Bitcoin Forum
November 24, 2017, 08:07:25 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 [207] 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 »
  Print  
Author Topic: Avalon ASIC users thread  (Read 433728 times)
jofo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
May 27, 2014, 09:20:41 AM
 #4121

Hi folks,

I recently bought a 200gh avalon miner on eb...
After recieving it, I plugged it and it ran perfectly, then I left home during 3 days.
During those days, I monitored my box and after 2 days I noticed that my hashpower was divided by 2, meaning one of the two modules was down.

For information, in order to decrease the HW errors I underclocked.

Back home, I tried to restart the box without any success. So I opened it and I discovered that one of the modules was burned.

I cleaned up the pins, underclocked the system, re-plugged with a clean one and restart and it burned my fingers... So I shut everything down.

I also had to fix a network issue as the RJ45 was broken...

Once re solded, I re ran the system and it worked well without thermic issues, so I put it again on line but after a couple of days, I had the same issue with the burned plug...

Is there a possibility that my PSU is unconsistent or something else...
Any ideas ?

Jofo

http://www.moujik.com/images/20140426_182953.jpg
http://www.moujik.com/images/20140426_183025.jpg
http://www.moujik.com/images/20140428_141909.jpg
http://www.moujik.com/images/20140428_141944.jpg
Posted from Bitcointa.lk - #YjShD3uo6dMeXKtu
1511510845
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511510845

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511510845
Reply with quote  #2

1511510845
Report to moderator
1511510845
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511510845

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511510845
Reply with quote  #2

1511510845
Report to moderator
"I'm sure that in 20 years there will either be very large transaction volume or no volume." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511510845
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511510845

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511510845
Reply with quote  #2

1511510845
Report to moderator
1511510845
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511510845

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511510845
Reply with quote  #2

1511510845
Report to moderator
1511510845
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511510845

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511510845
Reply with quote  #2

1511510845
Report to moderator
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
May 30, 2014, 07:11:58 PM
 #4122

Question for yall, if I buy just a avalon3 module .. can I run it on just an ATX psu & rpi as controller?
I dont need the rackmount case right?
Im confused cuz I dont see where the power plugs into he module....

Also, anyone purchase from ehash.com? (avalons supposed direct store)

The single module has the interface you plug the main connector , pcie and EMS from your psu (ATX power supply) to power it. But yeah some kind of power distribution board would be nice to keep things tidy if you have a dozen single modules.
Quote
can I run it on just an ATX psu & rpi as controller?
yes

link to the interface https://en.bitcoin.it/wiki/File:Avalon2-single-modular-connector-front.jpg

Can anyone confirm the speed & power consumption being close to what they claim? I remember reading on this forum someone bought a bunch of GEN3 avalon stuff and it was like 2/3rd the hashrate at double the power consumption vs what it was rated. I want to try ordering a single module, but not if its that horrible.

Also, is ehash.com reliable / fast shipping?

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
pepo
Member
**
Offline Offline

Activity: 86


View Profile
June 02, 2014, 04:14:39 PM
 #4123

The soccet connection failed and 0.0Mh/s errors are a power supply error , the power supply included in the avalons are shit. Change it it should restart whit no problem.
smoothrunnings
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
June 02, 2014, 04:24:58 PM
 #4124

Hi guys!

I have two Avalon 290Gh modules, bought them recently. Mining with Raspberry Pi. Now one of avalons stopped working - one LED inside is constantly on (third one from the left). Funny thing is - when I switch USB connectors (I mean this things) from one Avalon to another - problem is following connector, and another Avalon stopping. I'm sure about my PSUs, tried several of them. Can the problem be in the USB connector itself?

