Bitcoin Forum
May 23, 2018, 05:43:28 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 [666] 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 ... 1202 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.7 (Windows/Linux)  (Read 6155927 times)
bitKaBoom
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 169
Merit: 100



View Profile
July 09, 2017, 02:57:45 PM
 #13301

I think of buying Asus gtx 1060 strix oc, hope, it will do well with my i56600K from Intel Cheesy (had old 770, doesn't work properly, though)
1527054208
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527054208

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527054208
Reply with quote  #2

1527054208
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
chapeaublanc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 03:39:18 PM
 #13302

Thanks tried it on my GTX 1070. Up to par with ethminer. speeds now
For dual mining I get quite some ETH hashrate drop for little DCR, so for now dual mining on my gtx 1070 is a no go.

well, dual-mining with gtx1070 still disappointed results ...

It depends on GPU, settings, selected coin, it's price and net diff. For example, for SIA on stock 1070 ccminer shows 1400MH/s. In dual mode in v9.7 I get 650MH/s SIA (so 45% of pure SIA speed) with only 2% ETH lost (about 25.8MH/s instead of 26.4MH/s).
DCR speed is not so good, agreed.
ETH - Total Speed: 119.699 Mh/s, Total Shares: 284, Rejected: 0, Time: 02:46
ETH: GPU0 28.884 Mh/s, GPU1 30.478 Mh/s, GPU2 30.198 Mh/s, GPU3 30.139 Mh/s
 SC - Total Speed: 2992.474 Mh/s, Total Shares: 843, Rejected: 1
 SC: GPU0 722.094 Mh/s, GPU1 761.959 Mh/s, GPU2 754.947 Mh/s, GPU3 753.474 Mh/s

gtx 1070 etc + sia

I would love to learn you setting mate. Currently 3 Asus Dual GTX1070 @ 8708MHz mem clock 80%TDP. I'm getting poor result on Sia. average 30.4mh/s for eth 350mh/s for sia per card which is not even half of yours. DCRI 35
-dcri 75

-dcri 75 is giving me 22Mh/S for ETH instead of 30 with default value.
I really have no idea how did you manage to get both SIA and ETH performing like this
wajiminer
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 134
Merit: 100


View Profile
July 09, 2017, 03:43:21 PM
 #13303

WOW! I'm running 7 1070's and picked up another 10MHS with the new release!!
yany
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile WWW
July 09, 2017, 03:48:42 PM
 #13304

6x MSI GeForce GTX 1070 Armor OC
Driver: 384.76
Win10 x64 (latest upds)
Ether only.

GPU: 1750
RAM: 2225
TDP: 60%
Consume: 770W

v9.6: 180 MH/s
v9.7: 187 MH/s


Cheers.

Build a Mining Rig: https://jukesays.wordpress.com
slick1907
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 03:56:36 PM
 #13305

GPU 3, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 3, GpuMiner kx failed 1
GPU 4, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 4, GpuMiner kx failed 1
GPU 3 failed
GPU 2, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 2, GpuMiner kx failed 1
GPU 0, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 0, GpuMiner kx failed 1
GPU 1, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 1, GpuMiner kx failed 1
GPU 3, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 3, GpuMiner kx failed 1
GPU 2 failed
GPU 0 failed
GPU 5, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 3 failed
GPU 2, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 2, GpuMiner kx failed 1
GPU 0, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 0, GpuMiner kx failed 1
GPU 1, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 1, GpuMiner kx failed 1
GPU 4 failed
GPU 2 failed
GPU 0 failed
GPU 1 failed
GPU 4, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 4, GpuMiner kx failed 1
GPU 5, GpuMiner kx failed 1
GPU 6, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 6, GpuMiner kx failed 1
GPU 4 failed
GPU 1 failed
GPU 6 failed
GPU 6, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 6, GpuMiner kx failed 1
GPU 5 failed
GPU 6 failed
GPU 5, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
GPU 5, GpuMiner kx failed 1
GPU 5 failed


6x  msi gtx 1060 3gb gt oc (hynix ram)
1x galax gtx 1060 3gb (samsung)
win 10 64 bit
nvidia 384.76
8gb ddr4 ram
v9.6 no problem
v9.7  Huh?
Schnubab
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 04:23:04 PM
 #13306

Hey all,

I hope you have all been having a great weekend.

