Bitcoin Forum
January 21, 2017, 03:48:41 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 190 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote GPU Miner v9.7  (Read 666871 times)
MrJay
Member
**
Offline Offline

Activity: 115


View Profile
June 10, 2014, 09:09:55 AM
 #301

Hi,

Is this this an issue of my GPU driver?

I am using MSI 7950 Twin Frozr and I think the speed of the 4 GPU's is 800 h/s, is this normal or low for 4 cards?

I have a 4x msi 7950 rig as well and mine appears to be hashing around 1066h/s, core clocks between 1070 - 1100, looks like mem clock is not used as it is sitting at 1000mhz.

my 2 alone get 605H/s, they can break 300 each easy and stable.

What clocks are you running then?

1140/1250

Thanks, now lets see how stable this is - Speed: 1207 h/s
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1485013721
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485013721

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485013721
Reply with quote  #2

1485013721
Report to moderator
1485013721
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485013721

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485013721
Reply with quote  #2

1485013721
Report to moderator
nrg_wolf
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728


View Profile
June 10, 2014, 09:12:13 AM
 #302

Hi,

Is this this an issue of my GPU driver?

I am using MSI 7950 Twin Frozr and I think the speed of the 4 GPU's is 800 h/s, is this normal or low for 4 cards?

I have a 4x msi 7950 rig as well and mine appears to be hashing around 1066h/s, core clocks between 1070 - 1100, looks like mem clock is not used as it is sitting at 1000mhz.

my 2 alone get 605H/s, they can break 300 each easy and stable.

What clocks are you running then?

1140/1250

Thanks, now lets see how stable this is - Speed: 1207 h/s

i also have the undervolt bios at 0.975 and no issues
atp1916
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
June 10, 2014, 10:02:51 AM
 #303

Hi,

I have these warnings when I start my miner, can somebody help me, what is wrong?
..
..
..
Is this this an issue of my GPU driver?

I am using MSI 7950 Twin Frozr and I think the speed of the 4 GPU's is 800 h/s, is this normal or low for 4 cards?

You are using some variation of non-13.12 driver.  I've actually had a rig or 2 working on the 14.4s with clPTS before.. so it still may work for you (but slower).

Either way, 800 h/s is low for 4 7950s.  Each 7950 is capable of 300h/s+.  All of my 5 card 7950 rigs do 1.3k+ @ 1100/1500, but they are also on the 13.12s. 
pinoyminer1977
Member
**
Offline Offline

Activity: 77



View Profile WWW
June 10, 2014, 10:09:37 AM
 #304

Hi,

I have these warnings when I start my miner, can somebody help me, what is wrong?
..
..
..
Is this this an issue of my GPU driver?

I am using MSI 7950 Twin Frozr and I think the speed of the 4 GPU's is 800 h/s, is this normal or low for 4 cards?

You are using some variation of non-13.12 driver.  I've actually had a rig or 2 working on the 14.4s with clPTS before.. so it still may work for you (but slower).

Either way, 800 h/s is low for 4 7950s.  Each 7950 is capable of 300h/s+.  All of my 5 card 7950 rigs do 1.3k+ @ 1100/1500, but they are also on the 13.12s. 

THANK YOU for the replies, let me install 13.12 and add 1100/1500.
nrg_wolf
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728


View Profile
June 10, 2014, 10:10:21 AM
 #305

gigabyte WF3 280x seem to be very terrible at this algo..... barley do 300 which i believe is odd as my asus 280x's can do 360h/s easy...... wonder if it has something to do with the cards being voltage locked from factory, which leaves very little OC room....
pinoyminer1977
Member
**
Offline Offline

Activity: 77



View Profile WWW
June 10, 2014, 10:34:26 AM
 #306

Hi,

I have these warnings when I start my miner, can somebody help me, what is wrong?
..
..
..
Is this this an issue of my GPU driver?

I am using MSI 7950 Twin Frozr and I think the speed of the 4 GPU's is 800 h/s, is this normal or low for 4 cards?

You are using some variation of non-13.12 driver.  I've actually had a rig or 2 working on the 14.4s with clPTS before.. so it still may work for you (but slower).

Either way, 800 h/s is low for 4 7950s.  Each 7950 is capable of 300h/s+.  All of my 5 card 7950 rigs do 1.3k+ @ 1100/1500, but they are also on the 13.12s. 

