Bitcoin Forum
November 19, 2018, 02:17:50 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 ... 162 »
  Print  
Author Topic: ANTMINER S4 Discussion and Support Thread  (Read 300212 times)
dogie
Legendary
*
Online Online

Activity: 1540
Merit: 1072


dogiecoin.com


View Profile WWW
January 05, 2015, 03:36:47 PM
 #2101

Antminer S4 warranty request 05.januar.2015

My S4 constantly overheats and stop hashing.
I opened it and one fan is broken.

S4s are quite overcooled at normal ambients, you can swap out the front two fans with two Corsair SP120s's. [Affiliate link] [Non affiliate link]. In your case, swap one of the working front fans with the broken rear and add an SP120 in. I've done exactly that change as it also reduces noise levels with very similar cooling levels. In a layout like this, the rear fans are doing almost all of the work.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542593870
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542593870

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542593870
Reply with quote  #2

1542593870
Report to moderator
macgyver007
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
January 05, 2015, 03:48:08 PM
 #2102

Antminer S4 90-day warranty is a big joke

Antminer S4 warranty request 05.januar.2015

My S4 constantly overheats and stop hashing.
I opened it and one fan is broken.
I will send pictures.

Order ID ----------------------
Data 2014-09-30 22:35:26
Shipped : UPS
Tracking No. --------------------------

Recieved 13/10/2014

What to do next ?
I need a new fan.

Best Regards




Hi,
Sorry to hear that.
Are all the other parts working well?
Please try to find one in your local market, below is the detailed
parameters:



Best Regards

BITMAIN


Hi,
My local markets are not a fan with so long cable 45cm
See attached image

I still have the miner's 90-day warranty
Please send a new fan.

Best Regards



Hi,
do you have new order recently? We may consider to ship out an extra fan to
you together with it.
But your miner has been out of warranty since a week ago.
We only offer 90 days warranty after ship out.
Thanks.

Best Regards

BITMAIN


Hi,

Your math is wrong.


Tracking No. -------------------
Shipped Date 2014-10-08 08:12:16

23 day okt
30 day  nov
31day  dets
5 day januar

Total 89 day

And I do not currently plan to other orders. But i am  paid a total of
more than 80 BTC for last year Bitmaintech orders .

Please fill out my warranty request  and send me a new  fan.

Best Regards


No more answer,  only Silence








They may consider??? what are they doing you a favour by telling you to source a fan locally Huh  I cant wait to call for warranty because I have 4 DEAD FANS 1 DEAD BOARD and I AM NOT ORDERING ANOTHER THING WITH CUSTOMER SERVICE LIKE THIS.....
Its this type of garbage runaround I got from bitmain myself regarding S2...still waiting on Yoshi to check the miner log I emailed from how many months ago...time to make a phone call  Angry
Also regarding warranty I am pretty sure it applies from the time an item is RECEIVED...so if its never used once and lost in shipping for 3 months no warranty?? this is a joke
I also consider it to be a defect in workmanship and materials when the power posts BREAK when tightened by hand, and YES I was even MORE careful with the second one....at least now I know why they were loose in the first place  Roll Eyes
That is like suggesting me to desolder the unbroken power posts from my dead S4 board to put them on the 2 working ones with broken posts..... 1 of the machines has 2 sets of boards from different dates...oddly its the NEW one with the mounting bracket scuffs and dings....
With that said...if you have boards with date 201401004 on the posts are prone to snap when tightening by hand...not to mention all the rattling in the rest of the case  Roll Eyes
Also for what its worth...the machine with the dead board had some clear liquid underneath It and had hardly any thermal grease ...pics to follow







I didn't bother taking a pic of the dead fans...nothing to see there although mine didn't fall apart like that  Shocked

Also to be noted is how the top heatsinks come in contact with board components and I don't only mean the asic chips ...I don't think those blue caps are meant to be pressed against the heatsinks by design, also the clear liquid still has not evaporated a week later...what is that?
NotFuzzyWarm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624
Merit: 1134


Evil beware: We have waffles!


View Profile
January 05, 2015, 08:55:31 PM
 #2103

<snip>

I didn't bother taking a pic of the dead fans...nothing to see there although mine didn't fall apart like that  Shocked

Also to be noted is how the top heatsinks come in contact with board components and I don't only mean the asic chips ...I don't think those blue caps are meant to be pressed against the heatsinks by design, also the clear liquid still has not evaporated a week later...what is that?
re: clear liquid. It is most likely the carrier for the thermal compound. Typically it is either a silicon oil or Xylitol (a sugar). Was perhaps not thoroughly mixed?

