Bitcoin Forum
May 23, 2022, 12:26:45 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 1427 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6586445 times)
IncludeBeer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1164
Merit: 1010



View Profile
April 23, 2016, 07:51:24 PM
 #981


Use stratum also for decred.
Replace -dpool http://dcr.suprnova.cc:9112 with -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252

The rejects will drop to 1-3% Wink
And You have to wait for almost 24h for DCR confirmation.

Thanks that made a difference btw can this Cannot parse JSON! be ignored?

Quote
ETH: Stratum - Connected
 DCR: Stratum - Connected
Need to check DAG file (epoch #46), starting...
ETH: Authorized
Cannot parse JSON!
 DCR: Authorized
DAG file (epoch #46) is ok.
Need to check next DAG file (epoch #47) in back
Applying DAG epoch #46 for GPU #0
Create GPU buffer for GPU #0
Applying DAG epoch #46 for GPU #0 done
Applying DAG epoch #46 for GPU #1
Create GPU buffer for GPU #1
Applying DAG epoch #46 for GPU #1 done
DAG file (epoch #47) is ok.

Ya, I see the same after switvhing to supernova stratum.  It caused the miner to constantly restart (with watchdog), so I've deleted my DAG files and having the miner regenerate them.  Not really sure if that will help or not...

Grow the Dividend Snek! (pm me if you have questions)
https://powh.io/?masternode=0x1f9b145fdaef2b82aef29c2f3c9b875a8b017512
1653308805
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653308805

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653308805
Reply with quote  #2

1653308805
Report to moderator
1653308805
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653308805

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653308805
Reply with quote  #2

1653308805
Report to moderator
1653308805
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653308805

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653308805
Reply with quote  #2

1653308805
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1653308805
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653308805

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653308805
Reply with quote  #2

1653308805
Report to moderator
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694
Merit: 1007


Crypto Casino & Sportsbook


View Profile
April 23, 2016, 08:27:20 PM
 #982

So i tried moving some other machines over to dual mining and having alot of problems with the 3.2 version

several machines will just reboot them selves while mining the dual alogos, no error message nothing.  I wiped one machine with 6 290x cards back to stock windows 10 default drivers 15.300  ( always gets installed no matter what i do, even if i turn off network and mnually install 15.12 crimson when i check the device i see 15.300 /shurg  one machine with that same driver works fine in dual mode)


tried default intensity 30 and higer same deal machines just randomly die after about 10 mins

any ideas ?


██████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████▀▀▀        ▀▀█████████████████████████████████████████████████
██████▀    ▄▄▄▄▄▄▄▄    ███████████████████████████████████████████████
█████    ▄█████████▌   ▐█████▀  ▐███████████████▌  ▀██████████████████
████▌   ▐██████████    █████    ████████████████    ██████████████████
████▌   ▐█████████▄▄▄▄█████▌   ▐███████████████▌   ▐███▀▀█████████████
█████    ▀███████████████▀▀        ▄███████████    ██▀   ▐████████████
██████▄     ▀▀███████▀▀         ▄▄███▀▀▀▀█████▌   ▐▀   ▄███▀▀   ▀█████
█████████▄▄     ▀▀███▄  ▄▄    ████▀    ▄   ███       ▄███▀   ▄█  ▐████
█████████████▄▄     ▀████▌   ▐███▀   ███   ██▌      ████    ██▀  █████
██████▀▀   ▀█████▄    ███    ████   ███▌  ▐██    ▌  ▐██▌      ▄▄██████
█████    ▄████████    ▐██    ██▀▀   ██▀   ▐▀    ▐█   ██▌   ▀██▀▀  ████
████▌   ▐████████▀    ███▄     ▄▄▄     ▄    ▄   ▐██   ██▄      ▄▄█████
████▌   ███████▀    ▄███████████████████████████████▄  ▀▀██████▀▀ ████
█████    ▀▀▀▀     ▄█████████▀    ▀█▀    ▀█       ▀████▄▄         ▄████
██████▄▄    ▄▄▄▄████████████  █████  ██  █  █  █  ████████████████████
█████████████████████████  █▄    ▄█▄    ▄█  █  █  ████████████████████
██████████████████████████████████████████████████████████████████████
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
█  ▄▀▄             █▀▀▐▀▄▄
█  █▀█             █  ▐  ▐▌
█       ▄██▄       █  ▌  █
█     ▄██████▄     █  ▌ ▐▌
█    ██████████    █ ▐  █
█   ▐██████████▌   █ ▐ ▐▌
█    ▀▀██████▀▀    █ ▌ █
█     ▄▄▄██▄▄▄     █ ▌▐▌
█                  █▐ █
█                  █▐▐▌
█                  █▐█
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█
▄▄█████████▄▄
▄█▀▀▀█████████▀▀▀█▄
▄█▀    ▄▀█████▀     ▀█▄
▄█▄    █        ▀▄   ███▄
▄████▀▀▀▀▄       ▄▀▀▀▀▀███▄
████      ▀▄▄▄▄▄▀       ███
███     ▄▄███████▄▄     ▄▀█
█  ▀▄ ▄▀ ▀███████▀ ▀▄ ▄▀  █
▀█   █     ▀███▀     ▀▄  █▀
▀█▄▄█▄      █        █▄█▀
▀█████▄ ▄▀▀ ▀▀▄▄ ▄▄███▀
▀█████        ████▀
▀▀█▄▄▄▄▄▄▄█▀▀
● OVER 1000 GAMES
● DAILY RACES AND BONUSES
● 24/7 LIVE SUPPORT
Walrusbonzo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 682
Merit: 500


