Bitcoin Forum
November 19, 2017, 04:56:17 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 [194] 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 »
  Print  
Author Topic: Avalon ASIC users thread  (Read 432453 times)
patnor1011
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120


View Profile
January 24, 2014, 04:00:09 PM
 #3861

What does that HW -1327 mean?
1511110577
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511110577

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511110577
Reply with quote  #2

1511110577
Report to moderator
1511110577
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511110577

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511110577
Reply with quote  #2

1511110577
Report to moderator
1511110577
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511110577

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511110577
Reply with quote  #2

1511110577
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511110577
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511110577

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511110577
Reply with quote  #2

1511110577
Report to moderator
1511110577
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511110577

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511110577
Reply with quote  #2

1511110577
Report to moderator
oofangoo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
January 24, 2014, 04:05:02 PM
 #3862

Hi guys, this probably been asked before but I couldn't find the solution.

Anyone had experience with the Avalon Asic II 55nm 2 modules (200GH/s) configuration get reset automatically when running for some time?

Been running for couple days now and had got the reset issue 5-6 times already.

The machine is running firmware 20131110 so not sure if it's firmware issue. I had 2 of these but appears only 1 has this issue so I guess might not be firmware issue.

Can you guys point me to the page where this was discussed, thanks Smiley

rezilient
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
January 24, 2014, 04:26:02 PM
 #3863

I have a customer who's getting the following Cgminer API error on his 230G Avalon2 clone (by CCBMC).

[Firmware Version] => 20131110
cgminer: 176747f
cgminer-openwrt-packages: 0e12b1b
luci: 346e3e7
Socket connect failed: Connection refused

He has confirmed the following for me:

- using pool stratum.btcguild.com:3333
- configuration page looks good, no typos
- API Allow is correctly set to "W:127.0.0.1"
- he can ping out to stratum.btcguild.com and IP resolves correctly
- "cgminer" process is not currently running when we check Processes tab
- he has tried many other pools aside from btcguild with no luck

Any idea what the problem might be?  I tested the device before shipping and it was working fine.

Thanks for any help.  I have been reading that updating the firmware might help, but I'm not sure where to get the firmware.


Hi guys.  Okay we figured this out, although I'm still a bit confused.  The "broadcast" address in his LAN settings was 192.168.0.255 however he was on the 192.168.1.X subnet so the broadcast was incorrect.  However I checked my own 230G miner and it was configured the same, and working.  I'm thinking maybe re-saving the LAN settings kicked something into working.  Anyway, he is happy and it's hashing now.  Thanks for the help!

Also here is the link to updated firmware, in case anyone needs it, shared by user studio1one in another thread.
http://downloads.canaan-creative.com/software/avalon/20131229/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr703n-v1-squashfs-sysupgrade.bin

You don't pay enough.
Gerronimo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 26, 2014, 10:05:24 AM
 #3864

Hi everybody.
Have bought used Avalon 55nm 230Ghs.
During 3 days where 4 delays in mining - had several delays for about 3 hours.

As I am advanced user in network I started fresh and loaded defaults.
But I have "Connection refused" - and it doesn't work at all.
firmware - 20131229
firewall - all allow
router - ZTE and android smartphone
Pools - btcguild
Started and stopped Cgminer process billon of times!

Any help.


Also I use computer USB connection and CGMiner

But I have no hashes at all.
http://i41.tinypic.com/ofaeio.jpg

patnor1011
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120


View Profile
January 26, 2014, 12:02:11 PM
 #3865

Can someone have look at this and tell me what is wrong (I presume something is not right as numbers marked with red circle appear to be way too high)?
I have set it to balance so it mined on both pools I set.
This is new 200Gh unit with 2 modules and 160 chips.


MrScrotes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
January 26, 2014, 12:03:20 PM
 #3866

Is Avalon still around ?
biospehre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 26, 2014, 12:13:53 PM
 #3867

Hello...

I got one of these Avalon Miners (Avalon 55nm)

I cannot access to the web interface. Can you check my psu cable management. Cannot find anything on the web about my problem. Here are some pictures:
Do i have connected everything correct?
My reseller told me only one CPU (8PIN) and one PCI-E Connector (6PIN)

Please check the pictures. I'am going crazy...

https://drive.google.com/folderview?id=0B-oHg9L2m0H5cGx6dGxsUDIzbXc&usp=sharing


thx
SolarSilver
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1118


View Profile
January 26, 2014, 04:48:49 PM
 #3868

Can someone have look at this and tell me what is wrong (I presume something is not right as numbers marked with red circle appear to be way too high)?
I have set it to balance so it mined on both pools I set.
This is new 200Gh unit with 2 modules and 160 chips.

http://i39.tinypic.com/2qlsqxg.jpg


Look at the more relevant tab:

Status -> Cgminer API Log

The field

Code:
[Device Hardware%] => 0.9269

should give you the right %
SolarSilver
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1118


View Profile
January 26, 2014, 04:50:06 PM
 #3869

I cannot access to the web interface. Can you check my psu cable management. Cannot find anything on the web about my problem. Here are some pictures:
Do i have connected everything correct?

