Bitcoin Forum
June 20, 2021, 03:55:08 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 ... 1431 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6582719 times)
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
April 25, 2016, 06:49:56 AM
 #1041


I am getting this error at Supernova.pool Huh

-  Failed to update your account: Invalid coin address

The address is from- https://wallet.decred.org/#/
Am I supposed to mine to something other than my decred wallet?

Any help would greatly be appreciated.
 

This is my command line:

Code:
EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x2c988a9d1b730520ad270ed0ec68a77dbe2f0264/PC -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal Trimegisto.PC -dpsw x -tt 75 -dcri 20 -r 0

Notice that I don't use a decred address... On suprnova you must create a worker (Trimegisto.PC) with a pass (x) and use them to login. You will use the DCR address in your account configuration to tell suprnova where to send your earnings.

Got it?


1624204508
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1624204508

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1624204508
Reply with quote  #2

1624204508
Report to moderator
1624204508
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1624204508

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1624204508
Reply with quote  #2

1624204508
Report to moderator
1624204508
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1624204508

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1624204508
Reply with quote  #2

1624204508
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
un4given
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 100


View Profile
April 25, 2016, 07:39:18 AM
 #1042

guys, i am still getting only rejects on whatever pool i use. i already deleted DAGs several times. and after some time my PC crashes and restarts with Claymore miner. ethminer and qtminer are just working just fine.

I didnt overclock the cards or smth. PSU has still enough room to breath  Grin

switched back to qtminer, but would like to use claymores.

hope any1 has an idea?! thx in advance

My Rig: AsRock H61 BTC Pro + G620
8 GB RAM
2 x R9 390
1x 7970
1x R7 370
Enermax Platimax 1350W
Abcederian
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
April 25, 2016, 07:39:30 AM
 #1043

why u have 2ice stratum+tcp?
workers name in supr

TY too much cut and paste


I am getting this error at Supernova.pool Huh

-  Failed to update your account: Invalid coin address

The address is from- https://wallet.decred.org/#/
Am I supposed to mine to something other than my decred wallet?

Any help would greatly be appreciated.
 

This is my command line:

Code:
EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x2c988a9d1b730520ad270ed0ec68a77dbe2f0264/PC -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal Trimegisto.PC -dpsw x -tt 75 -dcri 20 -r 0

Notice that I don't use a decred address... On suprnova you must create a worker (Trimegisto.PC) with a pass (x) and use them to login. You will use the DCR address in your account configuration to tell suprnova where to send your earnings.

Got it?



Thanks for the command line.

So now I have -

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 0x073572819f00d3c6bbad77e6a8f247303414e4ed -epsw x -dpool -eworker Abcedarian.JG1221 -epsw <password> stratum+tcp://stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal -dpsw x --tt85 -r1

-dcri will be default to start  

I will keep hashing away at. Thanks.
Still not sure how to or where to edit. Checking youtube ...


Yes I am trying to add the dcr address under account details at Supernova Huh
revelacaogr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1018

2009 Alea iacta est


View Profile
April 25, 2016, 07:48:01 AM
Last edit: April 25, 2016, 07:59:07 AM by revelacaogr
 #1044

what is u prob?
take out the second  stratum+tcp
before  tt u put -  not --
-tt 85
low down intencity
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
April 25, 2016, 07:48:47 AM
 #1045



EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 0x073572819f00d3c6bbad77e6a8f247303414e4ed -epsw x -dpool -eworker Abcedarian.JG1221 -epsw <password> stratum+tcp://stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal -dpsw x --tt85 -r1

-dcri will be default to start  

I will keep hashing away at. Thanks.
Still not sure how to or where to edit. Checking youtube ...


Yes I am trying to add the dcr address under account details at Supernova Huh

There is still something wrong with your command line... Roll Eyes

stratum+tcp:// [only once] -dwal [you must put your worker's name here] -dpsw x -tt [only - not --] 85 [this is too hot, lower the setting to 75 to keep your cards safe]

gribgo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 298
Merit: 250



View Profile
April 25, 2016, 08:44:42 AM
 #1046

stratum+tcp://stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal -dpsw x --tt85 -r1




merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
April 25, 2016, 09:02:09 AM
 #1047

stratum+tcp://stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal -dpsw x --tt85 -r1





Don't forget the space -tt 85 not --tt85, also as mentioned set the thermal target lower 85 is too hot, 75 is much kinder on ur gpu's.
Remainder
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 954
Merit: 517



View Profile
April 25, 2016, 09:29:55 AM
 #1048

guys, i am still getting only rejects on whatever pool i use. i already deleted DAGs several times. and after some time my PC crashes and restarts with Claymore miner. ethminer and qtminer are just working just fine.