View Profile
April 23, 2016, 08:40:17 PM
 #983

So i tried moving some other machines over to dual mining and having alot of problems with the 3.2 version

several machines will just reboot them selves while mining the dual alogos, no error message nothing.  I wiped one machine with 6 290x cards back to stock windows 10 default drivers 15.300  ( always gets installed no matter what i do, even if i turn off network and mnually install 15.12 crimson when i check the device i see 15.300 /shurg  one machine with that same driver works fine in dual mode)


tried default intensity 30 and higer same deal machines just randomly die after about 10 mins

any ideas ?

Maybe just try upgrading to a newer driver.

I'm using 16.3.1 on one PC and 16.3.2 on another and not had a single issue.

Could also be your cards are getting too hot or not enough power from your PSU.
merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
April 23, 2016, 10:12:58 PM
 #984

So i tried moving some other machines over to dual mining and having alot of problems with the 3.2 version

several machines will just reboot them selves while mining the dual alogos, no error message nothing.  I wiped one machine with 6 290x cards back to stock windows 10 default drivers 15.300  ( always gets installed no matter what i do, even if i turn off network and mnually install 15.12 crimson when i check the device i see 15.300 /shurg  one machine with that same driver works fine in dual mode)


tried default intensity 30 and higer same deal machines just randomly die after about 10 mins

any ideas ?

Don't use win 10... problem solved Tongue
phzi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile
April 23, 2016, 11:35:01 PM
 #985

So i tried moving some other machines over to dual mining and having alot of problems with the 3.2 version

several machines will just reboot them selves while mining the dual alogos, no error message nothing.  I wiped one machine with 6 290x cards back to stock windows 10 default drivers 15.300  ( always gets installed no matter what i do, even if i turn off network and mnually install 15.12 crimson when i check the device i see 15.300 /shurg  one machine with that same driver works fine in dual mode)


tried default intensity 30 and higer same deal machines just randomly die after about 10 mins

any ideas ?

Don't use win 10... problem solved Tongue
Windows 10 works perfectly fine. Marvell1's problem sounds like power, excessive overclock, or similar.
Titan-Allen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
April 23, 2016, 11:40:12 PM
 #986

I was able to use the latest version of Crimson 16.3 with this mining program. By doing so, I was able to go into Catalyst and manually change the fan speed. I could not do that in this mining program, as it kept crashing the program. Also, the program does not like it when you adjust mclock through it, although I can do that  "normally" in Catalyst without crashing my cards. Leaving it at the factory settings still resulted in the card producing the optimum MH/s when mining Ethereum. That was a plus, since overclocking creates all kinds of problem, as a general rule. The rejection rates are almost zero in this mining program, which is unbelievable. I brought the DCR intensity up to 50. It affected the Eth hashrate little. DCR hashrate, at this setting, is cooking away at 672 MH/s without damaging the Eth hashrate much. I will attempt to ramp up the intensity further once I have everything else set properly. Here is what I have for R9 290. Others seem to have differing success rates:


"EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal XXXXXXX.XXXXXXX -esm 2 -epsw XXXX -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal XXXXXXX.XXXXXXX -dpsw XXXX -allpools 1 -ethi 13 -dcri 50 -dcrt 5"

I changed -dcrt to 5, because the miner popped up failures due to get-work not happening fast enough, for some reason. Part of this may have been from using the non stratum access to suprnova, which I never knew existed. It may not be a problem now, but I left it in regardless.