Yes it can be the connector

I have seen this happen also

Please post a screen shot of your network settings; go to network, click on edit for the LAN (or Wireless) and take a screen shot.
xiangfu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120


View Profile
June 03, 2014, 08:59:07 AM
 #4125

Avalon2/Avalon3: A new firmware come out: 2014-05-26

Downloads:
    http://downloads.canaan-creative.com/software/avalon2/2014-05-26/

ChangeLog:
    Update to OpenWrt r40859, Update cgminer to 4.3.3
    Add option: --avalon2-cutoff <arg> Set Avalon2 overheat cut off temperature (default: 88)
    Add option: --avalon2-fixed-speed Set Avalon2 fan to fixed speed
    Update default modulars from 3 to 4
    Only display the module that attached
    Ignore frequent stratum message. make MM have more time to hashing
    Fix the share cannot count to correct device(miner thread)
    Cut the ASIC power when network was down for 3 minutes
    Automatic fan speed adjustment
    New feature. module indicator by using the red led
    Fixed hashrate count when start and ignore disabled module
    Fixed a bug that may lose hashrate. 5% ~ 8% hashreate improvement.
    Code improvement: dev type detect, job_id crc16 compare, display GHS, etc.


Communicate:
    http://lists.canaan-creative.com/cgi-bin/mailman/listinfo
    IRC: #avalon @freenode.net

Documents:
    https://en.bitcoin.it/wiki/Avalon

Xiangfu
gokhansonmz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
June 04, 2014, 11:26:45 AM
 #4126

Hi
200 ghs avalon2     update las firmware and   connection refused error

I researched a lot but I could not find a solution in place

Please  share to how to fix  connection refused  or please help me

Most likely not But if you have teamviewer I can help you get this unit running
Posted from Bitcointa.lk - #Xu67LKNcOBcnSPqp
smoothrunnings
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
June 04, 2014, 11:30:58 AM
 #4127

Hi
200 ghs avalon2     update las firmware and   connection refused error

I researched a lot but I could not find a solution in place

Please  share to how to fix  connection refused  or please help me

Most likely not But if you have teamviewer I can help you get this unit running
Posted from Bitcointa.lk - #Xu67LKNcOBcnSPqp

Connection refused means the miner can't access the internet. You need to check your IP settings on the miner making sure it's using the correct IP range, subnet, gateway, broadcast, and DNS server. If that checks out and you still can't get a connection I recommend you reset the Avalon to factory defaults and reconfigure it again.

gokhansonmz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
June 04, 2014, 01:30:10 PM
 #4128

thank you for answers

but  not any  internet problem;
ip address and gateway works fine 
diagnostics  test screen

PING openwrt.org (78.24.191.177): 56 data bytes
64 bytes from 78.24.191.177: seq=0 ttl=49 time=55.748 ms
64 bytes from 78.24.191.177: seq=1 ttl=49 time=67.866 ms
64 bytes from 78.24.191.177: seq=2 ttl=49 time=56.207 ms
64 bytes from 78.24.191.177: seq=3 ttl=49 time=53.033 ms
64 bytes from 78.24.191.177: seq=4 ttl=49 time=53.024 ms

--- openwrt.org ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 53.024/57.175/67.866 ms



Server: 127.0.0.1
Address 1: 127.0.0.1 localhost

Name: openwrt.org
Address 1: 78.24.191.177 openwrt.org




4 times factory reset and reconfigure  and  tray many  chip freq change  multi pool change;

but problem not fix'it
d Jun  4 14:50:09 2014 user.emerg syslog: ntpd: resolved peer 2.asia.pool.ntp.org to 27.114.150.12
Wed Jun  4 14:50:09 2014 user.emerg syslog: ntpd: sending query to 27.114.150.12
Wed Jun  4 14:50:09 2014 user.emerg syslog: ntpd: resolved peer 3.asia.pool.ntp.org to 78.111.50.1
Wed Jun  4 14:50:09 2014 user.emerg syslog: ntpd: sending query to 78.111.50.1
Wed Jun  4 14:50:09 2014 user.emerg syslog: ntpd: resolved peer 1.cn.pool.ntp.org to 202.112.31.197
Wed Jun  4 14:50:09 2014 user.emerg syslog: ntpd: sending query to 202.112.31.197
Wed Jun  4 14:50:09 2014 user.emerg syslog: ntpd: reply from 27.114.150.12: offset:+14.226184 delay:0.420925 status:0x24 strat:2 refid:0xc1bee641 rootdelay:0.158450 reach:0x01


