Bitcoin Forum
November 18, 2017, 04:45:58 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 [160] 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 ... 221 »
  Print  
Author Topic: Avalon ASIC users thread  (Read 432235 times)
smoothrunnings
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
October 25, 2013, 11:17:30 AM
 #3181

Avalon mini improved system heat dissipation (add aluminum platen and high speed fan) and DC-DC module (2 * HI-MOSFET). the chips operate stable under 375 MHz and still have some upside potential.

the miner count is a small bug here. if reduce the miner count to 16, the overall speed will reduce to about half(30-40GHs), this is a FPGA controller bug. so just maintain the miner count to 24 is ok.

we did a 36 hours burn-in test before shipment, which guarantee the minis is OK when we ship them. but during transportation, the vibrations will also cause some hardware problem when you received them. if you have some issues, please check all cables are fastened.

ngzhang,

One of mine arrived and right out of the box it does 49GH instead of 60GH. Anything I can do to fix that? I have emailed tech support and they said upgrade firmware but that didn't help.

I have another that will not work for long at room temperature (Max 10 minutes). I have to keep it in an area that is about 12C or it will fail to a solid yellow light instead of the blinking yellow light. Fan seems to be working correctly.

Any suggestions to fix these issues would be greatly appreciated. These were problems right out of the box.



You should really just email suppor@avalon-asic.com (sp?) instead of asking him here. If you read his tag it says he doesn't answer support questions.

I would for argument sake re-flash your mini with CK's firmware, backup your settings first but remove the check box to keep settings before you select the firmware you want to flash. You will have to setup your computer or laptop to the default subnet so you can access the mini once you his the proceed button. And give it a try to see if that fixes the issues your having before you go and restore your settings that you backed up.

My mini and others use the exermax 850w Gold PSU. So the mini will run at 400Mhz, this brings my GH/s up to 61 ~ 63GH/s. Previously it was sitting around 55~59GH/s.
1511023558
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511023558

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511023558
Reply with quote  #2

1511023558
Report to moderator
1511023558
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511023558

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511023558
Reply with quote  #2

1511023558
Report to moderator
1511023558
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511023558

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511023558
Reply with quote  #2

1511023558
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511023558
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511023558

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511023558
Reply with quote  #2

1511023558
Report to moderator
1511023558
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511023558

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511023558
Reply with quote  #2

1511023558
Report to moderator
jddebug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 426



View Profile
October 25, 2013, 11:25:12 AM
 #3182

Avalon mini improved system heat dissipation (add aluminum platen and high speed fan) and DC-DC module (2 * HI-MOSFET). the chips operate stable under 375 MHz and still have some upside potential.

the miner count is a small bug here. if reduce the miner count to 16, the overall speed will reduce to about half(30-40GHs), this is a FPGA controller bug. so just maintain the miner count to 24 is ok.

we did a 36 hours burn-in test before shipment, which guarantee the minis is OK when we ship them. but during transportation, the vibrations will also cause some hardware problem when you received them. if you have some issues, please check all cables are fastened.

ngzhang,

One of mine arrived and right out of the box it does 49GH instead of 60GH. Anything I can do to fix that? I have emailed tech support and they said upgrade firmware but that didn't help.

I have another that will not work for long at room temperature (Max 10 minutes). I have to keep it in an area that is about 12C or it will fail to a solid yellow light instead of the blinking yellow light. Fan seems to be working correctly.

Any suggestions to fix these issues would be greatly appreciated. These were problems right out of the box.



You should really just email suppor@avalon-asic.com (sp?) instead of asking him here. If you read his tag it says he doesn't answer support questions.

I would for argument sake re-flash your mini with CK's firmware, backup your settings first but remove the check box to keep settings before you select the firmware you want to flash. You will have to setup your computer or laptop to the default subnet so you can access the mini once you his the proceed button. And give it a try to see if that fixes the issues your having before you go and restore your settings that you backed up.

My mini and others use the exermax 850w Gold PSU. So the mini will run at 400Mhz, this brings my GH/s up to 61 ~ 63GH/s. Previously it was sitting around 55~59GH/s.

I have 20130821 installed. I will try the restore and clear all settings tomorrow. I have asked support. No reply as of yet (49GH rig). I have not emailed them about the rig that stops hashing all together.

