Bitcoin Forum
December 11, 2018, 05:24:09 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 ... 186 »
  Print  
Author Topic: MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device (Free, Open Source, Cross Platform)  (Read 814288 times)
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
January 13, 2014, 05:09:19 AM
 #1461

I'll save you some time, give me your exact model of card and I can look it up on there.

Pretty sure it's this guy: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102982

Like I said I got this from a 7950 RMA so it came in an unbranded box. The info on the device is:

HD 7970 3G GDDR5 PCI-E OC VERSION
P/N 299-1E208-100SA
SKU 11197-01

I'm currently running this BIOS:

http://www.techpowerup.com/vgabios/117406/sapphire-hd7970-3072-120207.html

From reading I thought I should be using the following BIOS, but with it my card isn't recognized by Windows and I have to reflash it:

http://www.techpowerup.com/vgabios/131192/sapphire-hd7970-3072-120926-1.html

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
1544549049
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544549049

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544549049
Reply with quote  #2

1544549049
Report to moderator
The Bitcoin software, network, and concept is called "Bitcoin" with a capitalized "B". Bitcoin currency units are called "bitcoins" with a lowercase "b" -- this is often abbreviated BTC.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
tanil
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 100


View Profile
January 13, 2014, 06:06:56 AM
 #1462

Who have experience about windows 8.1 log in auto start.


Multiminer is not working automaticly when i login.
 (Desktop comes directly when i turn on pc)

tanil
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 100


View Profile
January 13, 2014, 06:16:00 AM
 #1463

Just upgraded to 2.3.4 and I am getting the following >net error when I switched to DOG coin:

ee the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.InvalidOperationException: Sequence contains more than one matching element
   at System.Linq.Enumerable.SingleOrDefault[TSource](IEnumerable`1 source, Func`2 predicate)
   at MultiMiner.Win.MainForm.CoinConfigurationForDevice(Device device) in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Win\MainForm.cs:line 1775
   at MultiMiner.Win.MainForm.LoadListViewValuesFromCoinStats() in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Win\MainForm.cs:line 2552
   at MultiMiner.Win.MainForm.HandleQuickSwitchClick(Object sender, EventArgs e) in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Win\MainForm.cs:line 3292
   at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e)
   at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
   at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6407 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
MultiMiner.Win
    Assembly Version: 2.3.4.95
    Win32 Version: 2.3.4.95
    CodeBase: file:///C:/Users/Administrator/AppData/Local/MultiMiner/MultiMiner.Win.exe
----------------------------------------
System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
I do not know what is the problem I got same errors and let me tell you how to fix it.

Uninstall multiminer and delete all files in your pc ( search "multiminer" keyword in your main hard disc and delete them all)
 After that reboot pc and setup 2.3.3 version. After setup right click multiminer. Property and choose administrator open and windows 7
That is all
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
January 13, 2014, 06:39:16 AM
 #1464

I do not know what is the problem I got same errors and let me tell you how to fix it.

Uninstall multiminer and delete all files in your pc ( search "multiminer" keyword in your main hard disc and delete them all)
 After that reboot pc and setup 2.3.3 version. After setup right click multiminer. Property and choose administrator open and windows 7

I appreciate the input but none of that is necessary if you follow my steps from above (for this specific error):

Quote
You somehow have more than one coin configuration for the same coin symbol. Close out of MultiMiner and edit the CoinConfigurations.xml file found in %appdata%\MultiMiner and you should see more than one configuration with the same coin symbol (I am assuming DOG).

If you remove the offending coin configuration it should fix this issue. It's also not necessary to run the application as an administrator.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
tanil
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 100


View Profile
January 13, 2014, 07:47:55 AM
 #1465

Multiminer is not working automaticly when i login windows 8.1 (I set that desktop comes directly when i turn on pc)

How to fix it ?
Foss
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 100


View Profile
January 13, 2014, 07:53:50 AM
 #1466


From reading I thought I should be using the following BIOS, but with it my card isn't recognized by Windows and I have to reflash it:

http://www.techpowerup.com/vgabios/131192/sapphire-hd7970-3072-120926-1.html
Reinstall driver (remove, clean, install again)

BTC: 147kwy3LndX6jkwGC3mU9j6rZMWU8g1Amd
DASH: XhR4V6ChnQp7LDWhpArwBMXARxU5LGiq8a
ETH: 0xe4b10dff72b58a363a3c8b70e21cfb236e2697c9
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
January 13, 2014, 12:59:50 PM
 #1467


From reading I thought I should be using the following BIOS, but with it my card isn't recognized by Windows and I have to reflash it:

http://www.techpowerup.com/vgabios/131192/sapphire-hd7970-3072-120926-1.html
Reinstall driver (remove, clean, install again)

Did that. I do it after each flash. Windows fails to see it at all (not just as a VGA adapter). It also doesn't show any video whatsoever at POST.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
coopr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
January 13, 2014, 05:20:23 PM
 #1468

Multiminer is not working automaticly when i login windows 8.1 (I set that desktop comes directly when i turn on pc)

How to fix it ?


