Bitcoin Forum
May 22, 2018, 03:02:33 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 [662] 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 ... 1201 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.7 (Windows/Linux)  (Read 6154844 times)
Finners
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
July 07, 2017, 10:32:39 PM
 #13221

I have searched so apologise if this is a noob question, just got a GTX 980 to add to a system with an rx 480 in it. Currently testing it in a separate system that normally runs a 1070 no problem doing the same thing I'm trying to do with the 980 which is boot and use the computer with the iGPU of the CPU and mine on the GPU.

If I boot with the display plugged into the 980 I have no problems but when I'm using the iGPU I get the error "CUDA error: cannot allocate big buffer for DAG"

my bat file, which I run as admin

EthDcrMiner64.exe -epool etc-eu1.nanopool.org:19999 -ewal *My-Wallet-Address*.*My-Worker-Name*/*My-E-mail* -epsw x -mode 1

I'm On windows 10

382.53 drivers
Claymore 9.6

Parameters I have tried changing

-gser 2
-lidag 3
Virtual memory to 16gb
No-Overclock

I'm pulling my hair out trying to get this to work ( what little I have left!), I have no problems doing the same thing on the 1070 but the 980 will just not play ball. Any suggestions would be appreciated.




You need to use "-di <GPU #>"
So if your IGP is GPU 0, your 480 card is GPU 1, and your 980 is GPU 2; you need to use "-di 2" to use the 980 only, or "-di 12" to use the 480 and the 980

Tried that earlier with no success, I forgot to say. Not sure what I've down now but I cant mine at all on the 980. That same error "CUDA error: cannot allocate big buffer for DAG"  happens now whether or not I'm plugged into the 980 or not.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
br2459
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 100


View Profile
July 07, 2017, 10:40:54 PM
 #13222

I have searched so apologise if this is a noob question, just got a GTX 980 to add to a system with an rx 480 in it. Currently testing it in a separate system that normally runs a 1070 no problem doing the same thing I'm trying to do with the 980 which is boot and use the computer with the iGPU of the CPU and mine on the GPU.

If I boot with the display plugged into the 980 I have no problems but when I'm using the iGPU I get the error "CUDA error: cannot allocate big buffer for DAG"

my bat file, which I run as admin

EthDcrMiner64.exe -epool etc-eu1.nanopool.org:19999 -ewal *My-Wallet-Address*.*My-Worker-Name*/*My-E-mail* -epsw x -mode 1

I'm On windows 10

382.53 drivers
Claymore 9.6

Parameters I have tried changing

-gser 2
-lidag 3
Virtual memory to 16gb
No-Overclock

I'm pulling my hair out trying to get this to work ( what little I have left!), I have no problems doing the same thing on the 1070 but the 980 will just not play ball. Any suggestions would be appreciated.




You need to use "-di <GPU #>"
So if your IGP is GPU 0, your 480 card is GPU 1, and your 980 is GPU 2; you need to use "-di 2" to use the 980 only, or "-di 12" to use the 480 and the 980

Tried that earlier with no success, I forgot to say. Not sure what I've down now but I cant mine at all on the 980. That same error "CUDA error: cannot allocate big buffer for DAG"  happens now whether or not I'm plugged into the 980 or not.


Might sound silly but I had a friend that had the same issue except we put the Virtual mem to 32GB instead of 16GB and it worked for him. Its worth a shot and a reboot.

reb0rn21
Legendary
*
Online Online

Activity: 1372
Merit: 1000


View Profile
July 07, 2017, 10:47:52 PM
 #13223

Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.6 recommends nVidia driver 368.81 while I'm using 382.53).

Does it means that Claymore's Dual ETH 9.6 just recommends driver that was actual on v9.6 was released ?  Should I downgrade 382.53 to 368.81 ?

Or maybe update to actual version is 384.76 (2017.6.29) ?

I'm using the latest driver for 6 pieces of GTX 1070 in 7/24 with no problems: 180 MH/s.

If you have samsung memory ethminer can do 200Mhs... but ppl think Claymore is god for ETH, but he does not care for Nvidia users at all if you are stupid to mine with slower software and pay fee he will not work on optimization!
Why would he, when ppl have no brain to decide for themselfs

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
krnlx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 100


View Profile
July 07, 2017, 11:13:12 PM
 #13224

Mr. Claymore, do you need my log file of crashed ETH mining with AMD Vega for bug fixing in your miners?
I tested your ZCash miner too, same issue.