Thanks for the suggestions.
smoothrunnings
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
October 25, 2013, 11:30:00 AM
 #3183

Here is my mini settings. It's been running for over 8 hours at 400Mhz, the HW% is 0.8x

jddebug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 426



View Profile
October 25, 2013, 11:33:19 AM
 #3184

Here is my mini settings. It's been running for over 8 hours at 400Mhz, the HW% is 0.8x



Whats the temperature in the room this rig is in? I'm surprised at how low your temps are.
ste0024
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
October 25, 2013, 11:45:34 AM
 #3185

Here is my mini settings. It's been running for over 8 hours at 400Mhz, the HW% is 0.8x



Whats the temperature in the room this rig is in? I'm surprised at how low your temps are.

under 18° for sure

see screen temp 1 - 18°

for me 27° and hw 0.5% - 1%
smoothrunnings
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
October 25, 2013, 11:45:46 AM
 #3186

Here is my mini settings. It's been running for over 8 hours at 400Mhz, the HW% is 0.8x



Whats the temperature in the room this rig is in? I'm surprised at how low your temps are.

I live in Canada so right now where I live is 3 degrees celeious, I have my mini close to my window which is open facing it. I let my mini, my two avalon 4 modules and Dell 2950 server heat my condo in the winter time with the windows open! Smiley
ste0024
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
October 25, 2013, 11:49:48 AM
 #3187

Here is my mini settings. It's been running for over 8 hours at 400Mhz, the HW% is 0.8x



Whats the temperature in the room this rig is in? I'm surprised at how low your temps are.

I live in Canada so right now where I live is 3 degrees celeious, I have my mini close to my window which is open facing it. I let my mini, my two avalon 4 modules and Dell 2950 server heat my condo in the winter time with the windows open! Smiley

winter with low temerature is the best for better preformance.
jddebug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 426



View Profile
October 25, 2013, 11:56:07 AM
 #3188

Here is my mini settings. It's been running for over 8 hours at 400Mhz, the HW% is 0.8x



Whats the temperature in the room this rig is in? I'm surprised at how low your temps are.

I live in Canada so right now where I live is 3 degrees celeious, I have my mini close to my window which is open facing it. I let my mini, my two avalon 4 modules and Dell 2950 server heat my condo in the winter time with the windows open! Smiley

winter with low temerature is the best for better preformance.

Alaska here. Yeah, I have some cool temps to work with too. Smiley
rograz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 576


View Profile
October 25, 2013, 01:17:31 PM
 #3189

The sweet spot seems to be in the 390-400 range for most units, I've got 10 units and most of them start getting high HW rates in this range. Got 1 champion that can manage 400 with super low HW but that one seems to be the odd one of the bunch.

Also got one of these problem units that refuses to go over 50ish GH/s at stock freq, going to take a look at it and try to isolate what the problem is when I've got time during the weekend.
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
October 25, 2013, 01:32:24 PM
 #3190

Avalon mini improved system heat dissipation (add aluminum platen and high speed fan) and DC-DC module (2 * HI-MOSFET). the chips operate stable under 375 MHz and still have some upside potential.

the miner count is a small bug here. if reduce the miner count to 16, the overall speed will reduce to about half(30-40GHs), this is a FPGA controller bug. so just maintain the miner count to 24 is ok.

we did a 36 hours burn-in test before shipment, which guarantee the minis is OK when we ship them. but during transportation, the vibrations will also cause some hardware problem when you received them. if you have some issues, please check all cables are fastened.
Hey,

Nice to see you are back!

Best!

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
aneutronic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 165


View Profile
October 25, 2013, 02:06:09 PM
 #3191

Here is my mini settings. It's been running for over 8 hours at 400Mhz, the HW% is 0.8x



Whats the temperature in the room this rig is in? I'm surprised at how low your temps are.

I live in Canada so right now where I live is 3 degrees celeious, I have my mini close to my window which is open facing it. I let my mini, my two avalon 4 modules and Dell 2950 server heat my condo in the winter time with the windows open! Smiley

winter with low temerature is the best for better preformance.

Alaska here. Yeah, I have some cool temps to work with too. Smiley

ditto, ~1 C this morning in the midwest with my miner in the attic crawlspace.    Cool


GrapeApe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 473



View Profile
October 26, 2013, 04:58:01 AM
 #3192

What do I have to do to remotely view the Avalons cgminer stats?
ste0024
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
October 26, 2013, 07:50:28 AM
 #3193

Quote

You should really just email suppor@avalon-asic.com (sp?) instead of asking him here. If you read his tag it says he doesn't answer support questions.