THANK YOU for the replies, let me install 13.12 and add 1100/1500.

Ok, so I have installed 13.12 Catalyst on my 4-MSI 7950 and my settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500

This setting gives me a total of 1100 h/s .......and 275 h/s each, can I still push this to 300 h/s? I don't know how....


Also for 3 - R9 290s are getting a total of 1280 h/s with settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x

Actually no memclock and gpu engine settings, please post your settings here if you can get higher than mine.
nrg_wolf
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728


View Profile
June 10, 2014, 10:37:58 AM
 #307

Hi,

I have these warnings when I start my miner, can somebody help me, what is wrong?
..
..
..
Is this this an issue of my GPU driver?

I am using MSI 7950 Twin Frozr and I think the speed of the 4 GPU's is 800 h/s, is this normal or low for 4 cards?

You are using some variation of non-13.12 driver.  I've actually had a rig or 2 working on the 14.4s with clPTS before.. so it still may work for you (but slower).

Either way, 800 h/s is low for 4 7950s.  Each 7950 is capable of 300h/s+.  All of my 5 card 7950 rigs do 1.3k+ @ 1100/1500, but they are also on the 13.12s. 


THANK YOU for the replies, let me install 13.12 and add 1100/1500.

Ok, so I have installed 13.12 Catalyst on my 4-MSI 7950 and my settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500

This setting gives me a total of 1100 h/s .......and 275 h/s each, can I still push this to 300 h/s? I don't know how....


Also for 3 - R9 290s are getting a total of 1280 h/s with settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x

Actually no memclock and gpu engine settings, please post your settings here if you can get higher than mine.

for the 7950's set 1140/1250 and that will wield about 302.5H/s per card, depending card quality and brand etc...
Casu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
June 10, 2014, 10:44:49 AM
 #308

Hi,

I have these warnings when I start my miner, can somebody help me, what is wrong?
..
..
..
Is this this an issue of my GPU driver?

I am using MSI 7950 Twin Frozr and I think the speed of the 4 GPU's is 800 h/s, is this normal or low for 4 cards?

You are using some variation of non-13.12 driver.  I've actually had a rig or 2 working on the 14.4s with clPTS before.. so it still may work for you (but slower).

Either way, 800 h/s is low for 4 7950s.  Each 7950 is capable of 300h/s+.  All of my 5 card 7950 rigs do 1.3k+ @ 1100/1500, but they are also on the 13.12s. 

THANK YOU for the replies, let me install 13.12 and add 1100/1500.

Ok, so I have installed 13.12 Catalyst on my 4-MSI 7950 and my settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500

This setting gives me a total of 1100 h/s .......and 275 h/s each, can I still push this to 300 h/s? I don't know how....


Also for 3 - R9 290s are getting a total of 1280 h/s with settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x

Actually no memclock and gpu engine settings, please post your settings here if you can get higher than mine.

With 3 290s I'm getting just shy of 1600h/s with 1200/1500. I guess this miner is not pushing the cards so much in its current state as I can't get anywhere near this high of an overclock usually.
tc61
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 411


View Profile
June 10, 2014, 07:40:01 PM
 #309

any nvida support ??
Durgar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
June 10, 2014, 08:29:58 PM
 #310

To me something seems off with either the profit calculator estimates, pools, the miner, or everything combined. Since I'm hashing at 1600h/s, yet every day I receive 30% less than what is supposed to be. Even with the miner fee and pool fee + lost shares, that can't be 30-35% less? Also it seems stock elpida 280x cards suffer from poor hashrate (260~ vs 364 hynix) that is a considerable loss, just like in scrypt coins, and overcloking the elpida cards doesn't seem to bring more than 30h/s more, still far off from a otherwise identical 280x with hynix vram. You can OC the gpu's considerably higher than say scrypt coins, yet overclocking seems to have very little effect to hash rate and power consumption on a 280x & 290. Seems like some parts of the cards are hardly utilized at all.
MrJay
Member
**
Offline Offline

Activity: 115


View Profile
June 11, 2014, 09:52:28 AM
 #311

Hi,

I have these warnings when I start my miner, can somebody help me, what is wrong?
..
..
..
Is this this an issue of my GPU driver?

I am using MSI 7950 Twin Frozr and I think the speed of the 4 GPU's is 800 h/s, is this normal or low for 4 cards?

