Bitcoin Forum
February 17, 2019, 06:58:04 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 [668] 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 ... 1277 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6290118 times)
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 10, 2017, 11:17:48 PM
 #13341

Does anyone have Asrock h81 btc pro ?
i have connected the 2 molex Cables on the motherboard aswell as having powered risers (sata to molex ).
Is this correct or should i remove the 2 molex on the motherboard?

I have Asrock h81 btc pro MBs. You do not need to use Molex on MB if you are using powered risers. Both designed to power PCI-E slots. But powered risers would  do it better as they power each slot individually rather than all at once. 
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1550386684
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550386684

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550386684
Reply with quote  #2

1550386684
Report to moderator
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 10, 2017, 11:43:12 PM
 #13342

I am so desperate that I will donate eth if i solve this....

6x 1070, asrock h81 btc, win 10, latest nvidia drivers, claymore 9.6, 1200w PSU, Virtual set to 16 gb.
Even at stock settings , the miner crashes, sometimes directly , and sometimes after 1-2 hours.
I have tried different nvidia drivers, and even tried previous claymore versions.
Tried swapping the cards around and setting in bios gen1/gen2 ( it should work out of the box )
I have connected the 2 molex connectors on the mobo and also having 6 powered usb risers.
Only time i can get it to go a bit longer is if i have it at stock, but change the Power target to around 60% for all cards.
I have a "wattman" and it says computer is taking 650w from the wall. but thats with low Power target, otherwise it is around 900.
When it crashes, 1 card Always dissapears , both from the miner and from Afterburner ( in AB its there but cant change anything because its grayed out ) resulting in having to reset PC.
Sometimes when it crashes , my monitor that is connected to 1 of the cards also shuts down.
Most of the times i get BSOD after the crash and if that doesnt happen, the whole computer freezes up.
I really want to Think there is enough Power to drive this with 1200w.


Edit : Just Before it crashes, my mouse curser is almost unmovable. Really laggy. But both cpu and memory are far from maxed out.
My cards temp are also not capping, just around 60.

Any ideas ?

My launcher :

timeout /t 60
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
ethdcrminer64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal Adress.Miner01 -epsw x -mode 1 -tt 68 -allpools 1
pause

Log :

234   1678   NVML: cannot get current temperature, error 15
18:33:16:250   1678   NVML: cannot get fan speed, error 15
18:33:16:862   1780   GPU 1, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:447   33c   GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:455   167c   GPU 0, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:463   f7c   GPU 2, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:472   e60   GPU 3, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:481   10bc   GPU 4, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:496   1780   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:506   33c   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:516   167c   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:527   f7c   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:534   e60   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:543   10bc   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:505   1780   Set global fail flag, failed GPU1
18:33:17:559   1780   GPU 1 failed
18:33:17:523   167c   Set global fail flag, failed GPU0
18:33:17:582   167c   GPU 0 failed
18:33:17:542   e60   Set global fail flag, failed GPU3
18:33:17:599   e60   GPU 3 failed
18:33:17:516   33c   Set global fail flag, failed GPU5
18:33:17:627   33c   GPU 5 failed
18:33:17:533   f7c   Set global fail flag, failed GPU2
18:33:17:641   f7c   GPU 2 failed
18:33:17:550   10bc   Set global fail flag, failed GPU4
18:33:17:657   10bc   GPU 4 failed
18:33:17:665   177c   GPU 1, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:673   bc0   GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:687   258   GPU 0, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:701   768   GPU 2, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:711   1170   GPU 3, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:718   e74   GPU 4, GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated
18:33:17:730   177c   GPU 1, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:738   bc0   GPU 5, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:746   258   GPU 0, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:754   768   GPU 2, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:773   1170   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:780   e74   GPU 4, GpuMiner kx failed 1
18:33:17:737   177c   Set global fail flag, failed GPU1
18:33:17:795   177c   GPU 1 failed
18:33:17:752   258   Set global fail flag, failed GPU0
18:33:17:821   258   GPU 0 failed
18:33:17:779   1170   Set global fail flag, failed GPU3
18:33:17:841   1170   GPU 3 failed
18:33:17:745   bc0   Set global fail flag, failed GPU5
18:33:17:856   bc0   GPU 5 failed
18:33:17:788   e74   Set global fail flag, failed GPU4
18:33:17:872   e74   GPU 4 failed
18:33:17:771   768   Set global fail flag, failed GPU2
18:33:17:887   768   GPU 2 failed
18:33:19:613   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:629   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:738   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:754   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:848   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:848   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:957   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:19:957   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:051   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:051   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:145   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:145   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:238   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:238   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:332   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:332   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:426   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:426   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:520   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:520   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:613   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:613   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:707   1678   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
18:33:20:707   1678   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)