Delivery to the following recipient failed permanently:

     suppor@avalon-asic.com

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain avalon-asic.com by aspmx.l.google.com. [2a00:1450:400c:c05::1b].

The error that the other server returned was:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
smoothrunnings
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
October 26, 2013, 09:03:04 AM
 #3194

Quote

You should really just email suppor@avalon-asic.com (sp?) instead of asking him here. If you read his tag it says he doesn't answer support questions.

Delivery to the following recipient failed permanently:

     suppor@avalon-asic.com

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain avalon-asic.com by aspmx.l.google.com. [2a00:1450:400c:c05::1b].

The error that the other server returned was:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at


Ooops typo on my part but I guess you weren't smart enough to figure that out... it needs to be support@ not suppor@ LOL

driksson
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
October 26, 2013, 05:21:37 PM
 #3195

Long time Avalon owner.  Always had an issue on my Batch 2/3 4 module where if I oc'd too much I would get a decrease in GH eventually (sometimes 20-40%).  Run those @ 335 (auto 325-335) 24/7 around 107GH and they maybe restart cgminer once or twice a week but never slow down.  Really loved the 20130821 firmware.

So I now have 7 minis running (stock 20130723), and let me tell you now 2-3 of them have so far had this issue where they slow down to under 30GH as low as 4GH or so?  GAH!  Changed the worst two to 20130821 and will see.  However I am disappointed, it appears the --avalon-auto option doesn't work?    (currently set 350 clock on page with these options: --quiet --avalon-auto --avalon-temp 50 --avalon-cutoff 70 --avalon-freq 350-375 )  < Those settings never show above 350 on the status page.  Setting 375 manually works.   Huh


put a sheduled task to restart cgminer, hash is same, hw error increases. i had same issue, after restarting cgminer every 4 hrs untouched for weeks, and constant max..
aneutronic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 165


View Profile
October 26, 2013, 06:59:07 PM
 #3196

Just got an Avalon Mini.

2 cards running at 375Mhz.

Its supposed to do 60GH but I am only getting 49 to 50GH.

The other ones I have do 60.

Any suggestions on how to fix it?

check cgminerapi log

[match_work_count1] => 1312
   [match_work_count2] => 1238
   [match_work_count3] => 1330
   [match_work_count4] => 1325
   [match_work_count5] => 1286
   [match_work_count6] => 1301
   [match_work_count7] => 1263
   [match_work_count8] => 1310
   [match_work_count9] => 1270
   [match_work_count10] => 1229
   [match_work_count11] => 1314
   [match_work_count12] => 1269
   [match_work_count13] => 1255
   [match_work_count14] => 1282
   [match_work_count15] => 1294
   [match_work_count16] => 1284
   [match_work_count17] => 0
   [match_work_count18] => 0
   [match_work_count19] => 0
   [match_work_count20] => 0
   [match_work_count21] => 0
   [match_work_count22] => 0
   [match_work_count23] => 0
   [match_work_count24] => 0

some chips wont work and stay at 0

same problem for 2 mini avalon and i have 2 other box not open

Long time Avalon owner.  Always had an issue on my Batch 2/3 4 module where if I oc'd too much I would get a decrease in GH eventually (sometimes 20-40%).  Run those @ 335 (auto 325-335) 24/7 around 107GH and they maybe restart cgminer once or twice a week but never slow down.  Really loved the 20130821 firmware.

So I now have 7 minis running (stock 20130723), and let me tell you now 2-3 of them have so far had this issue where they slow down to under 30GH as low as 4GH or so?  GAH!  Changed the worst two to 20130821 and will see.  However I am disappointed, it appears the --avalon-auto option doesn't work?    (currently set 350 clock on page with these options: --quiet --avalon-auto --avalon-temp 50 --avalon-cutoff 70 --avalon-freq 350-375 )  < Those settings never show above 350 on the status page.  Setting 375 manually works.   Huh


--avalon-auto will reduce frequency to keep Device Hardware% under ~2%. If you have the wrong number of miners configured it will throttle back to the lowest setting of the range you set with --avalon-freq or just the start freq if this option is omitted.

ngzhang
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 589


We will stand and fight.


