Bitcoin Forum
November 15, 2018, 02:58:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 »
  Print  
Author Topic: [GUIDE][TUTORIAL][XMR,ETH]How To Mod Bios RX470/570/480/580 VEGA Mining 💰⛏  (Read 195757 times)
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 318


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
December 17, 2017, 08:48:05 AM
 #541

Hi guys.
Which mobo do you prefer me mine with 6x sapphire 580 spec on am4 pkatform?




I have a asus b350f gaming. It's a bad mobo for mining. I tried to five gpus. It worked but low hs. I disabled all usb,sata,hd audi etc but nothing changed.

Which card should i buy for mining with 5-6 gpus?

I have;
- Ryzen 7 1800x
- 5x Sapphire 580 Spec
- 8 Gb ram
- 1x Evga g3 750,1x thermaltake plat 1200
- and i use a nvme disk on m2 slot. Maybe it's a problem. I'll try on a hdd soon.

I don't have any rig with AMD. Start your own thread, this is about bios modding anyway...

Hi All,

I originally posted this question here and got pointed to this thread instead. So I'm re-posting what I asked, below.

---
Hi All,

Quick question, I have 2 x PowerColor Red Devil RX-580 Golden Sample gpu's, I'm mining electroneum with Claymore 10.2. I was wondering, what are people hash rates with these cards, I'm currently hovering between 794 - 798H/s per card using Bobeeb's modified bios from anorak.tech.

I've seen posts around the forum with peopl getting as high as 900+ H/s with RX-480's.

I just wanted to check with others to see if mine are a bit low and I needed to test some other settings out.

I've only been mining for about a week, so I'm new to the game, but any tips/tricks/suggestions would be greatly appreciated. I'm running on the HiveOS platform (Linux).
---
With Anoraks bios you won't get far.

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V8 (CNv2) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv2 ✅
🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│🔐Protect from phishing sites with Cryptonite!🛡️│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
1542250680
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542250680

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542250680
Reply with quote  #2

1542250680
Report to moderator
1542250680
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542250680

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542250680
Reply with quote  #2

1542250680
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542250680
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542250680

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542250680
Reply with quote  #2

1542250680
Report to moderator
1542250680
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542250680

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542250680
Reply with quote  #2

1542250680
Report to moderator
1542250680
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542250680

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542250680
Reply with quote  #2

1542250680
Report to moderator
Asgaroth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
December 18, 2017, 11:29:06 AM
 #542

With Anoraks bios you won't get far.

OK, so I modified the original BIOS using PBE v1.6.6 One Click Patching and my hash rate for the cards were around 740-748H/s. I then tried to clock the gpu memory using claymore 10.2 command line with the following settings:

Code:
-cclock 1200,0
-mclock 2150,0

Only doing the 1st gpu to see if it changes. But for some reason it appears that the clock settings were not being applied by claymore

Code:
====================    ROCm System Management Interface    ====================
================================================================================
 GPU  DID    Temp     AvgPwr   SCLK     MCLK     Fan      Perf    OverDrive  ECC
  1   67df   43.0c    83.153W  1265Mhz  2150Mhz  36.86%   auto      0%       N/A     
  0   67df   51.0c    160.87W  1425Mhz  2000Mhz  33.73%   auto      0%       N/A     
================================================================================
====================           End of ROCm SMI Log          ====================

Above you can see gpu0 with PBE BIOS mod and claymore not setting the overclock for some reason, GPU1 is on the Anorak.teck Bobeeb BIOS.

So what I ended up trying was modifying Bobeeb BIOS from anorak.tech and bumped up the memory clock to 2250, so now I neded up with this:

Code:
====================    ROCm System Management Interface    ====================
================================================================================
 GPU  DID    Temp     AvgPwr   SCLK     MCLK     Fan      Perf    OverDrive  ECC
  1   67df   52.0c    75.23W   1265Mhz  2250Mhz  40.0%    auto      0%       N/A     
  0   67df   60.0c    76.148W  1265Mhz  2250Mhz  40.0%    auto      0%       N/A     
================================================================================
====================           End of ROCm SMI Log          ====================

Both cards are now doing around 837-841 H/s for the last 12 hours, I've not seen any errors in the claymore logs.