So when playing around with two 7970's I have laying around, I noticed what seems to be a relation between the DAG Epoch # set and my hashrate when running Claymore's EthDcrMiner using Nicehas running either Daggerdecred or Daggerhashimoto.

The miner has a tendency to set DAG Epoch #133 or #135, achieving a hashrate of say 25mh/s. However, when the miner sets DAG Epoch #1 (happens maybe 1/20 startups), the hashrate pretty much doubles.

If I understand correctly, the DAG is meant to be randomised on the fly, but I wanted to know 2 things :-
1) Is it possible to manually set the DAG Epoch?

or

2) Does anyone perhaps have an idea what is causing this issue?
Branko
Full Member
***
Online Online

Activity: 350
Merit: 139


Create Your Decentralized Life


View Profile
July 09, 2017, 04:38:32 PM
 #13307



If I understand correctly, the DAG is meant to be randomised on the fly, but I wanted to know 2 things :-
1) Is it possible to manually set the DAG Epoch?

or

2) Does anyone perhaps have an idea what is causing this issue?


Where did you hear that? Since I started mining its only going up

gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 500


View Profile
July 09, 2017, 04:52:04 PM
 #13308

So suddenly im getting windows defender saying "ethdcrminer.exe has been blocked from accessing graphics hardware" ive added the folder and the individual .exe to the windows defender exclusion list but its still happening. Can someone help please?

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
swisstrader
Member
**
Offline Offline

Activity: 96
Merit: 10

https://i.imgur.com/XuUAYjO.jpg?7


View Profile WWW
July 09, 2017, 04:58:10 PM
 #13309

So suddenly im getting windows defender saying "ethdcrminer.exe has been blocked from accessing graphics hardware" ive added the folder and the individual .exe to the windows defender exclusion list but its still happening. Can someone help please?

My Antivirus program Webroot SecureAnywhere reports always that Claymore's miner is a Trojan, but this is a false positive alert.
Have set in SecureAnywhere the miner as allowed exception.

BitcoinZ - In Decentralization We Trust.
Join the decentralized BTCZ team in Slack! https://bitcoinzcoin.slack.com
ltcsprite
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100


View Profile
July 09, 2017, 05:07:30 PM
 #13310

My 1060 rigs went from 613MH/s total to 640MH/s total with v9.7.

Thanks Claymore.  Grin
chronek
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 275
Merit: 250


BD People Are Legend


View Profile
July 09, 2017, 05:16:15 PM
 #13311

i wonder if anyone compared claymore with older version and other mining software, is that really amd hardware problem or someone pay to criple it?


                 ▄▄▄██████████████████▄▄▄
            ▄▄██▀▀▀▀▀███████████████████████▄▄
        ▄▄███▀   ▄▄▄   ▀████████████████████████▄▄
     ▄██████  ▄███████▄  ▀██████████████████▀▀▀█████▄
   ▄███████    ███▀▀ ██    ███████████  ███▀  ▄███████▄
  █████████▄  ▄█▀  ▄███    ██████████  ▄██  ▄███████████
 ██████████████▀  ████▀   ▄██▀▀▀████  ▄████▀  ███████████
██████████████▀  ▄███▀   ▄█▀  ▄▄ ██▀ ▄█  ██  █████████████
██████████████   ▀     ▄██▀  ▄█  █▀  █   █▀▄  ▀███████████
█████████████▀  ▄███▄  ▀██   ██ ▄▄▄  █▀ ▄▄▀█▄  ▀▄█████████
█████████████   █████   ▀██▄ ▀▄████▄  ▄███▄▀  ▄███████████
 █████   ▀██▀  ▄█████    █▀▀█████████████████▀███████████
  ████   ▄█▀   █████    ██ ▀▄█▀▄▄▀█ ▀▄▀█▀▄▀ █▀█ ▀▄██████
   ▀███▄▄   ▄█▄ ▀▀     ███ █ █ ▄▄▄█  █ █ █  █ █ ██████▀
     ▀██████████▄▄▄▄▄█████▄█▄██▄▄██ █▄███▄█▄█▄█▄████▀
        ▀▀██████████████████████████████████████▀▀
            ▀▀██████████████████████████████▀▀
                 ▀▀▀██████████████████▀▀▀
      Supported by
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
John McAfee     
|
|
|
|

