Bitcoin Forum
June 22, 2018, 10:04:54 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 »
  Print  
Author Topic: [GUIDE][TUTORIAL][XMR,ETH,ETN]How To Mod Bios RX470/570/480/580 VEGA Mining 💰  (Read 189490 times)
Reddit232
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 02:03:00 PM
 #741

I now try to buy this BIOS (https://mining-bios.eu/product/mining-bios-sapphire-nitro-rx-570-4gb-elpida-hynix-pro-performance-timings/)
I add it to cart and apply discount, total cost 21 $, but, when i try to pay its show me 27$ with discout,why ? Cheesy
1529661894
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529661894

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529661894
Reply with quote  #2

1529661894
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529661894
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529661894

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529661894
Reply with quote  #2

1529661894
Report to moderator
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 297


MINING-BIOS.eu 💲⛏


View Profile WWW
February 20, 2018, 04:32:51 PM
 #742

I now try to buy this BIOS (https://mining-bios.eu/product/mining-bios-sapphire-nitro-rx-570-4gb-elpida-hynix-pro-performance-timings/)
I add it to cart and apply discount, total cost 21 $, but, when i try to pay its show me 27$ with discout,why ? Cheesy
What? Price is 30 USD.
This is not support thread for the store!

Buy Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.eu │👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ miner, 1% dev fee + support POW forks, MoneroV7, CN-Heavy (SUMO, XHV, XTL), Lite V3, V7 (IPBC, AEON),...│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏│Guides:How to Mine AEON + Miners Downloads ⛏│ Guides:How to Mine ⚡️Electroneum + Miners Downloads ⛏Bios mods and performance timings Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│🆘 Did I help you? Hit +Merit on my post. 🤜🤛👌
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 297


MINING-BIOS.eu 💲⛏


View Profile WWW
February 20, 2018, 05:15:25 PM
 #743

Seems like I need more testers for performance timings. Looking for every memory types. You have to know how to use PBE or SRB and tweak cards for best hashrate.

Buy Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.eu │👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ miner, 1% dev fee + support POW forks, MoneroV7, CN-Heavy (SUMO, XHV, XTL), Lite V3, V7 (IPBC, AEON),...│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏│Guides:How to Mine AEON + Miners Downloads ⛏│ Guides:How to Mine ⚡️Electroneum + Miners Downloads ⛏Bios mods and performance timings Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│🆘 Did I help you? Hit +Merit on my post. 🤜🤛👌
Alwaysdagon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
February 21, 2018, 08:06:55 PM
 #744

Hi,

First time using the PBE, attempting to flash an RX 480 4G with Hynix VRAM, it was doing 22 MH/s stock with compute mode,

I flashed it using the one click button BIOS and it was then doing 17 MH/s, but after restart the BIOS was also no longer detected by AMD settings, I was trying to check if it was in compute mode at 17MH/s.. but even GPUZ had trouble identifying the card, ATI Flash simply labeled it has "Polaris", I reverted back to stock BIOS after that, but I really think 22 MH/s is low for a 480, any suggestions? Also, when I use afterburner I cannot do anything above stock or the hashrate falls, this indicates VRAM errors correct?

I did a clean install and installed the pixel clock etc etc, what am I doing wrong here? What specific order do I need to everything in just to be sure I am not screwing it up?

Thanks!
jakkwb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
February 21, 2018, 10:27:28 PM
 #745

Hello, this concerning 2 rx550 cards by Sapphire. I got the newest Polaris editor, as well as ATIflash and the patcher program.

Did the first card, using only one click tuning. Rebooted, ran the patcher, card is fine.

2nd card did not do so well. It reported no problems, but now comes up as standard VGA adapter, even with the driver installed. I cannot reflash the original BIOS on it b/c ATIflash does not detect it.

What can i do with this?
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 297


MINING-BIOS.eu 💲⛏


View Profile WWW
February 22, 2018, 08:28:05 AM
 #746

Hello, this concerning 2 rx550 cards by Sapphire. I got the newest Polaris editor, as well as ATIflash and the patcher program.

Did the first card, using only one click tuning. Rebooted, ran the patcher, card is fine.

2nd card did not do so well. It reported no problems, but now comes up as standard VGA adapter, even with the driver installed. I cannot reflash the original BIOS on it b/c ATIflash does not detect it.

What can i do with this?
Flash it in safe mode.

Buy Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.eu │👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ miner, 1% dev fee + support POW forks, MoneroV7, CN-Heavy (SUMO, XHV, XTL), Lite V3, V7 (IPBC, AEON),...│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏│Guides:How to Mine AEON + Miners Downloads ⛏│ Guides:How to Mine ⚡️Electroneum + Miners Downloads ⛏Bios mods and performance timings Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│🆘 Did I help you? Hit +Merit on my post. 🤜🤛👌
phieudu0502
Member
**
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 10


View Profile WWW
February 22, 2018, 10:10:19 AM
 #747

Thank you Matththev for useful thread, I'm a newbie in mining world, have just bought 6 cards FXF RX470 8G. Still don't know how to control fan speed? The seller had set up it's speed always be 100%, but all temperature just only 40~60°C. 

jakkwb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
February 22, 2018, 04:56:26 PM
 #748

matthev, the atiwinflash program will not run in safe mode, it tells me "due to Microsoft Win7 Enhanced security features, this application requires the user to be in administrator mode..."