View Profile
October 26, 2013, 08:09:52 PM
 #3197



One of mine arrived and right out of the box it does 49GH instead of 60GH. Anything I can do to fix that? I have emailed tech support and they said upgrade firmware but that didn't help.

I have another that will not work for long at room temperature (Max 10 minutes). I have to keep it in an area that is about 12C or it will fail to a solid yellow light instead of the blinking yellow light. Fan seems to be working correctly.

Any suggestions to fix these issues would be greatly appreciated. These were problems right out of the box.



Logs please.

Quote


Avalon mini improved system heat dissipation (add aluminum platen and high speed fan) and DC-DC module (2 * HI-MOSFET). the

Hi ngzhang,

can you share with us some news/facts about the new 55um chip?

Are you going to build replacement blades for existing Avalon B1/B2/B3 units to "upgrade" them to the new technology?

Thanks!

spiccioli


no official upgrade plans "now", but build a 55nm module and install it into old batch1234 machines is totally possible. lets see if there are some 3rd party done the job.

about 55nm chips, why not just browse our git ? many document already uploaded. we also shipped hundreds of sample chips already . batch chips will available (ship in 2-3 business days form Hong Kong when ordered (thank God there will be no custom issues any more))at a reasonable price in a few days.

CEO of Canaan-creative, Founder of Avalon project.
https://canaan.io/
Business contact: love@canaan.io
All PMs will be unread.
MrTeal
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274


View Profile
October 26, 2013, 08:14:03 PM
 #3198

about 55nm chips, why not just browse our git ? many document already uploaded. we also shipped hundreds of sample chips already . batch chips will available (ship in 2-3 business days form Hong Kong when ordered (thank God there will be no custom issues any more))at a reasonable price in a few days.

ngzhang, is the contest still open? I just filled out the form yesterday as a didn't notice it until now (too busy with my BFL design to spend much other time around here), but I am interested in doing a design based on the new chips.
jddebug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 426



View Profile
October 26, 2013, 08:52:52 PM
 #3199



One of mine arrived and right out of the box it does 49GH instead of 60GH. Anything I can do to fix that? I have emailed tech support and they said upgrade firmware but that didn't help.

I have another that will not work for long at room temperature (Max 10 minutes). I have to keep it in an area that is about 12C or it will fail to a solid yellow light instead of the blinking yellow light. Fan seems to be working correctly.

Any suggestions to fix these issues would be greatly appreciated. These were problems right out of the box.



Logs please.

Quote


Code:

heres the log:

