Bitcoin Forum
May 26, 2022, 07:33:20 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 1427 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6586469 times)
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 19, 2016, 11:45:53 PM
 #641

with your coinotron example I only get "Authorisation failed" - no mining possible.

Probably there is one more text line after that line in red, it contains something like "Wrongworkernameorpassword".

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1653550400
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653550400

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653550400
Reply with quote  #2

1653550400
Report to moderator
almartins
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 2


View Profile
April 20, 2016, 12:56:59 AM
 #642

Hi,

At Coinotron with this .bat file don't work:

timeout /t 15

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal almartins.PC-14 -esm 0 -epsw PC-14 -allpools 1

CMD windows is like thist:

C:\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL Catalyst 15.12
\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL>setx GPU_FORCE_6
4BIT_PTR 0

ÊXITO: o valor especificado foi guardado.

C:\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL Catalyst 15.12
\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL>setx GPU_MAX_HEA
P_SIZE 100

ÊXITO: o valor especificado foi guardado.

C:\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL Catalyst 15.12
\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL>setx GPU_USE_SYN
C_OBJECTS 1

ÊXITO: o valor especificado foi guardado.

C:\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL Catalyst 15.12
\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL>setx GPU_SINGLE_
ALLOC_PERCENT 100

ÊXITO: o valor especificado foi guardado.

C:\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL Catalyst 15.12
\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v1.2 Beta - POOL>EthDcrMiner64.ex
e -epool coinotron.com:3344 -ewal almartins.PC-14 -esm 0 -epsw PC-14 -allpools 1


╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║   Claymore's Dual Ethereum + Decred AMD GPU Miner  v1.2 Beta   ║
╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝

Cards available: 4
GPU #0: name: Tahiti, 3072 MB available, 28 units
GPU #1: name: Tahiti, 3072 MB available, 28 units
GPU #2: name: Tahiti, 3072 MB available, 28 units
GPU #3: name: Tahiti, 3072 MB available, 28 units
Total cards: 4

Catalyst 15.12 is REQUIRED for best performance and compatibility
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Initializing...

POOL version
No pool specified for Decred! Ethereum-only mining mode is enabled
ETHEREUM-ONLY MINING MODE ENABLED (-mode 1)
ETH: eth-proxy stratum mode

ETH: Stratum - connecting to 'coinotron.com' <178.217.186.125> port 3344
ETH: Stratum - Connected
Auth failed
: {"id":0,"result":null,"error":[-32600,"InvalidRequest",null]}
Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...
ETH: Stratum - connecting to 'coinotron.com' <178.217.186.125> port 3344
ETH: Stratum - Connected
Auth failed
: {"id":0,"result":null,"error":[-32600,"InvalidRequest",null]}
Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...
ETH: Stratum - connecting to 'coinotron.com' <178.217.186.125> port 3344
ETH: Stratum - Connected
Auth failed
: {"id":0,"result":null,"error":[-32600,"InvalidRequest",null]}
Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...
ETH: Stratum - connecting to 'coinotron.com' <178.217.186.125> port 3344
ETH: Stratum - Connected
Auth failed
: {"id":0,"result":null,"error":[-32600,"InvalidRequest",null]}
Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

What are your oppinion ?

Regards
McNulty
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 539
Merit: 500


View Profile
April 20, 2016, 01:10:33 AM
 #643

Nvidia - no. Failover - yes, in next release.

thx  Smiley
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
April 20, 2016, 01:14:42 AM
 #644


EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal almartins.PC-14 -esm 0 -epsw PC-14 -allpools 1

What are your oppinion ?

Regards


Code:
almartins.PC-14

Are you sure this is the name of your worker?

Follow the instructions on the OP:

"-epsw    Password for Ethereum pool, use "x" as password."

Verifique o nome dos seus "workers" e a sua palavra passe. Tem a certeza que a palavra passe é "PC-14"?