but not working cgminer; how to see cgminer log ?
Posted from Bitcointa.lk - #pH3VeL9X7wUPSJ22
gokhansonmz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
June 04, 2014, 01:36:10 PM
 #4129

connect to ssh to avalon2
cgminer config

config cgminer 'default'
    option pool_balance '  '
    option fan '90'
    option api_allow 'W:127.0.0.1'
    option more_options '--real-quiet'
    option ntp_enable 'asia'
    option pool1user 'gokhansonmez.1'
    option pool1pw 'x'
    option chip_voltage '10000'
    option pool1url 'stratum+tcp://sha-256.megamultipool.com:5000'
    option chip_frequency '1500'

chip frequency  too many test   1200-1300-1400
Posted from Bitcointa.lk - #Q1QEkRLmn7pSjevx
gokhansonmz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
June 05, 2014, 11:22:28 AM
 #4130

i fixed again Smiley
to many firmware test; and work again..

http://downloads.canaan-creative.com/software/avalon/20131229/
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
June 06, 2014, 08:57:49 PM
 #4131

Just thought would post my results of Avalon3 290GH module:
Most reliable result - 306GH @ .9% HW @ .7250v @ 525mhz @ 370w

The stated HW% rate at a given voltage does not quite match up w/ the wiki, so Im a bit disappointed but, the power consumption is less than stated =)

Been stable for 15hrs at this point.
These things run fucking hot as hell, I think the compact heatsink design hinders cooling substantially. Even w/ the fan at 80-90% its still burning hot to the touch. I think if they used a 4U height case and made the heatsinks taller, these would be running much cooler at lower noise(the fan goes up to 8000+ RPM).

Whats odd is, if I put clocks at 550mhz @ .7500v @ 325GH ... it runs perfect for a good 15mins (.3%HW) ... but then the HW% starts crawling up to 20% ... I have no idea why, dont know if its heat or if the VRM's cant handle that sort of current or WTF is going on... lol

Anyways, those are some results for ya folks =)
Overall, its not a bad deal, that is if it keeps running well =)

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
Polyatomic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 241


View Profile
June 07, 2014, 02:05:49 AM
 #4132

Just thought would post my results of Avalon3 290GH module:
Most reliable result - 306GH @ .9% HW @ .7250v @ 525mhz @ 370w

The stated HW% rate at a given voltage does not quite match up w/ the wiki, so Im a bit disappointed but, the power consumption is less than stated =)

Been stable for 15hrs at this point.
These things run fucking hot as hell, I think the compact heatsink design hinders cooling substantially. Even w/ the fan at 80-90% its still burning hot to the touch. I think if they used a 4U height case and made the heatsinks taller, these would be running much cooler at lower noise(the fan goes up to 8000+ RPM).

Whats odd is, if I put clocks at 550mhz @ .7500v @ 325GH ... it runs perfect for a good 15mins (.3%HW) ... but then the HW% starts crawling up to 20% ... I have no idea why, dont know if its heat or if the VRM's cant handle that sort of current or WTF is going on... lol

Anyways, those are some results for ya folks =)
Overall, its not a bad deal, that is if it keeps running well =)

Which pool man?
ehash.com
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile WWW
June 07, 2014, 06:58:47 AM
 #4133

From  Avalon authorized shop ehash.com

Price list (20140607):

http://ehash.com/shop/

Avalon3 Single Module – 290 : 0.54BTC   (~1.18USD/G)

Avalon3 machine   - 800 : 2.06BTC

Avalon2 Single Module – 105 : 0.13BTC (Clearance)


A3233 2500PCs - InStock :16.25BTC (~0.59USD/G)

A3233 300PCs - InStock :2.05BTC

A3255 10,000PCs - InStock:12.5BTC


Raspberry Pi Controller Suite - Include USB-HUB : 0.16BTC

TP-Link TL-WR703N Controller Suite - Include USB-HUB : 0.08BTC


All price Excluding shipping.