   ▀██▄       ▀████▄
▄    ▀██          ▀██▄
██▄ ▄███         ▄█████▄▄
 ▀███████▄     ▄██▀ ▀▀████
      ▀████▄ ▄██▀     ▀█▀
        ▀████▄
        ▄█▀████▄
      ▄███▄▀▀████▄
    ▄████▀    ▀████▄
  ▄████▀        ▀██▀█▄
  ▀██▀            ▀██▀
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
July 09, 2017, 05:19:12 PM
 #13312

i wonder if anyone compared claymore with older version and other mining software, is that really amd hardware problem or someone pay to criple it?

I think the architectural changes, on top of the drivers issues that Vega currently is having is the most likely culprit.
syncis
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 05:33:38 PM
 #13313

I am so desperate that I will donate eth if i solve this....

6x 1070, asrock h81 btc, win 10, latest nvidia drivers, claymore 9.6, 1200w PSU, Virtual set to 16 gb.
Even at stock settings , the miner crashes, sometimes directly , and sometimes after 1-2 hours.
I have tried different nvidia drivers, and even tried previous claymore versions.
Tried swapping the cards around and setting in bios gen1/gen2 ( it should work out of the box )
I have connected the 2 molex connectors on the mobo and also having 6 powered usb risers.
Only time i can get it to go a bit longer is if i have it at stock, but change the Power target to around 60% for all cards.
I have a "wattman" and it says computer is taking 650w from the wall. but thats with low Power target, otherwise it is around 900.
When it crashes, 1 card Always dissapears , both from the miner and from Afterburner ( in AB its there but cant change anything because its grayed out ) resulting in having to reset PC.
Sometimes when it crashes , my monitor that is connected to 1 of the cards also shuts down.
Most of the times i get BSOD after the crash and if that doesnt happen, the whole computer freezes up.
I really want to Think there is enough Power to drive this with 1200w.


Edit : Just Before it crashes, my mouse curser is almost unmovable. Really laggy. But both cpu and memory are far from maxed out.
My cards temp are also not capping, just around 60.

Any ideas ?

My launcher :

timeout /t 60
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
ethdcrminer64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal Adress.Miner01 -epsw x -mode 1 -tt 68 -allpools 1
pause

Log :

234   1678   NVML: cannot get current temperature, error 15
18:33:16:250   1678   NVML: cannot get fan speed, error 15
18:33:16:862   1780   GPU 1, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:447   33c   GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:455   167c   GPU 0, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:463   f7c   GPU 2, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:472   e60   GPU 3, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:481   10bc   GPU 4, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:496   1780   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:506   33c   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:516   167c   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:527   f7c   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:534   e60   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:543   10bc   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:505   1780   Set global fail flag, failed GPU1
18:33:17:559   1780   GPU 1 failed
18:33:17:523   167c   Set global fail flag, failed GPU0
18:33:17:582   167c   GPU 0 failed
18:33:17:542   e60   Set global fail flag, failed GPU3
18:33:17:599   e60   GPU 3 failed
18:33:17:516   33c   Set global fail flag, failed GPU5
18:33:17:627   33c   GPU 5 failed
18:33:17:533   f7c   Set global fail flag, failed GPU2
18:33:17:641   f7c   GPU 2 failed
18:33:17:550   10bc   Set global fail flag, failed GPU4
18:33:17:657   10bc   GPU 4 failed
18:33:17:665   177c   GPU 1, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:673   bc0   GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:687   258   GPU 0, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:701   768   GPU 2, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:711   1170   GPU 3, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:718   e74   GPU 4, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:730   177c   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:738   bc0   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:746   258   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:754   768   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:773   1170   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:780   e74   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:737   177c   Set global fail flag, failed GPU1
18:33:17:795   177c   GPU 1 failed
18:33:17:752   258   Set global fail flag, failed GPU0
18:33:17:821   258   GPU 0 failed
18:33:17:779   1170   Set global fail flag, failed GPU3
18:33:17:841   1170   GPU 3 failed
18:33:17:745   bc0   Set global fail flag, failed GPU5
18:33:17:856   bc0   GPU 5 failed
18:33:17:788   e74   Set global fail flag, failed GPU4
18:33:17:872   e74   GPU 4 failed
18:33:17:771   768   Set global fail flag, failed GPU2
18:33:17:887   768   GPU 2 failed
18:33:19:613   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:629   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:738   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:754   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:848   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:848   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:957   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:957   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:051   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:051   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:145   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:145   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:238   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:238   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:332   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:332   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:426   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:426   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:520   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:520   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:613   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:613   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:707   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:707   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
notbatman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 1006