Boa sorte!  Wink


sibout
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 104

Bounty hunter, crypto investor and enthusiast


View Profile
April 20, 2016, 01:57:50 AM
 #645

Hi, Claymore! Thx for good work.
I have a card 7970m (Pitcairn) and I can't use it. Your miner says "GPU 0, GpuMiner k1 failed -48" and reboots own start. Howevever genoil miner successfully works and shows 15MHs. Could You explain this problem?
rdnkjdi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1248
Merit: 1009


View Profile
April 20, 2016, 03:56:11 AM
 #646

Nvidia - no. Failover - yes, in next release.

Finally got sick of ehhminer constanly dying and crashing my miners on the regular and tried this miner out and wow !

Im in love , now getting 180mhs for my six 390 card rig that i was testing for a while thats with an undervolt of 100mv

cards are running about 5 degrees hotter but each card hashes at 30mhs no lower.

Also it seems this miner is smarter if one card dies the miner does not hang it just keeps mining with the other 5 cards

this is good so now i can play around more with undervolted bioes going forward etc.

-two things
1)
All i need now is a way to use it with the solo mining proxy
https://forum.ethereum.org/discussion/3513/ethereum-mining-proxy/p1

2)
do your commands for lowering memory clock really work ? in MSI afterburner yo ucant really lower the memory clock . i mean it lets you but
the clocks do not go lower when you apply the settings.    For ethreum we can get better power usesage and temps if we can lower the mem clock
and a leave the core alone at least for newer AMD cards.



Have you made any observation on the watt draw difference or heat difference that heavy of an undervolt?  My 390s are hogs - like 270W ...
Etayson
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 20, 2016, 04:31:53 AM
 #647

I have the same problem as DaveyJones. v3.0 not working for me.
When i run it through CMD it prompts the parameters and does nothing at all. No errors, no works, nothing.
Win7 x64, R9 380x,  Crimson 15.12 (Crimson 16.1)
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1000



View Profile
April 20, 2016, 04:58:23 AM
 #648

Tested 3.0, looking good. Increase on 7950/7970/280x/290/290x/390x for me.

Back to ethminer, however; looking forward to the solo version of this miner.
thesilex
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
April 20, 2016, 05:36:36 AM
 #649

Can someone please explain me how ethereum forks mining works? Is it possible to mine eth, dcr and exp all at the same time? Will fork mining be profitable?
martorix
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
April 20, 2016, 06:01:52 AM
 #650

I'm testing this version at the moment and I have this little problem.

On a rig with 4 x 290x, when I start the miner it hashes with 115 Mh/s and then in a matter of seconds it drops to 107 Mh/s.
Apparently it starts with around 29 Mh/s for every card, and drops all but the one that has the monitor cable plugged in, to 26 Mh/s.
I'm using ETH only mode.

Any tips how to fix this ?  
Jacques21
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
April 20, 2016, 06:47:06 AM
 #651

just got my R9 295x2, gonna test it with this miner now.  Grin

My 390x went from 26 to 30.5 mh/s
chup
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 735
Merit: 262


Me, Myself & I


View Profile
April 20, 2016, 06:48:40 AM
 #652


I use Sapphire Trixx to downclock my memory to 150 Mhz which also increases hashrate due to tighter timings. Wink

Using 15.7.1 and Trixx? Are You sure it's underclocked? Checked in Trixx card info or GPU-Z?

ldw-com
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 229
Merit: 100


View Profile
April 20, 2016, 07:04:25 AM
 #653

Serious improvement on every card except my nano's.

So 280x's, 290's, 290x's, 390's and 390x's went up, and very nicely!

Nano's, no difference. Edit: Even worse. Exact same settings, lost 2mh eth and 200-300 Mh dcr. Sad

Great job none the less!

Keep it up Claymore!
thesaltonsea
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
April 20, 2016, 07:42:14 AM
 #654

Awesome work!

Up from 66.5 mh/s to 70mh/s with 1 x 7970 and 2 x 7950 single mining Eth.

