Bitcoin Forum
January 21, 2017, 03:48:39 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 190 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote GPU Miner v9.7  (Read 666870 times)
Vizierx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
June 24, 2014, 07:53:04 AM
 #901

Claymore, please fix the pool switching in this thing. Pool ops are starting to call it the "Claymore effect." Pool goes down for a tenth of a second, and all the Claymore miners disappear. Since almost every bit of code used in an XMR pool is buggy as shit, it needs to be restarted every few hours.
confirmed
my miner needs to be restarted every few hours at extremehash  Cry


The same to script was at the beginning or almost any other algorithm - as we can see claymore GPU is BETA amd cryptonote is brand new algorithm and pool work - so IMHO it is normal..

Have 120 to 144 hash improvement on my asus 7770  Catalist 14.6 beta with Claymore GPU 3.3
1485013719
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485013719

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485013719
Reply with quote  #2

1485013719
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1485013719
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485013719

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485013719
Reply with quote  #2

1485013719
Report to moderator
1485013719
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485013719

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485013719
Reply with quote  #2

1485013719
Report to moderator
Claymore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798

Miners developer


View Profile
June 24, 2014, 08:18:12 AM
 #902

Does miner support minergate???
I have 5-6 Kh/s working on minergate for 12 hours, get 0.2 XRM

log files send to PM

Yes this miner supports minergate.
You can check what hashrate is displayed in your minergate account.
Claymore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798

Miners developer


View Profile
June 24, 2014, 08:19:36 AM
 #903

Claymore, please fix the pool switching in this thing. Pool ops are starting to call it the "Claymore effect." Pool goes down for a tenth of a second, and all the Claymore miners disappear. Since almost every bit of code used in an XMR pool is buggy as shit, it needs to be restarted every few hours.

Ok, update will be available in 1-3 hours. 3 reconnect attempt, every 10 seconds, before switching to different pool.
Claymore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798

Miners developer


View Profile
June 24, 2014, 08:25:31 AM
 #904

Hey Claymore,
             Why are you hesitant to make the miner work with AMD 14.6 driver? Seems like most miners out there gain a performance of some sort from it.

I test 14.6 for every version and check its performance in details. It is not faster than 13.12. I can release two versions for 13.12 and for 14.6, but actually it's very easy to make miner use 13.12 even if you have installed 14.6:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.msg7196535#msg7196535
Simbded
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
June 24, 2014, 08:42:55 AM
 #905

Does miner support minergate???
I have 5-6 Kh/s working on minergate for 12 hours, get 0.2 XRM

Yes this miner supports minergate.
You can check what hashrate is displayed in your minergate account.

Confirm.
Didn't work correctly with minergate this night. Hashrate displayed correctly in the  minergate account window, but the shares takes the wrong.
I also have 3 Kh / s working on merged minig minergate for 11 hours.
Get 0.1 XMR fnd  12 FCN instead of  2.3 XMR And 19 FCN. Minergate reports about  49,000 taken shares on each coin.
aistto
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1005


View Profile
June 24, 2014, 08:51:40 AM
 #906

Does miner support minergate???
I have 5-6 Kh/s working on minergate for 12 hours, get 0.2 XRM

Yes this miner supports minergate.
You can check what hashrate is displayed in your minergate account.

Confirm.
Didn't work correctly with minergate this night. Hashrate displayed correctly in the  minergate account window, but the shares takes the wrong.
I also have 3 Kh / s working on merged minig minergate for 11 hours.
Get 0.1 XMR fnd  12 FCN instead of  2.3 XMR And 19 FCN. Minergate reports about  49,000 taken shares on each coin.

+1 I Check miner speed and pool dashboard, almost same. 57,792 shares Total mined:0.235072643858

minegate or miner problem?
Claymore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798

Miners developer


View Profile
June 24, 2014, 08:53:46 AM
 #907

Does miner support minergate???
I have 5-6 Kh/s working on minergate for 12 hours, get 0.2 XRM

Yes this miner supports minergate.
You can check what hashrate is displayed in your minergate account.

Confirm.
Didn't work correctly with minergate this night. Hashrate displayed correctly in the  minergate account window, but the shares takes the wrong.
I also have 3 Kh / s working on merged minig minergate for 11 hours.
Get 0.1 XMR fnd  12 FCN instead of  2.3 XMR And 19 FCN. Minergate reports about  49,000 taken shares on each coin.

+1 I Check miner speed and pool dashboard, almost same. 57,792 shares Total mined:0.235072643858

minegate or miner problem?

I think it is clear that if minergate panel shows hashrate correctly it is not a problem of miner.
sang
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 275


View Profile
June 24, 2014, 08:55:33 AM
 #908

Claymore, please fix the pool switching in this thing. Pool ops are starting to call it the "Claymore effect." Pool goes down for a tenth of a second, and all the Claymore miners disappear. Since almost every bit of code used in an XMR pool is buggy as shit, it needs to be restarted every few hours.

Ok, update will be available in 1-3 hours. 3 reconnect attempt, every 10 seconds, before switching to different pool.

Claymore, as per my PMs please add a background thread that polls the main pool every 30sec and switches back when it becomes alive again. And allow normal usernames (eg: sang-2482) for ANY pool address, not just hardcoded support for minergate.

