Bitcoin Forum
December 10, 2016, 12:53:56 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 »
  Print  
Author Topic: BitMinter.com * Optional Custom Miner, PPLNS, Merged mining, Newbie-Friendly! *  (Read 208921 times)
sjaguar13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
April 25, 2013, 10:08:32 PM
 #761

[6] Wrong proxy settings: http://www.java.com/en/download/help/proxy_setup.xml (use direct connection if you don't need proxy)

I just now found out about this. I use a proxy and ended up setting up Proxifier to force the BitMinter app to go through a proxy and not attempt a direct connection.

Would have saved me a bunch of time if I would read this thread sooner.
1481374436
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481374436

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481374436
Reply with quote  #2

1481374436
Report to moderator
1481374436
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481374436

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481374436
Reply with quote  #2

1481374436
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481374436
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481374436

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481374436
Reply with quote  #2

1481374436
Report to moderator
1481374436
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481374436

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481374436
Reply with quote  #2

1481374436
Report to moderator
Shurikan92
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
April 25, 2013, 10:13:40 PM
 #762

Great pool !
jerobakker
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
April 25, 2013, 11:42:07 PM
 #763

having problems since yesterday, program starts fine but when i click the start button it shuts down, any ideas? it did all of the above with the java cache
marcetin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


Liegestuhl Master


View Profile WWW
April 26, 2013, 12:30:34 AM
 #764

Hello,

I have search but can't find how to setup difficulty of single worker on Bitminter pool.
Is that option possible on Bitmiter and if yes how to setup it with cgminer?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  BITNODES   MANAGED NODE VPS HOSTING SERVICES    SUPPORT YOUR COIN WITH A NODE 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
My fellow members, ask not what the community can do for you, ask what you can do for the community. CCW-WebRes-BitStickers-Freshcoin-XDECoin-EAGSCurrency-ParallelCoin-GenesysCoin

The Secret of Success is to find out where people are going.. and get there first! - Mark Twain
Bitrated user: marcetin.
Goron40
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
April 26, 2013, 01:25:16 PM
 #765

I'm a bit nervous about letting Bitminter run on my computer. Is there any way to see what this thing's doing? For example, is the source code posted anywhere?
SnitraM
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
April 26, 2013, 02:26:01 PM
 #766

I'm a bit nervous about letting Bitminter run on my computer. Is there any way to see what this thing's doing? For example, is the source code posted anywhere?

No, as I think the java program bitminter provides is closed source.

If you want/need the source then e. g. cgminer is for you.
cwfeldmann
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
April 26, 2013, 02:35:47 PM
 #767


[7] hs_err_pid file on desktop: graphics drivers crashed, get new drivers


I've reinstalled multiple different AMD drivers (even the latest 13.4 and 13.5 beta), JAVA, motherboard drivers, the works, I don't know what else to do. Going to attempt a system reinstall later if I can't find an answer.

Card is 7970 - Problems arrose after I may have stupidly attempted some OCing, never again, card still works but I can't even boot BitMinter now even with card unplugged - Windows 8

I was able to start Bitminter with some form of the installs but then once I hit the go button BM crashes, even when I only start the integrated graphics (AMD) (which makes me believe it's STILL NOT an issue of the card being Fried)
DrHaribo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
April 26, 2013, 03:11:31 PM
 #768

having problems since yesterday, program starts fine but when i click the start button it shuts down, any ideas? it did all of the above with the java cache

Does it leave a hs_err_pid file on the desktop? Most likely your graphics drivers are crashing. Uninstall, run driver sweeper to clean up properly because AMD uninstall doesn't actually work, then reinstall a good version of Catalyst. 13.1 is no good, never install that. I'm running 13.3 beta. I see now on amd.com that 13.4 and 13.5 beta are available. Haven't tried those, so I'm not sure how stable they are.

I have search but can't find how to setup difficulty of single worker on Bitminter pool.
Is that option possible on Bitmiter and if yes how to setup it with cgminer?

There is some info on the front page http://bitminter.com how to use with cgminer.


[7] hs_err_pid file on desktop: graphics drivers crashed, get new drivers


I've reinstalled multiple different AMD drivers (even the latest 13.4 and 13.5 beta), JAVA, motherboard drivers, the works, I don't know what else to do. Going to attempt a system reinstall later if I can't find an answer.

Card is 7970 - Problems arrose after I may have stupidly attempted some OCing, never again, card still works but I can't even boot BitMinter now even with card unplugged - Windows 8

I was able to start Bitminter with some form of the installs but then once I hit the go button BM crashes, even when I only start the integrated graphics (AMD) (which makes me believe it's STILL NOT an issue of the card being Fried)

Try driver sweeper when you uninstall Catalyst. The Catalyst uninstall has never actually worked, it leaves behind all sorts of nonsense.

