Bitcoin Forum
August 01, 2021, 03:59:06 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235662 times)
alivanich
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 09:27:10 AM
 #961

V1.4.5
- Added check of already sent result, so possibly no more duplicate shares should be sent to the pool
- Added GPU core clock & memory display (ADL OverdriveN supported cards) BETA

Also added an experiimental kernel (4) , so if you guys with old gpu's could check it that would be great Smiley

1.4.6
[2018-04-20 02:18:56] AMD platform FOUND
[2018-04-20 02:18:56] Found 5 AMD devices
[2018-04-20 02:18:56] GPU0: AMD Radeon (TM) R7 370 Series [Pitcairn] [4096 MB][Intensity 30.0][W: 8][T: 2][BUS_ID: 1]
[2018-04-20 02:18:56] GPU1: AMD Radeon (TM) R7 370 Series [Pitcairn] [4096 MB][Intensity 30.0][W: 8][T: 2][BUS_ID: 7]
[2018-04-20 02:18:56] GPU2: AMD Radeon (TM) R7 370 Series [Pitcairn] [4096 MB][Intensity 30.0][W: 8][T: 2][BUS_ID: 4]
[2018-04-20 02:18:56] GPU3: AMD Radeon (TM) R7 370 Series [Pitcairn] [4096 MB][Intensity 30.0][W: 8][T: 2][BUS_ID: 3]
[2018-04-20 02:18:56] GPU4: AMD Radeon (TM) R7 370 Series [Pitcairn] [4096 MB][Intensity 30.0][W: 8][T: 2][BUS_ID: 2]

each card show 504 h/s
there is almost no difference in comparison with 1.3.0 version. But more then 500 h/s for this card is an excellent result.
1627790346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627790346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627790346
Reply with quote  #2

1627790346
Report to moderator
1627790346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627790346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627790346
Reply with quote  #2

1627790346
Report to moderator
1627790346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627790346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627790346
Reply with quote  #2

1627790346
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1627790346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627790346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627790346
Reply with quote  #2

1627790346
Report to moderator
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 18


View Profile
April 20, 2018, 11:03:15 AM
 #962

Add API and I am in Smiley

I second that
Need API for monitoring

Luisjc69
Member
**
Offline Offline

Activity: 163
Merit: 10


View Profile
April 20, 2018, 11:24:14 AM
 #963

Hi Guys,

anyone have settings for RX580 8giga?

not only intensity, also threads, worksize etc...

Thx for help

Luisa
Larvitar
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 197
Merit: 1


View Profile
April 20, 2018, 11:31:26 AM
 #964

Hi Guys,

anyone have settings for RX580 8giga?

not only intensity, also threads, worksize etc...

Thx for help

Luisa
It's hard to say it generically. What are your memory? Micron, Hynix or Samsung?
fanisk21
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 11:49:50 AM
 #965

Hi Guys,

anyone have settings for RX580 8giga?

not only intensity, also threads, worksize etc...

Thx for help

Luisa

I'm using I=58, W=16, T=2 on 6 MSI RX580 ARMOR 8G (Micron) with 1500+ straps. And i'm getting 1050+hs with CN-Heavy.

clocks - 1200/2200 - 900/900 mv
Luisjc69
Member
**
Offline Offline

Activity: 163
Merit: 10


View Profile
April 20, 2018, 12:54:11 PM
 #966

Hi Guys,

anyone have settings for RX580 8giga?

not only intensity, also threads, worksize etc...

Thx for help

Luisa
It's hard to say it generically. What are your memory? Micron, Hynix or Samsung?

Hynix! and only one Samsung.

12 Cards hynix one Samsung.

Thx for help
Luisa
Luisjc69
Member
**
Offline Offline

Activity: 163
Merit: 10


View Profile
April 20, 2018, 12:55:38 PM
 #967

Hi Guys,

anyone have settings for RX580 8giga?

not only intensity, also threads, worksize etc...

Thx for help

Luisa

I'm using I=58, W=16, T=2 on 6 MSI RX580 ARMOR 8G (Micron) with 1500+ straps. And i'm getting 1050+hs with CN-Heavy.

clocks - 1200/2200 - 900/900 mv

Can you explain me what u mean with 1500+ Straps? my cards are flash with coustom bios about ETH! (1 year ago!!)

ok,

i get 920Hs with Haven!  1200/2250Mem und 920mV

 { "id" : 0, "intensity" : 58, "worksize" : 16, "threads" : 2}, that what i have and also only like 920Hash Sad

Thx all for help

Luisa
murgorx
Member
**
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 13


View Profile
April 20, 2018, 12:56:57 PM
 #968

Can anyone advise what should I be using for Special Edition RX580 Sapphire Nitro+ with Micron memory 8 GB. I get 1220/2200 with 900/900 only 860h/s... using an ETH bios mod tho, dunno where I can find a bios mod for cryptonight heavy
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1008
Merit: 297