For large orders (> 40* modules or 10* 2U machines) please feel free to contact with us for a discount.

sales@canaan-creative.com

Trading thread:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=604281.0

Avalon authorized online shop:  ehash.com
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
June 07, 2014, 08:44:54 AM
 #4134

Just thought would post my results of Avalon3 290GH module:
Most reliable result - 306GH @ .9% HW @ .7250v @ 525mhz @ 370w

The stated HW% rate at a given voltage does not quite match up w/ the wiki, so Im a bit disappointed but, the power consumption is less than stated =)

Been stable for 15hrs at this point.
These things run fucking hot as hell, I think the compact heatsink design hinders cooling substantially. Even w/ the fan at 80-90% its still burning hot to the touch. I think if they used a 4U height case and made the heatsinks taller, these would be running much cooler at lower noise(the fan goes up to 8000+ RPM).

Whats odd is, if I put clocks at 550mhz @ .7500v @ 325GH ... it runs perfect for a good 15mins (.3%HW) ... but then the HW% starts crawling up to 20% ... I have no idea why, dont know if its heat or if the VRM's cant handle that sort of current or WTF is going on... lol

Anyways, those are some results for ya folks =)
Overall, its not a bad deal, that is if it keeps running well =)

Which pool man?


btcguild ... leaserig(when renting)
why?

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
Polyatomic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 241


View Profile
June 07, 2014, 10:46:17 AM
 #4135

Just thought would post my results of Avalon3 290GH module:
Most reliable result - 306GH @ .9% HW @ .7250v @ 525mhz @ 370w

The stated HW% rate at a given voltage does not quite match up w/ the wiki, so Im a bit disappointed but, the power consumption is less than stated =)

Been stable for 15hrs at this point.
These things run fucking hot as hell, I think the compact heatsink design hinders cooling substantially. Even w/ the fan at 80-90% its still burning hot to the touch. I think if they used a 4U height case and made the heatsinks taller, these would be running much cooler at lower noise(the fan goes up to 8000+ RPM).

Whats odd is, if I put clocks at 550mhz @ .7500v @ 325GH ... it runs perfect for a good 15mins (.3%HW) ... but then the HW% starts crawling up to 20% ... I have no idea why, dont know if its heat or if the VRM's cant handle that sort of current or WTF is going on... lol

Anyways, those are some results for ya folks =)
Overall, its not a bad deal, that is if it keeps running well =)

Which pool man?




btcguild ... leaserig(when renting)
why?

Just wondering man , the Av2 complained about the coinbase length at Eligius and would stop , no p2pool either but any other stratum pool its fine. Maybe things are better now ? I gave mine to a friend. All the best man , take it easy.
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
June 07, 2014, 07:17:32 PM
 #4136

Just thought would post my results of Avalon3 290GH module:
Most reliable result - 306GH @ .9% HW @ .7250v @ 525mhz @ 370w

The stated HW% rate at a given voltage does not quite match up w/ the wiki, so Im a bit disappointed but, the power consumption is less than stated =)

Been stable for 15hrs at this point.
These things run fucking hot as hell, I think the compact heatsink design hinders cooling substantially. Even w/ the fan at 80-90% its still burning hot to the touch. I think if they used a 4U height case and made the heatsinks taller, these would be running much cooler at lower noise(the fan goes up to 8000+ RPM).

Whats odd is, if I put clocks at 550mhz @ .7500v @ 325GH ... it runs perfect for a good 15mins (.3%HW) ... but then the HW% starts crawling up to 20% ... I have no idea why, dont know if its heat or if the VRM's cant handle that sort of current or WTF is going on... lol

Anyways, those are some results for ya folks =)
Overall, its not a bad deal, that is if it keeps running well =)

Which pool man?




btcguild ... leaserig(when renting)
why?