You are using some variation of non-13.12 driver.  I've actually had a rig or 2 working on the 14.4s with clPTS before.. so it still may work for you (but slower).

Either way, 800 h/s is low for 4 7950s.  Each 7950 is capable of 300h/s+.  All of my 5 card 7950 rigs do 1.3k+ @ 1100/1500, but they are also on the 13.12s. 

THANK YOU for the replies, let me install 13.12 and add 1100/1500.

Ok, so I have installed 13.12 Catalyst on my 4-MSI 7950 and my settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500

This setting gives me a total of 1100 h/s .......and 275 h/s each, can I still push this to 300 h/s? I don't know how....


Also for 3 - R9 290s are getting a total of 1280 h/s with settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x

Actually no memclock and gpu engine settings, please post your settings here if you can get higher than mine.

With 3 290s I'm getting just shy of 1600h/s with 1200/1500. I guess this miner is not pushing the cards so much in its current state as I can't get anywhere near this high of an overclock usually.

Are you running 290's or 290x?  I can't get mine stable at those clocks, driver crashes and system locks up.  I'm running mine at 1100/1300 and getting 450h/s
superresistant
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372



View Profile
June 11, 2014, 10:02:58 AM
 #312


Could you please add the support of duckNote addresses ?

Unless I'm wrong, it seems that it is not working.

MrJay
Member
**
Offline Offline

Activity: 115


View Profile
June 11, 2014, 10:27:45 AM
 #313

To me something seems off with either the profit calculator estimates, pools, the miner, or everything combined. Since I'm hashing at 1600h/s, yet every day I receive 30% less than what is supposed to be. Even with the miner fee and pool fee + lost shares, that can't be 30-35% less? Also it seems stock elpida 280x cards suffer from poor hashrate (260~ vs 364 hynix) that is a considerable loss, just like in scrypt coins, and overcloking the elpida cards doesn't seem to bring more than 30h/s more, still far off from a otherwise identical 280x with hynix vram. You can OC the gpu's considerably higher than say scrypt coins, yet overclocking seems to have very little effect to hash rate and power consumption on a 280x & 290. Seems like some parts of the cards are hardly utilized at all.

I'm noticing quite a reduction in hashrate on the pool I'm mining with than what the mining app is saying I'm hashing at.  I should be hashing at a total around 12000 h/s but I never see the total on the site go higher than 8000 h/s.

Is there really such a high rate of rejects and stales?
ivanlabrie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
June 11, 2014, 10:31:05 AM
 #314

To me something seems off with either the profit calculator estimates, pools, the miner, or everything combined. Since I'm hashing at 1600h/s, yet every day I receive 30% less than what is supposed to be. Even with the miner fee and pool fee + lost shares, that can't be 30-35% less? Also it seems stock elpida 280x cards suffer from poor hashrate (260~ vs 364 hynix) that is a considerable loss, just like in scrypt coins, and overcloking the elpida cards doesn't seem to bring more than 30h/s more, still far off from a otherwise identical 280x with hynix vram. You can OC the gpu's considerably higher than say scrypt coins, yet overclocking seems to have very little effect to hash rate and power consumption on a 280x & 290. Seems like some parts of the cards are hardly utilized at all.

It's a ram bound algo, 290s use up a bit over 3gb when mining it...the 280x doesn't have enough ram to saturate all shaders.
Durgar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
June 11, 2014, 11:09:20 AM
 #315


I'm noticing quite a reduction in hashrate on the pool I'm mining with than what the mining app is saying I'm hashing at.  I should be hashing at a total around 12000 h/s but I never see the total on the site go higher than 8000 h/s.

Is there really such a high rate of rejects and stales?

I also more than not, see a lower hashrate than what the actual miner shows ( actual hashrate according to miner: 1605~ give or take 10/s).
I would guess this is just because the diff is set so high, that the shares come in at such long intervals, making the estimates drop. Still it should show a hashrate considerably over your actual speed every once in a while. Which it does for me, but rarely (I see 1.15 - 1.30KH/sec majority of the time, it even goes as low as 0.75KH/sec). Also the pools I tried, like moneropool.com among others, are frequently disconnecting and reconnecting all gpu's in random intervals ( every 5-40 min). Albeit not all at once, so I would think the issue is not my connection but a problem on the poolside/miner client.
Casu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
June 11, 2014, 11:42:20 AM
 #316

Hi,

I have these warnings when I start my miner, can somebody help me, what is wrong?
..
..
..
Is this this an issue of my GPU driver?