As for 'not much thermal compound' - don't know your particular circumstance but thermal compound is to be used SPARINGLY to only fill in minor surface irregularities. Filling large gaps uses an entirely different composition than typical thermal grease/compound. From what I see in the pics it looks like there are matching areas where the compound peeled off between the boards and sinks and thickness looks right.

As for the sinks touching the caps - as long as the caps don't get dented , no problem.

For bitcoin to succeed the community must police itself - Joshua Zipkin aka Joshua Alexander leaked AMT A1 miner skype chats
How a miner mfgr SHOULD operate: HaggsFIN trip to Canaan My info useful? Donations welcome! 1Fuzzyk398kDWVjuC5qPX5v6CjSkvbgAbd
-Support Sidehacks miner development. Donations to:   1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
January 06, 2015, 01:57:48 PM
 #2104

For S4, if the miner powers up, the back light of the small LCD comes on but screen shows blank, highly likely it is the MicroSD card either got loose inside, or data on the microSD card got corrupted.

You will find the MicroSD card inside the case, behind the LCD panel and next to the PSU.  There is a Black Colored Beagle Bone Black and there is a little MicroSD card slot on it.  Lightly push the card and it will pop right out and push it back in.

Then please try to power it back on and see if it boots up.  If not, you may have to use this software to reimage (Write) the factory default data of S4.

Image Software (Windows):
https://bitmaintech.com/files/download/SD-partition-tool.zip

S4 Factory Default Image:
https://bitmaintech.com/files/download/initramfs.bin.SD-20141016.tar.gz

Any issues, please PM or contact our live support at 844-248-6246 Option 2

Thank you!

That link to Image Software doesn't appear to be a Windows app.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
dogie
Legendary
*
Online Online

Activity: 1540
Merit: 1072


dogiecoin.com


View Profile WWW
January 06, 2015, 02:07:24 PM
 #2105

For S4, if the miner powers up, the back light of the small LCD comes on but screen shows blank, highly likely it is the MicroSD card either got loose inside, or data on the microSD card got corrupted.

You will find the MicroSD card inside the case, behind the LCD panel and next to the PSU.  There is a Black Colored Beagle Bone Black and there is a little MicroSD card slot on it.  Lightly push the card and it will pop right out and push it back in.

Then please try to power it back on and see if it boots up.  If not, you may have to use this software to reimage (Write) the factory default data of S4.

Image Software (Windows):
https://bitmaintech.com/files/download/SD-partition-tool.zip

S4 Factory Default Image:
https://bitmaintech.com/files/download/initramfs.bin.SD-20141016.tar.gz

Any issues, please PM or contact our live support at 844-248-6246 Option 2

Thank you!

That link to Image Software doesn't appear to be a Windows app.

M

You can use http://sourceforge.net/projects/win32diskimager/ instead.

mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
January 06, 2015, 02:14:56 PM
 #2106

For S4, if the miner powers up, the back light of the small LCD comes on but screen shows blank, highly likely it is the MicroSD card either got loose inside, or data on the microSD card got corrupted.

You will find the MicroSD card inside the case, behind the LCD panel and next to the PSU.  There is a Black Colored Beagle Bone Black and there is a little MicroSD card slot on it.  Lightly push the card and it will pop right out and push it back in.

Then please try to power it back on and see if it boots up.  If not, you may have to use this software to reimage (Write) the factory default data of S4.

Image Software (Windows):
https://bitmaintech.com/files/download/SD-partition-tool.zip

S4 Factory Default Image:
https://bitmaintech.com/files/download/initramfs.bin.SD-20141016.tar.gz

Any issues, please PM or contact our live support at 844-248-6246 Option 2

Thank you!

That link to Image Software doesn't appear to be a Windows app.

M

You can use http://sourceforge.net/projects/win32diskimager/ instead.

That's exactly what I'm using.  Bitmain needs to do a little more quality control on the info they give out.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
sloopy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 687
Merit: 500


https://bitcointalk.org/index.php?topic=905210.msg


View Profile
January 06, 2015, 02:37:33 PM
 #2107

MY S4 has been in operation for almost two weeks.
Last night it shut off.
I left it unplugged for a bit and now when I plug the power in the fan in the Power supply turns very slowly by itself and when I press and hold the power button the red LED flashes and the yellow one under it stays on but nothing else, the fans never spin up.
It will stay this way as long as I leave it, I can press and hold the power button again and the LEDs will turn off.
Try to turn on again and same issue.