Thanks.

-swisstrader

Can you try with -asm 0 option ?

BTC 1DGhgVtTzJqxFvM9yrL8kFBGZdf8Zq6bEr
Meatball
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250



View Profile
July 07, 2017, 11:30:59 PM
 #13225

If you have samsung memory ethminer can do 200Mhs... but ppl think Claymore is god for ETH, but he does not care for Nvidia users at all if you are stupid to mine with slower software and pay fee he will not work on optimization!
Why would he, when ppl have no brain to decide for themselfs

So...not sure how you came to that conclusion.  I'm sure Claymore wants to optimize the miner for any / all cards as much as possible.  The more efficient the miner, the more shares / MH he's going to get from each person that uses his miner...
christiano88
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
July 07, 2017, 11:49:23 PM
 #13226

If you have samsung memory ethminer can do 200Mhs... but ppl think Claymore is god for ETH, but he does not care for Nvidia users at all if you are stupid to mine with slower software and pay fee he will not work on optimization!
Why would he, when ppl have no brain to decide for themselfs

So...not sure how you came to that conclusion.  I'm sure Claymore wants to optimize the miner for any / all cards as much as possible.  The more efficient the miner, the more shares / MH he's going to get from each person that uses his miner...

You sir, must not know how difficulty works.
Meatball
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250



View Profile
July 08, 2017, 12:03:55 AM
 #13227

If you have samsung memory ethminer can do 200Mhs... but ppl think Claymore is god for ETH, but he does not care for Nvidia users at all if you are stupid to mine with slower software and pay fee he will not work on optimization!
Why would he, when ppl have no brain to decide for themselfs

So...not sure how you came to that conclusion.  I'm sure Claymore wants to optimize the miner for any / all cards as much as possible.  The more efficient the miner, the more shares / MH he's going to get from each person that uses his miner...

You sir, must not know how difficulty works.

I do understand difficulty, but if he can make his miner more efficient than all other miners, while that would certainly raise the difficulty due to the overall increased hash rate, his miners (and Claymore himself with his dev fee) would have a larger portion of that hash rate in comparison to everyone else, which translates to a larger portion of the overall mined coins at the expense of the people using the other mining applications (until the other mining applications come up with their improved version).  Not to mention, improvements to his miner will drive more people to use his miner.  So yes, he does have motivation to improve his miner.
reb0rn21
Legendary
*
Online Online

Activity: 1372
Merit: 1000


View Profile
July 08, 2017, 12:04:44 AM
 #13228

If you have samsung memory ethminer can do 200Mhs... but ppl think Claymore is god for ETH, but he does not care for Nvidia users at all if you are stupid to mine with slower software and pay fee he will not work on optimization!
Why would he, when ppl have no brain to decide for themselfs

So...not sure how you came to that conclusion.  I'm sure Claymore wants to optimize the miner for any / all cards as much as possible.  The more efficient the miner, the more shares / MH he's going to get from each person that uses his miner...

SUre and guess why he need ~1 year to optimize dual mining with NV, for past 1 year only profit from nvidia dual mining was claymore, stupid ppl/miners just burned more power for no benefit! because they are stupid to do profitability math and see they lose more on lower ethereum speed then on dc/sia/lbc gain!

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
Meatball
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250



View Profile
July 08, 2017, 12:13:48 AM
 #13229

If you have samsung memory ethminer can do 200Mhs... but ppl think Claymore is god for ETH, but he does not care for Nvidia users at all if you are stupid to mine with slower software and pay fee he will not work on optimization!
Why would he, when ppl have no brain to decide for themselfs

So...not sure how you came to that conclusion.  I'm sure Claymore wants to optimize the miner for any / all cards as much as possible.  The more efficient the miner, the more shares / MH he's going to get from each person that uses his miner...

SUre and guess why he need ~1 year to optimize dual mining with NV, for past 1 year only profit from nvidia dual mining was claymore, stupid ppl/miners just burned more power for no benefit! because they are stupid to do profitability math and see they lose more on lower ethereum speed then on dc/sia/lbc gain!

