Bitcoin Forum
November 18, 2018, 03:39:31 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 270 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.7.0 - native algo switching  (Read 135359 times)
heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 106



View Profile
April 13, 2018, 10:25:53 PM
 #701

Why? Already tried,and different versions,from diff locations,but got message "SRBminer already running  bla bla".Currently using claymore on v7 and srb for heavy.But I need 2 srb's Smiley.So how to implement this??

tried changing name of .exe file?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542555571
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542555571

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542555571
Reply with quote  #2

1542555571
Report to moderator
1542555571
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542555571

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542555571
Reply with quote  #2

1542555571
Report to moderator
1542555571
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542555571

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542555571
Reply with quote  #2

1542555571
Report to moderator
R0land
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 3


View Profile
April 13, 2018, 11:32:07 PM
 #702

Why? Already tried,and different versions,from diff locations,but got message "SRBminer already running  bla bla".Currently using claymore on v7 and srb for heavy.But I need 2 srb's Smiley.So how to implement this??
You can start the miner with:

SRBMiner-CN.exe -c config.txt

write it to a .bat-file and start it.
CryptoPlay
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 208
Merit: 2


View Profile
April 14, 2018, 01:06:23 AM
 #703

take of the commenting (/* and */)

Thank you so much.

Figured out autostart of Devcon.exe and the start.bat with the blockchain driver.
Hashing at 2060-2070 on Vega 64s.
Auto reboots on fail and up and running automatically within 2 min.  

Rockin!

(Now just to play with tweaks on individual cards for less crashing)

Can you share your config please?
What are u using to auto re start?

https://signature.statseb.fr/sig-2065.png
tenmoi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 01:21:02 AM
 #704

Hi all,

What is worksize? I read it’s the local gpu thread, but how many of these are there in an rx 570?

Thank you.
bovineplane
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 2


View Profile WWW
April 14, 2018, 01:28:02 AM
 #705

For those running Vega.  Below are some of my settings a hashrates. These are on a reference 56 running 950 mem, non soft table mods. Stock bios on the newest drivers - non-blockchain.

All below running V1 on Stellite.

Intensity/thread/worksize/hash

118/2/8/1863
119/2/8/1859
120/2/8/1888
109/2/16/1869
109.5/2/16/1892
110/2/16/1893
110.5/2/16/1932
111/2/16/1890
109.5/2/20/1851
92/2/20/1731
100/2/24/1793
105/2/24/1814
110/2/24/1832
115/2/24/1857
120/2/24/1892  *Locked Win - hard reset required after a few minutes then had to uninstall drivers and cards then re-install*

Appears worksize 16 was the sweetspot. Someone with modded cards running higher clockspeeds give it a run and post some results.




typerc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 05:03:28 AM
 #706

For those running Vega.  Below are some of my settings a hashrates. These are on a reference 56 running 950 mem, non soft table mods. Stock bios on the newest drivers - non-blockchain.

All below running V1 on Stellite.

Intensity/thread/worksize/hash

118/2/8/1863
119/2/8/1859
120/2/8/1888
109/2/16/1869
109.5/2/16/1892
110/2/16/1893
110.5/2/16/1932
111/2/16/1890
109.5/2/20/1851
92/2/20/1731
100/2/24/1793
105/2/24/1814
110/2/24/1832
115/2/24/1857
120/2/24/1892  *Locked Win - hard reset required after a few minutes then had to uninstall drivers and cards then re-install*

Appears worksize 16 was the sweetspot. Someone with modded cards running higher clockspeeds give it a run and post some results.

hmmm... I'll have to do some more testing... after seeing this...

I'm running stock bios XFX RX Vega 56 cards GPU 1407/950 MEM 925/900 with 85% pp tables running 6 cards pulling 1140-1160watts from the wall. Also running latest AMD Adrenalin 18.3.4 drivers.