Works great for me - how far do you get when Windows 8.1 starts? Does the desktop appear? Does MultiMiner open but not start mining? Or something else?
tanil
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 100


View Profile
January 13, 2014, 05:39:05 PM
 #1469

Multiminer is not working automaticly when i login windows 8.1 (I set that desktop comes directly when i turn on pc)

How to fix it ?


Works great for me - how far do you get when Windows 8.1 starts? Does the desktop appear? Does MultiMiner open but not start mining? Or something else?

Desktop opens directly. I see desktop when it open but multiminer doesnt working doesnt open multiminer software Sad
wald4tler
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
January 13, 2014, 06:00:30 PM
 #1470

Hello.
I think my thread has gone down in the many threads.

again my problem and concern to you:

I use:
*) windows 7 (64 bit)
*) Multiminer 2.3.4
*) Bitburner Fury ver 1.1 (49 GH / s)

According to the manufacturer communicates this product only with the cgminer.

hence my question? bit there any possibility this Miner
(here's the link:https://www.asic-hardware.com/product/bitburner-fury-incl-chips/)
to run with multi-Miner to bring?

please ask for your help
thank you in advance and best regards
from the cold Austria
Raptor2213
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
January 14, 2014, 05:32:13 AM
 #1471

Feature Request: MM shouldn't suggest coins less that are less profitable than the coin configured in the "Don't mine coins less profitable than:" field.  It keeps recommending that I mine coins as bad as .4%.

Bug: I keep getting odd displays, such as this one, showing that I'm mining Tigercoins to the ghash.io pool (which only does bitcoins).  Based off the speed, it also looks like it's actually doing Tigercoins. 

Did something I say help you out?    BTC - 18oTipf66z8dbwTgRCiPjbdPmqEP7zuCFb
ManeBjorn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1003



View Profile
January 14, 2014, 05:55:14 AM
 #1472

Ok after a bit of research I have no idea the cause but here is the problem.

On 2.3.3 ASIC's are throwing no errors and no rejects.  This is testing with 2 333 erupters which also run at 350 to 380 with no issues.
On 2.3.4 ASIC's are throwing errors at .5% and rejects at .3%.  It also takes down the 2 333 erupters to 333 to 335 with those errors.  
The Saphire R7 250 runs stable at 101 kh/s to 110 kh/s on both versions running scrypt.
On the main rig ASIC's across the board have this drop and error and rejects.
Reverting and staying on 2.3.3 is the only thing I can find that eliminates the problem.

Also with 2.3.4 even with Dynamic enabled the system barely responds when running scrypt.

I'm still very new to this so I'm not sure if I am missing anything.
 

nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
January 14, 2014, 06:52:50 PM
 #1473

According to the manufacturer communicates this product only with the cgminer.

MultiMiner does not support cgminer so it does not support any hardware that is only supported by cgminer. I'm not familiar with Bitburner Fury but you may want to pop over to the bfgminer thread and see if there's a driver in the works. If someone wants to send me a sample device I'd be happy to look at writing a driver for it as well.

Edit: Talked to Luke, nobody has provided specs or a sample for Bitburner Fury.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
January 14, 2014, 06:53:44 PM
 #1474

Feature Request: MM shouldn't suggest coins less that are less profitable than the coin configured in the "Don't mine coins less profitable than:" field.  It keeps recommending that I mine coins as bad as .4%.

Bug: I keep getting odd displays, such as this one, showing that I'm mining Tigercoins to the ghash.io pool (which only does bitcoins).  Based off the speed, it also looks like it's actually doing Tigercoins. 