That I don't disagree with, people really should spend the few minutes it takes to figure out the cost / benefit of dual mining and they may see they'd make more just straight up single mining ETH.
manotroll
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 299
Merit: 250


View Profile
July 08, 2017, 12:47:53 AM
 #13230

Why are you giving this error?
BennyAndDeJets
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
July 08, 2017, 02:21:45 AM
 #13231

Is there a way to identify multiple wallets and pools without using the epools file?
Cyper_BLC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 270


Reverse Engineer


View Profile
July 08, 2017, 02:24:55 AM
 #13232

Why are you giving this error?


try to connect nicehash eu server

also use in config file:
-allcoins 1
-allpools 1
-esm 3
-mode 1

For donations : 1CYPERv5yZ4c9FRzPyCz5u8vhttyKmVkto
Emeğe Saygı Göstermeyenler, BECERIKSIZ kişilerdir.
EtaCarinae
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
July 08, 2017, 03:06:40 AM
 #13233

Hello,

I have a RIG with 7 x 1080 8GB and 1 x 1060 6GB, stratinf from today after few minutes the miner crash with this log output:

22:47:01:067   1b54   GPU 3, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:084   1b54   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:090   424   GPU 2, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:105   1798   GPU 6, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:090   1b54   Set global fail flag, failed GPU3
22:47:01:122   a24   GPU 0, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:160   1ac4   GPU 5, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:167   424   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:208   de4   GPU 1, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:234   1b60   GPU 4, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:278   1798   GPU 6, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:287   1b58   GPU 3, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:296   1b54   GPU 3 failed
22:47:01:303   a24   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:337   1ac4   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:207   424   Set global fail flag, failed GPU2
22:47:01:354   de4   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:358   1b60   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:286   1798   Set global fail flag, failed GPU6
22:47:01:371   1b58   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:331   a24   Set global fail flag, failed GPU0
22:47:01:400   a24   GPU 0 failed
22:47:01:436   1a90   GPU 0, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:442   1a90   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:450   16e8   GPU 6, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:365   1b60   Set global fail flag, failed GPU4
22:47:01:358   de4   Set global fail flag, failed GPU1
22:47:01:482   de4   GPU 1 failed
22:47:01:515   1b48   GPU 1, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:526   16e8   GPU 6, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:448   1a90   Set global fail flag, failed GPU0
22:47:01:534   1798   GPU 6 failed
22:47:01:400   1b58   Set global fail flag, failed GPU3
22:47:01:581   1b58   GPU 3 failed
22:47:01:587   1a90   GPU 0 failed
22:47:01:534   16e8   Set global fail flag, failed GPU6
22:47:01:641   1b48   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:644   1b60   GPU 4 failed
22:47:01:687   1b74   GPU 4, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:694   424   GPU 2 failed
22:47:01:707   1ad8   GPU 2, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:349   1ac4   Set global fail flag, failed GPU5
22:47:01:719   16e8   GPU 6 failed
22:47:01:644   1b48   Set global fail flag, failed GPU1
22:47:01:773   1b74   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:777   1ad8   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:812   15c4   GPU 5, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
22:47:01:822   1ac4   GPU 5 failed
22:47:01:864   1b48   GPU 1 failed
22:47:01:777   1b74   Set global fail flag, failed GPU4
22:47:01:811   1ad8   Set global fail flag, failed GPU2
22:47:01:885   15c4   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
22:47:01:932   1b74   GPU 4 failed
22:47:01:945   1ad8   GPU 2 failed
22:47:01:932   15c4   Set global fail flag, failed GPU5
22:47:01:963   15c4   GPU 5 failed

Do u know the reason ?


Yes it is called too much overclocking. Try not to. Or problem with power supply to one of the cards.

Or faulty card.


But it is too much ocerclocking 90%.
n4ru
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250



View Profile
July 08, 2017, 04:04:37 AM
 #13234

- You can always switch back as soon as he updates it.  Huh

- Yes....yes it can.

To me that would be like cheating on my wife because she's on the rag and refusing to play any bed sports.
Dumbest post I've seen in a while.

ETH-Nova - Fully Automated OC/PL/P-state/Mining/Monitoring for Windows
ETH: 0x00972cd6a2c6786afbcc24ca592b8c86f33f747a / BTC: 1n4ruYy5QWbTDBbPEyBRWwj1Ni4U4Sz5P
comp
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
July 08, 2017, 04:46:46 AM
 #13235

- You can always switch back as soon as he updates it.  Huh

- Yes....yes it can.