I didnt overclock the cards or smth. PSU has still enough room to breath  Grin

switched back to qtminer, but would like to use claymores.

hope any1 has an idea?! thx in advance

My Rig: AsRock H61 BTC Pro + G620
8 GB RAM
2 x R9 390
1x 7970
1x R7 370
Enermax Platimax 1350W

Check your stratum mode. They are different for different pools.

-esm   Ethereum Stratum mode. 0 - eth-proxy mode (for example, dwarpool.com), 1 - qtminer mode (for example, ethpool.org), 2 - miner-proxy mode (for example, coinotron.com). 0 is default.
revelacaogr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1018

2009 Alea iacta est


View Profile
April 25, 2016, 10:10:41 AM
 #1049



EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 0x073572819f00d3c6bbad77e6a8f247303414e4ed -epsw x -dpool -eworker Abcedarian.JG1221 -epsw <password> stratum+tcp://stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal -dpsw x --tt85 -r1

-dcri will be default to start  

I will keep hashing away at. Thanks.
Still not sure how to or where to edit. Checking youtube ...


Yes I am trying to add the dcr address under account details at Supernova Huh

There is still something wrong with your command line... Roll Eyes

stratum+tcp:// [only once] -dwal [you must put your worker's name here] -dpsw x -tt [only - not --] 85 [this is too hot, lower the setting to 75 to keep your cards safe]


put this in .bat file:

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 0 -ewal 0x073572819f00d3c6bbad77e6a8f247303414e4ed -epsw x  -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal Abcedarian.JG1221 -dpsw <password> -tt 75 -r1
kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 25, 2016, 11:24:03 AM
 #1050

Code:
I am new to mining.
I have been running ethOS on a couple machines (http://539eaf.ethosdistro.com/#), so I have been able to muddle my way through beginners Linux. (once I found out nano was the text editor  ::) )

I have an SSD with Windows 10 on the way and I am hoping to be prepared to make the change when it arrives later this week. I think I am close  ??? and 2 weeks from now (when I switch my other rig) this will be easy.


So from here - https://drive.google.com/open?id=0B69wv2iqszefdFZUV2toUG5HdlU
I download this - Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v3.2 Beta - POOL Catalyst 15.12.zip
unzip that, then -

I need a quick primer on using Command Prompt
How do I edit a file?
What file do I edit?
Looks like this right?

runme.bat
EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 0x073572819f00d3c6bbad77e6a8f247303414e4ed -epsw x -dpool -eworker Abcedarian.JG1221 -epsw x stratum+tcp://stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal TsdUrZVC36SrWP6hudytm7jxkrP3WEWW8b1 -dpsw x --tt85 -dcri 20 -r 0

Then I am ready to start?


I am getting this error at Supernova.pool Huh

-  Failed to update your account: Invalid coin address

The address is from- https://wallet.decred.org/#/
Am I supposed to mine to something other than my decred wallet?

Any help would greatly be appreciated.
 


i've had the same problem. you cant use the webwallet because it creates a TEMPORARY adress for recieving payments. download the decred wallet and make your own wallet then add it to the pool. you can also use a wallet from bittrex, which i would not reccomend for safety.

here's an easy guide to setting your decred wallet up!

https://forum.decred.org/threads/brief-guide-setting-up-mainnet-wallet-airdop-included-with-basic-commands-os-neutral.478/

you will also be able to stake your mined decred! Smiley

revelacaogr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1018

2009 Alea iacta est


View Profile
April 25, 2016, 11:37:52 AM
 #1051

Code:
I am new to mining.
I have been running ethOS on a couple machines (http://539eaf.ethosdistro.com/#), so I have been able to muddle my way through beginners Linux. (once I found out nano was the text editor  ::) )

I have an SSD with Windows 10 on the way and I am hoping to be prepared to make the change when it arrives later this week. I think I am close  ??? and 2 weeks from now (when I switch my other rig) this will be easy.


So from here - https://drive.google.com/open?id=0B69wv2iqszefdFZUV2toUG5HdlU
I download this - Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v3.2 Beta - POOL Catalyst 15.12.zip
unzip that, then -

I need a quick primer on using Command Prompt
How do I edit a file?
What file do I edit?
Looks like this right?

runme.bat
EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 0x073572819f00d3c6bbad77e6a8f247303414e4ed -epsw x -dpool -eworker Abcedarian.JG1221 -epsw x stratum+tcp://stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal TsdUrZVC36SrWP6hudytm7jxkrP3WEWW8b1 -dpsw x --tt85 -dcri 20 -r 0

Then I am ready to start?