Grow with community


View Profile
April 20, 2018, 01:12:13 PM
 #969

Can anyone advise what should I be using for Special Edition RX580 Sapphire Nitro+ with Micron memory 8 GB. I get 1220/2200 with 900/900 only 860h/s... using an ETH bios mod tho, dunno where I can find a bios mod for cryptonight heavy

there are folks offering a Bios mod/Performance timing per gpus with a decent price

https://mining-bios.eu/

I don't tried them yet personally, as I'm satisfied with custom straps made also for ETH

Luisjc69
Member
**
Offline Offline

Activity: 163
Merit: 10


View Profile
April 20, 2018, 01:38:30 PM
 #970

no pay for customs bios omg
..

i have also the bios customs straps for ETH.

So my question,

what we need to do about bios for cryptonight?

thx
daotienao1217
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 02:10:53 PM
 #971

I see SRBMiner very well. Dev can create an SRB proxy for SRBMiner Cryptonight
Saphire
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 114


View Profile
April 20, 2018, 02:12:16 PM
 #972

where do we write Rig name (worker) in  V1.4.6 ?
fanisk21
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 02:42:16 PM
 #973

Hi Guys,

anyone have settings for RX580 8giga?

not only intensity, also threads, worksize etc...

Thx for help

Luisa

I'm using I=58, W=16, T=2 on 6 MSI RX580 ARMOR 8G (Micron) with 1500+ straps. And i'm getting 1050+hs with CN-Heavy.

clocks - 1200/2200 - 900/900 mv

Can you explain me what u mean with 1500+ Straps? my cards are flash with coustom bios about ETH! (1 year ago!!)

ok,

i get 920Hs with Haven!  1200/2250Mem und 920mV

 { "id" : 0, "intensity" : 58, "worksize" : 16, "threads" : 2}, that what i have and also only like 920Hash Sad

Thx all for help

Luisa

straps are the timings of the memorys. when i say 1500+ it means that i copied the 1500 value of the original bios to each other next.

Try to use worksize 8

fanisk21
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 02:44:43 PM
 #974

where do we write Rig name (worker) in  V1.4.6 ?

I don't know if the miner have a specific command for that. but i use WALLETADDRESS.rigname. It works dpending on the pool
alczaty
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 02:48:19 PM
Last edit: April 20, 2018, 03:39:08 PM by alczaty
 #975

why i have - socket was closed while recriving data ? CN heavy
edit 1 :
also i have this
https://imgur.com/a/SY78kmH
christiano88
Member
**
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 10


View Profile
April 20, 2018, 03:59:10 PM
 #976

Something is acting up with CN-heavy, I remember someone posted before, you can get 2 speeds, one high speed (e.g. 1000h/s) or 10% lower (900h/s). I have to start the miner almost a dozen times so that I can get the right speed (1000h/s). Can you look into it? It keeps that high speed later on, unless the pool disconnects, then there's a big chance it will start with lower speed.
cryptolelefla
Member
**
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 10


View Profile
April 20, 2018, 04:23:58 PM
 #977

hello guys i'm experiencing problem downloading from mega.. anybody else??? Undecided
is working right now...
cryptolelefla
Member
**
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 10


View Profile
April 20, 2018, 04:39:01 PM
 #978

i have two rigs with mixed gpu. rx 470 and 570 4/8 gb memory from different producers
getting 820-890 with those settings
        { "id" : 0, "intensity" : 56, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 56, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 59, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 5, "intensity" : 56, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 6, "intensity" : 56, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 7, "intensity" : 55, "worksize" : 8, "threads" : 2},
all my gpu are firmware tweaked... (different straps)
my aferburner settings are stock core clock and 2100 memclock... 920 mv
id 5 and id 3 are 8gb gpus, the rests are 4gb
goodb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 129
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 04:59:12 PM
 #979

This is my problem :

Careful eyes would notice that ;  between 2 configuration everything is same except left side, one RX 580 card from 1250 MHZ to -->1380 mhz (default clock) restored (GPU1), but where is the hash change , for monero ?

Dear DOc, it was a known problem for sgminer , on stats what GPUnumber : what hash rate: What temp/clock values, never matches, it is a crazy game for multi gpu systems..

Do you think you can do something?


Addition: Actually what we need is the number of shares submitted for each (real)GPU number ? Only so, We can optimize each GPU is working healthy ..or compare it for wrong overclock/underclock.

https://abload.de/img/hash_confuse11dpx0.jpg

Q_R_V
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 429
Merit: 250


Inactivity: 8963


View Profile
April 20, 2018, 05:34:21 PM
 #980

[...] it was a known problem for sgminer , on stats what GPUnumber : what hash rate: What temp/clock values, never matches, it is a crazy game for multi gpu systems.. [...]



i increment core clock by 1 MHz for each next card, this way i know for sure which is which.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!