To me that would be like cheating on my wife because she's on the rag and refusing to play any bed sports.
Dumbest post I've seen in a while.

Probably you don 't visit any ripple topics on this forum
n4ru
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250



View Profile
July 08, 2017, 04:57:17 AM
 #13236

- You can always switch back as soon as he updates it.  Huh

- Yes....yes it can.

To me that would be like cheating on my wife because she's on the rag and refusing to play any bed sports.
Dumbest post I've seen in a while.

Probably you don 't visit any ripple topics on this forum
I'm back after a several year hiatus. So I guess it just hasn't been long enough for me to recall some of the crazier shit posted.

ETH-Nova - Fully Automated OC/PL/P-state/Mining/Monitoring for Windows
ETH: 0x00972cd6a2c6786afbcc24ca592b8c86f33f747a / BTC: 1n4ruYy5QWbTDBbPEyBRWwj1Ni4U4Sz5P
Dingleberry08
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
July 08, 2017, 06:56:28 AM
 #13237

Guys, a newby here... I managed to get my GTX970 working but I get 1 of 2 errors...  I either get ETH: Share rejected! ETH: Too many rejects from pool, disconnect... ETH: - connection in 20 sec...
or I get Miner timed out after 5 GPU0 t=57C fan=0%

Am I connecting to the correct pool? here's my config...  [ EthDcrMiner64.exe -epool http://us2.ethermine.org:14444 -ewal *wallet adr.miner* -epsw x ]

thanks for any support you can provide!

I'm running driver version: 347.88 with no OC of my card


---UPDATE!!!---
I removed the "http://" from the config and I'm mining at 15.137!!! Awesome!!
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
July 08, 2017, 07:53:16 AM
 #13238

Guys, a newby here... I managed to get my GTX970 working but I get 1 of 2 errors...  I either get ETH: Share rejected! ETH: Too many rejects from pool, disconnect... ETH: - connection in 20 sec...
or I get Miner timed out after 5 GPU0 t=57C fan=0%

Am I connecting to the correct pool? here's my config...  [ EthDcrMiner64.exe -epool http://us2.ethermine.org:14444 -ewal *wallet adr.miner* -epsw x ]

thanks for any support you can provide!

I'm running driver version: 347.88 with no OC of my card


---UPDATE!!!---
I removed the "http://" from the config and I'm mining at 15.137!!! Awesome!!

Use the drivers suggested when you start claymores miners.  I'm currently running a GTX 970 Strix, and getting 16MH at 90% GPU utilization.  So I can still use my computer and play some older games. 368.81 I believe.
MetalHelmet
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0


View Profile
July 08, 2017, 08:03:58 AM
 #13239

If you have samsung memory ethminer can do 200Mhs... but ppl think Claymore is god for ETH, but he does not care for Nvidia users at all if you are stupid to mine with slower software and pay fee he will not work on optimization!
Why would he, when ppl have no brain to decide for themselfs
What is your recommendation for nVidia ? Switch to ethminer 0.11.0 with latest CUDA: performance improvement or even got to ZCash ?
Finners
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
July 08, 2017, 09:00:35 AM
 #13240

I'm really struggling to get the miner working on a GTX 980 I have. It was working fine but since trying to use the iGPU to use the computer and mine on the 980 even after DDU and disabling my iGPU so I'm back to how it was I'm getting errors

CUDA error 0 #102 - 46
CUDA error 0 #103 - 46
CUDA error 0 #105 - 46
CUDA error - cannot allocate big buffer for DAG


my bat file, which I run as admin

EthDcrMiner64.exe -epool etc-eu1.nanopool.org:19999 -ewal *My-Wallet-Address*.*My-Worker-Name*/*My-E-mail* -epsw x -mode 1

I'm On windows 10

382.53 drivers (Compute performance turned on)
Claymore 9.6

Parameters I have tried changing

-lidag 3
Virtual memory to 16gb
No-Overclock

The card seems totally stable, Can game on it no problem but this miner and Genoil crashes on DAG creation. Any ideas what could be causing this? Thanks
Pages: « 1 ... 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 [662] 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 ... 1201 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!