Bitcoin Forum
September 22, 2018, 12:28:24 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 217 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.6.7 - with algo switching support  (Read 100860 times)
meyerbro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 01:18:55 PM
 #241

Is there any way to remotely check the hash rate? Like XMR-STAK has a builtin web server for you to see the status...
1537619304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537619304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537619304
Reply with quote  #2

1537619304
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537619304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537619304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537619304
Reply with quote  #2

1537619304
Report to moderator
albertlee81
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 01:55:13 PM
 #242

I'm mining with heavy algo. Will dev donation work? If not, can I get a dev sumo or haven address to donate to using the charity feature?

charity mining was removed from version 1.2.4 , and this is exactly the reason why. Too much algos, there would be problems if you would mine for ex monerov7 but charity isn't the same algo..
Devfee works as expected, for every algo there should be no problems anymore.

Getting duplicate share errors when connecting to devfee.....
xs.over
Full Member
***
Online Online

Activity: 343
Merit: 103


View Profile
April 07, 2018, 02:26:47 PM
 #243

Hi, dev. Any plans for ubuntu version of SRBminer?
Thanks
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 07, 2018, 03:16:23 PM
 #244

V1.2.6
- Added console option to disable ADL, use it if you have that 'quits after 3 minutes or when pressing h' problem

If you are having this problem put --adldisable in start.bat :


FOR /F %%x IN ('tasklist /NH /FI "IMAGENAME eq %EXE%"') DO IF %%x == %EXE% goto RUNNING
%EXE% -c config.txt --adldisable
TIMEOUT /T 15 /NOBREAK

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 07, 2018, 03:19:52 PM
 #245

I'm mining with heavy algo. Will dev donation work? If not, can I get a dev sumo or haven address to donate to using the charity feature?

charity mining was removed from version 1.2.4 , and this is exactly the reason why. Too much algos, there would be problems if you would mine for ex monerov7 but charity isn't the same algo..
Devfee works as expected, for every algo there should be no problems anymore.

Getting duplicate share errors when connecting to devfee.....

download the latest version 1.2.6

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
Vers
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 03:37:15 PM
 #246

Hi. R9 290X video cards show a low hash 650-670. Settings: Algo cryptonight-heavy, "intensity" : 61, "double_threads" : false Optimization is needed.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 07, 2018, 04:18:59 PM
 #247

Is there any way to remotely check the hash rate? Like XMR-STAK has a builtin web server for you to see the status...

no, but i have in plan to implement a simple API.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 07, 2018, 04:19:17 PM
 #248

Hi, dev. Any plans for ubuntu version of SRBminer?
Thanks

yes but not too soon, sorry

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 04:28:40 PM
 #249

V1.2.6
- Added console option to disable ADL, use it if you have that 'quits after 3 minutes or when pressing h' problem

If you are having this problem put --adldisable in start.bat :


FOR /F %%x IN ('tasklist /NH /FI "IMAGENAME eq %EXE%"') DO IF %%x == %EXE% goto RUNNING
%EXE% -c config.txt --adldisable
TIMEOUT /T 15 /NOBREAK

still crashing even after adding parameters --adldisable

h still showing 0-9 gpu only then crash.
Desha46
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 04:31:40 PM
 #250

V1.2.6
- Added console option to disable ADL, use it if you have that 'quits after 3 minutes or when pressing h' problem

If you are having this problem put --adldisable in start.bat :


FOR /F %%x IN ('tasklist /NH /FI "IMAGENAME eq %EXE%"') DO IF %%x == %EXE% goto RUNNING


%EXE% -c config.txt --adldisable
TIMEOUT /T 15 /NOBREAK

still crashing even after adding parameters --adldisable

h still showing 0-9 gpu only then crash.

Same here
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 07, 2018, 04:49:17 PM
 #251

strange, some guys using it with 12 gpu

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 04:57:44 PM
 #252

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?

JuanHungLo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 912
Merit: 1001


I don't always drink...


View Profile
April 07, 2018, 04:59:04 PM
 #253

Hey, dev, nice work!

My rx470s are getting 964 H/S at 57 intensity.

On my wish list for this miner is the ability for an HTTP api monitor.

Bull markets are born on pessimism, grow on skepticism, mature on optimism, and die on euphoria. - John Templeton
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 07, 2018, 05:10:20 PM
 #254

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?



wait, it was working ok with 9 gpu on 1.2.4 ?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 05:30:47 PM
 #255

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?



wait, it was working ok with 9 gpu on 1.2.4 ?

yes, 1.2.4 is working fine pressing h with more than 10 gpu.

V1.2.5
- Added optional parameters timeout, retry_time, and giveup_limit
- Hashrate is now displayed per GPU (not threads)
- Lowered auto detected intensity for CN Heavy algo

seems that one breaks it. it cant be the lowering auto detect intensity.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 07, 2018, 05:35:19 PM
 #256

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?



wait, it was working ok with 9 gpu on 1.2.4 ?

yes, 1.2.4 is working fine pressing h with more than 10 gpu.

V1.2.5
- Added optional parameters timeout, retry_time, and giveup_limit
- Hashrate is now displayed per GPU (not threads)
- Lowered auto detected intensity for CN Heavy algo

seems that one breaks it. it cant be the lowering auto detect intensity.

thanks for the info, im gonna check it. unfortunately i dont have 6+ rigs, so your feedback is very welcome Smiley
Does it crash only when you press h, or after 3 min too, when auto hashrate display comes ?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
Bojcha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 778
Merit: 500



View Profile
April 07, 2018, 05:41:03 PM
 #257

Dont know for 9, but mine 8gpu rig is just fine.
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 05:50:45 PM
 #258

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?



wait, it was working ok with 9 gpu on 1.2.4 ?

yes, 1.2.4 is working fine pressing h with more than 10 gpu.

V1.2.5
- Added optional parameters timeout, retry_time, and giveup_limit
- Hashrate is now displayed per GPU (not threads)
- Lowered auto detected intensity for CN Heavy algo

seems that one breaks it. it cant be the lowering auto detect intensity.

thanks for the info, im gonna check it. unfortunately i dont have 6+ rigs, so your feedback is very welcome Smiley
Does it crash only when you press h, or after 3 min too, when auto hashrate display comes ?

it eventually crash, i didnt notice for how many minutes.  and yes, it crash suddenly, after pressing h, it shows gpu 0-9 then boom crash.

i have 13 gpu rig. all of them rx 570 4gb
Krakoziabra
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 06:52:29 PM
 #259

do you plan to add a list of alternative pools to which the miner will connect if the primary pool is not available?
ragecage
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 06:56:40 PM
 #260

what are disadvantages of --adldisable?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 217 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!