Bitcoin Forum
October 14, 2019, 07:38:52 PM *
News: If you like a topic and you see an orange "bump" link, click it. More info.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51]
  Print  
Author Topic: [GUIDE][TUTORIAL][XMR,ETH]How To Mod Bios RX470/570/480/580 VEGA Mining 💰⛏  (Read 214107 times)
Goldendoge
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
September 26, 2019, 01:27:10 PM
 #1001

hi i need a moded bios for my card
sapphire pulse rx580 2048sp
8gb  - memory hynix
how much does it cost ?
and do you need the original rom Huh
https://github.com/IndeedMiners/PBE-Polaris-Bios-Editor-1.7.2/releases
Yes, always use stock bios.

2x RX580.8g Pulse (Sapphire) mod with Polaris Pro 3.0 and Ethereums Claymore v15.0 ming and got 2.5 million and 1.385 m (million!) memory error.
5x RX 580.8g Nitro+ oc are non error.

What to do sir?
1571081932
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571081932

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571081932
Reply with quote  #2

1571081932
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1571081932
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571081932

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571081932
Reply with quote  #2

1571081932
Report to moderator
1571081932
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571081932

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571081932
Reply with quote  #2

1571081932
Report to moderator
alevlaslo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 578


View Profile
October 07, 2019, 04:41:42 PM
 #1002

Hello, I have only HiveOS and phone, how to change the BIOSes? Cards consumption per 141 watts, i suspect high voltage memory  



Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 357


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
October 09, 2019, 02:46:10 PM
 #1003

Hello, I have only HiveOS and phone, how to change the BIOSes? Cards consumption per 141 watts, i suspect high voltage memory  
You can follow youtube tutorials such as
https://www.youtube.com/watch?v=JdulInBFxGo
Make sure you backup all original bios!

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V9 (CNv4) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv4 ✅
🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│🔐Protect from phishing sites with Cryptonite!🛡️│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│PBE.eu
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
alevlaslo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 578


View Profile
October 10, 2019, 08:14:32 AM
Last edit: October 12, 2019, 08:27:44 AM by alevlaslo
 #1004

for Elpida this line does not work correctly sometimes, higher heat or memory is not working at 1920+
http://indeedminers.czechian.net/timings.html

another line is needed:
777000000000000022AA1C00AC615B3CA0550F142C8C1506006004007C041420CA8980A9020004C 01712262B612B3715






alevlaslo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 578


View Profile
October 10, 2019, 05:23:08 PM
 #1005

Hello, I have only HiveOS and phone, how to change the BIOSes? Cards consumption per 141 watts, i suspect high voltage memory  
You can follow youtube tutorials such as
https://www.youtube.com/watch?v=JdulInBFxGo
Make sure you backup all original bios!

nothing helped, the memory voltage is not reduced, the manufacturers blocked this opportunity for to sell more expensive graphics cards so that the cheap ones don't compete with them  probably
WhyMe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 533
Merit: 250


View Profile
October 10, 2019, 05:35:39 PM
 #1006

There is no independant memory voltage on RX, memory voltage and core voltage are linked and same higher voltage is applied on both.
Maybe your 840 on core is too low and not applied ?
Or your default 1000 on memory is also applied on core voltage ?
Try applying a value a little higher than your 840 on both, like 900. Then try 880 and 920, and check if you see difference on power consumption.
alevlaslo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 578


View Profile
October 10, 2019, 08:56:35 PM
 #1007

all tried, there is no difference, even 780 mV did not lead to a decrease in consumption

farm with 12 cards has 1866 watt consumption at 840 mV or 1830 watt consumption at 800 mV

Power supply efficiency 85%
WhyMe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 533
Merit: 250


View Profile
October 10, 2019, 10:37:32 PM
 #1008

Your voltage is definitively not applied, my 12 RX 570's rig gets 1650w and voltage is 900 ...
Running with 1000w GOLD + 1200w PLATINUM
MATHReX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 266

CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!


View Profile
October 11, 2019, 04:23:14 AM
 #1009

all tried, there is no difference, even 780 mV did not lead to a decrease in consumption

farm with 12 cards has 1866 watt consumption at 840 mV or 1830 watt consumption at 800 mV

Power supply efficiency 85%

Is it possible for you to try this in Windows?

I had 6x RX580 rig which did 181 MH/s total with 715W from the wall.
I was using Windows 10 LTSC, OverdriveNtool and Claymore miner.

Each and every card was tested with different tweaking to voltage and clocks to get the best settings possible for them.

 
                                . ██████████.
                              .████████████████.
                           .██████████████████████.
                        -█████████████████████████████
                     .██████████████████████████████████.
                  -█████████████████████████████████████████
               -███████████████████████████████████████████████
           .-█████████████████████████████████████████████████████.
        .████████████████████████████████████████████████████████████
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       ..████████████████████████████████████████████████████████████..
       .   .██████████████████████████████████████████████████████.
       .      .████████████████████████████████████████████████.

       .       .██████████████████████████████████████████████
       .    ██████████████████████████████████████████████████████
       .█████████████████████████████████████████████████████████████.
        .███████████████████████████████████████████████████████████
           .█████████████████████████████████████████████████████
              .████████████████████████████████████████████████
                   ████████████████████████████████████████
                      ██████████████████████████████████
                          ██████████████████████████
                             ████████████████████
                               ████████████████
                                   █████████
CryptoTalk.org| 
MAKE POSTS AND EARN BTC!
🏆
alevlaslo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 578


View Profile
October 11, 2019, 08:07:18 AM
 #1010

your cards were early issuing perhaps, tension on memory not was blocked on 1,000 mV and could be decline

Your voltage is definitively not applied, my 12 RX 570's rig gets 1650w and voltage is 900 ...
Running with 1000w GOLD + 1200w PLATINUM

the core voltage changes, if i lower to 787 mV then at a frequency of 1150 video cards do not start, it is necessary to lower to 1117
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!