Both of these are already on my to-do list, thanks.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
January 14, 2014, 06:55:02 PM
 #1475

On 2.3.3 ASIC's are throwing no errors and no rejects.  This is testing with 2 333 erupters which also run at 350 to 380 with no issues.
On 2.3.4 ASIC's are throwing errors at .5% and rejects at .3%.  It also takes down the 2 333 erupters to 333 to 335 with those errors.  
The Saphire R7 250 runs stable at 101 kh/s to 110 kh/s on both versions running scrypt.
On the main rig ASIC's across the board have this drop and error and rejects.
Reverting and staying on 2.3.3 is the only thing I can find that eliminates the problem.

Also with 2.3.4 even with Dynamic enabled the system barely responds when running scrypt.

Please compare the arguments shown on the Process Log screen with version 2.3.3 and 2.3.4. I can't think of any difference there would be. If there is no difference, anything you are seeing is unrelated to MultiMiner.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
Raptor2213
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
January 14, 2014, 08:19:41 PM
 #1476

Feature Request: MM shouldn't suggest coins less that are less profitable than the coin configured in the "Don't mine coins less profitable than:" field.  It keeps recommending that I mine coins as bad as .4%.

Bug: I keep getting odd displays, such as this one, showing that I'm mining Tigercoins to the ghash.io pool (which only does bitcoins).  Based off the speed, it also looks like it's actually doing Tigercoins. 

Both of these are already on my to-do list, thanks.
Thanks.  Really appreciate the work you're doing.  Cheesy

Did something I say help you out?    BTC - 18oTipf66z8dbwTgRCiPjbdPmqEP7zuCFb
ManeBjorn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1003



View Profile
January 14, 2014, 09:16:40 PM
 #1477

On 2.3.3 ASIC's are throwing no errors and no rejects.  This is testing with 2 333 erupters which also run at 350 to 380 with no issues.
On 2.3.4 ASIC's are throwing errors at .5% and rejects at .3%.  It also takes down the 2 333 erupters to 333 to 335 with those errors.  
The Saphire R7 250 runs stable at 101 kh/s to 110 kh/s on both versions running scrypt.
On the main rig ASIC's across the board have this drop and error and rejects.
Reverting and staying on 2.3.3 is the only thing I can find that eliminates the problem.

Also with 2.3.4 even with Dynamic enabled the system barely responds when running scrypt.

Please compare the arguments shown on the Process Log screen with version 2.3.3 and 2.3.4. I can't think of any difference there would be. If there is no difference, anything you are seeing is unrelated to MultiMiner.

I will do so.
Thanks.  Smiley

coopr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
January 15, 2014, 12:15:44 AM
 #1478

Why does my rig crash (hard - very hard - like I have to run Windows repair to get it back!) when I use per-GPU arguments like this?

Code:
-I 20 -g 1 --expiry 20 --scan-time 20 --thread-concurrency 21712 --gpu-engine 1100,1100,1145,1145 --gpu-memclock 1250,1250,1750,1750 --gpu-vddc 1.106,1.106,1.113,1.113

I have two pairs of 7950s in my rig - 2x Twin Frozer in the first two slots and 2x VaporX in slots three and four. When I run the same settings across all the GPUs with over clocking and undervolting set in MSI Afterburner, like the following, everything works OK, but the VaporX GPUs hash slower than they should:

Code:
-I 20 -g 1 --expiry 20 --scan-time 20 --thread-concurrency 21712

I disconnected the Twin Frozers and tuned until I came up with the best clock speed and voltage for the VaporX'es, but I can't figure out how to have different GPUs run on different settings.
coopr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
January 15, 2014, 03:09:29 AM
 #1479

Multiminer is not working automaticly when i login windows 8.1 (I set that desktop comes directly when i turn on pc)

How to fix it ?


Works great for me - how far do you get when Windows 8.1 starts? Does the desktop appear? Does MultiMiner open but not start mining? Or something else?

Desktop opens directly. I see desktop when it open but multiminer doesnt working doesnt open multiminer software Sad

And have you enabled the "Launch when you login to Windows" and "Automatically start mining" options in MultiMiner's settings?
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
January 15, 2014, 04:12:38 AM
 #1480

Hi folks. Just a heads-up that I am launching separate forums for MultiMiner and MobileMiner users. This will remain a primary resource for now, but with the rise in new users and the inability for them to post in this thread, I had to come up with a better solution for support.

You can access the forums via either of the following URLs:

http://talk.multiminerapp.com/
http://talk.mobileminerapp.com/

Let me know if you run into any issues. If things look good I'll start updating documentation etc.

As always thanks for your feedback!

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
Pages: « 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 ... 186 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!