I wonder, are the claymore core/gpu clock settings not applied to the card when the miner starts anymore? I'm running on the HiveOS mining platform, which appears to be a derivative of Ubuntu Linux.

These cards have Hynix memory in them, so, is this as good as it gets for the performance of these PowerColor Red Devil RX-580 Golden Sample 8GB cards?
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 318


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
December 18, 2017, 11:59:32 AM
 #543

With Anoraks bios you won't get far.

OK, so I modified the original BIOS using PBE v1.6.6 One Click Patching and my hash rate for the cards were around 740-748H/s. I then tried to clock the gpu memory using claymore 10.2 command line with the following settings:

Code:
-cclock 1200,0
-mclock 2150,0

Only doing the 1st gpu to see if it changes. But for some reason it appears that the clock settings were not being applied by claymore

Code:
====================    ROCm System Management Interface    ====================
================================================================================
 GPU  DID    Temp     AvgPwr   SCLK     MCLK     Fan      Perf    OverDrive  ECC
  1   67df   43.0c    83.153W  1265Mhz  2150Mhz  36.86%   auto      0%       N/A     
  0   67df   51.0c    160.87W  1425Mhz  2000Mhz  33.73%   auto      0%       N/A     
================================================================================
====================           End of ROCm SMI Log          ====================

Above you can see gpu0 with PBE BIOS mod and claymore not setting the overclock for some reason, GPU1 is on the Anorak.teck Bobeeb BIOS.

So what I ended up trying was modifying Bobeeb BIOS from anorak.tech and bumped up the memory clock to 2250, so now I neded up with this:

Code:
====================    ROCm System Management Interface    ====================
================================================================================
 GPU  DID    Temp     AvgPwr   SCLK     MCLK     Fan      Perf    OverDrive  ECC
  1   67df   52.0c    75.23W   1265Mhz  2250Mhz  40.0%    auto      0%       N/A     
  0   67df   60.0c    76.148W  1265Mhz  2250Mhz  40.0%    auto      0%       N/A     
================================================================================
====================           End of ROCm SMI Log          ====================

Both cards are now doing around 837-841 H/s for the last 12 hours, I've not seen any errors in the claymore logs.

I wonder, are the claymore core/gpu clock settings not applied to the card when the miner starts anymore? I'm running on the HiveOS mining platform, which appears to be a derivative of Ubuntu Linux.

These cards have Hynix memory in them, so, is this as good as it gets for the performance of these PowerColor Red Devil RX-580 Golden Sample 8GB cards?
Nope, 8GB Hynix can do 950H/s (depends on exact type) with pretty good power consumption and hit more than 1100H/s if you OC core a lot. PBE 1.6 uses same Hynix strap like it's mention in my guide, it's not the best strap, but still better than mem shifting like Anorak do...

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V8 (CNv2) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv2 ✅
🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│🔐Protect from phishing sites with Cryptonite!🛡️│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
Asgaroth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
December 18, 2017, 12:09:43 PM
 #544

Nope, 8GB Hynix can do 950H/s (depends on exact type) with pretty good power consumption and hit more than 1100H/s if you OC core a lot. PBE 1.6 uses same Hynix strap like it's mention in my guide, it's not the best strap, but still better than mem shifting like Anorak do...

Oh wow, so I could still improve my hash rate.

