Bitcoin Forum
December 12, 2017, 05:36:45 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 »
  Print  
Author Topic: [GUIDE][TUTORIAL][XMR,ETH,ETN]How To Mod Bios RX470/570/480/580 VEGA Mining 💰  (Read 164761 times)
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
July 27, 2017, 11:08:15 AM
 #121

thanks for this guide Mattthev, it was extremely helpful. i am however experiencing some small caveats.

I went ahead and modded my XFX RX480 8GB OC version (XFX Radeon GTR RX 480 DirectX 12 RX-480P8DBA6 8GB 256-Bit GDDR5) one by one.

went from stock hashrates of ~650's to a range of 859 h/s to 878h/s mining XMR with claymore, and is remaining pretty stable at the moment (maybe i'll have to report back later)

However, its doing ~960W at the wall for 5 cards and the Claymore software doesn't display the temp of the cards and the fanspeed anymore. Also, If i tinker with anything through MSI Afterburner, the hash rates immediately drop to ~250 h/s per card. What do you think the problems might be?

I'll be PMing you as well for additional help!

Use WattTool. Don't use Claymore. XMR-STAK or SGminer is much better. You need to undervolt the cards and also underclock a little.

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
1513100205
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513100205

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513100205
Reply with quote  #2

1513100205
Report to moderator
1513100205
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513100205

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513100205
Reply with quote  #2

1513100205
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513100205
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513100205

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513100205
Reply with quote  #2

1513100205
Report to moderator
1513100205
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513100205

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513100205
Reply with quote  #2

1513100205
Report to moderator
1513100205
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513100205

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513100205
Reply with quote  #2

1513100205
Report to moderator
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
July 27, 2017, 11:13:56 AM
 #122

Hi, in 4gb cards like 580 should y copy 1:1500 and 2:1500 to 2000 or just 1:1750 and 2:1750 like tutorial

Thanks!
Edit only the memory vendor you have.

Can anyone help me understand why my GPU's will require 10-30W more power all of a sudden, after changing nothing except the location.

Same hash rate, same temperature - but each card is consuming between 10 to 30 W more power... all of a sudden?
What does this have in common with bios modding?

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
BALTA00
Member
**
Offline Offline

Activity: 94


View Profile
July 29, 2017, 10:25:08 PM
 #123

Mattthev check inbox, I have RX 470 Mining edition (Samsung chipse), I'm finding the best hash for that GPU, please help me.
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
August 08, 2017, 11:26:00 AM
 #124

Mattthev check inbox, I have RX 470 Mining edition (Samsung chipse), I'm finding the best hash for that GPU, please help me.
Ok, better write to my e-mail next time. I was out for a week.

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
agtprvctr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
August 09, 2017, 08:32:49 PM
 #125

Mattthev check inbox, I have RX 470 Mining edition (Samsung chipse), I'm finding the best hash for that GPU, please help me.
Ok, better write to my e-mail next time. I was out for a week.

Hey there, I'm having trouble with BIOS mod on a batch of new Dell RX480 reference cards I recently got for a rig. I get a Code 43 if I flash a pre-made BIOS, and when I open stock ROM with BIOS editor (tried a couple of different ones), the memory numbers are all messed up, seeming like the editor doesn't support that BIOS. My gut is this particular model isn't quite supported by existing tools? I'm attaching screen shot and BIOS here, willing to donate for custom BIOS that works!

BIOS Editor Screenshot: https://www.dropbox.com/s/ein29jlupex4hk3/BIOS%20Editor%20SS.png?dl=0

GPU-Z Info: https://www.dropbox.com/s/0wvnmgqa5f5pacw/Screenshot%202017-08-09%2016.27.10.png?dl=0

GPU-Z BIOS Info: https://www.dropbox.com/s/wislkozcs9k4hex/Screenshot%202017-08-09%2016.31.01.png?dl=0

Stock ROM: https://www.dropbox.com/s/6qnkb6dwzufv7gd/stock0.rom?dl=0
Branko
Full Member
***
Online Online

Activity: 182



View Profile
August 09, 2017, 08:50:51 PM
 #126

Error 43 is answered 176 times on just this subforum...there is a search field on forums
top right corner

ETH 0x3719149549a9fe8906053263a0e478ca3867739a
BTC 16xWY7NdYijcBsuEHFKb2LAEJvzyRnnfuK
agtprvctr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
August 09, 2017, 11:07:59 PM
 #127

Error 43 is answered 176 times on just this subforum...there is a search field on forums
top right corner

