Bitcoin Forum
May 26, 2022, 08:04:18 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 1427 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6586469 times)
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 17, 2016, 09:21:20 PM
 #501

Claymore - any plans to add ETH clones support, such as soil, expanse etc?

Devfee is not a problem. It is something related to tech part.
As far as I understand, you cannot mine these coins with ethminer from Ethereum, you have to use ethminer from Expanse, am I correct?

You can mine any Dagger-Hashimoto coin with any ethminer (original or Genoil)...
It doesn't work, tried both Dwarf and suprnova... just disconnects and trying to reconnect.

Pls try it out: http://dwarfpool.com/exp

Ok I'll check it.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1653552258
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653552258

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653552258
Reply with quote  #2

1653552258
Report to moderator
ailikun
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 408
Merit: 254



View Profile
April 17, 2016, 09:58:03 PM
 #502

I'm working on next update:
- Further improvements related to DAG files, for example, even better stability when new epoch is coming, perhaps you already noticed that miner did not crash at new epoch #45 as official miner usually does.
- Performance improvements for weak cards and Fury.
- Checking shares on CPU and warn if GPU calculates them incorrectly (usually due to overclocking).


Can you port it to linux, too.
If its not a big problem.

Komuto Herovato is definitely the chief engineer of bfl)
supersonic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 104



View Profile
April 17, 2016, 10:17:12 PM
 #503

ethermine.org here shows 64 valid and 0 invalid....
the same in claymores miner.....

same here - all good, zero invalids.... hard to believe...  Grin
even during using qtminer.exe, i do get a few invalids but not much.

I wish i can say the same for DCR, my pool have 8-9% average invalids/rejects.

Well those numbers are incorrect, because every time that it starts to mine for dev  the number of is reset when the worker reconnects to the pool - according to pool description on bottom of the page :>

Nice from far but far from nice
supersonic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 104



View Profile
April 17, 2016, 10:20:27 PM
 #504

anyone using Sapphire 280x vapor? im getting only like 19Mh on those aint that to low?

Nice from far but far from nice
qqqq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1011


View Profile
April 17, 2016, 10:20:52 PM
 #505

Is that really need to 1-2 weeks for solo ver. Is that so hard to implement ? Your vers 2.0 is very nice already.  
forzendiablo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1000


the grandpa of cryptos


View Profile
April 18, 2016, 12:05:26 AM
 #506

@Claymore

great job man!

yolo
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2884
Merit: 1054


View Profile
April 18, 2016, 12:24:48 AM
 #507

anyone using Sapphire 280x vapor? im getting only like 19Mh on those aint that to low?

mine is ~20MH ETH and ~300MH DCR

1100 cclock and 1375 mclock

don't forget this on your .bat

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
April 18, 2016, 12:51:00 AM
 #508

ethermine.org here shows 64 valid and 0 invalid....
the same in claymores miner.....

same here - all good, zero invalids.... hard to believe...  Grin
even during using qtminer.exe, i do get a few invalids but not much.

I wish i can say the same for DCR, my pool have 8-9% average invalids/rejects.

Well those numbers are incorrect, because every time that it starts to mine for dev  the number of is reset when the worker reconnects to the pool - according to pool description on bottom of the page :>

there is also running total submitted shares, and that number is active - it could only mean that the miner is connected not disconnected.
 

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
April 18, 2016, 01:02:24 AM
 #509

I'm working on next update:
- Further improvements related to DAG files, for example, even better stability when new epoch is coming, perhaps you already noticed that miner did not crash at new epoch #45 as official miner usually does.
- Performance improvements for weak cards and Fury.
- Checking shares on CPU and warn if GPU calculates them incorrectly (usually due to overclocking).


the v2 is very good Claymore - well done.

