Bitcoin Forum
June 23, 2021, 03:44:50 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... 1431 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6582761 times)
Hagmonar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 100



View Profile
April 24, 2016, 08:27:41 PM
 #1021

Hi! Claymore.
Are there any news on solomining option and + getting the jobs out of geth running aside?
thank you
peace

I'm working on a 3-in-1 utility:
1. pool proxy for my miner (allows to change settings/pools easily for large farms).
2. proxy for solo mode.
3. Monitoring/management + web server for monitoring.

Solo will be available with this utility - you point all your rigs to this utility and point this utility to geth.
Hope to release first version in a few days.

Next update will be available within 24 hours and will include CRC check for DAGs (no more corrupted DAGs) and Failover.

That is good.

Can your program also check if the geth is working properly and updating the blocks. Sometimes it will be stuck and the miner will mine the same block all the time.
1624463090
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1624463090

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1624463090
Reply with quote  #2

1624463090
Report to moderator
If you see garbage posts (off-topic, trolling, spam, no point, etc.), use the "report to moderator" links. All reports are investigated, though you will rarely be contacted about your reports.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 24, 2016, 09:47:06 PM
 #1022

Hi! Claymore.
Are there any news on solomining option and + getting the jobs out of geth running aside?
thank you
peace

I'm working on a 3-in-1 utility:
1. pool proxy for my miner (allows to change settings/pools easily for large farms).
2. proxy for solo mode.
3. Monitoring/management + web server for monitoring.

Solo will be available with this utility - you point all your rigs to this utility and point this utility to geth.
Hope to release first version in a few days.

Next update will be available within 24 hours and will include CRC check for DAGs (no more corrupted DAGs) and Failover.

That is good.

Can your program also check if the geth is working properly and updating the blocks. Sometimes it will be stuck and the miner will mine the same block all the time.

I have this problem with geth too. if i leave mist open it never happens, though.

merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
April 24, 2016, 10:43:46 PM
 #1023

How much hash do you get on the 970 gtx gigabyte g1?  Thx

This miner does not support nvidia, however i get 21mh/s for my gtx970 use this miner for nvidia https://bitcointalk.org/index.php?topic=1368785.0
PandaPanda!
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 24, 2016, 11:01:04 PM
 #1024

Claymore, with your monitoring app, you should also create an android/iOS app which can give us full control of the rigs, including restarting, push-notification alerts, etc.  Maybe even rig config too (clock speed, pool settings, etc). I'd be willing to pay for your app if you could do something like that.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 24, 2016, 11:03:18 PM
 #1025

Claymore, with your monitoring app, you should also create an android/iOS app which can give us full control of the rigs, including restarting, push-notification alerts, etc.  Maybe even rig config too (clock speed, pool settings, etc). I'd be willing to pay for your app if you could do something like that.

I mentioned web server, it is for that.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
PandaPanda!
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 24, 2016, 11:09:15 PM
 #1026

I mentioned web server, it is for that.

I'm just worried that its gonna be a local web server within the LAN of the mining farm.  I can't be bothered to setup dynamic IP hosting and configuring my firewall etc for accessing the stats page on the web server when i'm outside.  If you could create something that can push the data from the rigs to your server and then to the app on my iPhone, that would be awesome.  Realtime stats on all rigs.  Click on a rig name to get detailed stats on that particular machine.  Group/individual config for pools. etc etc. 
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 24, 2016, 11:13:18 PM
 #1027

I mentioned web server, it is for that.

I'm just worried that its gonna be a local web server within the LAN of the mining farm.  I can't be bothered to setup dynamic IP hosting and configuring my firewall etc for accessing the stats page on the web server when i'm outside.  If you could create something that can push the data from the rigs to your server and then to the app on my iPhone, that would be awesome.  Realtime stats on all rigs.  Click on a rig name to get detailed stats on that particular machine.  Group/individual config for pools. etc etc. 

Yes it will be local server. Accessing it from outside is a completely separate task.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
PandaPanda!
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 24, 2016, 11:19:56 PM
 #1028

Yes it will be local server. Accessing it from outside is a completely separate task.