112/2/16/1886 <--stable running V1 on Electroneum

If I turn the memory up to 950MHz then I can get into the 1920-1940 h/s but its not stable for all the cards. Now with the latest version and the logging is improved I should be able to narrow down the card or cards that are giving me issues.
inv1s1bl3
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 06:51:41 AM
 #707

Already mining 24hrs+, the local results are 4.4kh/s, and by the pool i'm getting 4.8-5.2! Really incredible miner, thanks  Cool
a1ternative
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 08:00:44 AM
 #708

tried changing name of .exe file?
Oh.Thanks,thats works!
tenmoi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 10:51:33 AM
 #709

After 7 hours I’ve got 9 hw errors and 17 block expires on nanopool. Is this normal? What’s most worrying are those hw errors. HWinfo reports no errors, though. Really appreciate your opinions.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
April 14, 2018, 11:44:11 AM
 #710

Who's got a hd 6950 and can test something for me?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
April 14, 2018, 11:46:02 AM
 #711

After 7 hours I’ve got 9 hw errors and 17 block expires on nanopool. Is this normal? What’s most worrying are those hw errors. HWinfo reports no errors, though. Really appreciate your opinions.

expired block means the share you sent got old because the block expired in the meantime.
Hw error means gpu result did not pass cpu validation. So if you want try lowering intensity, or mem clock for ex.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
tenmoi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 12:43:51 PM
 #712

After 7 hours I’ve got 9 hw errors and 17 block expires on nanopool. Is this normal? What’s most worrying are those hw errors. HWinfo reports no errors, though. Really appreciate your opinions.


Hw error means gpu result did not pass cpu validation. So if you want try lowering intensity, or mem clock for ex.

So this means the shares were wasted and not sent to the pool? My local hashrate is 5057 and the pool reports the average hashrates between 4990 and greater than 5000. Is this ok so I can ignore the hw errors by srbminer?

THank you.
JuanHungLo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 914
Merit: 1001


I don't always drink...


View Profile
April 14, 2018, 01:21:56 PM
 #713

doktor83,

Very nice work.  I can confirm that 110.5 is the optimal intensity for Vega 56 reference air cards at this point using Blockchain drivers.

I can now confirm that your miner is beating the latest XMR-Stak stellitequestion-compiled-0 miner with better temperature and hashrate, not by much, but still better.

The only thing keeping me from full utilization is the API send for remote monitoring.  I know you are working on it and I anxiously await it.

Bull markets are born on pessimism, grow on skepticism, mature on optimism, and die on euphoria. - John Templeton
popow_sergei
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 02:21:20 PM
 #714

doktor83,

Very nice work.  I can confirm that 110.5 is the optimal intensity for Vega 56 reference air cards at this point using Blockchain drivers.


intensity 120 for Vega 56 reference
d2bg
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 02:45:20 PM
 #715

Could we have an option to keep our pools list in our config file like before? ie, if no pools file look in config file?  I usually keep a long list of configs for easily switching between cryptos depending on the difficulty, and it's helpful to keep all info in one file.
gazu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 02:47:04 PM
 #716

Who's got a hd 6950 and can test something for me?

I have, I do not speak English but I use the translator
kostepanych2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 103



View Profile
April 14, 2018, 03:27:31 PM
 #717

What location should I use in the pool file if I don't know where the pool is located?

iwm
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 03:27:40 PM
 #718

Hi there!

Trying new 1.4.1 version and it have a strange bug - in pools.txt config I can't use DOT on the wallet string. Trying to make Nanopool <address>.<paymentID>.<rig_name>, but with DOT miner doesn't work. Devs, please, fix this bug! Thx!  Wink
cirlama
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 1


View Profile
April 14, 2018, 04:01:02 PM
 #719

thanks doktor for this miner (and I like the "iamagreedybastard" option, even if I don't use it!)

Mining heavy with 1xRX480 4 GB + 1xRX580 8 GB, the hashrate reported by the pool starts above 5000 H/S for the 2 cards when I launch the miner and decrease to 1600 H/S in something like 5 minutes... (Win 10, August blockchain driver, SRBMiner V1.4.1)

On the miner window, hashrate is always around 1600 H/S but I can clearly see that just after starting, it displays "pool accepted result xxxx" very fast corrsponding to higher hashrate and then the pace slowly decrease...

Any idea?
albertlee81
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 05:02:42 PM
 #720

thanks doktor for this miner (and I like the "iamagreedybastard" option, even if I don't use it!)

Mining heavy with 1xRX480 4 GB + 1xRX580 8 GB, the hashrate reported by the pool starts above 5000 H/S for the 2 cards when I launch the miner and decrease to 1600 H/S in something like 5 minutes... (Win 10, August blockchain driver, SRBMiner V1.4.1)

On the miner window, hashrate is always around 1600 H/S but I can clearly see that just after starting, it displays "pool accepted result xxxx" very fast corrsponding to higher hashrate and then the pace slowly decrease...

Any idea?

So about the dev pool mining. My 3 Vega rig never gets to submit any shares in the minute it is donating. Does it even help the devs when that happens?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 270 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!