Bitcoin Forum
August 06, 2021, 03:54:43 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235669 times)
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 611


View Profile WWW
April 13, 2018, 07:03:54 AM
 #621

ATTENTION!

Do not download miner from this link :

https ://github.com/Mainergrud/SRBMiner

I don't know what this is, always download from the link in the first post!

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
1628222083
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1628222083

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1628222083
Reply with quote  #2

1628222083
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1628222083
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1628222083

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1628222083
Reply with quote  #2

1628222083
Report to moderator
1628222083
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1628222083

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1628222083
Reply with quote  #2

1628222083
Report to moderator
1628222083
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1628222083

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1628222083
Reply with quote  #2

1628222083
Report to moderator
moonriver1260
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 07:19:31 AM
 #622

speed RX470?
DStefanov
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 424
Merit: 250


View Profile WWW
April 13, 2018, 07:30:07 AM
 #623

can you try to move the intensity from 32 to for ex 33 and see what happens ? Smiley

"intensity" : 33
SRBMiner-CN-V1-4-0 - 835h/s, 1xRX480

Everything other than intensity 32 has lesser results !!!
No problem 50, 100, 200h/s difference! Oddly, it is that with the newer versions it produces weaker results.
Greetings and thanks to the wonderful work you do @doktor83Wink

doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 611


View Profile WWW
April 13, 2018, 07:38:58 AM
Merited by DStefanov (10)
 #624

can you try to move the intensity from 32 to for ex 33 and see what happens ? Smiley

"intensity" : 33
SRBMiner-CN-V1-4-0 - 835h/s, 1xRX480

Everything other than intensity 32 has lesser results !!!
No problem 50, 100, 200h/s difference! Oddly, it is that with the newer versions it produces weaker results.
Greetings and thanks to the wonderful work you do @doktor83Wink

i double checked and nothing has changed from v1.3.1 that should have impact on manually set parameters.
I did some changes to auto configure tho.
Can you please try 32.5 intensity Smiley

thanks for your support it means a lot to me.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Turkish88
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 104



View Profile
April 13, 2018, 07:49:50 AM
 #625

@doktor83 when fan control ?

HDD Recovery Services
Telegram: @hddrecoveryrepair
tenmoi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 08:02:11 AM
 #626

1.4 has a lower  hashrate.
Msi rx 570 4G running 1.3.2 gets 840 at intensity 57. With 1.4 it gets 820. Any intensity less than 60 doesn’t get greater than 820. Intensity 60 restarts windows immediately. The error was atidx.sys or something on the Blue screen of Death I can’t remember exactly.
DStefanov
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 424
Merit: 250


View Profile WWW
April 13, 2018, 08:20:36 AM
 #627

can you try to move the intensity from 32 to for ex 33 and see what happens ? Smiley

"intensity" : 33
SRBMiner-CN-V1-4-0 - 835h/s, 1xRX480

Everything other than intensity 32 has lesser results !!!
No problem 50, 100, 200h/s difference! Oddly, it is that with the newer versions it produces weaker results.
Greetings and thanks to the wonderful work you do @doktor83Wink

i double checked and nothing has changed from v1.3.1 that should have impact on manually set parameters.
I did some changes to auto configure tho.
Can you please try 32.5 intensity Smiley

thanks for your support it means a lot to me.

"intensity" : 32.5
SRBMiner-CN-V1-4-0 - 843h/s, 1xRX480

Sorry @doctor83, this is the maximum....!

kedes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 08:59:03 AM
 #628

Hello Doctor
I have these cards on Asrock h110 13slots

2*Rx 560 4GB--------500    h/s
3*Rx 470 4GB--------670    h/s
3*Rx 470 8GB--------880    h/s
Rx 480 8GB----------1050   h/s
Rx 570 4GB-----------700    h/s

my hashrate dropping alot

its not intensity problem , ive tried alot of numbers with/without double_threads

swinging hashrate -20%

i set virtual memory 100 GB


Is it heavy-cryptonight? if so, how you got so good hashrate on rx 480 8Gb?
Could you share your config for rx 480 8Gb which gives 1050h/s please.
Did you use double threads? and what intensitiy?
hitmandn
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 09:32:28 AM
 #629