View Profile
July 09, 2017, 05:36:31 PM
 #13314

I am so desperate that I will donate eth if i solve this....

6x 1070, asrock h81 btc, win 10, latest nvidia drivers, claymore 9.6, 1200w PSU, Virtual set to 16 gb.
Even at stock settings , the miner crashes, sometimes directly , and sometimes after 1-2 hours.
I have tried different nvidia drivers, and even tried previous claymore versions.
Tried swapping the cards around and setting in bios gen1/gen2 ( it should work out of the box )
I have connected the 2 molex connectors on the mobo and also having 6 powered usb risers.
Only time i can get it to go a bit longer is if i have it at stock, but change the Power target to around 60% for all cards.
I have a "wattman" and it says computer is taking 650w from the wall. but thats with low Power target, otherwise it is around 900.
When it crashes, 1 card Always dissapears , both from the miner and from Afterburner ( in AB its there but cant change anything because its grayed out ) resulting in having to reset PC.
Sometimes when it crashes , my monitor that is connected to 1 of the cards also shuts down.
Most of the times i get BSOD after the crash and if that doesnt happen, the whole computer freezes up.
I really want to Think there is enough Power to drive this with 1200w.

Edit : Just Before it crashes, my mouse curser is almost unmovable. Really laggy. But both cpu and memory are far from maxed out.

Any ideas ?


Log :

234   1678   NVML: cannot get current temperature, error 15
18:33:16:250   1678   NVML: cannot get fan speed, error 15
18:33:16:862   1780   GPU 1, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:447   33c   GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:455   167c   GPU 0, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:463   f7c   GPU 2, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:472   e60   GPU 3, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:481   10bc   GPU 4, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:496   1780   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:506   33c   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:516   167c   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:527   f7c   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:534   e60   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:543   10bc   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:505   1780   Set global fail flag, failed GPU1
18:33:17:559   1780   GPU 1 failed
18:33:17:523   167c   Set global fail flag, failed GPU0
18:33:17:582   167c   GPU 0 failed
18:33:17:542   e60   Set global fail flag, failed GPU3
18:33:17:599   e60   GPU 3 failed
18:33:17:516   33c   Set global fail flag, failed GPU5
18:33:17:627   33c   GPU 5 failed
18:33:17:533   f7c   Set global fail flag, failed GPU2
18:33:17:641   f7c   GPU 2 failed
18:33:17:550   10bc   Set global fail flag, failed GPU4
18:33:17:657   10bc   GPU 4 failed
18:33:17:665   177c   GPU 1, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:673   bc0   GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:687   258   GPU 0, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:701   768   GPU 2, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:711   1170   GPU 3, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:718   e74   GPU 4, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:730   177c   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:738   bc0   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:746   258   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:754   768   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:773   1170   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:780   e74   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:737   177c   Set global fail flag, failed GPU1
18:33:17:795   177c   GPU 1 failed
18:33:17:752   258   Set global fail flag, failed GPU0
18:33:17:821   258   GPU 0 failed
18:33:17:779   1170   Set global fail flag, failed GPU3
18:33:17:841   1170   GPU 3 failed
18:33:17:745   bc0   Set global fail flag, failed GPU5
18:33:17:856   bc0   GPU 5 failed
18:33:17:788   e74   Set global fail flag, failed GPU4
18:33:17:872   e74   GPU 4 failed
18:33:17:771   768   Set global fail flag, failed GPU2
18:33:17:887   768   GPU 2 failed
18:33:19:613   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:629   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:738   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:754   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:848   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:848   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:957   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:957   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:051   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:051   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:145   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:145   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:238   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:238   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:332   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:332   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:426   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:426   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:520   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:520   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:613   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:613   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:707   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:707   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)

www.ubuntu.com, 1200W is definitely too little.

