Bitcoin Forum
February 16, 2019, 04:40:15 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 [664] 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 ... 1277 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6289914 times)
Jdope
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 757
Merit: 501


View Profile
July 09, 2017, 11:00:47 PM
 #13261

Does anyone face a problem where the miner just stops? i mean the cards are running and everything is running but the miner just freezes
1550292015
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550292015

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550292015
Reply with quote  #2

1550292015
Report to moderator
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1550292015
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550292015

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550292015
Reply with quote  #2

1550292015
Report to moderator
1550292015
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550292015

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550292015
Reply with quote  #2

1550292015
Report to moderator
1550292015
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550292015

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550292015
Reply with quote  #2

1550292015
Report to moderator
cryptokizzy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 11:05:03 PM
 #13262

I can't for the life of me get Siacoin to dual mine. Anything obvious I'm doing wrong? Ethereum runs fine, but SC never gets authorized, and my SC hash rate just sits at 0.000 MH/s and I just keep getting SC job timeouts.

My startup script:

Code:
ethdcrminer64.exe -epool eth-us-east1.nanopool.org:9999 -ewal ***my ethereum info*** -epsw x -dpool stratum+tcp://sia-us-west1.nanopool.org:7777 -dwal ***my siacoin address***/***miner name***/***email address*** -ftime 10 -dcoin sia
Specify -allpools 1 -allcoins 1 in startup script

Thanks, but no luck there either. Same issue as before.

I think it's really weird that I get the "SC - Stratum: connected" line but never get a "SC Authorized" line. Would there be any weird firewall stuff that could be causing this that would let through ETH but not SC?

Quote from: tutu_young
Did you comment out the config file dpools.txt and\or epools.txt? the miner will go check those file first then the parameter in the .bat file.

Everything in config.txt appears to be commented out already, and dpools and epools contain consistent info with what I'm putting into my startup script.
cryptokizzy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 09, 2017, 11:14:14 PM
 #13263

Does anyone face a problem where the miner just stops? i mean the cards are running and everything is running but the miner just freezes

Are you using Windows, and have you clicked on the command window? cmd.exe stops scrolling new text when you select even one character. If you push enter, it will scroll again.
Bothebu
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 15


View Profile
July 09, 2017, 11:27:00 PM
 #13264

My MSI GTX 1070 Gaming X cards went up 1.2 M/H each card with 9.7 version (no change in clock settings)!

@Claymore  Nice Job!
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1580
Merit: 1005



View Profile WWW
July 10, 2017, 12:22:42 AM
 #13265



If I understand correctly, the DAG is meant to be randomised on the fly, but I wanted to know 2 things :-
1) Is it possible to manually set the DAG Epoch?

or

2) Does anyone perhaps have an idea what is causing this issue?


Where did you hear that? Since I started mining its only going up

NICEHASH MINES NEWER DAGGERHASHIMOTO COINS--

Buyers of hashrate on NiceHash may direct your miner at alt-Ethereum coins that may be at very low Epochs.  That is, not all hashrate is directed at ETH, or at ETC.  If you mine on NiceHash, you cannot avoid the low Epoch coins.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          ETH - 0x8a42dfAE53612E98daf8614bFA402f3DcD0546Fa    LTC - MKUHfUmRrJUQvELxzajhVaLE5uTPxU2bRK
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
Jdope
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 757
Merit: 501


View Profile
July 10, 2017, 12:23:17 AM
 #13266

Does anyone face a problem where the miner just stops? i mean the cards are running and everything is running but the miner just freezes

Are you using Windows, and have you clicked on the command window? cmd.exe stops scrolling new text when you select even one character. If you push enter, it will scroll again.

Im using windows yeah but most of the times it stops without even me being there to press anything.
achalmersman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 10, 2017, 02:08:52 AM
 #13267

Hello.  Excuse my newbish question but I am trying to learn how to interpret the log files to diagnose stability issues I am having.  Does this mean GPU 2 is the GPU I should be questioning?  They all go out, but GPU 2 always leads the pack.  Any help is much appreciated!

