Bitcoin Forum
September 22, 2018, 12:01:00 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 217 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.6.7 - with algo switching support  (Read 100852 times)
alczaty
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 10:26:48 AM
 #581

Quote
{
/* Type can be : normal, normalv7, lite, litev7, heavy, ultraheavy  */
"cryptonight_type" : "heavy",

/* Intensity 0-> auto intensity, or value from 1-200  */
"intensity" :0,

/* To use 2 threads per card set double_threads to true  */
"double_threads" : true,

/* Gpu target temperature, leave it on 0 if you don't want to use this option  */
"target_temperature" : 0,

/* If you use a SSL/TLS encrypted pool set this to true*/
"pool_use_tls" : false,

/* Mining pool address WITHOUT the stratum+tcp:// or stratum+tls:// part  */
"pool" : "pool.sumokoin.hashvault.pro:5555",

/* Address of you wallet  */
"wallet" : "Sumoo2*****",

/* Password for your wallet, probably just x  */
"password" : "x:**@gmail.com",

/* Location for devfee servers, to get better latency  */
"location" : "europe",

/* If you want to log console output, put a filename here  */
"log_file" : "sumo1.txt",

/* Settings for each GPU manually */
/* Put in devices that you want to use, if you for ex. don't want to use gpu 2, just don't insert it,like in this example */
/* Id starts from 0 , not from 1 !! */
/* To get a list of available devices with their id's, use --listdevices parameter */
/* This is just an example, edit it and remove comment lines !! */
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 58, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 55, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 61, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 4, "intensity" : 61, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 5, "intensity" : 61, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 6, "intensity" : 61, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 7, "intensity" : 53, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 8, "intensity" : 49, "worksize" : 8, "threads" : 2},
]
}
1537617660
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537617660

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537617660
Reply with quote  #2

1537617660
Report to moderator
1537617660
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537617660

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537617660
Reply with quote  #2

1537617660
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537617660
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537617660

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537617660
Reply with quote  #2

1537617660
Report to moderator
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 12, 2018, 10:37:03 AM
 #582

ok, now --listdevices please

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
zeii
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 10:40:33 AM
 #583

Excuse me,noob question.
where to put "--logfile filename"?
this is my bat file.

Quote
@echo off

cls
SETLOCAL EnableExtensions
set EXE=SRBMiner-CN.exe

:START
FOR /F %%x IN ('tasklist /NH /FI "IMAGENAME eq %EXE%"') DO IF %%x == %EXE% goto RUNNING
%EXE% -c config.txt  --logfile log.txt
TIMEOUT /T 5 /NOBREAK
goto START
:RUNNING
echo "%EXE% is already running"
pause

I bolded it for you Smiley
Thank you very much. Cheesy
WhyMe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 408
Merit: 250


View Profile
April 12, 2018, 11:03:43 AM
 #584

Problem about devfee is not really a devfee problem ...
I now run rigs with the nofee option and I always have the problem : miner stop founding share ...
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 12, 2018, 11:07:07 AM
 #585

i still need that log file to help you

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
alczaty
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 11:08:07 AM
 #586

ok, now --listdevices please
https://imgur.com/a/sw1A3
Nss75
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 11:21:34 AM
 #587

Hello doktor,
My hashrate still drops with vega 64, even with 100% fan config in afterburner (8500 to 6000h/s for 6 gpu) after few minutes.
Do you think it is better to use overdrive for this or it will change nothing?

Is it a driver problem? I have Amd Crimson  016.001.001.000 , should i change?

Last question: i can set my mem clock to 1100 max, after this, it reboot my computer, is there a way to go higher, or will it change nothing?

Thanks a lot for your help!
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 11:43:13 AM
 #588

post your 1.3.1 conf , and 1.3.2 conf here please
nothing was done in new version regarding hashing speeds, only some re-work of auto intensity settings.
I had to lower a little bit auto settings cause lot of users get false-good intensity value and crashing.

So you just need to increase the auto intensity value you get and insert that value instead 0 in the config file.

https://image.ibb.co/jW97nH/asa323333.jpg

im on a manual gpu conf before and after the latest update. latest update reduced speed. i dont understand neither.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 12, 2018, 11:46:27 AM
 #589

post your 1.3.1 conf , and 1.3.2 conf here please
nothing was done in new version regarding hashing speeds, only some re-work of auto intensity settings.
I had to lower a little bit auto settings cause lot of users get false-good intensity value and crashing.

So you just need to increase the auto intensity value you get and insert that value instead 0 in the config file.



im on a manual gpu conf before and after the latest update. latest update reduced speed. i dont understand neither.

i will check it then. Which algo? Heavy?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 12, 2018, 11:48:00 AM
 #590

Hello doktor,
My hashrate still drops with vega 64, even with 100% fan config in afterburner (8500 to 6000h/s for 6 gpu) after few minutes.
Do you think it is better to use overdrive for this or it will change nothing?

Is it a driver problem? I have Amd Crimson  016.001.001.000 , should i change?

Last question: i can set my mem clock to 1100 max, after this, it reboot my computer, is there a way to go higher, or will it change nothing?

Thanks a lot for your help!

I don't have Vega cards but i found on many many places on the net that vegas hashrate drops, so its not a miner related problem.
Maybe someone here who has Vega cards can help you ?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
ipe4enko
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 11:55:28 AM
 #591

Miner 1.3.2 cant't shutdown if crash detected. System also can't reboot in this case. Only reset can help.
CPU usage in this case is 99%

Also in version 1.3.2 i can't see which card is crashed.
daotienao1217
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 12:00:08 PM
 #592

Does SRBminer v1.3.2 run the new IPBC V3 algorithm?
http://54.37.94.172/pool/

On testnet it runs fine.
What algorithm options do I have to run on the testnet?
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 12:05:09 PM
 #593

post your 1.3.1 conf , and 1.3.2 conf here please
nothing was done in new version regarding hashing speeds, only some re-work of auto intensity settings.
I had to lower a little bit auto settings cause lot of users get false-good intensity value and crashing.