I'm trying to find a way in linux to see which Hynix memory I have, lspci is not giving me the info (not that I can initially see). Do you know of a command I can run to see which type of Hynix memory I have? Or is there something in /proc|/sysfs that I can take a look at to see which Hynix modules I have?
Asgaroth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
December 18, 2017, 01:31:09 PM
 #545

okay, so looking at PBE when it opens my original BIOS for these cards it appears that there are 2 type of memory on the card, one is:

Code:
K4G80325FB (SAMSUNG)

the other is

Code:
H5GQ8H24MJ (HYNIX_2)

Do you have straps for these memory types that are "better" than PBE's built in ones?
chakag9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
December 19, 2017, 12:51:44 AM
 #546

Hi guys this is my first time midding gpu by myself my cards are up and running stable at stock config now next step for me its modify bios since i dont want to mess with straps etc...

 i will download a bios rom already tweaked do i need ati pixel patcher installed first, then use atiwinflash utility to put new bios is this ok im missing something?
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 318


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
December 19, 2017, 07:32:29 AM
 #547

okay, so looking at PBE when it opens my original BIOS for these cards it appears that there are 2 type of memory on the card, one is:

Code:
K4G80325FB (SAMSUNG)

the other is

Code:
H5GQ8H24MJ (HYNIX_2)

Do you have straps for these memory types that are "better" than PBE's built in ones?
You can physically have only 1 type... Yeah I do have better.
For the Samsung go with Uber-mix, it's free and very good.

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V8 (CNv2) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv2 ✅
🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│🔐Protect from phishing sites with Cryptonite!🛡️│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
greatauror28
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 100

Ethereum Miner


View Profile
December 19, 2017, 06:40:58 PM
 #548

okay, so looking at PBE when it opens my original BIOS for these cards it appears that there are 2 type of memory on the card, one is:

Code:
K4G80325FB (SAMSUNG)

the other is

Code:
H5GQ8H24MJ (HYNIX_2)

Do you have straps for these memory types that are "better" than PBE's built in ones?
You can physically have only 1 type... Yeah I do have better.
For the Samsung go with Uber-mix, it's free and very good.

Hey man, can you list down cards with Samsung memory and their memory type code on which you've tested the UberMix straps and get excellent results. I've only had the Asus Dual OC 580 and the ubermix strap is just plain garbage on it. I know i'm not alone as i've seen lots of comments from miners saying UberMix strap is shit anyway.

So let's put names to the cards where UberMix shines as you say.

I build and sell rigs! I also sell ssd clones of the most stable Windows+Claymore+AMD driver combo you'd ever used.
Asgaroth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
December 19, 2017, 07:35:06 PM
 #549

Hey man, can you list down cards with Samsung memory and their memory type code on which you've tested the UberMix straps and get excellent results. I've only had the Asus Dual OC 580 and the ubermix strap is just plain garbage on it. I know i'm not alone as i've seen lots of comments from miners saying UberMix strap is shit anyway.

So let's put names to the cards where UberMix shines as you say.

The cards I have are PowerColor Red Devil RX-580 Golden Sample 8GB, according to the dash-board in HiveOS, these two have Hynix memory.

I've currently got them mining Electroneum (CryptoNight) at the following rate:

Code:
XMR - Total Speed: 1675 H/s, Total Shares: 6, Rejected: 0, Time: 00:07
XMR: GPU0 837 H/s, GPU1 838 H/s

This is with a modified bios which has the PBE one-click patch applied and then the bios modded to increase the memory clock to 2250MHz (I couldn't get the software (Claymore v11.0) to increase clocks for some reason it wouldn't apply (cclock/mclock), so had to do it in the bios)

Code:
====================    ROCm System Management Interface    ====================
================================================================================
 GPU  DID    Temp     AvgPwr   SCLK     MCLK     Fan      Perf    OverDrive  ECC
  1   67df   52.0c    75.2W    1265Mhz  2250Mhz  40.0%    auto      0%       N/A      
  0   67df   55.0c    78.60W   1265Mhz  2250Mhz  40.0%    auto      0%       N/A      
================================================================================
====================           End of ROCm SMI Log          ====================

@Mattthev is saying he has better straps so I'm guessing I need one of those straps to improve my hash rate.
heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 106



