Bitcoin Forum
July 24, 2024, 03:00:12 PM *
News: Help 1Dq create 15th anniversary forum artwork.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 363 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 237224 times)
Vers
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 03:37:15 PM
 #241

Hi. R9 290X video cards show a low hash 650-670. Settings: Algo cryptonight-heavy, "intensity" : 61, "double_threads" : false Optimization is needed.
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2604
Merit: 626


View Profile WWW
April 07, 2018, 04:18:59 PM
 #242

Is there any way to remotely check the hash rate? Like XMR-STAK has a builtin web server for you to see the status...

no, but i have in plan to implement a simple API.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2604
Merit: 626


View Profile WWW
April 07, 2018, 04:19:17 PM
 #243

Hi, dev. Any plans for ubuntu version of SRBminer?
Thanks

yes but not too soon, sorry

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 04:28:40 PM
 #244

V1.2.6
- Added console option to disable ADL, use it if you have that 'quits after 3 minutes or when pressing h' problem

If you are having this problem put --adldisable in start.bat :


FOR /F %%x IN ('tasklist /NH /FI "IMAGENAME eq %EXE%"') DO IF %%x == %EXE% goto RUNNING
%EXE% -c config.txt --adldisable
TIMEOUT /T 15 /NOBREAK

still crashing even after adding parameters --adldisable

h still showing 0-9 gpu only then crash.
Desha46
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 04:31:40 PM
 #245

V1.2.6
- Added console option to disable ADL, use it if you have that 'quits after 3 minutes or when pressing h' problem

If you are having this problem put --adldisable in start.bat :


FOR /F %%x IN ('tasklist /NH /FI "IMAGENAME eq %EXE%"') DO IF %%x == %EXE% goto RUNNING


%EXE% -c config.txt --adldisable
TIMEOUT /T 15 /NOBREAK

still crashing even after adding parameters --adldisable

h still showing 0-9 gpu only then crash.

Same here
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2604
Merit: 626


View Profile WWW
April 07, 2018, 04:49:17 PM
 #246

strange, some guys using it with 12 gpu

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 04:57:44 PM
 #247

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?

JuanHungLo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 935
Merit: 1001


I don't always drink...


View Profile
April 07, 2018, 04:59:04 PM
 #248

Hey, dev, nice work!

My rx470s are getting 964 H/S at 57 intensity.

On my wish list for this miner is the ability for an HTTP api monitor.

Bull markets are born on pessimism, grow on skepticism, mature on optimism, and die on euphoria. - John Templeton
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2604
Merit: 626


View Profile WWW
April 07, 2018, 05:10:20 PM
 #249

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?



wait, it was working ok with 9 gpu on 1.2.4 ?

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 05:30:47 PM
 #250

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?



wait, it was working ok with 9 gpu on 1.2.4 ?

yes, 1.2.4 is working fine pressing h with more than 10 gpu.

V1.2.5
- Added optional parameters timeout, retry_time, and giveup_limit
- Hashrate is now displayed per GPU (not threads)
- Lowered auto detected intensity for CN Heavy algo

seems that one breaks it. it cant be the lowering auto detect intensity.
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2604
Merit: 626


View Profile WWW
April 07, 2018, 05:35:19 PM
 #251

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?



wait, it was working ok with 9 gpu on 1.2.4 ?

yes, 1.2.4 is working fine pressing h with more than 10 gpu.

V1.2.5
- Added optional parameters timeout, retry_time, and giveup_limit
- Hashrate is now displayed per GPU (not threads)
- Lowered auto detected intensity for CN Heavy algo

seems that one breaks it. it cant be the lowering auto detect intensity.

thanks for the info, im gonna check it. unfortunately i dont have 6+ rigs, so your feedback is very welcome Smiley
Does it crash only when you press h, or after 3 min too, when auto hashrate display comes ?

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Bojcha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 848
Merit: 500



View Profile
April 07, 2018, 05:41:03 PM
 #252

Dont know for 9, but mine 8gpu rig is just fine.
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 05:50:45 PM
 #253

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?



wait, it was working ok with 9 gpu on 1.2.4 ?

yes, 1.2.4 is working fine pressing h with more than 10 gpu.

V1.2.5
- Added optional parameters timeout, retry_time, and giveup_limit
- Hashrate is now displayed per GPU (not threads)
- Lowered auto detected intensity for CN Heavy algo

seems that one breaks it. it cant be the lowering auto detect intensity.

thanks for the info, im gonna check it. unfortunately i dont have 6+ rigs, so your feedback is very welcome Smiley
Does it crash only when you press h, or after 3 min too, when auto hashrate display comes ?

it eventually crash, i didnt notice for how many minutes.  and yes, it crash suddenly, after pressing h, it shows gpu 0-9 then boom crash.

i have 13 gpu rig. all of them rx 570 4gb
Krakoziabra
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 06:52:29 PM
 #254

do you plan to add a list of alternative pools to which the miner will connect if the primary pool is not available?
ragecage
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 06:56:40 PM
 #255

what are disadvantages of --adldisable?
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2604
Merit: 626


View Profile WWW
April 07, 2018, 06:57:50 PM
 #256

strange, some guys using it with 12 gpu

weird.

can you just build special versions that reverts to 1.2.4 but with additional timeout options?



wait, it was working ok with 9 gpu on 1.2.4 ?

yes, 1.2.4 is working fine pressing h with more than 10 gpu.

V1.2.5
- Added optional parameters timeout, retry_time, and giveup_limit
- Hashrate is now displayed per GPU (not threads)
- Lowered auto detected intensity for CN Heavy algo

seems that one breaks it. it cant be the lowering auto detect intensity.

thanks for the info, im gonna check it. unfortunately i dont have 6+ rigs, so your feedback is very welcome Smiley
Does it crash only when you press h, or after 3 min too, when auto hashrate display comes ?

it eventually crash, i didnt notice for how many minutes.  and yes, it crash suddenly, after pressing h, it shows gpu 0-9 then boom crash.

i have 13 gpu rig. all of them rx 570 4gb

i got it, it was a very stupid stupid mistake...fixed now, please re-download v.1.2.6 from Mega. I did not want to give it a new versioning number as nothing else was changed.
Please report is it working Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2604
Merit: 626


View Profile WWW
April 07, 2018, 06:58:37 PM
 #257

what are disadvantages of --adldisable?

No temperature reporting , nothing special Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2604
Merit: 626


View Profile WWW
April 07, 2018, 07:00:00 PM
 #258

do you plan to add a list of alternative pools to which the miner will connect if the primary pool is not available?

yes, that and an API are the next in plan, just want to make sure first that the miner works stable.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 07:08:52 PM
 #259


i got it, it was a very stupid stupid mistake...fixed now, please re-download v.1.2.6 from Mega. I did not want to give it a new versioning number as nothing else was changed.
Please report is it working Smiley

now that went well. no more crashing. i can sleep now. thanks dev.

keep improving. this is the best all in one miner so far.
heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 729
Merit: 114



View Profile
April 07, 2018, 07:25:48 PM
Last edit: April 07, 2018, 07:52:25 PM by heavyarms1912
 #260

do you plan to add a list of alternative pools to which the miner will connect if the primary pool is not available?

yes, that and an API are the next in plan, just want to make sure first that the miner works stable.

Any idea as to why the heavy algorithm favors the 8gb cards ?
Also why the dual threads are giving problem for 4gb cards.

Also does the logging feature capture debug messages or additional messages than what's displayed on the console?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 363 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!