This program is something else, I must say. I am curious as to whether there are other coin combinations out there which could benefit from this program, tweaked to the pairs and algos. Considering I have 3 Eth rigs here, this will boost daily revenues by around $8-$10, as long as DCR does not fall even more than it has recently.
Eliovp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1049
Merit: 1272

Huh?


View Profile WWW
April 23, 2016, 11:40:36 PM
 #987

So i tried moving some other machines over to dual mining and having alot of problems with the 3.2 version

several machines will just reboot them selves while mining the dual alogos, no error message nothing.  I wiped one machine with 6 290x cards back to stock windows 10 default drivers 15.300  ( always gets installed no matter what i do, even if i turn off network and mnually install 15.12 crimson when i check the device i see 15.300 /shurg  one machine with that same driver works fine in dual mode)


tried default intensity 30 and higer same deal machines just randomly die after about 10 mins

any ideas ?

Don't use win 10... problem solved Tongue

Great answer......  Undecided

Win 10 is rock solid over here, fastest os regarding mining i ever used. No shit with installing gpu drivers when having more than 5 GPU's. It just works.

Try 3.0 Marvell1,

Works perfectly over here, had some small issues with 3.2 as well.

Also add -ethi 4 to your bash, could solve your problems too..

markoz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
April 24, 2016, 12:07:36 AM
 #988

what was the command for choosing which cards to use for minig, for example if i have 4 cards and want to mine with only 3?
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
April 24, 2016, 12:09:35 AM
 #989


Win 10 is rock solid over here, fastest os regarding mining i ever used. No shit with installing gpu drivers when having more than 5 GPU's. It just works.


Have you ever tried installing more than 4 video cards under Win 7? I had a 6 card rig working fine on Win 10 but reversed it to Win 7 in hope of getting better speeds but problems immediately arose when some cards refused to work.

Does Win 7 has any limitation to the number of video cards simultaneously installed?

Eliovp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1049
Merit: 1272

Huh?


View Profile WWW
April 24, 2016, 12:29:43 AM
 #990


Win 10 is rock solid over here, fastest os regarding mining i ever used. No shit with installing gpu drivers when having more than 5 GPU's. It just works.


Have you ever tried installing more than 4 video cards under Win 7? I had a 6 card rig working fine on Win 10 but reversed it to Win 7 in hope of getting better speeds but problems immediately arose when some cards refused to work.

Does Win 7 has any limitation to the number of video cards simultaneously installed?

Yup, 7 gives issue with 5+ cards. There's a 6gpu mod flowing around, that works but it's not going to give you a speed increase. Well it didn't over here...

Pustul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250



View Profile
April 24, 2016, 01:07:07 AM
 #991

Is anyone here using any of the old Stilt's modified bios for the 7950s or the 280Xs?

Is it worth it?

If the answer is yes, will the mods work only for ETH or for other algos as well (for instance X11)?

Thx  Grin

The ROMS I'm using on my 7950s were originally modified by Stilt. He only amended the 1251MHz~1375MHz and 1376MHz~1500MHz strap I think. But it definitely helped my scrypt mining performance. I copied the memory timings from 1376~1500 to 1501~1625 and 1626~1750 because it allows me to overclock over 1500 on the RAM without losing performance.

For my 7970 I couldn't find his version of the ROM anywhere, so I did it myself. The stock ROM was painfully slow for mining, it was actually slower than my 7950s! After tweaking it I got another 2mh/s. So yes, it is definitely worth it.

The timings were originally for scrypt performance, but it will also help any other memory bandwidth/memory latency bound algo.

Mileage can vary. As someone said above, it made no difference for them. I think it helps the cards the most that weren't setup well by the manufacturer. Some get it right! Stilt timing tweaks made no difference on my two 290x.

Do you mind sharing the bios for the 7970  Cheesy?
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694
Merit: 1007


Crypto Casino & Sportsbook


View Profile
April 24, 2016, 01:12:28 AM
Last edit: April 24, 2016, 01:40:08 AM by Marvell1
 #992

So i tried moving some other machines over to dual mining and having alot of problems with the 3.2 version

several machines will just reboot them selves while mining the dual alogos, no error message nothing.  I wiped one machine with 6 290x cards back to stock windows 10 default drivers 15.300  ( always gets installed no matter what i do, even if i turn off network and mnually install 15.12 crimson when i check the device i see 15.300 /shurg  one machine with that same driver works fine in dual mode)


tried default intensity 30 and higer same deal machines just randomly die after about 10 mins

any ideas ?