21:48:57:240   2168   ETH: job is the same
21:48:57:240   2168   new buf size: 0
21:48:58:319   1434   recv: 51
21:48:58:319   1434   srv pck: 50
21:48:58:319   1434   srv bs: 0
21:48:58:334   1434   sent: 326
21:49:02:866   2138   GPU 2, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:866   2138   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:866   2138   Set global fail flag, failed GPU2
21:49:02:866   213c   GPU 2, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:866   2138   GPU 2 failed
21:49:02:882   214c   GPU 4, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:882   2128   GPU 0, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:882   213c   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:897   213c   Set global fail flag, failed GPU2
21:49:02:897   2158   GPU 6, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:897   2164   GPU 7, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:897   2140   GPU 3, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:913   214c   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:913   2128   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:913   2128   Set global fail flag, failed GPU0
21:49:02:913   213c   GPU 2 failed
21:49:02:928   2158   GPU 6, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:928   2164   GPU 7, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:928   2140   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:913   214c   Set global fail flag, failed GPU4
21:49:02:944   2154   GPU 5, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:944   2128   GPU 0 failed
21:49:02:944   212c   GPU 0, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:928   2158   Set global fail flag, failed GPU6
21:49:02:960   2158   GPU 6 failed
21:49:02:960   2130   GPU 1, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:928   2140   Set global fail flag, failed GPU3
21:49:02:960   2148   GPU 4, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:975   214c   GPU 4 failed
21:49:02:975   2154   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:975   212c   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:928   2164   Set global fail flag, failed GPU7
21:49:02:991   215c   GPU 6, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:02:991   2130   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:991   2144   GPU 3, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:03:007   2140   GPU 3 failed
21:49:03:007   2148   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:975   2154   Set global fail flag, failed GPU5
21:49:03:007   2154   GPU 5 failed
21:49:03:007   2160   GPU 7, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:03:022   2164   GPU 7 failed
21:49:03:022   215c   GPU 6, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:991   2130   Set global fail flag, failed GPU1
21:49:03:038   2144   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
21:49:02:991   212c   Set global fail flag, failed GPU0
21:49:03:007   2148   Set global fail flag, failed GPU4
21:49:03:053   2148   GPU 4 failed
21:49:03:053   2160   GPU 7, GpuMiner kx failed 1
21:49:03:038   215c   Set global fail flag, failed GPU6
21:49:03:053   215c   GPU 6 failed
21:49:03:069   2130   GPU 1 failed
21:49:03:038   2144   Set global fail flag, failed GPU3
21:49:03:069   2144   GPU 3 failed
21:49:03:069   2150   GPU 5, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:03:053   2160   Set global fail flag, failed GPU7
21:49:03:085   2134   GPU 1, GpuMiner cu_k01 failed 73, an illegal instruction was encountered
21:49:03:085   212c   GPU 0 failed
21:49:03:085   2150   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
21:49:03:085   2160   GPU 7 failed
21:49:03:100   2134   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
21:49:03:085   2150   Set global fail flag, failed GPU5
21:49:03:100   2150   GPU 5 failed
21:49:03:100   2134   Set global fail flag, failed GPU1
21:49:03:116   2134   GPU 1 failed
21:49:03:335   1f94   recv: 51
21:49:03:335   1f94   srv pck: 50
21:49:03:335   1f94   srv bs: 0
21:49:03:335   1f94   sent: 243
21:49:05:616   1c48   GPU0 t=60C fan=100%, GPU1 t=50C fan=70%, GPU2 t=58C fan=100%, GPU3 t=55C fan=100%, GPU4 t=63C fan=100%, GPU5 t=58C fan=100%, GPU6 t=59C fan=100%, GPU7 t=59C fan=100%
21:49:05:616   1c48   em hbt: 0, dm hbt: 0, fm hbt: 16,
21:49:05:616   1c48   watchdog - thread 0 (gpu0), hb time 2922
21:49:05:616   1c48   watchdog - thread 1 (gpu0), hb time 2813
21:49:05:632   1c48   watchdog - thread 2 (gpu1), hb time 2938
21:49:05:632   1c48   watchdog - thread 3 (gpu1), hb time 2829
21:49:05:632   1c48   watchdog - thread 4 (gpu2), hb time 2954
21:49:05:632   1c48   watchdog - thread 5 (gpu2), hb time 2875
21:49:05:632   1c48   watchdog - thread 6 (gpu3), hb time 2954
21:49:05:647   1c48   watchdog - thread 7 (gpu3), hb time 2859
21:49:05:647   1c48   watchdog - thread 8 (gpu4), hb time 2797
21:49:05:647   1c48   watchdog - thread 9 (gpu4), hb time 2906
21:49:05:647   1c48   watchdog - thread 10 (gpu5), hb time 2875
21:49:05:647   1c48   watchdog - thread 11 (gpu5), hb time 2969
21:49:05:663   1c48   watchdog - thread 12 (gpu6), hb time 2985
21:49:05:663   1c48   watchdog - thread 13 (gpu6), hb time 2891
21:49:05:663   1c48   watchdog - thread 14 (gpu7), hb time 2875
21:49:05:663   1c48   watchdog - thread 15 (gpu7), hb time 2985
21:49:05:663   1c48   WATCHDOG: GPU error, you need to restart miner Sad
21:49:06:851   1c48   Restarting OK, exit...