Hello Doctor
I have these cards on Asrock h110 13slots

2*Rx 560 4GB--------500    h/s
3*Rx 470 4GB--------670    h/s
3*Rx 470 8GB--------880    h/s
Rx 480 8GB----------1050   h/s
Rx 570 4GB-----------700    h/s

my hashrate dropping alot

its not intensity problem , ive tried alot of numbers with/without double_threads

swinging hashrate -20%

i set virtual memory 100 GB


Is it heavy-cryptonight? if so, how you got so good hashrate on rx 480 8Gb?
Could you share your config for rx 480 8Gb which gives 1050h/s please.
Did you use double threads? and what intensitiy?

90% is normalv7
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1008
Merit: 297


Grow with community


View Profile
April 13, 2018, 09:38:23 AM
 #630

Hi there

This config for normalv7, i set intensity,   fixed value  (example: 44) ----> it's run  and has good hash (for xmr coin)
{
/* Type can be : normal, normalv7, lite, litev7, heavy, ultraheavy  */
"cryptonight_type" : "normalv7",

/* Intensity 0-> auto intensity, or value from 1-200  */
"intensity" : 44,

/* To use 2 threads per card set double_threads to true  */
"double_threads" : true,

but i change to heavy,  it's not run and has bug (for sumo coin)
{
/* Type can be : normal, normalv7, lite, litev7, heavy, ultraheavy  */  
"cryptonight_type" : "heavy",

/* Intensity 0-> auto intensity, or value from 1-200  */
"intensity" : 44,

/* To use 2 threads per card set double_threads to true  */
"double_threads" : true,


Please help me

hi there

u must use half intensity

heavy using double memory

try 22 instead of 44

That it's mean the hash of heavy always lower than normalv7 Huh


that might be true, try setting them to '0' to use the safest intensity

then

 double_threads" : false
inv1s1bl3
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 09:42:56 AM
 #631

Dok and guys, I have a question to which I cannot find an answer. Did a lot of tweaking, testing and so on, but it really bothers me and I hope you might help me out here.
https://imgur.com/a/3LePw - Here you can see what happens to my rig, when I set a higher intensity.
At the moment I am running at 40 intensity, each card is hashing 900h/s stable and the power draw is 600W from the wall with the settings - 1200/2200 @ 950mvddc/cvddc settings.
When I set a higher intensity, 40 at the moment seems to be the most stable, the cards go to a higher hashrate, as you can see in the screenshot, but after 2-3 minutes one or two cards start hashing a lot less than they should be hashing and all of the cards follow the trend in 10 minutes.
How can I make all of the cards to hash at the best rate they may? If I set the intesity at 0, the miner picks 51 and two of the weaker cards fail Cheesy
rig1313
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 09:49:49 AM
 #632

Hello Doctor
I have these cards on Asrock h110 13slots

2*Rx 560 4GB--------500    h/s
3*Rx 470 4GB--------670    h/s
3*Rx 470 8GB--------880    h/s
Rx 480 8GB----------1050   h/s
Rx 570 4GB-----------700    h/s

my hashrate dropping alot

its not intensity problem , ive tried alot of numbers with/without double_threads

swinging hashrate -20%

i set virtual memory 100 GB


Is it heavy-cryptonight? if so, how you got so good hashrate on rx 480 8Gb?
Could you share your config for rx 480 8Gb which gives 1050h/s please.
Did you use double threads? and what intensitiy?