View Profile
December 19, 2017, 10:35:43 PM
 #550

The cards I have are PowerColor Red Devil RX-580 Golden Sample 8GB, according to the dash-board in HiveOS, these two have Hynix memory.
This is with a modified bios which has the PBE one-click patch applied and then the bios modded to increase the memory clock to 2250MHz (I couldn't get the software (Claymore v11.0) to increase clocks for some reason it wouldn't apply (cclock/mclock), so had to do it in the bios)

Also in my experience the Win 10 would deliver 940 at those clocks with two threads.  Two threads just doesn't help in linux.  At least it didn't work for me.
Asgaroth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 09:51:54 PM
 #551

Also in my experience the Win 10 would deliver 940 at those clocks with two threads.  Two threads just doesn't help in linux.  At least it didn't work for me.

Which miner are you using there on windows 10 to achieve 940H/s?
heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 106



View Profile
December 20, 2017, 10:02:10 PM
 #552

Also in my experience the Win 10 would deliver 940 at those clocks with two threads.  Two threads just doesn't help in linux.  At least it didn't work for me.

Which miner are you using there on windows 10 to achieve 940H/s?

xmr-stak-amd. 
mariushm
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 21, 2017, 11:12:51 AM
 #553

Hi everyone,

Finally took the risk and flashed the bios of my XFX RX 470 RS (4GB, Single Fan edition) setting the straps to the 1500 Mhz setting.

This card has Hynix H5GC4H24AJR chips, and pretty much the default timings.

So anyway, after setting all 1500 Mhz and above to the "7770..." straps, i rebooted the card and everything works and right now I also overclocked the memory to 1795 Mhz from the default of 1750 Mhz and everything seems to work fine. (right now monitoring to see if I get gpu errors and may try to go up to 1900 mhz on memory later)

Claymore reports an average hash rate of 18.5-19 mh/s - the highest value I've seen was 19.055 mh/s.. it's a small step up from around 17.5..18.3 mh/s before the changes.

So my questions..

1. I'd like to hear your opinion on this, is it a normal hash rate for the current DAG #159 ? All the hash rates I found for this RX 470 are a few months old, so i'm not sure i'm doing something wrong or the complexity simply increased in the meantime
2. Compared to ethminer, claymore is faster for me but every 5-10 seconds mouse lags a bit and videos also freeze for half a second or so every once in a while in MPC-HC (Media Player Classic Home Cinema), in Youtube movies plays fine. Will playing with the -ethi or -dcri parameters have some effect and if so, which one should I focus on? (right now they're on their defaults of 8 and 30)
3. How much increasing the power limit matters for this card? Will higher power limit give more power to memory as well, or it's just about gpu core?  Right now I set it on +10% power limit, but i don't see any noticeable power increase in gpu-z or the card running any different (frequency i left stock 1226 mhz)

Thanks to everyone answering..

edit : Oh, i forgot to mention.. I'm still on Windows 7 64bit and with older Catalyst 17.7.2 ... but somehow i doubt the latest driver would have significant improvements for this card.
deadsix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 502


Fail to plan, and you plan to fail.


View Profile
December 21, 2017, 01:05:11 PM
 #554

Hi everyone,

Finally took the risk and flashed the bios of my XFX RX 470 RS (4GB, Single Fan edition) setting the straps to the 1500 Mhz setting.

This card has Hynix H5GC4H24AJR chips, and pretty much the default timings.

So anyway, after setting all 1500 Mhz and above to the "7770..." straps, i rebooted the card and everything works and right now I also overclocked the memory to 1795 Mhz from the default of 1750 Mhz and everything seems to work fine. (right now monitoring to see if I get gpu errors and may try to go up to 1900 mhz on memory later)

Claymore reports an average hash rate of 18.5-19 mh/s - the highest value I've seen was 19.055 mh/s.. it's a small step up from around 17.5..18.3 mh/s before the changes.

So my questions..