▶▶▶ Bitminter.com - Your trusted mining pool since 2011.
archangel95
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14



View Profile
April 26, 2013, 06:31:22 PM
 #769

I'd be very cautious of using Driver Sweeper.  It caused more problems than solutions on the 2 machines I tried it on.  Problems I estimate an average computer user would have a lot of trouble solving.   There are threads for manually uninstalling the drivers that AMD uninstall misses out there I would google them.
jerobakker
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
April 26, 2013, 09:31:19 PM
 #770

having problems since yesterday, program starts fine but when i click the start button it shuts down, any ideas? it did all of the above with the java cache

Does it leave a hs_err_pid file on the desktop? Most likely your graphics drivers are crashing. Uninstall, run driver sweeper to clean up properly because AMD uninstall doesn't actually work, then reinstall a good version of Catalyst. 13.1 is no good, never install that. I'm running 13.3 beta. I see now on amd.com that 13.4 and 13.5 beta are available. Haven't tried those, so I'm not sure how stable they are.



This did not work for me, uninstalled drivers, rebooted in safe mode, did a driver sweepe, came back and installed 13.3 beta, still the same result, crash and a error file on desktop
Armchair Miner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 312



View Profile WWW
April 26, 2013, 11:46:51 PM
 #771

Got this message while mining on bitminter with cgminer today at 2013-04-26 13:46:03 PST :

Stratum connection to pool 0 interrupted
Lost 13 shares due to stratum disconnect on pool 0

Then cgminer froze, for 3 hours.

Anyone else seen problems around the same time?

Armchair Miner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 312



View Profile WWW
April 27, 2013, 02:26:55 AM
 #772

I'd be very cautious of using Driver Sweeper.  It caused more problems than solutions on the 2 machines I tried it on.  Problems I estimate an average computer user would have a lot of trouble solving.   There are threads for manually uninstalling the drivers that AMD uninstall misses out there I would google them.


For me, Driver Sweeper was the difference between properly uninstalling MSI Afterburner and having to reinstall the entire Windows 7 installation on a mining machine. I simply ran out of options after having severely hosed the system through overclocking etc.

The hardware seemed dead, but it wasn't. It was just that some software (MSI Afterburner or AMD Catalyst) did not uninstall properly.

But Driver Sweeper solved that in a NY second.

BTW I don't see how you can be "cautious of using Driver Sweeper". Either you use it or you don't. If you can give any indication under what circumstances to use it and when not, then your writing would be much more actionable.

trevyn
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
April 27, 2013, 11:59:26 AM
 #773

Appears that there might be an issue with driver version 13.4.
I had no issues with 13.3 beta but updated to 13.4 today and now Bitminter crashes the moment I hit the "Engine Start" button.

Edit:

Bitminter runs again using Catalyst 13.5 Beta 2.

So I have a strong feeling problems have to do with current V13.4.


(My card: 7950)
Miklosh Balsa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
April 27, 2013, 08:59:26 PM
 #774

totally
ComaWombat
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile
April 28, 2013, 08:14:38 AM
 #775

I was minutes away of reinstalling my Win8 64bit because of 13.4 Catalyst and was so relieved when I got bitminter running again using amd uninstall utility and going back to 13.3.

If only we found more blocks I would be even happier. The luck chart was a truly appalling sight last night and it isn't much better right now.
Richwarf
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
April 28, 2013, 05:03:23 PM
 #776

Nice quick question.

Can I mine?

I have a Advent T9317 with more ram and AMD Radeon HD 4830. I have the lastest driver from AMD website the Catalyst Software Suite v 13.1

This is the lastest driver AMD website is giving for this card.

When I load any mining program I tryed so far I'm told I can only mine with my CPU. What am I doing wrong or is my computer just not suitable to mine bitcoins?
DrHaribo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
April 28, 2013, 05:36:11 PM
 #777

Video of the latest BitMinter client beta version running with a BFL Jalapeno:

https://plus.google.com/u/0/107253423193517853418/posts/PQuAMcQnq6g

▶▶▶ Bitminter.com - Your trusted mining pool since 2011.
simtel12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
April 28, 2013, 05:55:47 PM
 #778

Very nice!
iyare
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
April 29, 2013, 11:29:04 AM
 #779

Hi,

this might be a stupid question, but can i put the same worker name on multiple computers and it still mine?

also if i can do you know if it would mine any faster as i assume they would all be working on the same packets??
candidakefyr
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194



View Profile
April 29, 2013, 11:45:24 AM
 #780

Bitminter client is a super stable and newbie friendly miner. Also i think PPLNS is the fairest pool share system. Thanks bitminter!

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!