Seems like it is never booting, maybe control board?
Probably PS issue, but I did not want to go further and tempt warranty coverage before speaking to someone from here who knows more about the S4.

Two SP20s came in last night and were a dream to use, not near as noisy, and I am happy so far. I will be ordering more of these, but not more of the S4 at the price rate they have.

Reminds me I owe roadstress some BTC.

I can't find any type of support through the Bitmain website, no forum, nothing but a manual and firmware and the manual tells us nothing about the ATX PS LEDs. This is supposed to be a B2 and have a "good PS".

Transaction fees go to the pools and the pools decide to pay them to the miners. Anything else, including off-chain solutions are stealing and not the way Bitcoin was intended to function.
Make the block size set by the pool. Pool = miners and they get the choice.
aclass
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250


View Profile
January 06, 2015, 02:46:03 PM
 #2108

Antminer S4 90-day warranty is a big joke

<quoted>




...
Also regarding warranty I am pretty sure it applies from the time an item is RECEIVED...so if its never used once and lost in shipping for 3 months no warranty?? this is a joke
....

Common sense says so, but it's after shipping date

sorry

BTC: 1Bitcoin8dtPLLZcRtS6Kc8o4eXXZhxEaj | ZAN Coin
bhanu545
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 708
Merit: 100



View Profile
January 06, 2015, 03:23:09 PM
 #2109

I am running 3 s4's since 3 weeks and have few doubts to be clarified by any experienced users. Our machines are hosted somewhere else.

In the beginning hashrate was very unstable and after upgrading to latest firmware, they became lil stable. I use p2pool.

-what does hard reset mean? In-detail please?

-1 of our miner has lower hash rates with 1 or 2 'x' asics failing always.After running it for sometime x starts appearing. Contacted bitmain and they said to test each blade and we did all troubleshooting stuff and they worked fine when connected to separate blades. Again after connecting all, 1 'x' appeared and hashrate is slow after 10hours compared to others.
For example on p2pool with default 200mhz,725v on p2pool with pseudo,actual difficulty set to /8192+8192, hash rates are as folllows after running them for 6days :
miner 1 : 1970gh
miner 2 : 1965gh
miner 3 : 1850gh ( which has asics failing issue)

All above stats are from antminer panel and p2pool graphs shows a different story. All 3miners work with same worker.
deadhashrate overall for 3 miners on pool is 270gh. shall i set difficulty to 4096 for a lower dead hash rate or is it something to do with pool?

- I am planning to overclock the frequency to 212.5mhz on 725voltage. Will that work or any consequences? I have seen people doing 225mhz with 725volt.

comments are appreciated. Thanks Smiley

center]Sonata.ai      The only cryptocurrency exchange you will ever need
──────────               JOIN WHITELIST               ──────────

WHITEPAPER      ●      FACEBOOK      ●      TWITTER      ●      LINKEDIN      ●      TELEGRAM      ●      MEDIUM      ●      ANN THREAD
[/center]
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
January 06, 2015, 05:13:28 PM
 #2110

I am running 3 s4's since 3 weeks and have few doubts to be clarified by any experienced users. Our machines are hosted somewhere else.

In the beginning hashrate was very unstable and after upgrading to latest firmware, they became lil stable. I use p2pool.

-what does hard reset mean? In-detail please?

-1 of our miner has lower hash rates with 1 or 2 'x' asics failing always.After running it for sometime x starts appearing. Contacted bitmain and they said to test each blade and we did all troubleshooting stuff and they worked fine when connected to separate blades. Again after connecting all, 1 'x' appeared and hashrate is slow after 10hours compared to others.
For example on p2pool with default 200mhz,725v on p2pool with pseudo,actual difficulty set to /8192+8192, hash rates are as folllows after running them for 6days :
miner 1 : 1970gh
miner 2 : 1965gh
miner 3 : 1850gh ( which has asics failing issue)

All above stats are from antminer panel and p2pool graphs shows a different story. All 3miners work with same worker.
deadhashrate overall for 3 miners on pool is 270gh. shall i set difficulty to 4096 for a lower dead hash rate or is it something to do with pool?

- I am planning to overclock the frequency to 212.5mhz on 725voltage. Will that work or any consequences? I have seen people doing 225mhz with 725volt.

comments are appreciated. Thanks Smiley

Most Bitmain hardware since S1s do not function well "out of box" with p2pool.