1. I'd like to hear your opinion on this, is it a normal hash rate for the current DAG #159 ? All the hash rates I found for this RX 470 are a few months old, so i'm not sure i'm doing something wrong or the complexity simply increased in the meantime
2. Compared to ethminer, claymore is faster for me but every 5-10 seconds mouse lags a bit and videos also freeze for half a second or so every once in a while in MPC-HC (Media Player Classic Home Cinema), in Youtube movies plays fine. Will playing with the -ethi or -dcri parameters have some effect and if so, which one should I focus on? (right now they're on their defaults of 8 and 30)
3. How much increasing the power limit matters for this card? Will higher power limit give more power to memory as well, or it's just about gpu core?  Right now I set it on +10% power limit, but i don't see any noticeable power increase in gpu-z or the card running any different (frequency i left stock 1226 mhz)

Thanks to everyone answering..

edit : Oh, i forgot to mention.. I'm still on Windows 7 64bit and with older Catalyst 17.7.2 ... but somehow i doubt the latest driver would have significant improvements for this card.

1) Overclock memory to at-least 1825
2) Switch to the 17.11.1 drivers, the performance difference is significant

The BEST Crypto exchange in India, where you can buy/sell/trade Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ethereum and Ripple, and use a credit card https://koinex.in/?ref=eaa2b3 Stay away, Horrible service.
Minimalist Indian Ethereum Exchange https://ethx.in/u/?ref=RAVIN14
Ethereum/Zcash/Monero Mining Bangalore https://bitcointalk.org/index.php?topic=1703592
serhanni
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 100



View Profile WWW
December 21, 2017, 02:27:53 PM
 #555

Also in my experience the Win 10 would deliver 940 at those clocks with two threads.  Two threads just doesn't help in linux.  At least it didn't work for me.

Which miner are you using there on windows 10 to achieve 940H/s?

xmr-stak-amd. 

Is it possible to share your .rom file? I also need intensity and worksize values... I'm trying to increase hashrate for a week Undecided

crairezx20
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204
Merit: 1024


Hashino Bitcoin


View Profile WWW
December 21, 2017, 03:34:38 PM
 #556

Also in my experience the Win 10 would deliver 940 at those clocks with two threads.  Two threads just doesn't help in linux.  At least it didn't work for me.

Which miner are you using there on windows 10 to achieve 940H/s?

xmr-stak-amd.  

Is it possible to share your .rom file? I also need intensity and worksize values... I'm trying to increase hashrate for a week Undecided
I think yes you can share your rom but depends if they are the same memory type and model..
What hash speed you can get with your graphics card?

Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 318


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
December 21, 2017, 03:46:42 PM
 #557

Also in my experience the Win 10 would deliver 940 at those clocks with two threads.  Two threads just doesn't help in linux.  At least it didn't work for me.

Which miner are you using there on windows 10 to achieve 940H/s?

xmr-stak-amd. 

Is it possible to share your .rom file? I also need intensity and worksize values... I'm trying to increase hashrate for a week Undecided
Why not brick the card...

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V8 (CNv2) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv2 ✅
🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│🔐Protect from phishing sites with Cryptonite!🛡️│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
preda
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
December 23, 2017, 06:24:46 PM
 #558

guys i just bought a rx 570 4gb mini itx pulse ...

which driver i should use?
new adrenaline?

or old one?
need a patch i want to modify the bios?


thank you very much
ZikiHero
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 24, 2017, 12:16:47 PM
 #559

Hi, when I do have R9 280x and HD 7950 with Hynix memories, can I use this guide, or it would not work for these old cards?
Branko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 192


Join FlipNpik Telegram : t.me/flipnpikico


View Profile
December 24, 2017, 03:46:07 PM
 #560

Hi, when I do have R9 280x and HD 7950 with Hynix memories, can I use this guide, or it would not work for these old cards?


It won't work, and theres no tool to easily edit straps in those cards, except hex editor...AFAIK

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!