Don't use win 10... problem solved Tongue

Great answer......  Undecided

Win 10 is rock solid over here, fastest os regarding mining i ever used. No shit with installing gpu drivers when having more than 5 GPU's. It just works.

Try 3.0 Marvell1,

Works perfectly over here, had some small issues with 3.2 as well.

Also add -ethi 4 to your bash, could solve your problems too..

thats for the tip i will try -eth 4 first

youre right about win 10 , up to 8 GPUs even and more with no issues unlike 8, and 7

will lowering eth mining intensity lower my hash rate ?


██████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████▀▀▀        ▀▀█████████████████████████████████████████████████
██████▀    ▄▄▄▄▄▄▄▄    ███████████████████████████████████████████████
█████    ▄█████████▌   ▐█████▀  ▐███████████████▌  ▀██████████████████
████▌   ▐██████████    █████    ████████████████    ██████████████████
████▌   ▐█████████▄▄▄▄█████▌   ▐███████████████▌   ▐███▀▀█████████████
█████    ▀███████████████▀▀        ▄███████████    ██▀   ▐████████████
██████▄     ▀▀███████▀▀         ▄▄███▀▀▀▀█████▌   ▐▀   ▄███▀▀   ▀█████
█████████▄▄     ▀▀███▄  ▄▄    ████▀    ▄   ███       ▄███▀   ▄█  ▐████
█████████████▄▄     ▀████▌   ▐███▀   ███   ██▌      ████    ██▀  █████
██████▀▀   ▀█████▄    ███    ████   ███▌  ▐██    ▌  ▐██▌      ▄▄██████
█████    ▄████████    ▐██    ██▀▀   ██▀   ▐▀    ▐█   ██▌   ▀██▀▀  ████
████▌   ▐████████▀    ███▄     ▄▄▄     ▄    ▄   ▐██   ██▄      ▄▄█████
████▌   ███████▀    ▄███████████████████████████████▄  ▀▀██████▀▀ ████
█████    ▀▀▀▀     ▄█████████▀    ▀█▀    ▀█       ▀████▄▄         ▄████
██████▄▄    ▄▄▄▄████████████  █████  ██  █  █  █  ████████████████████
█████████████████████████  █▄    ▄█▄    ▄█  █  █  ████████████████████
██████████████████████████████████████████████████████████████████████
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
█  ▄▀▄             █▀▀▐▀▄▄
█  █▀█             █  ▐  ▐▌
█       ▄██▄       █  ▌  █
█     ▄██████▄     █  ▌ ▐▌
█    ██████████    █ ▐  █
█   ▐██████████▌   █ ▐ ▐▌
█    ▀▀██████▀▀    █ ▌ █
█     ▄▄▄██▄▄▄     █ ▌▐▌
█                  █▐ █
█                  █▐▐▌
█                  █▐█
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█
▄▄█████████▄▄
▄█▀▀▀█████████▀▀▀█▄
▄█▀    ▄▀█████▀     ▀█▄
▄█▄    █        ▀▄   ███▄
▄████▀▀▀▀▄       ▄▀▀▀▀▀███▄
████      ▀▄▄▄▄▄▀       ███
███     ▄▄███████▄▄     ▄▀█
█  ▀▄ ▄▀ ▀███████▀ ▀▄ ▄▀  █
▀█   █     ▀███▀     ▀▄  █▀
▀█▄▄█▄      █        █▄█▀
▀█████▄ ▄▀▀ ▀▀▄▄ ▄▄███▀
▀█████        ████▀
▀▀█▄▄▄▄▄▄▄█▀▀
● OVER 1000 GAMES
● DAILY RACES AND BONUSES
● 24/7 LIVE SUPPORT
molitar
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


View Profile
April 24, 2016, 04:19:18 AM
 #993

Bit off topic but I am really curious what makes Decred so much more difficult to mine than Ethereum?  Ethereum mining is at 40 MH/s and is just about the exact same amount of .5 coins roughly a day as the Decred which is at just over 600 MH/s.
Walrusbonzo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 682
Merit: 500


View Profile
April 24, 2016, 05:36:53 AM
 #994

Is anyone here using any of the old Stilt's modified bios for the 7950s or the 280Xs?

Is it worth it?