These two options will mean that Betarigs picks up Cryptonite algo and we can all rent our mining rigs out if we desire. Your users will love you.
Claymore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798

Miners developer


View Profile
June 24, 2014, 09:01:41 AM
 #909

Claymore, please fix the pool switching in this thing. Pool ops are starting to call it the "Claymore effect." Pool goes down for a tenth of a second, and all the Claymore miners disappear. Since almost every bit of code used in an XMR pool is buggy as shit, it needs to be restarted every few hours.

Ok, update will be available in 1-3 hours. 3 reconnect attempt, every 10 seconds, before switching to different pool.

Claymore, as per my PMs please add a background thread that polls the main pool every 30sec and switches back when it becomes alive again. And allow normal usernames (eg: sang-2482) for ANY pool address, not just hardcoded support for minergate.

These two options will mean that Betarigs picks up Cryptonite algo and we can all rent our mining rigs out if we desire. Your users will love you.

I will not do it in this update, sorry, it requires more time than I have for this update, but I will do it in next update.
sang
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 275


View Profile
June 24, 2014, 09:04:47 AM
 #910


Claymore, as per my PMs please add a background thread that polls the main pool every 30sec and switches back when it becomes alive again. And allow normal usernames (eg: sang-2482) for ANY pool address, not just hardcoded support for minergate.

These two options will mean that Betarigs picks up Cryptonite algo and we can all rent our mining rigs out if we desire. Your users will love you.

I will not do it in this update, sorry, it requires more time than I have for this update, but I will do it in next update.


Excellent!
Claymore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798

Miners developer


View Profile
June 24, 2014, 09:44:20 AM
 #911

v3.4 is available:

- Now every pool has 3 connection attempts before miner switches to different pool. It prevents miner from disconnection from your main pool if this pool has to be restarted.
Frangomel
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854


FreshTheGame


View Profile WWW
June 24, 2014, 09:56:57 AM
 #912

Claymore leave pools, its easy to change, make faster gpus Smiley

fr0wn3r
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile
June 24, 2014, 10:39:26 AM
 #913

I don't see any example of .bat file if you wanna mm BCN/FCN pair on only mm pool, which is unfortunately minergate.com, but can anyone copy one for me please or explain it better than in Read me?
Is this formate OK:

GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://fcn-bcn.pool.minergate.com:5558 -u my_mail_I_use_for_minergate_pool -password_I_use_for_minergate





Yup, that is correct. I had to find that one on my own also, but that is exactly how to make MM work on there.

Hey Claymore,
             Why are you hesitant to make the miner work with AMD 14.6 driver? Seems like most miners out there gain a performance of some sort from it.

Hehe!

Yeah, I only found your post with no adequate answer to it! Cheers mate! Smiley
Jodlar
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31


View Profile
June 24, 2014, 10:49:25 AM
 #914


450 h/s in v3.2, 460 h/s in v3.3. Stock clocks and bios, 280x powercolor, hynix memory, no riser. It seems I have to check this problem only remotely with logs, so it will take more time to find the reason.


What if the problem is in memory type? Because I have the elpida memory and I get only 360 h/s.

nrg_wolf
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728


View Profile
June 24, 2014, 11:05:53 AM
 #915


450 h/s in v3.2, 460 h/s in v3.3. Stock clocks and bios, 280x powercolor, hynix memory, no riser. It seems I have to check this problem only remotely with logs, so it will take more time to find the reason.


What if the problem is in memory type? Because I have the elpida memory and I get only 360 h/s.


we already figured out the speed/stability issue was memory related..... does nobody read previous posts about that issue, given how many times it has been covered....
qqqq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


View Profile
June 24, 2014, 11:06:51 AM
 #916

What about solo miner if it possible with that strange wallet ? I don't like this situation with the pools we have, something crash like escrow, something disconnect and so on.
33reg
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 236

xmining.org


View Profile WWW
June 24, 2014, 11:30:23 AM
 #917

There was a problem with 3.4
Driver crash - HD 7970
This problems are absent with 3.3

erik_kimmo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile WWW
June 24, 2014, 12:04:16 PM
 #918

Does miner support minergate???
I have 5-6 Kh/s working on minergate for 12 hours, get 0.2 XRM
Confirm.
Didn't work correctly with minergate this night. Hashrate displayed correctly in the  minergate account window, but the shares takes the wrong.
I also have 3 Kh / s working on merged minig minergate for 11 hours.
Get 0.1 XMR fnd  12 FCN instead of  2.3 XMR And 19 FCN. Minergate reports about  49,000 taken shares on each coin.

Guys, I confirm the problem and it was at our end. We had a hardware failure yesterday on the main data center. Automatically switched to reserving DC, but unfortunately it's running too old monero daemons, so all blocks were submitted ok and all shares were calculated correctly, but we received much less XMR than expected.
Fixed tonight.
I'm very sorry for that issue. We do our best to improve MinerGate and provide better service for you.

tech. lead at MinerGate.com
digicoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966



View Profile
June 24, 2014, 12:58:08 PM
 #919

v3.4 is available:

- Now every pool has 3 connection attempts before miner switches to different pool. It prevents miner from disconnection from your main pool if this pool has to be restarted.

Unable to use it. It asked me for unknown options
Claymore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798

Miners developer


View Profile
June 24, 2014, 01:17:46 PM
 #920

v3.4 is available:

- Now every pool has 3 connection attempts before miner switches to different pool. It prevents miner from disconnection from your main pool if this pool has to be restarted.

Unable to use it. It asked me for unknown options

May be you can provide more details? I extract v3.4 to separate folder, start pool.bat and it's working.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 190 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!