Bitcoin Forum
November 17, 2017, 06:03:48 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 257 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote AMD GPU Miner v10.2  (Read 1519739 times)
azhago
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
June 18, 2014, 09:00:21 AM
 #561

I continue with my testing :

BCN this time (no DDOS on pool so far)

CPU on minergate (with merge mining) : between 900H/s and 1200H/s seen by pool : 57K after 6 hours
GPU with pool (extrempool) : ~2400H/s : 46K after 6 hours.

I really don't understand why ther is such a difference.
I already tested with MRO on two different pool (cryptopool-fr and wolf), on QCN, and now with BCN. I always have less or barely more with GPU than with cpu on minergate..instead of 2 times more at least.


Next test : cpu and GPU on the same pool, with two differents address to control if the problem is pool or miner (i think it's pool, but i have to verify)


I asked dev for a version wich can mine to minergate's pool (even without merge mining - and still with a fee for him), but he doesn't want.
Solo is not possible neither.


How are you getting 1200H/s on Minergate with CPU?  I have an i7 4771 and I'm getting around 140 H/s
For CPU, i have a 4 node server with 4 x dual Xeon L5530 + dual Xeon 2687w + 3930K@4.8GHz = total 1000~1200H/s

Another test :
8 hours with Ducknote :

CPU on minergate : with only the dual-xeon 2687w + 3930K@4.8GHz : between 500 to 800H/s ==> 290K ducknote
GPU (6 R9 280X + 1x5970= on extrempool : ~2400H/s ==> 130K ducknote

for the same hashrate, cpu on minergate make 6x more coin Huh? (and some FCN with merge mining as bonus)

Do you take in account that on extreme pool your shares "wait" 60 blocks to mature? afaik on minergate shares are immediately sent toy your account

For BCN, 9 hours later, total is ~70K for gpu and 57K for cpu on minergate. I should have more than 100K with GPU.

I managed to connect claymore to minergate, it works, but of course devfee can't connect to it.
Quote
DevFee: Failed to invoke login, retry in 5sec...
So, minergate see my miner, but less of what my miner can do (400H/s instead of 500), because the miner spend a lot of time trying to mine for the dev. - and 0 H/s for the dev obviously, and that not the goal.

Quote
06/18/14-11:05:51 - SHARE FOUND (target 1936) - (GPU 0)
SOMETHING IS WRONG WITH DEVFEE CONNECTION. STOP MINING.
and sometimes, a disconnect Wink
Quote
Speed: 528 h/s, TotalHashes: 455K, DevHashes: 0K Mining time: 00:14
Dev, for making a minergate version of your miner, you "just have" to make a version that send a login + mdp instead of a wallet address (i mean, for the dev fee) or mining for the devfee on a pool of your choice instead of mining on the same as user - for connecting to minergate, i found a workaround.
Please let us the choice where to mine, it's win/win

1510941828
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510941828

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510941828
Reply with quote  #2

1510941828
Report to moderator
Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1510941828
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510941828

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510941828
Reply with quote  #2

1510941828
Report to moderator
trid
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 424


View Profile
June 18, 2014, 09:19:18 AM
 #562

Hi Guys!

First Claymore THANKS! I think you are doing a really great job both with this miner and the XPM one. (I really hope you make enough for the effort and time you put in!)

I have one test rig where this miner runs flawlessly.. (I can confirm it is working on 6870,6850 @ 70-100 H/s/card only 3 GB memory dual core.)

I wanted to try it on a "real" rig.

win7, catalyst 13.12 , 4x 79xx..  6 GB .. newest 2.2 version (got it also with 2.1)

06/17/14-02:11:28 - SHARE FOUND (target 5000) - (GPU 0)
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
06/17/14-02:11:28 - SHARE FOUND (target 5000) - (GPU 0)
Error in server response
: {"id":1,"jsonrpc":"2.0","error":{"code":-1,"message":"Lowdifficultyshare"}}

GPU 0, GpuMiner k1a failed -4

But I get this error I have not seen anyone else reporting...

Anyone with an idea what I could do?

@Clayore: you probably have the best chance of guessing or knowing what kould be wrong. Please if you have any "feeling" whatsoever.

Hope someone can help!

It's GPU memory allocation error, I will update miner so it will show more detailed message. Try to set Virtual Memory (pagefile) 16GB or larger as described in readme.

This error appears very often when rig have low RAM (2-4 Gb), even when size of pagefile is more then 16G (24 for example). Can you fix this?
jiaojiaf
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
June 18, 2014, 09:38:26 AM
 #563

why i have just get 400H/s with 2*290 + 280X??

Honorcoin | 100% PoS | 2% Free Distribution
DLow
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
June 18, 2014, 10:42:26 AM
 #564

Running 3 270s with 1120/1500 averaging 730h/s for all three.

Edit: Just updated to 2.2 and that puts me at 820ish it seems. Nice Smiley

Edit: 830ish.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092

Miners developer


View Profile
June 18, 2014, 10:53:52 AM
 #565

This error appears very often when rig have low RAM (2-4 Gb), even when size of pagefile is more then 16G (24 for example). Can you fix this?