You should be able just add "+2050" to your user names to take care of the low work size problem.

The other thing you can do to help is lower your queue size.  As far as I know the only way to do that is via SSH.  One way is:

/usr/bin/cgminer-api "setconfig|queue,0"

I think you may be able to change it in a config file as well... but I'm pretty sure, regardless how you do it, it'll get lost on the next power cycle or UI change. 

I'm currently using my S4 on p2pool locally, which makes it easier for me to set the queue size.  Once I move it to hosted I'm not sure what I'm going to do as I won't have SSH access.  I've discussed it with my host and they can set the queue size once a day.  I may end up just using something else besides p2pool.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
MyRig
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 783
Merit: 502


support@myrig.com


View Profile WWW
January 06, 2015, 06:38:57 PM
 #2111

https://bitmaintech.com/files/download/SD-partition-tool.zip

was a windows application...


Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
MyRig
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 783
Merit: 502


support@myrig.com


View Profile WWW
January 06, 2015, 06:43:06 PM
 #2112

Please try setting the pool side DIFF to 2048 or +2050

You can try connecting to BTCGUILD.COM and see if x goes away or hashrate goes up to where it should.

The hashrate you see on the control panel and the poolside may varies due to many different factors.  Our guarantee is the machine side hashing rate


Thank you!



I am running 3 s4's since 3 weeks and have few doubts to be clarified by any experienced users. Our machines are hosted somewhere else.

In the beginning hashrate was very unstable and after upgrading to latest firmware, they became lil stable. I use p2pool.

-what does hard reset mean? In-detail please?

-1 of our miner has lower hash rates with 1 or 2 'x' asics failing always.After running it for sometime x starts appearing. Contacted bitmain and they said to test each blade and we did all troubleshooting stuff and they worked fine when connected to separate blades. Again after connecting all, 1 'x' appeared and hashrate is slow after 10hours compared to others.
For example on p2pool with default 200mhz,725v on p2pool with pseudo,actual difficulty set to /8192+8192, hash rates are as folllows after running them for 6days :
miner 1 : 1970gh
miner 2 : 1965gh
miner 3 : 1850gh ( which has asics failing issue)

All above stats are from antminer panel and p2pool graphs shows a different story. All 3miners work with same worker.
deadhashrate overall for 3 miners on pool is 270gh. shall i set difficulty to 4096 for a lower dead hash rate or is it something to do with pool?

- I am planning to overclock the frequency to 212.5mhz on 725voltage. Will that work or any consequences? I have seen people doing 225mhz with 725volt.

comments are appreciated. Thanks Smiley

Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
January 06, 2015, 06:43:52 PM
 #2113


Was, as in past tense, and not any more?  It's certainly not a Windows app.  The files in it are:

am335x-boneblack-bitmainer.dtb
initramfs.bin.SD
MLO
omap3-mkcard.sh
readme.txt
u-boot.img
uEnv.txt
uImage.bin

There are no windows programs here.

The readme.txt says:

Code:
Operating in linux£º
1.Change to root mode using "su" cmd.
2.Insert SD reader with SD£¬linux mounts device automatically. Using "umount /dev/XXX" to umount device. XXX is device's name.
3.Using "fdisk ¨Clu" to check disk device in linux.Normal it is dev/sdb.
4.Copy omap3-mkcard.sh to linux system£¬add execute mode using "chmod +x omap3-mkcard.sh"£»"./omap3-mkcard.sh /dev/sdb" to part SD.
5.Go to /mnt directory£¬mkdir mmc1£»mount /dev/sdb1p0 mmc1.
6.Copy MLO uEnv.txt u-boot.img am335x-boneblack-bitmainer.dtb uImage.bin and initramfs.bin.SD to /mnt/mmc1 directory.
7.Umount /mnt/mmc1.
Only step 5, 6 and 7 are necessary, if SD is partitioned.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
MyRig
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 783
Merit: 502


support@myrig.com


View Profile WWW
January 06, 2015, 06:45:31 PM
 #2114

@sloopy,

PM Sent.

If your PSU is showing Yellow LED light, then the PSU is not functioning.  Please follow the RMA process in the PM.

Thank you!

Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
January 06, 2015, 06:46:13 PM
 #2115

Please try setting the pool side DIFF to 2048 or +2050

You can try connecting to BTCGUILD.COM and see if x goes away or hashrate goes up to where it should.

The hashrate you see on the control panel and the poolside may varies due to many different factors.  Our guarantee is the machine side hashing rate


Thank you!