achalmersman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 10, 2017, 02:16:36 AM
 #13268

Also, I my power graphs on this rig are way way different than my other Windows 10 desktop that only has 4 cards.  This one the power graphs go all over the place and the other machine they are a rock solid line.  Is this normal or does this indicate a problem?  Thanks again

https://drive.google.com/open?id=0B7yTVsE3BqDWRjQ2c1dCTWVEemM

Edit:  ^^^ That is a link to a screenshot picture.  I guess I can't figure out how to insert a picture in my post
ranastic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 10, 2017, 03:07:20 AM
 #13269

Why my rig have 6 Colorful P106-100 (GDDR5 Samsung(GPU-Z info)) can't increase memory clock higher than 270? if i try to increase to 300 or more Claymore tool will give me error:
Quote
GpuMiner cu_k1 failed 73, an illegal instruction was encountered
my PSU is 1600w
ushba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 10, 2017, 03:17:35 AM
 #13270

May be it is simple...
But HOW to exclude first two of six cards from mining in latest versions of miner (v. 9.6 & more)?
jackbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1024



View Profile
July 10, 2017, 03:47:13 AM
 #13271

May be it is simple...
But HOW to exclude first two of six cards from mining in latest versions of miner (v. 9.6 & more)?


Add switch "-di 2345" to the start.bat file. Cards 0 and 1 will not be mined.

Buy a Trezor and Protect your BTC, BCH, BTG, DASH, LTC, DGB, ZEC, ETH and ETC from hackers.
If I was helpful please buy me a coffee BTC: 1DWK7vBaxcTC5Wd2nQwLGEoy8xdFVzGKLK  BTG: AWvN1iBqCUqG2tEh3XoVvRbdcGrAzfBBpW
If I was helpful please buy me a burger XVG: DGYWTLtcGh4mvoG6B2yifakeP2W24P4cco  DGB: DLASV6CUQpGtGSyaVz5FYuu5YxZ17MoGQz
chw39
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 10, 2017, 04:53:04 AM
 #13272

Thanks tried it on my GTX 1070. Up to par with ethminer. speeds now
For dual mining I get quite some ETH hashrate drop for little DCR, so for now dual mining on my gtx 1070 is a no go.

well, dual-mining with gtx1070 still disappointed results ...

It depends on GPU, settings, selected coin, it's price and net diff. For example, for SIA on stock 1070 ccminer shows 1400MH/s. In dual mode in v9.7 I get 650MH/s SIA (so 45% of pure SIA speed) with only 2% ETH lost (about 25.8MH/s instead of 26.4MH/s).
DCR speed is not so good, agreed.
ETH - Total Speed: 119.699 Mh/s, Total Shares: 284, Rejected: 0, Time: 02:46
ETH: GPU0 28.884 Mh/s, GPU1 30.478 Mh/s, GPU2 30.198 Mh/s, GPU3 30.139 Mh/s
 SC - Total Speed: 2992.474 Mh/s, Total Shares: 843, Rejected: 1
 SC: GPU0 722.094 Mh/s, GPU1 761.959 Mh/s, GPU2 754.947 Mh/s, GPU3 753.474 Mh/s

gtx 1070 etc + sia

I would love to learn you setting mate. Currently 3 Asus Dual GTX1070 @ 8708MHz mem clock 80%TDP. I'm getting poor result on Sia. average 30.4mh/s for eth 350mh/s for sia per card which is not even half of yours. DCRI 35
-dcri 75

-dcri 75 is giving me 22Mh/S for ETH instead of 30 with default value.
I really have no idea how did you manage to get both SIA and ETH performing like this

same here.. any chance to share the secret behind?
ushba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 10, 2017, 05:18:58 AM
 #13273

Thanks tried it on my GTX 1070. Up to par with ethminer. speeds now
For dual mining I get quite some ETH hashrate drop for little DCR, so for now dual mining on my gtx 1070 is a no go.

well, dual-mining with gtx1070 still disappointed results ...