Which I am doing by right-clicking and running as admin in safe mode.

This is Win7pro 64bit.
noreit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
February 22, 2018, 05:56:35 PM
 #749

I now try to buy this BIOS (https://mining-bios.eu/product/mining-bios-sapphire-nitro-rx-570-4gb-elpida-hynix-pro-performance-timings/)
I add it to cart and apply discount, total cost 21 $, but, when i try to pay its show me 27$ with discout,why ? Cheesy

If you want mine for same card with same hashrates I have no problem to share, you can thank me later with some coins Smiley
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 256



View Profile
February 22, 2018, 09:38:01 PM
 #750

Hello, this concerning 2 rx550 cards by Sapphire. I got the newest Polaris editor, as well as ATIflash and the patcher program.

Did the first card, using only one click tuning. Rebooted, ran the patcher, card is fine.

2nd card did not do so well. It reported no problems, but now comes up as standard VGA adapter, even with the driver installed. I cannot reflash the original BIOS on it b/c ATIflash does not detect it.

What can i do with this?

Check that you may have to run pixelpatcher again. I sometimes find that the ATI driver has decided to update itself (even if I tell it not to) which disables the pixelpatcher fix causing the GPU to run in low-res only.

WORLDOPOLY     First Augmented       |         ● TWITTER  ● FACEBOOK         
  reality game based                        ●TELEGRAM                     
      on blockhain
           |         ●Ann Thread ●Instagram             
 

             █████████████████
          ███████████████████████
       █████████████████████████████
    ███████████████████████████████████
   █████████████████████████████████████
  ███████████████████████████████████████
  ██████████████████████████████████████
 █████████████████████████████████████
 █████████████████████████ ██████████████
  ██████████████████████████████████████
   █████████████████████████████████████
    ███████████████████████████████████
      ███████████████████████████████
        ███████████████████████████
           █████████████████████
                 ██████████
jakkwb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
February 23, 2018, 04:10:00 PM
 #751

Ran the pixelpatcher again, rebooted. No change, 2nd card still shows as standard VGA adapter with a code 10 error.
bl1nd
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 1


View Profile
February 23, 2018, 10:35:15 PM
 #752

You disabled shapeshift integration, i wanna bout the pbe pack but i dont really have BTC right now or LTC anything i can do?
Bigdrago
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 0


View Profile
February 23, 2018, 10:42:06 PM
 #753

Ran the pixelpatcher again, rebooted. No change, 2nd card still shows as standard VGA adapter with a code 10 error.

Faulty riser?

Flash stock bios
DDU
Reinstall newest adrenalin driver
Flash strapped bios
jakkwb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
February 24, 2018, 05:20:40 AM
 #754

Not on a riser yet...How can I re-flash stock BIOS when ATIwinflash does not even detect it?
Bigdrago
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 0


View Profile
February 24, 2018, 05:56:53 AM
 #755

Do the card have a bios switch?
skablast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 5


View Profile
February 24, 2018, 07:58:21 AM
 #756

I don't think they have.
What's the purpose of having it for Sapphire ie ?
Bigdrago
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 0


View Profile
February 24, 2018, 08:09:50 AM
 #757

I don't think they have.
What's the purpose of having it for Sapphire ie ?

If bios fail, switch to bios2, start windows, switch to bios1 while in windows. Now the card is recognized and u can flash bios1.
jakkwb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
February 24, 2018, 10:47:40 PM
 #758

No BIOS switch on this as far as I can tell.
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 297


MINING-BIOS.eu 💲⛏


View Profile WWW
February 25, 2018, 11:52:23 AM
 #759

Looking for few more timings testers with Elpida, Hynix (H5GQ8H24MJ, H5GC8H24MJ and the newest H5GQ4H24AJ) and/or Micron. You need to know how to use PBE or SRB with timings and tweak miner for best hashrate (XMR and ETH). Contact me via e-mail I will send you timings for testing.

Buy Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.eu │👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ miner, 1% dev fee + support POW forks, MoneroV7, CN-Heavy (SUMO, XHV, XTL), Lite V3, V7 (IPBC, AEON),...│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│How to Mine Monero / Sumokoin + Miners Downloads ⛏│Guides:How to Mine AEON + Miners Downloads ⛏│ Guides:How to Mine ⚡️Electroneum + Miners Downloads ⛏Bios mods and performance timings Cool E-mail: monerobiosedit@gmail.com│🆘 Did I help you? Hit +Merit on my post. 🤜🤛👌
Reddit232
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 26, 2018, 02:23:09 PM
 #760

SAPPHIRE NITRO + RX 570 (ELPIDA/MICRON)+(SK Hynix) with PRO Performance BIOS i got from 30.3 to 31.2.

Thank YOU )
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!