Bitcoin Forum
January 21, 2017, 03:49:45 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 190 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote GPU Miner v9.7  (Read 666916 times)
Vanderi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283


default wtf btcer


View Profile
June 15, 2014, 04:01:34 PM
 #441


Yes, please.. I'm getting only 1560 with 3x 290 Sapphire Tri-X

MY CLOCKS = 1150 CORE 1500 MEMORY  1817H/S

Probably you guys have Hynix vram cards, while those with lower performance, like mine, have Elpida vram. I have 1200/1500 and get something shy of 1.3KH/s per 3x 290 GPU rig.

Old story, already happened with other coins.

Unless you have 290X -cards?

ground frickin' floor of awesomeness. An original wtf'er.
1485013785
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485013785

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485013785
Reply with quote  #2

1485013785
Report to moderator
1485013785
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485013785

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485013785
Reply with quote  #2

1485013785
Report to moderator
1485013785
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485013785

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485013785
Reply with quote  #2

1485013785
Report to moderator
Bitcoin mining is now a specialized and very risky industry, just like gold mining. Amateur miners are unlikely to make much money, and may even lose money. Bitcoin is much more than just mining, though!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1485013785
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485013785

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485013785
Reply with quote  #2

1485013785
Report to moderator
Starscream
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252

All hail Lord Megatron!


View Profile
June 15, 2014, 04:21:41 PM
 #442


Probably you guys have Hynix vram cards, while those with lower performance, like mine, have Elpida vram. I have 1200/1500 and get something shy of 1.3KH/s per 3x 290 GPU rig.

Old story, already happened with other coins.

Unless you have 290X -cards?
I'm running 1150/1500 and am getting 1805h/s with 3x r9 290 with hynix.
riosober
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
June 15, 2014, 04:57:40 PM
 #443

How does power consumption compare to when mining monero vs x11 and x13 coins ?
I Test a single HD7950 GPU rigs,power consume data running Monero Cryptnote Alg is 208 watt, and it's 188 watt that running on X13/X11 Alg.
drr0ss
Member
**
Offline Offline

Activity: 85


View Profile
June 15, 2014, 05:24:27 PM
 #444

Hello,

Version 2.0 is total unusable for my sapphire 280x, driver is crashed after 3 minutes work.
Second vga, asus is working well.
I guess that Sapphire is with elpida, asus is with hynix memory.
I have found it when make two cmd with option -di 0, second cmd -di 1.
Always crashed instance with sapphire vga.

Other question: why is need to put the page file 16g + ?
What is dependence between RAM and page file (virtual memory is page file), even the RAM is free up to 70 % for 4G installed memory?
I cannot see any operations with page file when miner is working.

One more thing: your miner is with closed source (this is understandable because of your profit have guarantee), so please try to compile Linux binaries.

Thanks in advance.
fragamemnon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23


View Profile
June 15, 2014, 05:36:03 PM
 #445

OK Guys, I need some help over here.
Windows 8.1; Catalyst 14.6 (latest BETA); ULPS is disabled though MSI AB.
GPU is R9 290 with Elpida memory

I fixed my clocks issue by disabling ULPS, but right now GPU Load bothers me. It barely spikes up, mostly idles.
I've set max_alloc to 100%, tried with 50, 75, 80 too.
~370-375h/s

http://grab.by/xM2e

BURST-TPWL-W3XX-5F4H-47X7V
economist2000
Member
**
Offline Offline

Activity: 101


View Profile
June 15, 2014, 05:46:09 PM
 #446

GPU Miner v2.0, pool http://moneropool.org get 2 times less than the calculator http://whatmine.com - 4 hours at 4Kh coins received less than 1.4, it is 8 coins per day, and must be 14 ...
drr0ss
Member
**
Offline Offline

Activity: 85


View Profile
June 15, 2014, 05:59:49 PM
 #447

OK Guys, I need some help over here.
Windows 8.1; Catalyst 14.6 (latest BETA); ULPS is disabled though MSI AB.
GPU is R9 290 with Elpida memory

I fixed my clocks issue by disabling ULPS, but right now GPU Load bothers me. It barely spikes up, mostly idles.
I've set max_alloc to 100%, tried with 50, 75, 80 too.
~370-375h/s

http://grab.by/xM2e

Catalyst 13.12 is REQUIRED for best performance and compatibility Smiley
AceCobra1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
June 15, 2014, 06:24:18 PM
 #448

Anyone can point me to a pool with decent hashrate?

http://monero.crypto-pool.fr/

Recently optimized. Fixed the code. Auto-restart. Less orphan, more blocks, more Monero.