I suggested +2050 because 2048 causes the lastest share size not to show.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
sloopy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 687
Merit: 500


https://bitcointalk.org/index.php?topic=905210.msg


View Profile
January 06, 2015, 07:16:24 PM
 #2116

@sloopy,

PM Sent.

If your PSU is showing Yellow LED light, then the PSU is not functioning.  Please follow the RMA process in the PM.

Thank you!

The red light flashes and the yellow light is on solid.
The PS document with the manual shows this red as "protected mode"
Can you tell me what protected mode "in protection" means? It doesn't allow PSU output?

Do you need any information from the PSU? Shouldn't I isolate it to be confident it is at fault?

Transaction fees go to the pools and the pools decide to pay them to the miners. Anything else, including off-chain solutions are stealing and not the way Bitcoin was intended to function.
Make the block size set by the pool. Pool = miners and they get the choice.
MyRig
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 783
Merit: 502


support@myrig.com


View Profile WWW
January 06, 2015, 07:22:38 PM
 #2117

if the PSU is showing the red LED, please contact the warranty service!!!

Need the original Bitmaintech.com purchase Confirmation Page

Thank you!

Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
bhanu545
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 708
Merit: 100



View Profile
January 06, 2015, 07:24:53 PM
 #2118

Thanks for the response, but for some reason our hosting guy suggested to put /8192+8192 in miner settings. Will change it to +2050 now.
The stats i posted above are from control panel.

About connecting to BTCGUILD, i will soon do it and let you know the results.

About frequency testing with normal running miner, changing it to 212.5mhz with default 725volt is showing 2100ghs avg but hw errors seem to be more but the % is negligible though. I doubt if the miners power consumption increases by changing the frequency but not the volts, any idea on this?


Please try setting the pool side DIFF to 2048 or +2050

You can try connecting to BTCGUILD.COM and see if x goes away or hashrate goes up to where it should.

The hashrate you see on the control panel and the poolside may varies due to many different factors.  Our guarantee is the machine side hashing rate


Thank you!


I am running 3 s4's since 3 weeks and have few doubts to be clarified by any experienced users. Our machines are hosted somewhere else.

In the beginning hashrate was very unstable and after upgrading to latest firmware, they became lil stable. I use p2pool.

-what does hard reset mean? In-detail please?

-1 of our miner has lower hash rates with 1 or 2 'x' asics failing always.After running it for sometime x starts appearing. Contacted bitmain and they said to test each blade and we did all troubleshooting stuff and they worked fine when connected to separate blades. Again after connecting all, 1 'x' appeared and hashrate is slow after 10hours compared to others.
For example on p2pool with default 200mhz,725v on p2pool with pseudo,actual difficulty set to /8192+8192, hash rates are as folllows after running them for 6days :
miner 1 : 1970gh
miner 2 : 1965gh
miner 3 : 1850gh ( which has asics failing issue)

All above stats are from antminer panel and p2pool graphs shows a different story. All 3miners work with same worker.
deadhashrate overall for 3 miners on pool is 270gh. shall i set difficulty to 4096 for a lower dead hash rate or is it something to do with pool?

- I am planning to overclock the frequency to 212.5mhz on 725voltage. Will that work or any consequences? I have seen people doing 225mhz with 725volt.

comments are appreciated. Thanks Smiley

center]Sonata.ai      The only cryptocurrency exchange you will ever need
──────────               JOIN WHITELIST               ──────────

WHITEPAPER      ●      FACEBOOK      ●      TWITTER      ●      LINKEDIN      ●      TELEGRAM      ●      MEDIUM      ●      ANN THREAD
[/center]
MyRig
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 783
Merit: 502


support@myrig.com


View Profile WWW
January 06, 2015, 07:25:54 PM
 #2119

That is the wrong number.... but if that works for you, keep it that value!!!

Over Clocking will void your warranty on the unit, please be careful  Cry


Thanks for the response, but for some reason our hosting guy suggested to put /8192+8192 in miner settings. Will change it to +2050 now.
The stats i posted above are from control panel.

About connecting to BTCGUILD, i will soon do it and let you know the results.

About frequency, changing it to 212.5mhz with default 725volt is showing 2100ghs avg but hw errors seem to be more but the % is negligible though. I doubt if the miners power consumption increases by changing the frequency but not the volts, any idea on this?


Please try setting the pool side DIFF to 2048 or +2050

You can try connecting to BTCGUILD.COM and see if x goes away or hashrate goes up to where it should.