If you're referring to later drivers blocking modified BIOS, I've run latest ati patcher with all attributes "found" and successfully patched, restarted and the error is still present. I do think the memory labels in BIOS editor showing up scrambled is a sign that this could be a new revision that the usual tools don't 100% work with. I've also tried the old Catalyst 16 driver with the Safe Mode - F7 then patcher trick without success.
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
August 10, 2017, 09:22:16 AM
 #128

If you're referring to later drivers blocking modified BIOS, I've run latest ati patcher with all attributes "found" and successfully patched, restarted and the error is still present. I do think the memory labels in BIOS editor showing up scrambled is a sign that this could be a new revision that the usual tools don't 100% work with. I've also tried the old Catalyst 16 driver with the Safe Mode - F7 then patcher trick without success.
I guess you are the one who wrote with this problem to my e-mail so we can resolve it there. For others it's probably because autoupdates of drivers. So use DDU uninstall drivers and block autoupdates, reboot, install new drivers and Pixel patch. It should be fine now. If it's not it might need use DDU one more time. It could be also bad riser maybe or too many GPUs. Windows 10 has max 8 GPUs. If you are not running Windows 10 so the max are 5 GPUs I think.

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
August 10, 2017, 02:43:22 PM
 #129

Added link for DAG EPOCH fix to the first post
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2068446.0

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
ser.robert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
August 11, 2017, 09:13:26 PM
 #130

Think I'm writing in so many places about mine problem, just one more is maybe gonna solve it. Well, the problem is on the VGA card: Sapphire nitro+ RX 580 4Gb Hynix, have 6 of them. First, have tested only 1 with flashing VGA bios with so many different mods, not even one works. The card has dual bios with the hardware switch, find some tutorial on youtube, need to move the switch in front where connections for the monitor are, and I did it  Wink. Used couple tutorial "how to" flash bios, for this cards need Polaris 1.4 or 1.5 version, and atiflash 1.24 version, saved original, modded straps from 1:1500 to rest down straps (1:1500....1:2000). No problem there. After reboot I got a beeps 8 times from MB (Biostar TB250-BTC PRO v6.x with last bios 710). 8 beeps mean that there is VGA memory problem. After looking again how to, make an IGFX primary, there is a beep again, just windows show up. After that used couple drivers, but only version 17.4.4, works with a card and MSI afterburner (this is combo driver, not original find it here: https://www.youtube.com/watch?v=xCSuON1fvZ0). Well, after doing all that the hash rate was 24, 12, 23, 11, 24, 22, 21, ...... Just for a record, this is over 3 weeks experimenting with mods, drivers, afterburner. Used Claymore, of course, for under-volt and overclock, just never happened over 24Mh/s. I read all these pages here, some people have a similar problem, and I did what they describe, with no luck. After tonight I give up, have an over 30 pages of what I have tried, so many combinations, mods, drivers, etc,...The major problem is that driver not see the modded VGA bios.

I'm asking someone who has an exactly same card as mine and makes 28Mh/s or so, to write me here or on email (ser.robert.ilic@gmail.com) step by step, how to, any help will be gladly accepted.

Thanks for your time
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
August 12, 2017, 07:02:24 AM
 #131

Think I'm writing in so many places about mine problem, just one more is maybe gonna solve it. Well, the problem is on the VGA card: Sapphire nitro+ RX 580 4Gb Hynix, have 6 of them. First, have tested only 1 with flashing VGA bios with so many different mods, not even one works. The card has dual bios with the hardware switch, find some tutorial on youtube, need to move the switch in front where connections for the monitor are, and I did it  Wink. Used couple tutorial "how to" flash bios, for this cards need Polaris 1.4 or 1.5 version, and atiflash 1.24 version, saved original, modded straps from 1:1500 to rest down straps (1:1500....1:2000). No problem there. After reboot I got a beeps 8 times from MB (Biostar TB250-BTC PRO v6.x with last bios 710). 8 beeps mean that there is VGA memory problem. After looking again how to, make an IGFX primary, there is a beep again, just windows show up. After that used couple drivers, but only version 17.4.4, works with a card and MSI afterburner (this is combo driver, not original find it here: https://www.youtube.com/watch?v=xCSuON1fvZ0). Well, after doing all that the hash rate was 24, 12, 23, 11, 24, 22, 21, ...... Just for a record, this is over 3 weeks experimenting with mods, drivers, afterburner. Used Claymore, of course, for under-volt and overclock, just never happened over 24Mh/s. I read all these pages here, some people have a similar problem, and I did what they describe, with no luck. After tonight I give up, have an over 30 pages of what I have tried, so many combinations, mods, drivers, etc,...The major problem is that driver not see the modded VGA bios.