Just wondering man , the Av2 complained about the coinbase length at Eligius and would stop , no p2pool either but any other stratum pool its fine. Maybe things are better now ? I gave mine to a friend. All the best man , take it easy.

Hrm... maybe they fixed that in the most recent firmware update dated 5.26.14 ...

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
silversurfer1958
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 234


View Profile WWW
June 12, 2014, 11:12:29 PM
 #4137

Been mining at Leaserig for a week, just experimentally, and had good results, no problems, everything fine but then I made the mistake of talking on the Chat, see transcript below so Be warned.
Anyway, after a week and some calculations I came to the conclusion that it's possibly better to own the rigs than rent them...But then of course there's the cost of buying the rigs or at least the GPUs, so its swings and round abouts.      Not sure if this guy is going to interfere with my ongoing mining, I'll let you know, but anyway, I'm looking into trying to find alternative mining rigs for hire.
Leaserig seem to be about 0.0024BTC per MHash Scrypt.......Which Is maybe $1 per day, which for experimental purposes is quite reasonable but it's $360 Dollars per year and I could maybe buy a GPU for my PC and Mine myself maybe get 2 - 5 years worth of mining out of it.
My rough calculations suggest that if there was somewhere out there selling cheaper Hashes it still might be OK to hire rigs online with a contract.   Are there any other places that Hire rigs online, like Leaserig for the same or maybe even better. So I can hopefully make mining even More efficient.
I seem to recall seeing a 1yr contract somewhere for $130 cant remember where I saw the ad. 
Anyway, here's the Conversation I had with Leaserig on their Chat thingy....
I sort of worked out that mining the coins is only the first step, there are other steps to profitability like Arbitrage, mine and Hold as a possible investment etc.   