1200W is definitely enough, it can easily take 1300W out of the wall.
I would suggest you to double check the basics:
- reset BIOS to default
- set PCI-E to Gen2 and disable built in video adapter
- do not use Molex on MB if you have powered risers
- setup default BIOS and settings on all cards.
- install all the latest updates for Windows (run>winver>must be 1703)
- uninstall with DDU and reinstall the drivers for Nvidia recommended by Claymore ("10xx cards in Windows 10 x64: just use latest 372.54 drivers from Nvidia website, note that you must have Win10 Anniversary update")
- setup RAM >4GB
- setup virtual memory > 16GB
- setup exclusions for AntiVirus software
- make sure that you have no more than 2 card per SATA PSU cable
- use only essential commands  in config/bat file
- avoid using temperature or overclocking settings keys inside config/bat file
- run 1 card only
- use MSI AB to setup up minimal settings - decrease Core clock and memory clock
- if stable add a second card
- reinstall the driver
- setup up minimal settings - decrease Core clock and memory clock
- add more cards one by one
- if running stable on minimal settings increase each parameter one by one
- if stable you may try to overclock it
- use GPU-Z and HW info to monitor the hardware

Post screenshots here. We might notice something odd.

Darwin84
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
July 11, 2017, 01:37:35 AM
 #13343

Does anyone know what the best version is for 7950 and 7970 cards?  Linux
coiner17
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
July 11, 2017, 03:36:47 AM
 #13344

Currently using Claymores miner for single mining Dubaicoin - DBIX.

Here is my config file:
====================================================================================================
# WARNING! Remove "#" characters to enable lines, with "#" they are disabled and will be ignored by miner! Check README for details.
# WARNING! Miner loads options from this file only if there are not any options in the command line!

-epool dbix.pool.sexy:7007
-ewal 0x8c4dDFbA36B0d41a2a3eA365A5AD11aE21192736
-epsw x
#-dpool stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:4252
#-dwal DsUt9QagrYLvSkJHXCvhfiZHKafVtzd7Sq4
#-dpsw x
-esm 0
-mode 1
-allcoins 1
-allpools 1
-tt 83
====================================================================================================

No issues so far, thanks Claymore.
Tmdz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1000


View Profile
July 11, 2017, 03:47:17 AM
 #13345

Does anyone know what the best version is for 7950 and 7970 cards?  Linux

Mine Zcash.

Mining ether on those cards is useless now.
haga1983
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 11, 2017, 05:00:32 AM
 #13346

HI ALL,
I am using Claymore ETH solo. But now my claymore is faulty just showing the GPU0's temperature and fan. Other GPUs not showing (purple)
Can anyone help me this problem Sadhttp://imgur.com/apPUw0M
jawnawtin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 11, 2017, 05:07:55 AM
 #13347

Can you mine with mix gpus in one rig? ex: msi gtx 1060 with msi radeon rx 580?
notbatman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1012



View Profile
July 11, 2017, 06:03:07 AM
 #13348

Does anyone know what the best version is for 7950 and 7970 cards?  Linux

Mine Zcash.

Mining ether on those cards is useless now.

They're only useless for ETH and ETC, those cads will still get 25MH/s on EXP, UBQ, MUSIC, DBIX, et al...

I get 54MH/s on my reference HD 7990 BTW.
IncludeBeer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1114
Merit: 1009



View Profile
July 11, 2017, 06:20:32 AM
 #13349

Hey guys, my Eth rig recently went down and tonight I went about troubleshooting. For some reason, it was refusing to power on. Unplugged it all and went for 1x gpu. Powered on booted into Windows fine. Tried 2, works fine.

Now this is where it gets weird. As soon as I plug in another pcie cable to my power supply, the rig refuses to power on. Not just not booting into windows; completely no power. If I plug the powered riser into a 3rd gpu: no power on. A couple times while I was trying different things, it wouldn't even power on for the 2 gpus which worked a minute before. Then (seemingly randomly), it will work again for only 2x gpu.

What I've checked/done: checked all power cables/plugs on mb. Swapped power supplies with a new one.

Any ideas where I should start troubleshooting? I really thought it was my PS, but I can't believe I'd have 2 go out on me. Maybe my MB is going bad?

Rig:
Asrock H81 Pro Btc
evga 1k PSU
5x Sapphire Nitro+ 480x
shitty cpu and 4gb RAM

Grow the Dividend Snek! (pm me if you have questions)
https://powh.io/?masternode=0x1f9b145fdaef2b82aef29c2f3c9b875a8b017512
deadsix
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 631
Merit: 502


Fail to plan, and you plan to fail.


View Profile
July 11, 2017, 06:42:41 AM
 #13350

Hey guys, my Eth rig recently went down and tonight I went about troubleshooting. For some reason, it was refusing to power on. Unplugged it all and went for 1x gpu. Powered on booted into Windows fine. Tried 2, works fine.