If you could setup a remote server to do this, me (and i'm sure many other farm owners) would be more than happy to click on an in-app purchase to have this working for us.  It would make management a hell of a lot easier! You could charge according to the amount of rigs running on that person's farm.  Having something like this would be a godsend.

Another feature that i'd like to suggest is a way to for us to identify which card on a rig relates to the GPU number.  The only way I can think of doing this would be, for example, if you hit CTRL+0, then it will adjust GPU#0's FAN to 100% while adjusting all other GPU fans on that rig to 5% for 15 seconds, that way we can know that GPU0 will be the card on the rig thats running the fans at full speed.  This would be a huge help with troubleshooting hardware.
phzi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile
April 24, 2016, 11:48:12 PM
 #1029

Another feature that i'd like to suggest is a way to for us to identify which card on a rig relates to the GPU number.  The only way I can think of doing this would be, for example, if you hit CTRL+0, then it will adjust GPU#0's FAN to 100% while adjusting all other GPU fans on that rig to 5% for 15 seconds, that way we can know that GPU0 will be the card on the rig thats running the fans at full speed.  This would be a huge help with troubleshooting hardware.

Can second this - GPU ordering is totally wack in this miner.  GPU-Z, Afterburner, etc seem to show the GPUs in a totally different order.
kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 25, 2016, 12:00:36 AM
 #1030

Another feature that i'd like to suggest is a way to for us to identify which card on a rig relates to the GPU number.  The only way I can think of doing this would be, for example, if you hit CTRL+0, then it will adjust GPU#0's FAN to 100% while adjusting all other GPU fans on that rig to 5% for 15 seconds, that way we can know that GPU0 will be the card on the rig thats running the fans at full speed.  This would be a huge help with troubleshooting hardware.

Can second this - GPU ordering is totally wack in this miner.  GPU-Z, Afterburner, etc seem to show the GPUs in a totally different order.

True, one can always see temps in the miner and try to match them in gpu-z to see "what's what".

citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
April 25, 2016, 12:51:30 AM
 #1031

Hi! Claymore.
Are there any news on solomining option and + getting the jobs out of geth running aside?
thank you
peace

I'm working on a 3-in-1 utility:
1. pool proxy for my miner (allows to change settings/pools easily for large farms).
2. proxy for solo mode.
3. Monitoring/management + web server for monitoring.

Solo will be available with this utility - you point all your rigs to this utility and point this utility to geth.
Hope to release first version in a few days.

Next update will be available within 24 hours and will include CRC check for DAGs (no more corrupted DAGs) and Failover.

Thumbs up for #2 !

Just wondering, #2 will be dual-mining mode with DCR correct?

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
IncludeBeer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1164
Merit: 1010



View Profile
April 25, 2016, 02:08:04 AM
 #1032

how to decred-only mine?  I see only modes to do dual and eth-only. Thanks

Grow the Dividend Snek! (pm me if you have questions)
https://powh.io/?masternode=0x1f9b145fdaef2b82aef29c2f3c9b875a8b017512
Patrice7
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
April 25, 2016, 02:22:41 AM
 #1033

how to decred-only mine?  I see only modes to do dual and eth-only. Thanks

I can't figure it out either.  If I use only decred cmd switches I get an error.

Thanks to who ever has the answer.
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
April 25, 2016, 02:29:05 AM
 #1034

how to decred-only mine?  I see only modes to do dual and eth-only. Thanks

I can't figure it out either.  If I use only decred cmd switches I get an error.

Thanks to who ever has the answer.

only dual mode and eth only mode - refer to 1st post in this thread

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
IncludeBeer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1164
Merit: 1010



View Profile
April 25, 2016, 03:39:37 AM
 #1035

how to decred-only mine?  I see only modes to do dual and eth-only. Thanks

I can't figure it out either.  If I use only decred cmd switches I get an error.

Thanks to who ever has the answer.

only dual mode and eth only mode - refer to 1st post in this thread

/salute Thanks!

Grow the Dividend Snek! (pm me if you have questions)
https://powh.io/?masternode=0x1f9b145fdaef2b82aef29c2f3c9b875a8b017512
Patrice7
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
April 25, 2016, 03:45:54 AM
 #1036

how to decred-only mine?  I see only modes to do dual and eth-only. Thanks

I can't figure it out either.  If I use only decred cmd switches I get an error.