If the answer is yes, will the mods work only for ETH or for other algos as well (for instance X11)?

Thx  Grin

The ROMS I'm using on my 7950s were originally modified by Stilt. He only amended the 1251MHz~1375MHz and 1376MHz~1500MHz strap I think. But it definitely helped my scrypt mining performance. I copied the memory timings from 1376~1500 to 1501~1625 and 1626~1750 because it allows me to overclock over 1500 on the RAM without losing performance.

For my 7970 I couldn't find his version of the ROM anywhere, so I did it myself. The stock ROM was painfully slow for mining, it was actually slower than my 7950s! After tweaking it I got another 2mh/s. So yes, it is definitely worth it.

The timings were originally for scrypt performance, but it will also help any other memory bandwidth/memory latency bound algo.

Mileage can vary. As someone said above, it made no difference for them. I think it helps the cards the most that weren't setup well by the manufacturer. Some get it right! Stilt timing tweaks made no difference on my two 290x.

Do you mind sharing the bios for the 7970  Cheesy?

It's for an MSI Lightning. It would actually be better for you to provide me with your BIOS. Or better still, go here https://www.techpowerup.com/vgabios/ and tell me which card EXACTLY is yours. Then I can download that and modify it.

Do you have dual BIOS on your card?
Bananana
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 250



View Profile WWW
April 24, 2016, 07:02:16 AM
 #995

1) I downloaded and install 15.12 amd driver but it shows 15.8 version in MSI afterburner, anybody have that problem?
2) Also is there a way to show valid and invalid share (in ethpool.org) using claymore gpu miner v3.2 when mining on ethpool?

Thanks in advance Smiley

merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
April 24, 2016, 07:11:41 AM
 #996


Win 10 is rock solid over here, fastest os regarding mining i ever used. No shit with installing gpu drivers when having more than 5 GPU's. It just works.


Have you ever tried installing more than 4 video cards under Win 7? I had a 6 card rig working fine on Win 10 but reversed it to Win 7 in hope of getting better speeds but problems immediately arose when some cards refused to work.

Does Win 7 has any limitation to the number of video cards simultaneously installed?

Yes i use the mod, any more than 4 gpu in win 7 and there are issues which the mod fixes perfectly. https://bitcointalk.org/index.php?topic=712228.0 here is a link to the mod for fixing issue with more than 4 gpu on win7.
QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498
Merit: 1030


View Profile
April 24, 2016, 08:53:26 AM
 #997


To mine ETH you need a minimum 2 Gb RAM per card, otherwise the DAG won't load into the cards's memory



 Might be specific for this miner, I was mining Ethereum using QTMiner on a machine that had 1 GIG of ram in the machine (and a 2 Gig GTX960).

 It had to do some special manipulation stuff on the DAG per some of the messages I saw out of it, which meant the first DAG took bloody near forever to get set up, but it then mined successfully for a while (I ended up moving the card to a different machine in a "consolodation" move after a couple days).


 I would RECOMMEND at least 2 GIG main system memory to avoid this issue, though.


I'm no longer legendary just in my own mind!
Like something I said? Donations gratefully accepted. LYLnTKvLefz9izJFUvEGQEZzSkz34b3N6U (Litecoin)
1GYbjMTPdCuV7dci3iCUiaRrcNuaiQrVYY (Bitcoin)
merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
April 24, 2016, 09:05:28 AM
 #998

Suprnova is down for everyone?? Nvm it seems to be working again.
kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 24, 2016, 09:51:42 AM
 #999

Bit off topic but I am really curious what makes Decred so much more difficult to mine than Ethereum?  Ethereum mining is at 40 MH/s and is just about the exact same amount of .5 coins roughly a day as the Decred which is at just over 600 MH/s.

different algorithms have different hashrate. so 600mh/s may look like "alot" compared to eth hashspeed. but it's not.. it's just like comparing oranges and potatos.. if you try to mine something like monero it will give you way less hashrate Smiley it depends on the algorithm.

kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 24, 2016, 10:01:14 AM
 #1000

btw, this miner just keeps blowing my mind. i put decred intensity to 50% and it made my eth hashrate better lol from 63 to 64 and decred from 900 to 1600.

as for my R9 290 issue. it's still happening. the gpu clock just wont stay where i put it with msi afterburner. it starts out that way but then as the card gets hotter the gpu core clock will go down to 820ish. i think i will try underclocking it to 800mh/s see if it's stable.. any other ideas? thx

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 1427 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!