The hashrate you see on the control panel and the poolside may varies due to many different factors.  Our guarantee is the machine side hashing rate


Thank you!


I am running 3 s4's since 3 weeks and have few doubts to be clarified by any experienced users. Our machines are hosted somewhere else.

In the beginning hashrate was very unstable and after upgrading to latest firmware, they became lil stable. I use p2pool.

-what does hard reset mean? In-detail please?

-1 of our miner has lower hash rates with 1 or 2 'x' asics failing always.After running it for sometime x starts appearing. Contacted bitmain and they said to test each blade and we did all troubleshooting stuff and they worked fine when connected to separate blades. Again after connecting all, 1 'x' appeared and hashrate is slow after 10hours compared to others.
For example on p2pool with default 200mhz,725v on p2pool with pseudo,actual difficulty set to /8192+8192, hash rates are as folllows after running them for 6days :
miner 1 : 1970gh
miner 2 : 1965gh
miner 3 : 1850gh ( which has asics failing issue)

All above stats are from antminer panel and p2pool graphs shows a different story. All 3miners work with same worker.
deadhashrate overall for 3 miners on pool is 270gh. shall i set difficulty to 4096 for a lower dead hash rate or is it something to do with pool?

- I am planning to overclock the frequency to 212.5mhz on 725voltage. Will that work or any consequences? I have seen people doing 225mhz with 725volt.

comments are appreciated. Thanks Smiley

Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
bhanu545
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 708
Merit: 100



View Profile
January 06, 2015, 07:39:41 PM
 #2120

Changed the diff to 2050 and everything looks good for now and this also shows best share now. The only change i noticed is utitlity became 12+ whereas it used to be only 3+ in past. What does this mean actually?

Changed the frequency to default after few minutes on the miner which i was testing. (I was not messing with the miner which was problematic). I was just testing it to know the change in Ghs if any.
By the way i dint know over clocking voids warranty as it states -+10% overclocking,underclock in your website on s4. what i did is like 5% increase in frequency i guess.


That is the wrong number.... but if that works for you, keep it that value!!!

Over Clocking will void your warranty on the unit, please be careful  Cry


Thanks for the response, but for some reason our hosting guy suggested to put /8192+8192 in miner settings. Will change it to +2050 now.
The stats i posted above are from control panel.

About connecting to BTCGUILD, i will soon do it and let you know the results.

About frequency, changing it to 212.5mhz with default 725volt is showing 2100ghs avg but hw errors seem to be more but the % is negligible though. I doubt if the miners power consumption increases by changing the frequency but not the volts, any idea on this?


Please try setting the pool side DIFF to 2048 or +2050

You can try connecting to BTCGUILD.COM and see if x goes away or hashrate goes up to where it should.

The hashrate you see on the control panel and the poolside may varies due to many different factors.  Our guarantee is the machine side hashing rate


Thank you!


I am running 3 s4's since 3 weeks and have few doubts to be clarified by any experienced users. Our machines are hosted somewhere else.

In the beginning hashrate was very unstable and after upgrading to latest firmware, they became lil stable. I use p2pool.

-what does hard reset mean? In-detail please?

-1 of our miner has lower hash rates with 1 or 2 'x' asics failing always.After running it for sometime x starts appearing. Contacted bitmain and they said to test each blade and we did all troubleshooting stuff and they worked fine when connected to separate blades. Again after connecting all, 1 'x' appeared and hashrate is slow after 10hours compared to others.
For example on p2pool with default 200mhz,725v on p2pool with pseudo,actual difficulty set to /8192+8192, hash rates are as folllows after running them for 6days :
miner 1 : 1970gh
miner 2 : 1965gh
miner 3 : 1850gh ( which has asics failing issue)

All above stats are from antminer panel and p2pool graphs shows a different story. All 3miners work with same worker.
deadhashrate overall for 3 miners on pool is 270gh. shall i set difficulty to 4096 for a lower dead hash rate or is it something to do with pool?

- I am planning to overclock the frequency to 212.5mhz on 725voltage. Will that work or any consequences? I have seen people doing 225mhz with 725volt.

comments are appreciated. Thanks Smiley

center]Sonata.ai      The only cryptocurrency exchange you will ever need
──────────               JOIN WHITELIST               ──────────

WHITEPAPER      ●      FACEBOOK      ●      TWITTER      ●      LINKEDIN      ●      TELEGRAM      ●      MEDIUM      ●      ANN THREAD
[/center]
Pages: « 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 ... 162 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!