This is not a problem of miner, it does not use a lot of RAM or page-file. It is problem of AMD OpenCL driver and I cannot find any workaround so far.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
Shrikez
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 394



View Profile
June 18, 2014, 11:24:07 AM
 #566

Two pages back I posted the same problem with another rig.

For some odd reason some of my rigs show the wrong available memory for my 280x GPUs that have 3072 MB.

Below is the screenshot of a 5 card rig (3 x MSI 280x Gaming, 2 x Asus DC2 Top 280x). The rig has 8 MB RAM, pagefile set at 48.000 MB and has been running all other algos without a hitch in more than 7 months.
I wouldn't bother about the info in the screenshot below but each GPU only delivers about 150 h/s whereas my other 280x rigs do 320-350 H/s/GPU.

What am i supposed to do?

Side by side comparison of 2 rigs, all with 280x, above MSI and Asus, below 4 x Sapphire Vapor-x, rest of the hardware identical. All GPUs have 3073 MB VRAM.




Die Würde des Menschen ist unantastbar
restless
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1000


View Profile
June 18, 2014, 12:01:13 PM
 #567

Do you take in account that on extreme pool your shares "wait" 60 blocks to mature? afaik on minergate shares are immediately sent toy your account

For BCN, 9 hours later, total is ~70K for gpu and 57K for cpu on minergate. I should have more than 100K with GPU.

I managed to connect claymore to minergate, it works, but of course devfee can't connect to it.
Quote
DevFee: Failed to invoke login, retry in 5sec...
So, minergate see my miner, but less of what my miner can do (400H/s instead of 500), because the miner spend a lot of time trying to mine for the dev. - and 0 H/s for the dev obviously, and that not the goal.

Quote
06/18/14-11:05:51 - SHARE FOUND (target 1936) - (GPU 0)
SOMETHING IS WRONG WITH DEVFEE CONNECTION. STOP MINING.
and sometimes, a disconnect Wink
Quote
Speed: 528 h/s, TotalHashes: 455K, DevHashes: 0K Mining time: 00:14
Dev, for making a minergate version of your miner, you "just have" to make a version that send a login + mdp instead of a wallet address (i mean, for the dev fee) or mining for the devfee on a pool of your choice instead of mining on the same as user - for connecting to minergate, i found a workaround.
Please let us the choice where to mine, it's win/win
Can you explain how to connect to minergate?!
AceCobra1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
June 18, 2014, 12:05:50 PM
 #568

Any ideas if there is anyway to check my hash rate the last 24 hours ?!

ivanlabrie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812



View Profile
June 18, 2014, 12:09:23 PM
 #569

Do you take in account that on extreme pool your shares "wait" 60 blocks to mature? afaik on minergate shares are immediately sent toy your account

For BCN, 9 hours later, total is ~70K for gpu and 57K for cpu on minergate. I should have more than 100K with GPU.

I managed to connect claymore to minergate, it works, but of course devfee can't connect to it.
Quote
DevFee: Failed to invoke login, retry in 5sec...
So, minergate see my miner, but less of what my miner can do (400H/s instead of 500), because the miner spend a lot of time trying to mine for the dev. - and 0 H/s for the dev obviously, and that not the goal.

Quote
06/18/14-11:05:51 - SHARE FOUND (target 1936) - (GPU 0)
SOMETHING IS WRONG WITH DEVFEE CONNECTION. STOP MINING.
and sometimes, a disconnect Wink
Quote
Speed: 528 h/s, TotalHashes: 455K, DevHashes: 0K Mining time: 00:14
Dev, for making a minergate version of your miner, you "just have" to make a version that send a login + mdp instead of a wallet address (i mean, for the dev fee) or mining for the devfee on a pool of your choice instead of mining on the same as user - for connecting to minergate, i found a workaround.
Please let us the choice where to mine, it's win/win
Can you explain how to connect to minergate?!

Doesn't work here...cpu runs well though. I get better hash with wolf's miner though, compared to their stock one.
restless
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1000


View Profile
June 18, 2014, 12:36:36 PM
 #570

yes.... merged mining with FCN is the sweet deal with MG
azhago
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
June 18, 2014, 12:55:40 PM
 #571

I received several msg asking me to give my workaround for connecting claymore to minergate.
I can give you the solution i found, but it's just for the proof of concept.

Claymore can't connect to the pool for devfee, so the miner try to reconnect every 5 sec, and after some amount of time, stop mining with a message.(something like 5 minutes or so)
Claymore can't merge mine neither, we will need a special miner for that (i think).

But mining on minergate with claymore would be already very good. The best thing you can do if you also want to, is to ask the dev if he could make a version which can.
Claymore is closed source, with 5% fee. I have no problems with that, but please listen to us !

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092

Miners developer


View Profile
June 18, 2014, 01:35:13 PM
 #572

I received several msg asking me to give my workaround for connecting claymore to minergate.
I can give you the solution i found, but it's just for the proof of concept.