850W for mainboard and 3x cards.
850W for remaining 3x cards.
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 500


View Profile
July 09, 2017, 05:47:20 PM
 #13315

Was running 9.5 at 22.8Mh per card, now getting 24mh per card. Thanks claymore, definitely dont mind paying the devfee considering its paying for improvments to hashing speeds  Grin

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
cryptokizzy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 05:49:19 PM
 #13316

I am so desperate that I will donate eth if i solve this....

6x 1070, asrock h81 btc, win 10, latest nvidia drivers, claymore 9.6, 1200w PSU, Virtual set to 16 gb.
Even at stock settings , the miner crashes, sometimes directly , and sometimes after 1-2 hours.
I have tried different nvidia drivers, and even tried previous claymore versions.
Tried swapping the cards around and setting in bios gen1/gen2 ( it should work out of the box )
I have connected the 2 molex connectors on the mobo and also having 6 powered usb risers.
Only time i can get it to go a bit longer is if i have it at stock, but change the Power target to around 60% for all cards.
I have a "wattman" and it says computer is taking 650w from the wall. but thats with low Power target, otherwise it is around 900.
When it crashes, 1 card Always dissapears , both from the miner and from Afterburner ( in AB its there but cant change anything because its grayed out ) resulting in having to reset PC.
Sometimes when it crashes , my monitor that is connected to 1 of the cards also shuts down.
Most of the times i get BSOD after the crash and if that doesnt happen, the whole computer freezes up.
I really want to Think there is enough Power to drive this with 1200w.


Edit : Just Before it crashes, my mouse curser is almost unmovable. Really laggy. But both cpu and memory are far from maxed out.
My cards temp are also not capping, just around 60.

Any ideas ?

Sounds like you're either overclocking too much, or one of your risers has an intermittent connection. Shady risers do all kinds of weird stuff.
syncis
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 05:50:32 PM
 #13317


www.ubuntu.com, 1200W is definitely too little.

850W for mainboard and 3x cards.
850W for remaining 3x cards.


Do you recommend getting a better psu or does changing to Ubuntu do any difference regarding the Power? Cant imagine that.
But my wattman says 950 when they are all on 100% Power target, that is for the whole rig...
notbatman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 1006



View Profile
July 09, 2017, 05:53:08 PM
 #13318


www.ubuntu.com, 1200W is definitely too little.

850W for mainboard and 3x cards.
850W for remaining 3x cards.


Do you recommend getting a better psu or does changing to Ubuntu do any difference regarding the Power? Cant imagine that.
But my wattman says 950 when they are all on 100% Power target, that is for the whole rig...

it's like redlining your Porsche, you can go there but don't keep it there. At 950W your 1200W PSU is probably about to kick the bucket.
PirloHS
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 05:58:02 PM
 #13319

I am so desperate that I will donate eth if i solve this....

6x 1070, asrock h81 btc, win 10, latest nvidia drivers, claymore 9.6, 1200w PSU, Virtual set to 16 gb.
Even at stock settings , the miner crashes, sometimes directly , and sometimes after 1-2 hours.
I have tried different nvidia drivers, and even tried previous claymore versions.
Tried swapping the cards around and setting in bios gen1/gen2 ( it should work out of the box )
I have connected the 2 molex connectors on the mobo and also having 6 powered usb risers.
Only time i can get it to go a bit longer is if i have it at stock, but change the Power target to around 60% for all cards.
I have a "wattman" and it says computer is taking 650w from the wall. but thats with low Power target, otherwise it is around 900.
When it crashes, 1 card Always dissapears , both from the miner and from Afterburner ( in AB its there but cant change anything because its grayed out ) resulting in having to reset PC.
Sometimes when it crashes , my monitor that is connected to 1 of the cards also shuts down.
Most of the times i get BSOD after the crash and if that doesnt happen, the whole computer freezes up.
I really want to Think there is enough Power to drive this with 1200w.