- any chance to improve the color used.... seems too dark
- solo mining features

thanks

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 18, 2016, 01:15:28 AM
 #510

anyone using Sapphire 280x vapor? im getting only like 19Mh on those aint that to low?

mine is ~20MH ETH and ~300MH DCR

1100 cclock and 1375 mclock

don't forget this on your .bat

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

how is this done? thx

arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2884
Merit: 1054


View Profile
April 18, 2016, 01:21:32 AM
 #511

anyone using Sapphire 280x vapor? im getting only like 19Mh on those aint that to low?

mine is ~20MH ETH and ~300MH DCR

1100 cclock and 1375 mclock

don't forget this on your .bat

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

how is this done? thx

edit "start.bat" file

example from claymore start.bat .. notice i've added the clock settings in the syntax.
Quote
GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethpool.org:3333 -ewal 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal Redhex.my -dpsw x -wd 1 -cclock 1100 -mclock 1375

and read the "readme.txt" file you'll learn more  Wink
phzi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile
April 18, 2016, 01:35:27 AM
 #512

edit "start.bat" file

example from claymore start.bat .. notice i've added the clock settings in the syntax.
Quote
GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethpool.org:3333 -ewal 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal Redhex.my -dpsw x -wd 1 -cclock 1100 -mclock 1375

and read the "readme.txt" file you'll learn more  Wink

That won't do anything... you need to prefix those lines with setx

e.g.
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2884
Merit: 1054


View Profile
April 18, 2016, 01:38:58 AM
 #513

edit "start.bat" file

example from claymore start.bat .. notice i've added the clock settings in the syntax.

EDIT:
Quote
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethpool.org:3333 -ewal 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal Redhex.my -dpsw x -wd 1 -cclock 1100 -mclock 1375

and read the "readme.txt" file you'll learn more  Wink

That won't do anything... you need to prefix those lines with setx

e.g.
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

yup, i forgot..copied it from the "readme.txt" file
rdnkjdi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1248
Merit: 1009


View Profile
April 18, 2016, 03:51:18 AM
 #514

You might get together with the guy from GPUShack who does Ethos.  I'm pretty sure you'd double or quadruple the hash fees you are getting from Windows overnight (and I'd be happy to be able to be able to watch my miner temps remotely)
MacT
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 141
Merit: 100


ZOHEM | DECENTRALISED USER BEHAVIOUR DATA PROTOCOL


View Profile
April 18, 2016, 04:26:40 AM
Last edit: April 18, 2016, 04:44:55 PM by MacT
 #515

 Decred is down   to .0031 btc today. Is it still worth dual mining?

Twod
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 2


View Profile
April 18, 2016, 06:27:43 AM
 #516

I decided yesterday to try dual miner version 2.0. Launched only for ETH, on RU stratum DwarfPool. Half day miner worked normally, sending the balls even slightly larger and more stable than Genoil. I decided to leave for the night, in the morning and checked to see that the floor one night were rejections. How can this problem be solved. It lacks konekt check with the server and switching to another server when the dump.
http://uploads.ru/ID8dj.png
supersonic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 104



View Profile
April 18, 2016, 06:44:23 AM
 #517

anyone using Sapphire 280x vapor? im getting only like 19Mh on those aint that to low?

mine is ~20MH ETH and ~300MH DCR

1100 cclock and 1375 mclock

don't forget this on your .bat

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

I didnt forget it, altho i was running it on stock settings that is 1070 cclock and 1550 mclock

Nice from far but far from nice
ldw-com
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 229
Merit: 100


View Profile
April 18, 2016, 06:59:56 AM
 #518

You might get together with the guy from GPUShack who does Ethos.  I'm pretty sure you'd double or quadruple the hash fees you are getting from Windows overnight (and I'd be happy to be able to be able to watch my miner temps remotely)

Or the other guy, with the FREE unix based os.

https://ethereum-mining.info/en/
jesterRPG
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
April 18, 2016, 08:04:37 AM
 #519

Everytime I set an overclock the program crashes. This is what's in my start.bat:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool us2.ethermine.org:4444 -ewal 0x54DAcC4a74d5C75f0184E9093c210E6313ACc6Ed.cvke -epsw x -esm 1 -mode 1 -tt 60 -cclock 1100
avirdoz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1191
Merit: 1001



View Profile
April 18, 2016, 08:14:37 AM
Last edit: April 18, 2016, 12:37:55 PM by avirdoz
 #520

I've tried v.2.0. Near 10% redjects on coinmine.pl - 5x r9 380, win7 64 bit, 15.12 AMD drivers
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 1427 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!