[Firmware Version] => 20130923
cgminer: 48681dd
cgminer-openwrt-packages: 3527ce4
luci: 296b358
Reply was 'STATUS=S,When=1382595110,Code=70,Msg=CGMiner stats,Description=cgminer 3.4.3|STATS=0,ID=AVA0,Elapsed=320,Calls=0,Wait=0.000000,Max=0.000000,Min=99999999.000000,baud=115200,miner_count=24,asic_count=10,timeout=33,frequency=375,fan1=2400,fan2=0,fan3=0,temp1=26,temp2=48,temp3=44,temp_max=48,Device Hardware%=0.6049,no_matching_work=12,match_work_count1=293,match_work_count2=295,match_work_count3=273,match_work_count4=281,match_work_count5=277,match_work_count6=259,match_work_count7=255,match_work_count8=288,match_work_count9=0,match_work_count10=282,match_work_count11=288,match_work_count12=273,match_work_count13=286,match_work_count14=275,match_work_count15=0,match_work_count16=0,match_work_count17=0,match_work_count18=0,match_work_count19=0,match_work_count20=0,match_work_count21=0,match_work_count22=0,match_work_count23=0,match_work_count24=0,Controller Version=0,USB Pipe=0,USB Delay=r0 0.000000 w0 0.000000,USB tmo=37605 0|STATS=1,ID=POOL0,Elapsed=320,Calls=0,Wait=0.000000,Max=0.000000,Min=99999999.000000,Pool Calls=0,Pool Attempts=0,Pool Wait=0.000000,Pool Max=0.000000,Pool Min=99999999.000000,Pool Av=0.000000,Work Had Roll Time=false,Work Can Roll=false,Work Had Expire=false,Work Roll Time=0,Work Diff=43.00000000,Min Diff=43.00000000,Max Diff=43.00000000,Min Diff Count=6834,Max Diff Count=6834,Times Sent=108,Bytes Sent=12547,Times Recv=142,Bytes Recv=38429,Net Bytes Sent=12547,Net Bytes Recv=38429|'
[STATUS] =>
(
   [STATUS] => S
   [When] => 1382595110
   [Code] => 70
   [Msg] => CGMiner stats
   [Description] => cgminer 3.4.3
)
[STATS0] =>
(
   [STATS] => 0
   [ID] => AVA0
   [Elapsed] => 320
   [Calls] => 0
   [Wait] => 0.000000
   [Max] => 0.000000
   [Min] => 99999999.000000
   [baud] => 115200
   [miner_count] => 24
   [asic_count] => 10
   [timeout] => 33
   [frequency] => 375
   [fan1] => 2400
   [fan2] => 0
   [fan3] => 0
   [temp1] => 26
   [temp2] => 48
   [temp3] => 44
   [temp_max] => 48
   [Device Hardware%] => 0.6049
   [no_matching_work] => 12
   [match_work_count1] => 293
   [match_work_count2] => 295
   [match_work_count3] => 273
   [match_work_count4] => 281
   [match_work_count5] => 277
   [match_work_count6] => 259
   [match_work_count7] => 255
   [match_work_count8] => 288
   [match_work_count9] => 0
   [match_work_count10] => 282
   [match_work_count11] => 288
   [match_work_count12] => 273
   [match_work_count13] => 286
   [match_work_count14] => 275
   [match_work_count15] => 0
   [match_work_count16] => 0
   [match_work_count17] => 0
   [match_work_count18] => 0
   [match_work_count19] => 0
   [match_work_count20] => 0
   [match_work_count21] => 0
   [match_work_count22] => 0
   [match_work_count23] => 0
   [match_work_count24] => 0
   [Controller Version] => 0
   [USB Pipe] => 0
   [USB Delay] => r0 0.000000 w0 0.000000
   [USB tmo] => 37605 0
)
[STATS1] =>
(
   [STATS] => 1
   [ID] => POOL0
   [Elapsed] => 320
   [Calls] => 0
   [Wait] => 0.000000
   [Max] => 0.000000
   [Min] => 99999999.000000
   [Pool Calls] => 0
   [Pool Attempts] => 0
   [Pool Wait] => 0.000000
   [Pool Max] => 0.000000
   [Pool Min] => 99999999.000000
   [Pool Av] => 0.000000
   [Work Had Roll Time] => false
   [Work Can Roll] => false
   [Work Had Expire] => false
   [Work Roll Time] => 0
   [Work Diff] => 43.00000000
   [Min Diff] => 43.00000000
   [Max Diff] => 43.00000000
   [Min Diff Count] => 6834
   [Max Diff Count] => 6834
   [Times Sent] => 108
   [Bytes Sent] => 12547
   [Times Recv] => 142
   [Bytes Recv] => 38429
   [Net Bytes Sent] => 12547
   [Net Bytes Recv] => 38429
)
[/code]
smoothrunnings
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
October 26, 2013, 09:59:20 PM
 #3200



One of mine arrived and right out of the box it does 49GH instead of 60GH. Anything I can do to fix that? I have emailed tech support and they said upgrade firmware but that didn't help.

I have another that will not work for long at room temperature (Max 10 minutes). I have to keep it in an area that is about 12C or it will fail to a solid yellow light instead of the blinking yellow light. Fan seems to be working correctly.

Any suggestions to fix these issues would be greatly appreciated. These were problems right out of the box.



Logs please.

Quote


Code:

heres the log:

[Firmware Version] => 20130923
cgminer: 48681dd
cgminer-openwrt-packages: 3527ce4
luci: 296b358
Reply was 'STATUS=S,When=1382595110,Code=70,Msg=CGMiner stats,Description=cgminer 3.4.3|STATS=0,ID=AVA0,Elapsed=320,Calls=0,Wait=0.000000,Max=0.000000,Min=99999999.000000,baud=115200,miner_count=24,asic_count=10,timeout=33,frequency=375,fan1=2400,fan2=0,fan3=0,temp1=26,temp2=48,temp3=44,temp_max=48,Device Hardware%=0.6049,no_matching_work=12,match_work_count1=293,match_work_count2=295,match_work_count3=273,match_work_count4=281,match_work_count5=277,match_work_count6=259,match_work_count7=255,match_work_count8=288,match_work_count9=0,match_work_count10=282,match_work_count11=288,match_work_count12=273,match_work_count13=286,match_work_count14=275,match_work_count15=0,match_work_count16=0,match_work_count17=0,match_work_count18=0,match_work_count19=0,match_work_count20=0,match_work_count21=0,match_work_count22=0,match_work_count23=0,match_work_count24=0,Controller Version=0,USB Pipe=0,USB Delay=r0 0.000000 w0 0.000000,USB tmo=37605 0|STATS=1,ID=POOL0,Elapsed=320,Calls=0,Wait=0.000000,Max=0.000000,Min=99999999.000000,Pool Calls=0,Pool Attempts=0,Pool Wait=0.000000,Pool Max=0.000000,Pool Min=99999999.000000,Pool Av=0.000000,Work Had Roll Time=false,Work Can Roll=false,Work Had Expire=false,Work Roll Time=0,Work Diff=43.00000000,Min Diff=43.00000000,Max Diff=43.00000000,Min Diff Count=6834,Max Diff Count=6834,Times Sent=108,Bytes Sent=12547,Times Recv=142,Bytes Recv=38429,Net Bytes Sent=12547,Net Bytes Recv=38429|'
[STATUS] =>
(
   [STATUS] => S
   [When] => 1382595110
   [Code] => 70
   [Msg] => CGMiner stats
   [Description] => cgminer 3.4.3
)
[STATS0] =>
(
   [STATS] => 0
   [ID] => AVA0
   [Elapsed] => 320
   [Calls] => 0
   [Wait] => 0.000000
   [Max] => 0.000000
   [Min] => 99999999.000000
   [baud] => 115200
   [miner_count] => 24
   [asic_count] => 10
   [timeout] => 33
   [frequency] => 375
   [fan1] => 2400
   [fan2] => 0
   [fan3] => 0
   [temp1] => 26
   [temp2] => 48
   [temp3] => 44
   [temp_max] => 48
   [Device Hardware%] => 0.6049
   [no_matching_work] => 12
   [match_work_count1] => 293
   [match_work_count2] => 295
   [match_work_count3] => 273
   [match_work_count4] => 281
   [match_work_count5] => 277
   [match_work_count6] => 259
   [match_work_count7] => 255
   [match_work_count8] => 288
   [match_work_count9] => 0
   [match_work_count10] => 282
   [match_work_count11] => 288
   [match_work_count12] => 273
   [match_work_count13] => 286
   [match_work_count14] => 275
   [match_work_count15] => 0
   [match_work_count16] => 0
   [match_work_count17] => 0
   [match_work_count18] => 0
   [match_work_count19] => 0
   [match_work_count20] => 0
   [match_work_count21] => 0
   [match_work_count22] => 0
   [match_work_count23] => 0
   [match_work_count24] => 0
   [Controller Version] => 0
   [USB Pipe] => 0
   [USB Delay] => r0 0.000000 w0 0.000000
   [USB tmo] => 37605 0
)
[STATS1] =>
(
   [STATS] => 1
   [ID] => POOL0
   [Elapsed] => 320
   [Calls] => 0
   [Wait] => 0.000000
   [Max] => 0.000000
   [Min] => 99999999.000000
   [Pool Calls] => 0
   [Pool Attempts] => 0
   [Pool Wait] => 0.000000
   [Pool Max] => 0.000000
   [Pool Min] => 99999999.000000
   [Pool Av] => 0.000000
   [Work Had Roll Time] => false
   [Work Can Roll] => false
   [Work Had Expire] => false
   [Work Roll Time] => 0
   [Work Diff] => 43.00000000
   [Min Diff] => 43.00000000
   [Max Diff] => 43.00000000
   [Min Diff Count] => 6834
   [Max Diff Count] => 6834
   [Times Sent] => 108
   [Bytes Sent] => 12547
   [Times Recv] => 142
   [Bytes Recv] => 38429
   [Net Bytes Sent] => 12547
   [Net Bytes Recv] => 38429
)
[/code]

I would try downgrading the firmware on your mini to either the previous Avalon version or the latest CK version. I have seen a few posts here were people haven't been too pleased with the latest Avalon firmware release they have have downgraded the firmware.
Pages: « 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 [160] 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 ... 221 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!