Yes it is ''Heavy Algo''

i think that Micron memory is best for Heavy Algo

my RX480 is MSI GamingX with Micron
and
my RX560 using Micron memory too

the other crads using Hynix memory

settings are :

29.5,true
29.5,true
59,true
59,true
29.5,true


trick is that 8GB cards need 8GB of Virtual memory
and 4GB cards need 4GB of virtual memory

then i set the virtual memory on 100GB
hitmandn
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 10:02:50 AM
 #633

Hello Doctor
I have these cards on Asrock h110 13slots

2*Rx 560 4GB--------500    h/s
3*Rx 470 4GB--------670    h/s
3*Rx 470 8GB--------880    h/s
Rx 480 8GB----------1050   h/s
Rx 570 4GB-----------700    h/s

my hashrate dropping alot

its not intensity problem , ive tried alot of numbers with/without double_threads

swinging hashrate -20%

i set virtual memory 100 GB


Is it heavy-cryptonight? if so, how you got so good hashrate on rx 480 8Gb?
Could you share your config for rx 480 8Gb which gives 1050h/s please.
Did you use double threads? and what intensitiy?

Yes it is ''Heavy Algo''

i think that Micron memory is best for Heavy Algo

my RX480 is MSI GamingX with Micron
and
my RX560 using Micron memory too

the other crads using Hynix memory

settings are :

29.5,true
29.5,true
59,true
59,true
29.5,true


trick is that 8GB cards need 8GB of Virtual memory
and 4GB cards need 4GB of virtual memory

then i set the virtual memory on 100GB
are you kidding ?? i set 120 Gb virtual memory for 6 vga rx 580 but it crash
hitmandn
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 10:09:47 AM
 #634

Maybe Cryptonight - heavy realy heavier than  Cryptonight - normalv7


Everybody vote for me  Grin Grin Grin  Huh
rig1313
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 10:25:41 AM
 #635

Maybe Cryptonight - heavy realy heavier than  Cryptonight - normalv7


Everybody vote for me  Grin Grin Grin  Huh

yes it is heavier than normal v7

and power spikes alot

all of my cards are undervolted and Gpu clocks are 1050-1200
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1442
Merit: 253


View Profile
April 13, 2018, 10:29:00 AM
 #636

Doctor, did you fix issue with launcing Pitcairn card alone when it 3rd GPU?
Nss75
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 10:34:57 AM
 #637

Hello doktor,
My hashrate still drops with vega 64, even with 100% fan config in afterburner (8500 to 6000h/s for 6 gpu) after few minutes.
Do you think it is better to use overdrive for this or it will change nothing?

Is it a driver problem? I have Amd Crimson  016.001.001.000 , should i change?

Last question: i can set my mem clock to 1100 max, after this, it reboot my computer, is there a way to go higher, or will it change nothing?

Thanks a lot for your help!

I don't have Vega cards but i found on many many places on the net that vegas hashrate drops, so its not a miner related problem.
Maybe someone here who has Vega cards can help you ?

Yes, its not miner related.
Vega driver will monitor the temp of the CORE to adjust the fan rpm. But the key temp that causes hash drop is the HBM temp. Thats why people used to set the min fan rpm to 3000. HBM temp must be bellow 70!
Nobody mine with Crimson driver. Blockchain is the most used one. And yes, expect many bugs.

What is the Vega hash and config with this miner?

Hello, thanks a lot for your answer.

My settings : intensity 60 (maximum before crash ) bad hash when louer.
Double threads True.
Max température : auto.

For the gpu : mem clock 1100 (above crash and computer reboot ).
Core clock 1400.
I cant settle the mV on afterburner even after activating it on the advanced settings.
Fan set to 100%.
I use msi afterburner.

Hashrate : 1400-1500 per gpu at the beginning  (so 8.5k total ).
Drops to 900h/s per card after few minutes.
popow_sergei
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 10:35:54 AM
 #638

V1.4.0
- Added multiple pools support (failover pools)
balancing is in the plans?
alczaty
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 10:58:09 AM
 #639

doktore promijenio sam config fajl tj samo uzeo od stare verzije, ali mi se izgleda konektuje na nanopool a ja koristim supportxmr. u cemu moze bit stvar ?
Rewqpro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 10:59:36 AM
 #640

Sorry for being wrong.

Great miner, higher hashrate for vegas!

Love it <3 :*
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!