is there a way to install this OS on my usb, then running a install like ubuntu does from a live session?  im really wishing i had a sata ssd on this rig. trying to find a work around is driving me nuts.

so, i guess there is no option for a workaround?

-1.4 should solve your problems.

I recommend using one of these adapters when using an SSD as your rig has less cables and it is easier to swap out:

https://www.amazon.com/StarTech-SATA-Drive-Adapter-Cable/dp/B00HJZJI84

or any similar adapter.

 

thanks fullzero... i think you misunderstood my drive though.. i have a m.2 ssd, not a sata ssd.. and i have no other cumputer with a extra m.2 slot to write NVOC to it..  is there a way to write this os to this drive as a dual boot? if so then i could do that from a windows partition.  otherwise i have to way of installing this OS to the m.2.......

also, what is in 1.4 that you think will fix the issue?
Stubo
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 42


View Profile
October 31, 2017, 10:50:51 PM
 #5180

i have a m.2 ssd, not a sata ssd.. and i have no other cumputer with a extra m.2 slot to write NVOC to it..  is there a way to write this os to this drive as a dual boot? if so then i could do that from a windows partition.  otherwise i have to way of installing this OS to the m.2.......

A quick search on Amazon found this:

https://www.amazon.com/Portable-Enclosure-Tanbin-Converter-External/dp/B075FBTL4N/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1509490367&sr=8-18&keywords=m.2+drive+to+usb

I use a similar adapter to write my nvOC SSD's from a USB 3.0 port on another PC. There are some notes in the listing about compatibility so be sure to choose one that supports your type of m.2 drive. This is just the first one that I found.

Hope this helps.
Pages: « 1 ... 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 [259] 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!