Accessing the web interface means guessing at what IP your TP-LINK module is configured too.. check the previous 2 pages in this thread... do you have an Ethernet uplink LED? Can you ping the unit? If not, try different subnets.

biospehre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 26, 2014, 05:34:16 PM
 #3870

I cannot access to the web interface. Can you check my psu cable management. Cannot find anything on the web about my problem. Here are some pictures:
Do i have connected everything correct?

Accessing the web interface means guessing at what IP your TP-LINK module is configured too.. check the previous 2 pages in this thread... do you have an Ethernet uplink LED? Can you ping the unit? If not, try different subnets.



Can somebody post a picture of the correct power connection inside the Avalon Device?

This would be really nice...
biospehre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 26, 2014, 10:31:37 PM
 #3871

Now... I can connect to the webconfig of the miner...
The problem was the missing USB Hub between the TPLINK 703N and the FPGA... OMG ;-)

but

see the screenshot below: It does no hashing...
It has internet connection an the cgminer api log looks ok (doesnt it?)


https://drive.google.com/folderview?id=0B-oHg9L2m0H5cGx6dGxsUDIzbXc&usp=sharing
(The CgMinerConfig files)

Please help me... This is f....ing hard... I need to start the device... What did i wrong???

thx
nuffsaid420
Member
**
Offline Offline

Activity: 85


View Profile
January 26, 2014, 10:55:24 PM
 #3872

Now... I can connect to the webconfig of the miner...
The problem was the missing USB Hub between the TPLINK 703N and the FPGA... OMG ;-)

but

see the screenshot below: It does no hashing...
It has internet connection an the cgminer api log looks ok (doesnt it?)


https://drive.google.com/folderview?id=0B-oHg9L2m0H5cGx6dGxsUDIzbXc&usp=sharing
(The CgMinerConfig files)

Please help me... This is f....ing hard... I need to start the device... What did i wrong???

thx


Looks Like your powered up wrong. You need to power the EPS_12_V_1 and EPS_12_V_2 then PCIE_12V_1 PCIE_12V_2

EPS_12_V_1 needs the 8 pin off the power
EPS_12_V_2 needs the 4+4 pin
PCIE_12V_1 PCIE_12V_2 needs the 6+2 pin connectors

along with the 24 pin of course.

Then try it.
biospehre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 27, 2014, 10:33:42 AM
 #3873

OK. I connected excatly like you told me, but its the same...

i only have 2 miner modules.
Is this correct?

https://drive.google.com/folderview?id=0B-oHg9L2m0H5cGx6dGxsUDIzbXc&usp=sharing

and what about the stratumUrl in Status page? There is false... What about this?
Could it also be a firewall problem? The device has an integrated firewall i think... The firewall of my router is OK. i tested it...

thx for your help...
ProfMac
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
January 27, 2014, 11:56:09 AM
 #3874

To me, it looks like the TP-Link 703 n is connected to the internet, but I can't see any evidence that the controller board is connected to the TP-Link.
What does the cgminer api log say?


I try to be respectful and informed.
biospehre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 27, 2014, 12:39:08 PM
 #3875

Here is the CgminerAPI Log...

https://drive.google.com/folderview?id=0B-oHg9L2m0H5cGx6dGxsUDIzbXc&usp=sharing

It is connected over my home network (complete house is Cat6 cabled)
IP is static. Pic is also in the link above...

I have the controller connected to the tplink with a hub because without i cannot communicate with the webinterface... the hub is non powered... picture also above

thx
biospehre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 27, 2014, 12:46:46 PM
 #3876

WORKING!!!

YOU ARE GENIOUS!!!

THX so much... now i understand the problem... :-)
ProfMac
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
January 27, 2014, 01:07:41 PM
 #3877

WORKING!!!

YOU ARE GENIOUS!!!

THX so much... now i understand the problem... :-)


Thanks.

Um, what did the problem turn out to be?

I try to be respectful and informed.
biospehre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 27, 2014, 01:18:41 PM
 #3878

The USB Hub... in older batches, there was a usb connection problem between the controller and the tplink device...
i dont know...

But now... everything nice...

Many many thx to you and the whole community... this is great...

Gerronimo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 27, 2014, 06:09:12 PM
 #3879

Help me.
I have some Avalon 230Ghs - I dont know the number of batch
What Tp-link do I have?
How can I find proper firmware.
Please, the "connection refused" - is constant problem.

I use that instruction:
Quote
Setup your laptop IP address 192.168.0.101
Open http://192.168.0.100
Make sure WR703N can access Internet, Configure WiFi: Network -> WIFI -> Scan(select your WIFI network) -> Join Network -> WPA passphrase -> Submit -> Save & Apply for connect to WIFI Internet
setup your mining worker: Status -> Cgminer Configuration.
Stop then Start the cgminer service (Restart not working. it's a known bug): System -> Startup,
Check your avalon status: Status -> Cgminer Status

But I connects only to with default pool settings (donating) stratum+tcp://stratum.ozco.in:80
But it doesnt mine.

http://i41.tinypic.com/54ht08.jpg
http://i39.tinypic.com/6jopaw.jpg
biospehre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 27, 2014, 06:30:41 PM
 #3880

plz more pictures and cgminer config...
Pages: « 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 [194] 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!