Now this is where it gets weird. As soon as I plug in another pcie cable to my power supply, the rig refuses to power on. Not just not booting into windows; completely no power. If I plug the powered riser into a 3rd gpu: no power on. A couple times while I was trying different things, it wouldn't even power on for the 2 gpus which worked a minute before. Then (seemingly randomly), it will work again for only 2x gpu.

What I've checked/done: checked all power cables/plugs on mb. Swapped power supplies with a new one.

Any ideas where I should start troubleshooting? I really thought it was my PS, but I can't believe I'd have 2 go out on me. Maybe my MB is going bad?

Rig:
Asrock H81 Pro Btc
evga 1k PSU
5x Sapphire Nitro+ 480x
shitty cpu and 4gb RAM

Happened to my rig. PSU turned out to be the problem. Change it and check, if you have a spare.

The BEST Crypto exchange in India, where you can buy/sell/trade Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ethereum and Ripple, and use a credit card https://koinex.in/?ref=eaa2b3 Stay away, Horrible service.
Minimalist Indian Ethereum Exchange https://ethx.in/u/?ref=RAVIN14
Ethereum/Zcash/Monero Mining Bangalore https://bitcointalk.org/index.php?topic=1703592
syncis
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 11, 2017, 07:09:38 AM
Last edit: July 11, 2017, 07:26:09 AM by syncis
 #13351


1200W is definitely enough, it can easily take 1300W out of the wall.
I would suggest you to double check the basics:
- reset BIOS to default
- set PCI-E to Gen2 and disable built in video adapter
- do not use Molex on MB if you have powered risers
- setup default BIOS and settings on all cards.
- install all the latest updates for Windows (run>winver>must be 1703)
- uninstall with DDU and reinstall the drivers for Nvidia recommended by Claymore ("10xx cards in Windows 10 x64: just use latest 372.54 drivers from Nvidia website, note that you must have Win10 Anniversary update")
- setup RAM >4GB
- setup virtual memory > 16GB
- setup exclusions for AntiVirus software
- make sure that you have no more than 2 card per SATA PSU cable
- use only essential commands  in config/bat file
- avoid using temperature or overclocking settings keys inside config/bat file
- run 1 card only
- use MSI AB to setup up minimal settings - decrease Core clock and memory clock
- if stable add a second card
- reinstall the driver
- setup up minimal settings - decrease Core clock and memory clock
- add more cards one by one
- if running stable on minimal settings increase each parameter one by one
- if stable you may try to overclock it
- use GPU-Z and HW info to monitor the hardware

Post screenshots here. We might notice something odd.



I will try this and get back to you, but this is now weird.

Havent changed anything but some oc in afterburner, 75% Power, 85 temp, -400 core, +400 mem and its been running for 16 hours.
Tried this as well yesterday with a Little modifications and its jsut crashed after a while.

Checking in afterburner, it usually crash when the % Power make a down spike or drop, does anyone know why this happens? Do I need to add more voltage or Power to remove the spikes? Because i guess thats what causes the instability.
Also, spikes usually happens when i get a new job in claymore, maybe it should be like that.

Uploaded image of it, usually its the last gpu that fails. http://imgur.com/a/fJTTt

Edit : In my Control panel, Power management is set to optimal Power by default, is it best to have that or maximum performance?
h311m4n
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 463
Merit: 262



View Profile
July 11, 2017, 07:19:34 AM
 #13352

So can anyone share their speed on a 560?

Reliance.One - EOS based DEX - Join our discord => https://discord.gg/CtZrujv
achechet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 11, 2017, 08:16:03 AM
 #13353

Could somebody tell me what is wrong?
I try start Claymore on supernova.cc but receive an error:
ETH: Stratum - Connected (eth.suprnova.cc:5005)
 DCR: Stratum - connecting to 'dcr.suprnova.cc' <217.182.138.167> port 3252
 DCR: Stratum - Connected (dcr.suprnova.cc:3252)
 DCR: Authorized
Code:
Received unknown response: {"jsonrpc":"2.0","result":["0x5e3851de49fd14fd80ee699c5796601c337dc474fc1ed8d62a5310ede84b66cd","0x9e9724706b96cf93985fa8f097f4c1a687ebc3c5fc93d50a68d8e51211a723e0","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88ade1ff0614f7f3c303cf3a7"]}
Received unknown response: {"jsonrpc":"2.0","result":["0x5e3851de49fd14fd80ee699c5796601c337dc474fc1ed8d62a5310ede84b66cd","0x9e9724706b96cf93985fa8f097f4c1a687ebc3c5fc93d50a68d8e51211a723e0","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88ade1ff0614f7f3c303cf3a7"]}
freak1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 11, 2017, 09:46:11 AM
 #13354

After upgrading to 9.7 miners stops reporting hashrate to the pool at random, anyone else seeing this?
Danielcech
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 11, 2017, 10:09:22 AM
 #13355

Hi guys, I'm looking for some help, please. Claymore 9.5 runs fine but I cannot get 9.6 or 9.7 going. In 9.7 I get : "ETH: Stratum - Cannot connect to eth-eu1.nanopool.org:9999. Failed to connect." I have Win 10, 1x ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 Advanced Edition, newest driver 384.76. Claymore 9.5 runs fine with my .bat file :

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal walletNR/Name/Email -epsw x -mode 1 -ftime 10 

Any thoughts?