Thanks to who ever has the answer.

only dual mode and eth only mode - refer to 1st post in this thread
Thanks for the info.

"This miner is free-to-use, however, current developer fee is 1% for Ethereum-only mining mode (-mode 1) and 2% for Ethereum+Decred mining mode (-mode 0), every hour the miner mines for 36 or 72 seconds for developer.
Decred is mined without developer fee.
If you don't agree with the dev fee - don't use this miner."

The way this is worded it sounds like there may have been a planned or undocumented decred only mode. Even if there was a developer fee I would be interested in a decred only mode. The two cards I have running in dual mode have less rejects than the 1 I have running with cgminer.

citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
April 25, 2016, 04:25:10 AM
 #1037

how to decred-only mine?  I see only modes to do dual and eth-only. Thanks

I can't figure it out either.  If I use only decred cmd switches I get an error.

Thanks to who ever has the answer.

only dual mode and eth only mode - refer to 1st post in this thread
Thanks for the info.

"This miner is free-to-use, however, current developer fee is 1% for Ethereum-only mining mode (-mode 1) and 2% for Ethereum+Decred mining mode (-mode 0), every hour the miner mines for 36 or 72 seconds for developer.
Decred is mined without developer fee.
If you don't agree with the dev fee - don't use this miner."

The way this is worded it sounds like there may have been a planned or undocumented decred only mode. Even if there was a developer fee I would be interested in a decred only mode. The two cards I have running in dual mode have less rejects than the 1 I have running with cgminer.



I think it's best for Mr Claymore to attend to your request for DCR only mode.

Perhaps, you should explore other mining app other than your current on, if you want to do stand-alone DCR mining (ccminer, sgminer etc)

Btw, the DCR mining pool is also a big factor in getting those rejects down. Also, Stratum compliant pools are preferred.

In my opinion, this Dual Miner by Claymore is a perfect way to increase revenue in mining 2 x coins at the same time using the same hardware - the combination of fast blocks in ETH and slow blocks of DCR, make this dual-miner unique as basically ROIs my investment in GPUs faster.

Thumbs up to Mr Claymore's excellent dual-miner!

Cant wait for the ETH solo mode version.

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
jadefalke
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1443
Merit: 1014


View Profile
April 25, 2016, 06:08:38 AM
 #1038

a Linux Port would be nice Smiley
Abcederian
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
April 25, 2016, 06:09:25 AM
Last edit: April 25, 2016, 07:26:17 AM by Abcederian
 #1039

Code:
I am new to mining.
I have been running ethOS on a couple machines (http://539eaf.ethosdistro.com/#), so I have been able to muddle my way through beginners Linux. (once I found out nano was the text editor  ::) )

I have an SSD with Windows 10 on the way and I am hoping to be prepared to make the change when it arrives later this week. I think I am close  ??? and 2 weeks from now (when I switch my other rig) this will be easy.


So from here - https://drive.google.com/open?id=0B69wv2iqszefdFZUV2toUG5HdlU
I download this - Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v3.2 Beta - POOL Catalyst 15.12.zip
unzip that, then -

I need a quick primer on using Command Prompt
How do I edit a file?
What file do I edit?
Looks like this right?

runme.bat
EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 0x073572819f00d3c6bbad77e6a8f247303414e4ed -epsw x -dpool -eworker Abcedarian.JG1221 -epsw x stratum+tcp://stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal TsdUrZVC36SrWP6hudytm7jxkrP3WEWW8b1 -dpsw x --tt85 -dcri 20 -r 0

Then I am ready to start?


I am getting this error at Supernova.pool Huh

-  Failed to update your account: Invalid coin address

The address is from- https://wallet.decred.org/#/
Am I supposed to mine to something other than my decred wallet?

Any help would greatly be appreciated.
 
revelacaogr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1018

2009 Alea iacta est


View Profile
April 25, 2016, 06:41:57 AM
 #1040

why u have 2ice stratum+tcp?
workers name in supr
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... 1431 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!