EDIT :
For GPU the address is :

stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666


Example :

Type this in a command prompt or make a batch file :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666 -u your_address_here -p x

Or if it doesn't work, try :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o monero.crypto-pool.fr:1111 -u your_address_here -p x

See my signature for tutorial Wink




Is it me or is there is something wrong with this pool ? Last block found was over 5 hours ago ?!?!

digicoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966



View Profile
June 15, 2014, 06:34:54 PM
 #449

Join http://pool.cryptoescrow.eu/#

This Monero mining pool has 3x faster share validation and lowest orphan rate on the market, thanks to Wolf's private code.

I believe that your GPU HR will be higher and more stable in this pool
phzi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


View Profile
June 15, 2014, 06:41:50 PM
 #450


Is it me or is there is something wrong with this pool ? Last block found was over 5 hours ago ?!?!

Use caution! monero.crypto-pool.fr has not paid anyone in several days.  

The admin (superresistant on these forums) hasn't provided any updates in the past 2 days other then this message:
I'm back. update soon.
AceCobra1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
June 15, 2014, 06:49:56 PM
 #451

Thanks guys...

Gonna sign upto http://pool.cryptoescrow.eu/ now!

sang
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 275


View Profile
June 15, 2014, 08:22:22 PM
 #452

Claymore, your miner stops functioning when your dev pool is down. Can you find a solution to this please? Maybe mine on the same pool as the user specified but with your address?
ozzy1926
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


View Profile
June 15, 2014, 08:32:19 PM
 #453

is there a working pool that can find blocks less than 5 hours ago?
Claymore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798

Miners developer


View Profile
June 15, 2014, 08:34:14 PM
 #454

Hello,

Version 2.0 is total unusable for my sapphire 280x, driver is crashed after 3 minutes work.
Second vga, asus is working well.
I guess that Sapphire is with elpida, asus is with hynix memory.
I have found it when make two cmd with option -di 0, second cmd -di 1.
Always crashed instance with sapphire vga.

Other question: why is need to put the page file 16g + ?
What is dependence between RAM and page file (virtual memory is page file), even the RAM is free up to 70 % for 4G installed memory?
I cannot see any operations with page file when miner is working.

One more thing: your miner is with closed source (this is understandable because of your profit have guarantee), so please try to compile Linux binaries.

Thanks in advance.

Page file is required to make AMD OpenCL driver happy. Memory is not used but it is required for some reason when miner allocates 2-3 GB of GPU RAM for every card. And anyway it is unstable on a few percents of systems for some reason, I don't have any solution for now.
Linux version will available later, right now I have to postpone it.
Claymore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798

Miners developer


View Profile
June 15, 2014, 08:35:53 PM
 #455

Claymore, your miner stops functioning when your dev pool is down. Can you find a solution to this please? Maybe mine on the same pool as the user specified but with your address?

There is no "my dev pool", you specify the pool and only this pool is used. I see moneropool.org is not available atm, just use some different pool.
dmcx
Member
**
Offline Offline

Activity: 93


View Profile
June 15, 2014, 08:45:20 PM
 #456

Thanks for v2.0 and thanks for a pool effort, I'll give it a try

980+H/s with 4x270 at 1050/1475 (undervoltaged to 1.1)

regards
Burninj
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840


View Profile
June 15, 2014, 11:27:10 PM
 #457

Anyway to add Orion fast?
GreekBitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358


getmonero.org


View Profile WWW
June 15, 2014, 11:28:55 PM
 #458

Anyway to add Orion fast?

Are you like serious? Orion wont last a week...just check presidentcoin
Burninj
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840


View Profile
June 15, 2014, 11:59:08 PM
 #459

Anyway to add Orion fast?

Are you like serious? Orion wont last a week...just check presidentcoin

Who cares as long as you can dump on fools who buy?
AceCobra1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
June 16, 2014, 01:40:01 AM
 #460

monero.crypto-pool.fr getting DDOSed ??

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 190 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!