I'm asking someone who has an exactly same card as mine and makes 28Mh/s or so, to write me here or on email (ser.robert.ilic@gmail.com) step by step, how to, any help will be gladly accepted.

Thanks for your time
Here we go again... Did you apply ATI Pixel Clock Patch after the driver installation?
Also why are you using Atiflash, when you running Windows? Use AtiWinflash instead.

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
ser.robert
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
August 12, 2017, 12:11:20 PM
 #132

Think I'm writing in so many places about mine problem, just one more is maybe gonna solve it. Well, the problem is on the VGA card: Sapphire nitro+ RX 580 4Gb Hynix, have 6 of them. First, have tested only 1 with flashing VGA bios with so many different mods, not even one works. The card has dual bios with the hardware switch, find some tutorial on youtube, need to move the switch in front where connections for the monitor are, and I did it  Wink. Used couple tutorial "how to" flash bios, for this cards need Polaris 1.4 or 1.5 version, and atiflash 1.24 version, saved original, modded straps from 1:1500 to rest down straps (1:1500....1:2000). No problem there. After reboot I got a beeps 8 times from MB (Biostar TB250-BTC PRO v6.x with last bios 710). 8 beeps mean that there is VGA memory problem. After looking again how to, make an IGFX primary, there is a beep again, just windows show up. After that used couple drivers, but only version 17.4.4, works with a card and MSI afterburner (this is combo driver, not original find it here: https://www.youtube.com/watch?v=xCSuON1fvZ0). Well, after doing all that the hash rate was 24, 12, 23, 11, 24, 22, 21, ...... Just for a record, this is over 3 weeks experimenting with mods, drivers, afterburner. Used Claymore, of course, for under-volt and overclock, just never happened over 24Mh/s. I read all these pages here, some people have a similar problem, and I did what they describe, with no luck. After tonight I give up, have an over 30 pages of what I have tried, so many combinations, mods, drivers, etc,...The major problem is that driver not see the modded VGA bios.

I'm asking someone who has an exactly same card as mine and makes 28Mh/s or so, to write me here or on email (ser.robert.ilic@gmail.com) step by step, how to, any help will be gladly accepted.

Thanks for your time
Here we go again... Did you apply ATI Pixel Clock Patch after the driver installation?
Also why are you using Atiflash, when you running Windows? Use AtiWinflash instead.

sorry for un clarification above, and yes used ATI Pixel Patch and yes I'm using AtiWinflash, ofcourse, anyway still not near solving mine problem. Think solved 1 problem with MB beeps, just changed MB with Asrock H81 PRO BTC R2, and there is no beep, just one, and finally, I can boot windows with Radeon VGA as primary VGA.
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
August 13, 2017, 07:52:09 AM
 #133

sorry for un clarification above, and yes used ATI Pixel Patch and yes I'm using AtiWinflash, ofcourse, anyway still not near solving mine problem. Think solved 1 problem with MB beeps, just changed MB with Asrock H81 PRO BTC R2, and there is no beep, just one, and finally, I can boot windows with Radeon VGA as primary VGA.

Good to hear. So it was faulty MB? I don't have this mobo, but friend does and the only problem I had, when I was building his rig, that it didn't support G3930 with stock bios... I don't know what the guys thought, new mining mobo that not support the most used CPU for mining -_- Skylake Pentium was working just fine.

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
Zucca
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 49


View Profile
August 14, 2017, 12:50:37 PM
 #134

I have a Hynix Asus trix RX 470 4g.
I am not able to make its hash over 24mh. What values should I put? I copied timmings from 1500 to 1625 and 1750. And put the memory lcock value to 1750. I have read here that these video cards can reach 30mh.
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
August 14, 2017, 10:05:51 PM
 #135

Yeah, it can run 30MH/s with right timing and driver, but most likely not with the 1500MHz copy paste job. Then you need OC memory to 2000Mhz and more also check for the memory errors.
I've explained lot of it in first post.

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
jthor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 255



View Profile
August 15, 2017, 01:20:56 AM
 #136

Hi Mattthev,

This is my first try in overclocking, so i need your advice whether this is right or not.
I have 6 Powercolor Red Dragon RX470 4gb with Hynix chipset all of them. What i've done was flashing them all using Anorak's bios rom, then using Dag fix from robinhood threads.

This is my result which actually stable but seems like something is not right with my feeling on it even electricity is not my concern.