It depends on GPU, settings, selected coin, it's price and net diff. For example, for SIA on stock 1070 ccminer shows 1400MH/s. In dual mode in v9.7 I get 650MH/s SIA (so 45% of pure SIA speed) with only 2% ETH lost (about 25.8MH/s instead of 26.4MH/s).
DCR speed is not so good, agreed.
ETH - Total Speed: 119.699 Mh/s, Total Shares: 284, Rejected: 0, Time: 02:46
ETH: GPU0 28.884 Mh/s, GPU1 30.478 Mh/s, GPU2 30.198 Mh/s, GPU3 30.139 Mh/s
 SC - Total Speed: 2992.474 Mh/s, Total Shares: 843, Rejected: 1
 SC: GPU0 722.094 Mh/s, GPU1 761.959 Mh/s, GPU2 754.947 Mh/s, GPU3 753.474 Mh/s

gtx 1070 etc + sia

I would love to learn you setting mate. Currently 3 Asus Dual GTX1070 @ 8708MHz mem clock 80%TDP. I'm getting poor result on Sia. average 30.4mh/s for eth 350mh/s for sia per card which is not even half of yours. DCRI 35
-dcri 75

-dcri 75 is giving me 22Mh/S for ETH instead of 30 with default value.
I really have no idea how did you manage to get both SIA and ETH performing like this

same here.. any chance to share the secret behind?
Try to use  -dcri value between 15 and 20.   75 is TOO high.
NoOneLt
Member
**
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 10


View Profile
July 10, 2017, 05:25:08 AM
 #13274

Thanks for the 9.7 version, nice work here.
ushba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 10, 2017, 05:28:49 AM
 #13275

May be it is simple...
But HOW to exclude first two of six cards from mining in latest versions of miner (v. 9.6 & more)?


Add switch "-di 2345" to the start.bat file. Cards 0 and 1 will not be mined.
Khm... is it still supported after version 9.6?
Sglasio
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
July 10, 2017, 05:44:30 AM
 #13276

 PCI-E_4096Mb GeForce GTX1050Ti Palit StormX DDR5,128bit,DVI,HDMI,DP oem
 PCI-E_4096Mb GeForce GTX1050Ti MSI Gaming  DDR5,128bit,DVI,HDMI,DP rtl
 PCI-E_4096Mb GeForce GTX1050Ti Gigabyte OC,DDR5,128bit,DVI,HDMI,DP (GV-N105TOC-4GD) ret
 PCI-E_4096Mb GeForce GTX1050Ti Gigabyte DDR5,128bit,DVI,HDMI,DP(GV-N105TG1 GAMING-4D) ret
 PCI-E_4096Mb GeForce GTX1050Ti Gigabyte DDR5,128bit,DVI,HDMI,DP (GV-N105TD5-4GD) ret

Someone use this card? How much mh/s by Claymore 9.7 ? what bestest ?
pr0ximus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 100


View Profile
July 10, 2017, 05:55:37 AM
 #13277

V 9.7 as you mentioned, looks improved for my GTX 1060s. I get 25+ MH/s per GPU. It is now in par with the new improved ethminer. Thanks Claymore. Smiley
syncis
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 10, 2017, 05:59:00 AM
 #13278

Does anyone have Asrock h81 btc pro ?
i have connected the 2 molex Cables on the motherboard aswell as having powered risers (sata to molex ).
Is this correct or should i remove the 2 molex on the motherboard?
deadsix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 631
Merit: 502


Fail to plan, and you plan to fail.


View Profile
July 10, 2017, 06:07:53 AM
 #13279

Does anyone have Asrock h81 btc pro ?
i have connected the 2 molex Cables on the motherboard aswell as having powered risers (sata to molex ).
Is this correct or should i remove the 2 molex on the motherboard?

If you are using powered risers, then you dont need the molex cables plugged into the motherboard.

The BEST Crypto exchange in India, where you can buy/sell/trade Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ethereum and Ripple, and use a credit card https://koinex.in/?ref=eaa2b3 Stay away, Horrible service.
Minimalist Indian Ethereum Exchange https://ethx.in/u/?ref=RAVIN14
Ethereum/Zcash/Monero Mining Bangalore https://bitcointalk.org/index.php?topic=1703592
ushba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 10, 2017, 06:22:52 AM
 #13280

Does anyone have Asrock h81 btc pro ?
i have connected the 2 molex Cables on the motherboard aswell as having powered risers (sata to molex ).
Is this correct or should i remove the 2 molex on the motherboard?
You can disconnect it, but press "N" on keyboard during first start after disconnecting.
Pages: « 1 ... 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 [664] 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 ... 1277 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!