I am using MSI 7950 Twin Frozr and I think the speed of the 4 GPU's is 800 h/s, is this normal or low for 4 cards?

You are using some variation of non-13.12 driver.  I've actually had a rig or 2 working on the 14.4s with clPTS before.. so it still may work for you (but slower).

Either way, 800 h/s is low for 4 7950s.  Each 7950 is capable of 300h/s+.  All of my 5 card 7950 rigs do 1.3k+ @ 1100/1500, but they are also on the 13.12s. 

THANK YOU for the replies, let me install 13.12 and add 1100/1500.

Ok, so I have installed 13.12 Catalyst on my 4-MSI 7950 and my settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500

This setting gives me a total of 1100 h/s .......and 275 h/s each, can I still push this to 300 h/s? I don't know how....


Also for 3 - R9 290s are getting a total of 1280 h/s with settings below:

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u (address) -p x

Actually no memclock and gpu engine settings, please post your settings here if you can get higher than mine.

With 3 290s I'm getting just shy of 1600h/s with 1200/1500. I guess this miner is not pushing the cards so much in its current state as I can't get anywhere near this high of an overclock usually.

Are you running 290's or 290x?  I can't get mine stable at those clocks, driver crashes and system locks up.  I'm running mine at 1100/1300 and getting 450h/s

Running 290s, I'm using Stilt bios with an extra 38mv and powertune at 20. My cards are watercooled but they are running even cooler than x11 so I'm sure they would be fine on air as well.
MrJay
Member
**
Offline Offline

Activity: 115


View Profile
June 11, 2014, 11:49:02 AM
 #317


With 3 290s I'm getting just shy of 1600h/s with 1200/1500. I guess this miner is not pushing the cards so much in its current state as I can't get anywhere near this high of an overclock usually.

Are you running 290's or 290x?  I can't get mine stable at those clocks, driver crashes and system locks up.  I'm running mine at 1100/1300 and getting 450h/s

Running 290s, I'm using Stilt bios with an extra 38mv and powertune at 20. My cards are watercooled but they are running even cooler than x11 so I'm sure they would be fine on air as well.

I'm running sapphire 290 tri-x cards so can't use stilts bios on my cards Sad  I'll have a bit more play and see if I can squeeze anything more out of mine.

I've noticed on gpuz that the memory clock drops right down, does XMR mining use the cards memory much or is it like keccak and uses very little?
nrg_wolf
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728


View Profile
June 11, 2014, 12:08:19 PM
 #318

for those who have cards randomly drop in single/Multi card rigs where the gpu usage drops to 0% and H/s rate slowly drops on its ass, it has something to do with
"thread hung during OpenCL call"......... if that makes any sense to anyone. try different driver/openCL versions and if possible list ya findings here so a work around/fix can be made...
Captain-Karacho
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
June 11, 2014, 01:33:00 PM
 #319


With 3 290s I'm getting just shy of 1600h/s with 1200/1500. I guess this miner is not pushing the cards so much in its current state as I can't get anywhere near this high of an overclock usually.

Are you running 290's or 290x?  I can't get mine stable at those clocks, driver crashes and system locks up.  I'm running mine at 1100/1300 and getting 450h/s

Running 290s, I'm using Stilt bios with an extra 38mv and powertune at 20. My cards are watercooled but they are running even cooler than x11 so I'm sure they would be fine on air as well.

I'm running sapphire 290 tri-x cards so can't use stilts bios on my cards Sad  I'll have a bit more play and see if I can squeeze anything more out of mine.

I've noticed on gpuz that the memory clock drops right down, does XMR mining use the cards memory much or is it like keccak and uses very little?

Raising mem-clocks from 1600Mhz to 1800Mhz resulted in an 8% hashrate increase for my rig (3x 280x Toxic). 1000 h/s --> 1080 h/s. (1100;1600 ---> 1100;1800)
To me it looks like performance moves proportionally to changes in clocks.
Doing 1103 h/s now with 1140; 1800. Been running stable for 6h+
svetliopi44
Full Member
***
Online Online

Activity: 173


View Profile
June 11, 2014, 02:19:16 PM
 #320

This is true, but power consumption increases dramatically.
I do not know whether it is worth

I notice something else.
Today is better as statistics.
Apparently they did any improvements because now shows just in a pool and miner

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 190 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!