Edit : Just Before it crashes, my mouse curser is almost unmovable. Really laggy. But both cpu and memory are far from maxed out.
My cards temp are also not capping, just around 60.

Any ideas ?

Hi.
Last night has the same problem. I have the same hardware and software specs like you. After check all things, I saw a molex melted. I change the cable and works again.
Good luck.
(Sorry about my eng)
cryptokizzy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 06:04:45 PM
 #13320

I can't for the life of me get Siacoin to dual mine. Anything obvious I'm doing wrong? Ethereum runs fine, but SC never gets authorized, and my SC hash rate just sits at 0.000 MH/s and I just keep getting SC job timeouts.

My startup script:

Code:
ethdcrminer64.exe -epool eth-us-east1.nanopool.org:9999 -ewal ***my ethereum info*** -epsw x -dpool stratum+tcp://sia-us-west1.nanopool.org:7777 -dwal ***my siacoin address***/***miner name***/***email address*** -ftime 10 -dcoin sia

My output (edited slightly for compactness):

Code:
����������������������������������������������������������������ͻ
 � Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.7 �
����������������������������������������������������������������ͼ

ETH: 5 pools are specified
Main Ethereum pool is eth-us-east1.nanopool.org:9999
SC: 5 pools are specified
Main Siacoin pool is sia-us-west1.nanopool.org:7777
AMD OpenCL platform not found
CUDA initializing...
NVIDIA Cards available: 5
CUDA Driver Version/Runtime Version: 9.0/8.0
GPU #0: GeForce GTX 1070, 8192 MB available, 15 compute units, capability: 6.1
GPU #1: GeForce GTX 1070, 8192 MB available, 15 compute units, capability: 6.1
GPU #2: GeForce GTX 1070, 8192 MB available, 15 compute units, capability: 6.1
GPU #3: GeForce GTX 1070, 8192 MB available, 15 compute units, capability: 6.1
GPU #4: GeForce GTX 1070, 8192 MB available, 15 compute units, capability: 6.1
Total cards: 5
ETH: Stratum - connecting to 'eth-us-east1.nanopool.org' <158.69.85.38> port 9999
DUAL MINING MODE ENABLED: ETHEREUM+SIACOIN
ETH: eth-proxy stratum mode
ETH: Stratum - Connected (eth-us-east1.nanopool.org:9999)
Watchdog enabled
  SC: Stratum - connecting to 'sia-us-west1.nanopool.org' <45.32.71.82> port 7777
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333

  SC: Stratum - Connected (sia-us-west1.nanopool.org:7777)
ETH: Authorized
Setting DAG epoch #133...
Setting DAG epoch #133 for GPU0
[snip]
Create GPU buffer for GPU0
[snip]
GPU0 DAG creation time - 5327 ms
Setting DAG epoch #133 for GPU0 done
[snip]
 
ETH: 07/09/17-20:52:04 - SHARE FOUND - (GPU 0)
ETH: Share accepted (140 ms)!
Socket was closed remotely (by pool)
  SC: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

ETH - Total Speed: 155.754 Mh/s, Total Shares: 1(1+0+0+0+0), Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 32.165 Mh/s, GPU1 27.200 Mh/s, GPU2 31.693 Mh/s, GPU3 32.887 Mh/s, GPU4 31.810 Mh/s
  SC - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0(0+0+0+0+0), Rejected: 0
  SC: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s, GPU2 0.000 Mh/s, GPU3 0.000 Mh/s, GPU4 0.000 Mh/s

Notice in there that it says ETH: Authorized, but it never says anything about SC: Authorized? I think this is my problem, but I don't know what else to do about it.

What I've tried so far, none of which have been successful:
  • Generating a new Siacoin wallet address
  • Changing my email address to a Gmail address
  • -dcri intensities from about 1 to 500
  • switching from Nanopool to Miningpoolhub
  • switching to different Nanopool servers
  • Claymore 9.5 and 9.7

Any thoughts?
Pages: « 1 ... 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 [666] 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 ... 1202 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!