Hi, im using the same cards , 2x 7950 and 1x7970 , but i get only 62mh ... Can you tell us your configs and card cloks please ?
almartins
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 2


View Profile
April 20, 2016, 07:43:54 AM
 #655


EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal almartins.PC-14 -esm 0 -epsw PC-14 -allpools 1

What are your oppinion ?

Regards


Code:
almartins.PC-14

Are you sure this is the name of your worker?

Follow the instructions on the OP:

"-epsw    Password for Ethereum pool, use "x" as password."

Verifique o nome dos seus "workers" e a sua palavra passe. Tem a certeza que a palavra passe é "PC-14"?

Boa sorte!  Wink



"Tenho a certeza absoluta Wink"

Yes, I'm sure my user name is "almartins" and worker name and password is "PC-14" but this miner don't work at coinotron pool Sad.

bradli
Member
**
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 10


View Profile
April 20, 2016, 07:59:40 AM
 #656


EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal almartins.PC-14 -esm 0 -epsw PC-14 -allpools 1

What are your oppinion ?

Regards


Code:
almartins.PC-14

Are you sure this is the name of your worker?

Follow the instructions on the OP:

"-epsw    Password for Ethereum pool, use "x" as password."

Verifique o nome dos seus "workers" e a sua palavra passe. Tem a certeza que a palavra passe é "PC-14"?



Boa sorte!  Wink



"Tenho a certeza absoluta Wink"

Yes, I'm sure my user name is "almartins" and worker name and password is "PC-14" but this miner don't work at coinotron pool Sad.


just put new worker with pass x in bat fail
maxkos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 20, 2016, 08:01:28 AM
 #657

almartins, try to rename/replace "-" in your pass or workername, "PC-14" = "PC14"
palgin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile WWW
April 20, 2016, 08:01:58 AM
 #658

I found a way to lower memory clocks with MSI Afterburner, even when this feature is disabled in AMD driver, so, we need:

1. Run MSI Afterburner and check that "Unofficial Overclocking Mode" is currently DISABLED

2. Set desired memory clock setting (for each card if they're different in your rig) and hit apply, save these settings at the first profile and check "apply overclocking at system startup" box. Now, if you run GPU-Z, you'll see lowered clocks at the "Graphics Card" tab, but if you check "Sensors" tab, you'll see that memory clocks remain the same, nothing has been lowered actually.

3. OK, go back to MSI Afterburner, go to Settings and ENABLE "Unofficial Overclocking Mode" without PowerPlay feature and hit OK. Now your system should restart automatically.

4. When everything booted up, you should accept terms and agreement in the popup window, and then you can check with GPU-Z, your memory clocks are really lowered now to the numbers you've entered with Afterburner earlier and will not raise to factory settings until you want it.

5. ATTENTION! After these manipulations you won't be able to do any over/downclocking with MSI Afterburner actually, if you want so, you'll need to disable Unofficial Overclocking Mode and restart your system, but in this case memory downclocking will be lost.

Worked on each of my rigs (have 12 of them), each of them have the same card models onboard (but different manufacturers), especially tried on 290x and 390x.

Gald if this will help somebody.

BTC tips welcome: 16DHzyuqenEoHRA3w3YVGcYSDSHks7mor4
ingvarfervent
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 302



View Profile
April 20, 2016, 08:06:22 AM
 #659

On My 7970 ( 1000\1500 ) - 20.5 Mh\s

Genoil 1.0.5\7 or Claymore D. v3 ( Ethereum-only mining ) can`t increase 20.5

What settings need change to improve Mh\s ?  Smiley
ShootNik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
April 20, 2016, 08:06:42 AM
 #660

Hello Claymore.
Planned version for Linux?
Best Regards

Can you port it to linux, too.
If its not a big problem.

Hi, Claymore, thanks for great work. Same question... linux version planned? or no?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 1427 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!