Bitcoin Forum
February 21, 2017, 09:41:06 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 402 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v7.4 (Windows/Linux)  (Read 1175503 times)
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148



View Profile
April 13, 2016, 08:17:45 AM
 #161

Any of you have an issues with this miner where it just shut down your computer?

1487713266
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487713266

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487713266
Reply with quote  #2

1487713266
Report to moderator
1487713266
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487713266

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487713266
Reply with quote  #2

1487713266
Report to moderator
1487713266
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487713266

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487713266
Reply with quote  #2

1487713266
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
thesaltonsea
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
April 13, 2016, 08:28:54 AM
 #162

I have a problem -

ETH: Stratum - Connected
Need to check DAG file (epoch #44), starting...
DAG file (epoch #44) creation failed!
OpenCL error - cannot write big buffer with DAG

Thats on win7/win10 , with 7950/7970 3GB cards , 15.12 drivers and 16gb page file. What i am missing ? Ethminer is mining normally on both machines.
Claymore
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 826

Miners developer


View Profile
April 13, 2016, 08:35:47 AM
 #163

I have a problem -

ETH: Stratum - Connected
Need to check DAG file (epoch #44), starting...
DAG file (epoch #44) creation failed!
OpenCL error - cannot write big buffer with DAG

Thats on win7/win10 , with 7950/7970 3GB cards , 15.12 drivers and 16gb page file. What i am missing ? Ethminer is mining normally on both machines.

Read OP:
1. Check disc space.
2. remove DAG files and start miner.

I will fix all these issues soon.
alevlaslo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284


View Profile
April 13, 2016, 08:42:43 AM
 #164

-dcri more than 100 how to put? Need to wait for a new release only?
ekrem
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 223



View Profile
April 13, 2016, 08:45:30 AM
 #165

please ADD  -Pools that require "Login.Worker"
Yanakitu Tenatako
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 301


View Profile
April 13, 2016, 08:48:59 AM
 #166

Any plans on optimizing mining for nano/fury cards?

BitFinex, best trading platform ever.
Register here: https://www.bitfinex.com/?refcode=53wNhi4gTx
Provok
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 344



View Profile
April 13, 2016, 08:52:01 AM
 #167

Any of you have an issues with this miner where it just shut down your computer?

This miner make your cards work harder and use more power. Your power unit can be owerloaded and turns off PC.
alevlaslo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284


View Profile
April 13, 2016, 08:54:48 AM
 #168

Nano: 28.8 eth + 1440 dcr, but if -dcri more than 100 will be set than dcr will be more MH

2600mh dcr if alone
ldw-com
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
April 13, 2016, 09:00:10 AM
 #169

Nano: 28.8 eth + 1440 dcr, but if -dcri more than 100 will be set than dcr will be more MH

And a lot more power (watt)  Cool

version 1.1 has option to got dcri 500 Smiley
alevlaslo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284


View Profile
April 13, 2016, 09:05:04 AM
 #170

O, thanks Smiley
alevlaslo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284


View Profile
April 13, 2016, 09:25:34 AM
 #171

v 1.1

R9 Nano Gigabyte

dcri 30 give 27.7 eth + 416 dcr
dcri 85 give 29.7 eth + 1260 dcr
dcri 100 give 28.7 eth + 1440 dcr (most profit today, 6$)
dcri 125 give 25.5 eth + 1600 dcr
dcri 150 give 23 eth + 1720 dcr
dcri 200 give 16.3 eth + 2030 dcr
dcri 500 give 16 eth + 2040 dcr

eth single - 27
dcr single - 2630
ldw-com
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
April 13, 2016, 09:37:29 AM
 #172

v 1.1

R9 Nano Gigabyte

dcri 85 give 29.7 eth + 1260 dcr
dcri 100 give 28.7 eth + 1440 dcr
dcri 150 give 23 eth + 1720 dcr
dcri 200 give 16.3 eth + 2030 dcr
dcri 250 give 16 eth + 2040 dcr
dcri 300 give 16 eth + 2040 dcr
dcri 400 give 16 eth + 2040 dcr
dcri 500 give 16 eth + 2040 dcr

eth single - 27
dcr single - 2630

Thank you for doing those tests Smiley

Is there a DCR Single option?

Must have missed that.

Or are you using a different miner for that?
alevlaslo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284


View Profile
April 13, 2016, 09:46:47 AM
 #173

if -dcrt less 7 than miner do not start on dcr

for single dcr i use cgminer

Calculator for the amount of ETH and DCR anyone would have done, but it is difficult to calculate the optimal ratio
Filin4eg
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
April 13, 2016, 10:13:08 AM
 #174

1x280x + 18 watt on dual miner
ETH-20.5 mhas DCR-308 mhas
Liminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
April 13, 2016, 11:05:17 AM
 #175

pls change
Code:
- Added "-worker" option.
on the first page and history file to
Code:
-eworker
 Wink
+ can you do total speed and share accepted and rejected deferent colors? Smiley
ekrem
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 223



View Profile
April 13, 2016, 11:41:50 AM
 #176

pls change
Code:
- Added "-worker" option.
on the first page and history file to
Code:
-eworker
  Wink

need without wallet adres only user and pass
Liminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
April 13, 2016, 11:47:31 AM
 #177

pls change
Code:
- Added "-worker" option.
on the first page and history file to
Code:
-eworker
  Wink

need without wallet adres only user and pass
I talk about "-worker" and "-Eworker" - because -worker is unknow param
PorcoRosso
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
April 13, 2016, 11:52:00 AM
 #178

Claymore, may be you can create ETH+Siacoin miner? Sia working at another blake algo.
alevlaslo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284


View Profile
April 13, 2016, 11:52:33 AM
 #179

rev 1.1 is not working with 2032 port of coinmine
alevlaslo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284


View Profile
April 13, 2016, 11:58:33 AM
 #180

Claymore, may be you can create ETH+Siacoin miner? Sia working at another blake algo.
SIA only solo, is not comfortable. ETX+X11 is good idea.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 402 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!