== royalecraig [95feba8e@gateway/web/cgi-irc/kiwiirc.com/ip.149.254.186.142] has joined
== Topic for #leaserig is: For account changes please open a ticket leaserig.freshdesk.com | Providers are Voiced and can assist with most questions | LeaseRig.net has partnered with  https://coinking.io #coinking Multi-Pool
Topic set by miaviator!sid33046@gateway/web/irccloud.com/x-jfdaawulwgcnfstc at Tuesday, June 10, 2014, 16:37:21
royalecraig
evening all
hutnik
evening
royalecraig
or morning depending on where you are
royalecraig
Im in the UK
hutnik
I'm slightly east from UK Smiley
royalecraig
Oh, I'm slightly to the West of there.
miaviator
I'
miaviator
I'm slightly a pond away from there?
hutnik
so you're in UK and also west of there?
miaviator
A small pond
miaviator
with frogs
hutnik
how's that possible Cheesy
miaviator
IDK
miaviator
could be an ocean
royalecraig
Yea,  I'm schizophrenic, you have to be a bit like that to mine numbers for a hobby or living
miaviator
?
* miaviator slowly backs away
royalecraig
anyway, now we've all pinpointed exactly where we live...
miaviator
?
miaviator
You both live somewhere on the big island over there
miaviator
that's not very specific
miaviator
What's your Lat/Long?  I'll pull up a satellite view
miaviator
and put a virtual pin in it Cheesy
royalecraig
I was trying to come up with  a formula how many coins I should earn while mining and come to the conclusion that
royalecraig
the people selling the pickaxes are the ones making the money
miaviator
LOL
royalecraig
So mining altcoins is only the first step towards millionaire status
miaviator
Don't forget about the people making the pickaxes
miaviator
Mining is like any war.
royalecraig
Oh yea, I forgot about them.
miaviator
Nicholas cage makes all the money?
miaviator
....
royalecraig
I heard the Bilderberg group make the money then lend it to us at full face value plus interest
miaviator
us or US or the royal us or ?
miaviator
What are we talking about here?
hutnik
based on my experience, the people who rent pickaxes makes the money Smiley
royalecraig
When I came on here a week or so ago I could hire machines for a week or so, now a lot of them seem to be for 1 hr
royalecraig
I means us as in Humanity
miaviator
I've heard about a study which showed that it's possible to "beam" images and certain ideas which change the brains dopamine and other neurotransmitter levels from a satellite.
miaviator
Hence the invention of the tinfoil hat
miaviator
Those 1 hour machines proly say they are for New customers and for LeaseRig platform testing.
royalecraig
I didn't see any BBC camera crews wearing tinfoil hats when they reported on the Bilderberg group meeting in Watford last year.
miaviator
I should require new providers to join IRC Cheesy
miaviator
Hey man, just because you are only willing to reach so far into worldwide conspiracies doesn't make you correct!
miaviator
Don't be afraid to dig deeper.
miaviator
The mind control, the idea of bringing worldwide feudalism back
miaviator
The methods used to ensure a population is ready to accept full martial law
* miaviator gets the popcorn
royalecraig
Ah so you've heard of oathkeepers too,
miaviator
Don't forget the illuminati
miaviator
The bones
miaviator
The four alien races working with and against the US and world at area 51 for the last 60+ years
royalecraig
I already mentioned them, the Bilderberg group
miaviator
What is it
miaviator
the Greys, the Greens, the reptilians, and the beings of light
miaviator
?
miaviator
Wait you are mixing the Bilderberg with the Alien conspiracy?
miaviator
That's bold man.... That's bold
* miaviator looks for an aircraft aluminum hat for royalecraig
royalecraig
No Bilderberg are real, Aliens and the other stuff are to distract the mindlesss masses...
miaviator
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
miaviator
Ok
miaviator
And religions?
royalecraig
Its a neat trick they play,  because Aliens and Planet X are not real, then people willl think the Bilderberg group can't be real either
royalecraig
The problems we face are Bad guys.
miaviator
Here
miaviator
Here's another neat trick
== You have been kicked by miaviator (Conspiracy Theorist.)
royalecraig
Anyway, am I correct in thinking that
royalecraig
the first step to improving profitability in this game is to own the rig, not rent it
royalecraig
Hey, You actually,  really kicked someone off for talking about the Bilderberg group. a group that is known to exist, are you for real....Well, yea, obviously you are...




mikedhane
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
June 12, 2014, 11:56:16 PM
 #4138

I just got my avalon 3 in and one connector is a PCIe 12v.  What pins do I power on this connector?  The bottom lower 3 on the left. Do I need the sense connectors.  I think the Connector on the right side of the miner is an EPS 12v.  Anyone else have this issue.   I want to make sure I power the right pins and not fry my new miner...

https://ehash.com/product/avalon3-single-module-300ghs/
maxwellga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
June 13, 2014, 06:47:38 AM
 #4139

I just received an Avalon 3 290 module, along with a TP-link controller/interface from eHash.com yesterday. I hooked it up to my laptop with the Ethernet cable and was able to access and configure settings through the web interface. I changed the address to my network, moved it, and can still login and connect to it.
What I CAN'T do is talk to the miner, or get it to do anything. I'm using a Thermaltake TR2-600 w power supply.
I see 2 green LED's on the interface board, and the fan runs. That's all.
The CGMiner API log says firmware 20140423, CGMiner 2077365. Socket connection failed: Connection refused.

Can anyone tell me what I am doing wrong, if anything?

Please help. Thanks.
mikedhane
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
June 13, 2014, 07:51:16 PM
 #4140

I just got my avalon 3 in and one connector is a PCIe 12v.  What pins do I power on this connector?  The bottom lower 3 on the left. Do I need the sense connectors.  I think the Connector on the right side of the miner is an EPS 12v.  Anyone else have this issue.   I want to make sure I power the right pins and not fry my new miner...

https://ehash.com/product/avalon3-single-module-300ghs/


solved.
Pages: « 1 ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 [207] 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!