So you just need to increase the auto intensity value you get and insert that value instead 0 in the config file.

https://image.ibb.co/jW97nH/asa323333.jpg

im on a manual gpu conf before and after the latest update. latest update reduced speed. i dont understand neither.

i will check it then. Which algo? Heavy?

heavy sir.

but i have 2 rigs. rig 1 is not affected. only rig 2. here are my specs:

rig 1:
sap rx 570 nitro+ 4gb (samsung)

rig 2:
powercolor rx 570 red devil 4gb (hynix&elpida)


anyway, can the logs be improved? i saw gpu crash, but not clear which gpu.

and if ever you received hw errors on logs (this one indicates which gpu), what to do? reduce cclock or memclock or intensity?

thanks
tenmoi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 12:08:01 PM
 #594

Miner 1.3.2 cant't shutdown if crash detected. System also can't reboot in this case. Only reset can help.
CPU usage in this case is 99%

Also in version 1.3.2 i can't see which card is crashed.

Yes. In claymore for eth , the log file tells you which card hangs so you can deal with it.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
April 12, 2018, 12:34:59 PM
 #595

but i have 2 rigs. rig 1 is not affected. only rig 2. here are my specs:

rig 1:
sap rx 570 nitro+ 4gb (samsung)

rig 2:
powercolor rx 570 red devil 4gb (hynix&elpida)


Now that is really strange, both cards are 570 4g, i will check what is happening.
Regarding hw errors, that means the result GPU returned could not be validated on the CPU, because it's wrong.

If you have a few errors don't worry, but if you got a lot i would start with lowering intensity.
Intensity can be a decimal number, so for example if you now use 35, you can try 34.5. If not satisfying then 34 and so on. Smiley

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
tenmoi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 12:41:50 PM
 #596

Doktor, don’t know if this is possible but can you let the gpu run idle when there aren’t any jobs from the pool? Less heat and power waste. Huh
rig1313
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 01:14:10 PM
 #597

Hello Doctor

I have these cards on Asrock h110 13slots

2*Rx 560 4GB--------500    h/s
3*Rx 470 4GB--------670    h/s
3*Rx 470 8GB--------880    h/s
Rx 480 8GB----------1050   h/s
Rx 570 4GB-----------700    h/s


my hashrate dropping alot

its not intensity problem , ive tried alot of numbers with/without double_threads

swinging hashrate -20%

i set virtual memory 100 GB

inv1s1bl3
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 01:14:43 PM
 #598

Dok, is there a way to set a constant difficulty? I think I am getting better hashrate when I am mining on lower difficulty tho, that's why I am asking Cheesy
Boss_One
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 01:16:18 PM
 #599

Hello
I'm using 2 old RADEON 6950 on 2 different computer. It's the 1st miner could hash from the Monero V7 fork and I'm happy to discover this miner!  Smiley

I have a hashrate problem, I can't reach better than 145 H / s. Before the Fork I was doing 350 H / s with this card with other miner.

I've tried the automatic intensity, and a lot of between 0 - 300 i've got the max with intensity 15
Is this card compatible with this miner ? Already it is stable and there is HASHRATE. Which is not the case with any other minor i've tried ...

I hope you could help me with my 2 old radeon card.

I'm Using Windows 8.1 X64
The last WHQL Driver for this card "15.7.1"

There is some recommendation about the driver revision or other tips to Hash more with that card ?

Thank you for your work

@doktor83

I quoted myself

Any idea about this card ?

The blockchain driver did'nt work and the laster beta drivers didn't work too.
So only the WHQL 15.7.1 driver works at low hasrate.

Since the hard fork claymore doesn't support older card than 6xxx, i think u have a lot of old miner could be interested by your miner, i saw same problem on other forum as mine with this  6xxx card can't hash, SRB Miner is the only one could hash with my card.

I've tried 1.3.0 /1.3.1 / and 1.3.2 version with same result.

I hope you could help me.  Huh
RaidoP2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 01:19:51 PM
 #600

Hello
I'm using 2 old RADEON 6950 on 2 different computer. It's the 1st miner could hash from the Monero V7 fork and I'm happy to discover this miner!  Smiley

I have a hashrate problem, I can't reach better than 145 H / s. Before the Fork I was doing 350 H / s with this card with other miner.

I've tried the automatic intensity, and a lot of between 0 - 300 i've got the max with intensity 15
Is this card compatible with this miner ? Already it is stable and there is HASHRATE. Which is not the case with any other minor i've tried ...

I hope you could help me with my 2 old radeon card.

I'm Using Windows 8.1 X64
The last WHQL Driver for this card "15.7.1"

There is some recommendation about the driver revision or other tips to Hash more with that card ?

Thank you for your work

@doktor83

I quoted myself

Any idea about this card ?

The blockchain driver did'nt work and the laster beta drivers didn't work too.
So only the WHQL 15.7.1 driver works at low hasrate.

Since the hard fork claymore doesn't support older card than 6xxx, i think u have a lot of old miner could be interested by your miner, i saw same problem on other forum as mine with this  6xxx card can't hash, SRB Miner is the only one could hash with my card.

I hope you could help me.

The blockchain and latest drivers won't work with this card because it is a pre-GCN card. Probably need custom timings in BIOS and overclock memory to get better hashrate.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 217 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!