Claymore can't connect to the pool for devfee, so the miner try to reconnect every 5 sec, and after some amount of time, stop mining with a message.(something like 5 minutes or so)
Claymore can't merge mine neither, we will need a special miner for that (i think).

But mining on minergate with claymore would be already very good. The best thing you can do if you also want to, is to ask the dev if he could make a version which can.
Claymore is closed source, with 5% fee. I have no problems with that, but please listen to us !

Ok, I'll add this pool Smiley

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
azhago
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
June 18, 2014, 01:48:22 PM
 #573

I received several msg asking me to give my workaround for connecting claymore to minergate.
I can give you the solution i found, but it's just for the proof of concept.

Claymore can't connect to the pool for devfee, so the miner try to reconnect every 5 sec, and after some amount of time, stop mining with a message.(something like 5 minutes or so)
Claymore can't merge mine neither, we will need a special miner for that (i think).

But mining on minergate with claymore would be already very good. The best thing you can do if you also want to, is to ask the dev if he could make a version which can.
Claymore is closed source, with 5% fee. I have no problems with that, but please listen to us !

Ok, I'll add this pool Smiley
Thank you VERY MUCH

Keyboard-Mash
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
June 18, 2014, 01:54:17 PM
 #574

Hello everyone, there is a thread discussion what you would like to see in an open source GPU miner for Cryptonight algorithm coins here. Please discuss what you would like to see in a GPU miner similar to Claymore's excellent miner Smiley
ivanlabrie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812



View Profile
June 18, 2014, 02:26:01 PM
 #575

I received several msg asking me to give my workaround for connecting claymore to minergate.
I can give you the solution i found, but it's just for the proof of concept.

Claymore can't connect to the pool for devfee, so the miner try to reconnect every 5 sec, and after some amount of time, stop mining with a message.(something like 5 minutes or so)
Claymore can't merge mine neither, we will need a special miner for that (i think).

But mining on minergate with claymore would be already very good. The best thing you can do if you also want to, is to ask the dev if he could make a version which can.
Claymore is closed source, with 5% fee. I have no problems with that, but please listen to us !

Ok, I'll add this pool Smiley

...and what about merge mine support there? Wink

Hello everyone, there is a thread discussion what you would like to see in an open source GPU miner for Cryptonight algorithm coins here. Please discuss what you would like to see in a GPU miner similar to Claymore's excellent miner Smiley

Merge mine support  Cool
cayars
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
June 18, 2014, 02:45:03 PM
 #576

Claymore are you using VMPROTECT on the EXE files?

If so that could/would explain a lot of the problems people are having.  It has some problems when dealing directly with hardware.
TheFuneral
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 355


View Profile
June 18, 2014, 02:49:31 PM
 #577

If you have versions of AMD Drivers later than 13.12 does that cause troubles? Do we need to remove all the AMD drivers and install 13.12 to make this work?
nrg_wolf
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812



View Profile
June 18, 2014, 02:49:42 PM
 #578

Claymore are you using VMPROTECT on the EXE files?

If so that could/would explain a lot of the problems people are having.  It has some problems when dealing directly with hardware.

iam pretty sure it does..... use vmprotect
gregor12
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
June 18, 2014, 02:55:20 PM
 #579

Hmm my miner after few hours mines but on pools it says like im not subbmiting any shares? Did dev set 100% fee after few hours or is this problem with pools?
Starscream
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280

All hail Lord Megatron!


View Profile
June 18, 2014, 03:05:07 PM
 #580

Hmm my miner after few hours mines but on pools it says like im not subbmiting any shares? Did dev set 100% fee after few hours or is this problem with pools?
Problem with the pool. Look at your miner and you'll see that you aren't actually mining (unless you're using the latest version in which you should check the backup pool to see if it swapped).

But anyway, he doesn't mine 100% after a few hours. Been running the miner for days now and it's solid and on the pool all the time.


 
 
           ▄████▄
         ▄████████▄
       ▄████████████▄
     ▄████████████████▄
    ████████████████████      ▄█▄                 ▄███▄                 ▄███▄                 ▄████████████████▀   ▄██████████

  ▄▄▄▀█████▀▄▄▄▄▀█████▀▄▄▄     ▀██▄             ▄██▀ ▀██▄             ▄██▀ ▀██▄             ▄██▀                   ██
▄█████▄▀▀▀▄██████▄▀▀▀▄█████▄     ▀██▄         ▄██▀     ▀██▄         ▄██▀     ▀██▄         ▄██▀        ▄█▄          ▀██████████████▄
████████████████████████████       ▀██▄     ▄██▀         ▀██▄     ▄██▀         ▀██▄     ▄██▀          ▀█▀                        ██
 ▀████████████████████████▀          ▀██▄ ▄██▀             ▀██▄ ▄██▀     ▄█▄     ▀██▄ ▄██▀                                       ██
   ▀████████████████████▀              ▀███▀                 ▀███▀       ▀█▀       ▀███▀      ▄███████████████████████████████████▀
     ▀████████████████▀
       ▀████████████▀
         ▀████████▀
           ▀████▀
║║


║║
.
.

║║
██
║║
.
.

║║
██
║║
.
║║


║║
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 257 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!