Thanks

         Daniel
Gagana
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
July 11, 2017, 11:03:34 AM
 #13356

Claymore 9.7 + Pangolin miner (8x1060*6Gb)

Windows 2012(preinstalled!)

ETH+DCR
180Mh+1630Mh
-dcri 27

930W power consumption
Munhenhos
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
July 11, 2017, 11:42:27 AM
 #13357

Hi guys, I'm looking for some help, please. Claymore 9.5 runs fine but I cannot get 9.6 or 9.7 going. In 9.7 I get : "ETH: Stratum - Cannot connect to eth-eu1.nanopool.org:9999. Failed to connect." I have Win 10, 1x ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 Advanced Edition, newest driver 384.76. Claymore 9.5 runs fine with my .bat file :

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal walletNR/Name/Email -epsw x -mode 1 -ftime 10 

Any thoughts?

Thanks

         Daniel

Add you wallet adress to your bat file.
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 11, 2017, 12:01:45 PM
 #13358


1200W is definitely enough, it can easily take 1300W out of the wall.
I would suggest you to double check the basics:
- reset BIOS to default
- set PCI-E to Gen2 and disable built in video adapter
- do not use Molex on MB if you have powered risers
- setup default BIOS and settings on all cards.
- install all the latest updates for Windows (run>winver>must be 1703)
- uninstall with DDU and reinstall the drivers for Nvidia recommended by Claymore ("10xx cards in Windows 10 x64: just use latest 372.54 drivers from Nvidia website, note that you must have Win10 Anniversary update")
- setup RAM >4GB
- setup virtual memory > 16GB
- setup exclusions for AntiVirus software
- make sure that you have no more than 2 card per SATA PSU cable
- use only essential commands  in config/bat file
- avoid using temperature or overclocking settings keys inside config/bat file
- run 1 card only
- use MSI AB to setup up minimal settings - decrease Core clock and memory clock
- if stable add a second card
- reinstall the driver
- setup up minimal settings - decrease Core clock and memory clock
- add more cards one by one
- if running stable on minimal settings increase each parameter one by one
- if stable you may try to overclock it
- use GPU-Z and HW info to monitor the hardware

Post screenshots here. We might notice something odd.



I will try this and get back to you, but this is now weird.

Havent changed anything but some oc in afterburner, 75% Power, 85 temp, -400 core, +400 mem and its been running for 16 hours.
Tried this as well yesterday with a Little modifications and its jsut crashed after a while.

Checking in afterburner, it usually crash when the % Power make a down spike or drop, does anyone know why this happens? Do I need to add more voltage or Power to remove the spikes? Because i guess thats what causes the instability.
Also, spikes usually happens when i get a new job in claymore, maybe it should be like that.

Uploaded image of it, usually its the last gpu that fails. http://imgur.com/a/fJTTt

Edit : In my Control panel, Power management is set to optimal Power by default, is it best to have that or maximum performance?

This spikes are down spikes not up spikes.
When the core is not doing much work there it does not take much power you see it as down spike.
If you suspect the power then follow my advices above related to power. leave other tasks for later.
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 11, 2017, 12:03:04 PM
 #13359

Hi guys, I'm looking for some help, please. Claymore 9.5 runs fine but I cannot get 9.6 or 9.7 going. In 9.7 I get : "ETH: Stratum - Cannot connect to eth-eu1.nanopool.org:9999. Failed to connect." I have Win 10, 1x ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 Advanced Edition, newest driver 384.76. Claymore 9.5 runs fine with my .bat file :

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal walletNR/Name/Email -epsw x -mode 1 -ftime 10 

Any thoughts?

Thanks

         Daniel

Have you tried to run it with the driver actually recommended by Claymore? refer to the first page.
parentibule
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 100


View Profile
July 11, 2017, 12:05:36 PM
 #13360

Hi,

When starting claymore, it said that 368.81 drivers are best for perf and compatibility. With them, I have 2 (yes TWO) MH/s on ETH with a 1060 6GB ! With last drivers (384.76), I have 19 MH/s (without OC). So, what the problem with 368.81, supposed to be better?

Thanks.
Pages: « 1 ... 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 [668] 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 ... 1277 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!