Could you please suggest me what should i do with those settings? Should i lower the core voltage or else?

Truly appreciate for your help.
Regards.
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
August 15, 2017, 11:19:04 AM
 #137

Hi Mattthev,

This is my first try in overclocking, so i need your advice whether this is right or not.
I have 6 Powercolor Red Dragon RX470 4gb with Hynix chipset all of them. What i've done was flashing them all using Anorak's bios rom, then using Dag fix from robinhood threads.

This is my result which actually stable but seems like something is not right with my feeling on it even electricity is not my concern.

Could you please suggest me what should i do with those settings? Should i lower the core voltage or else?

Truly appreciate for your help.
Regards.
Yeah, the voltages should be less than 900mV with these core clocks. The main problem would be Anorak's bios, it's not very good, he just copy and paste straps from 1500 and up. You can do it by yourself with stock bios it's better, but still not very good.

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
Zucca
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 49


View Profile
August 15, 2017, 01:09:25 PM
 #138

Yeah, it can run 30MH/s with right timing and driver, but most likely not with the 1500MHz copy paste job. Then you need OC memory to 2000Mhz and more also check for the memory errors.
I've explained lot of it in first post.

Ok, I just wanted to know if it was safe to raise the mem clock values above 1750. I will work on it, thank you.
I have a coulple more questions:
  • My current overclocking works, and I am getting 24,5 mh in Windows, however, when I run it in linux, it doesn't work, I get 20mh, like if it is not overclocked. Why?
  • If I try undervolting by usign Claymore params, it doesn't work. Same if I do it via Bios editing with polaris BIOS editor and atiflash, I only was able to make undervolting work via wattaman
  • Are the video cards R9 fury worth to overclocking? I havent found documentation for those cards
  • If I overclock my videocards, will it only worth for mining eth, or should they increase the hashrates in other currencies as well (e.g. zcash)
bobbintb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
August 15, 2017, 04:23:16 PM
 #139

I have ASUS RX580 8GB with Samsung memory. I've been trying for weeks and I feel like I've tried everything but I can only get the card in the higher 26mhs range. I copied the stock 1750 strap to the 2000 strap and undervolted. It seems any time I adjust the clock speeds it becomes unstable. I tried ubermix 3.1 and it goes to about 28 or 29 for a few seconds and then drops down to about 22-24. Any ideas? I have 12 cards so if I can squeeze a little more performance out of each of them it will greatly increase my hashing.
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


⛏ Indeed Miners ⛏


View Profile
August 15, 2017, 08:11:47 PM
 #140

Yeah, it can run 30MH/s with right timing and driver, but most likely not with the 1500MHz copy paste job. Then you need OC memory to 2000Mhz and more also check for the memory errors.
I've explained lot of it in first post.

Ok, I just wanted to know if it was safe to raise the mem clock values above 1750. I will work on it, thank you.
I have a coulple more questions:
  • My current overclocking works, and I am getting 24,5 mh in Windows, however, when I run it in linux, it doesn't work, I get 20mh, like if it is not overclocked. Why?
  • If I try undervolting by usign Claymore params, it doesn't work. Same if I do it via Bios editing with polaris BIOS editor and atiflash, I only was able to make undervolting work via wattaman
  • Are the video cards R9 fury worth to overclocking? I havent found documentation for those cards
  • If I overclock my videocards, will it only worth for mining eth, or should they increase the hashrates in other currencies as well (e.g. zcash)
Are the clocks applied?
You are using new drivers, OC in Claymore is not working with new Overdriven API.
Why not? Undervolt for better power consumption, every GPU can be OC for better hashrate.
Zcash is core intensive you don't need there memory OC.

I have ASUS RX580 8GB with Samsung memory. I've been trying for weeks and I feel like I've tried everything but I can only get the card in the higher 26mhs range. I copied the stock 1750 strap to the 2000 strap and undervolted. It seems any time I adjust the clock speeds it becomes unstable. I tried ubermix 3.1 and it goes to about 28 or 29 for a few seconds and then drops down to about 22-24. Any ideas? I have 12 cards so if I can squeeze a little more performance out of each of them it will greatly increase my hashing.
You send this as PM too, right?

Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏How to Mine AEON (Cryptonote-light) + Miners Downloads ⛏
Guides:How to Mine ⚡Electroneum + Miners Downloads ⛏

Need bios mod, performance timings or help? Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│ETH 0xA266f3158E84A70Cd2AD2cE9F0Da3143C0392A73│BTC  36aU6vUWxTG7UigKEpZzXmB6k6jy2D7xVY
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!