I am getting this error at Supernova.pool Huh

-  Failed to update your account: Invalid coin address

The address is from- https://wallet.decred.org/#/
Am I supposed to mine to something other than my decred wallet?

Any help would greatly be appreciated.
 


i've had the same problem. you cant use the webwallet because it creates a TEMPORARY adress for recieving payments. download the decred wallet and make your own wallet then add it to the pool. you can also use a wallet from bittrex, which i would not reccomend for safety.

here's an easy guide to setting your decred wallet up!

https://forum.decred.org/threads/brief-guide-setting-up-mainnet-wallet-airdop-included-with-basic-commands-os-neutral.478/

you will also be able to stake your mined decred! Smiley


also this can help u

Windows Guide :
On Windows, you need to execute each command with a different BAT file. There’s no way, for the moment, to use any kind of terminal.

First of all, you’ll need to download the latest binaries available at : https://github.com/decred/dcrd/releases

This zip file  include all the Windows Instructions for an easy setup.
http://thecryptoworld.org/decred-get-started

This file include :
How to setup your server (dcrd)
How to create your wallet (dcrwallet)
How to connect with your wallet
How to get your decred wallet address
How to start Proof-Of-Stake by buying tickets
How to unlock your wallet
kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 25, 2016, 11:42:25 AM
 #1052

Code:
I am new to mining.
I have been running ethOS on a couple machines (http://539eaf.ethosdistro.com/#), so I have been able to muddle my way through beginners Linux. (once I found out nano was the text editor  ::) )

I have an SSD with Windows 10 on the way and I am hoping to be prepared to make the change when it arrives later this week. I think I am close  ??? and 2 weeks from now (when I switch my other rig) this will be easy.


So from here - https://drive.google.com/open?id=0B69wv2iqszefdFZUV2toUG5HdlU
I download this - Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v3.2 Beta - POOL Catalyst 15.12.zip
unzip that, then -

I need a quick primer on using Command Prompt
How do I edit a file?
What file do I edit?
Looks like this right?

runme.bat
EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 0x073572819f00d3c6bbad77e6a8f247303414e4ed -epsw x -dpool -eworker Abcedarian.JG1221 -epsw x stratum+tcp://stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal TsdUrZVC36SrWP6hudytm7jxkrP3WEWW8b1 -dpsw x --tt85 -dcri 20 -r 0

Then I am ready to start?


I am getting this error at Supernova.pool Huh

-  Failed to update your account: Invalid coin address

The address is from- https://wallet.decred.org/#/
Am I supposed to mine to something other than my decred wallet?

Any help would greatly be appreciated.
 


i've had the same problem. you cant use the webwallet because it creates a TEMPORARY adress for recieving payments. download the decred wallet and make your own wallet then add it to the pool. you can also use a wallet from bittrex, which i would not reccomend for safety.

here's an easy guide to setting your decred wallet up!

https://forum.decred.org/threads/brief-guide-setting-up-mainnet-wallet-airdop-included-with-basic-commands-os-neutral.478/

you will also be able to stake your mined decred! Smiley


also this can help u

Windows Guide :
On Windows, you need to execute each command with a different BAT file. There’s no way, for the moment, to use any kind of terminal.

First of all, you’ll need to download the latest binaries available at : https://github.com/decred/dcrd/releases

This zip file  include all the Windows Instructions for an easy setup.
http://thecryptoworld.org/decred-get-started

This file include :
How to setup your server (dcrd)
How to create your wallet (dcrwallet)
How to connect with your wallet
How to get your decred wallet address
How to start Proof-Of-Stake by buying tickets
How to unlock your wallet

Cool! thx, i'm still struggling with the pos part. will be reading this.

frostminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 505


View Profile WWW
April 25, 2016, 12:27:41 PM
 #1053


I get about 20-30% rejected shares at suprnova diff 8.  At diff 64 it takes too much time between shares.
Diff 16 and 32 would be lovely.



At zpool i got around 5-10% rejects.


revelacaogr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1018

2009 Alea iacta est


View Profile
April 25, 2016, 12:39:27 PM
 #1054

yr commands in your .bat file?

more details....
WBF1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 419
Merit: 250


View Profile
April 25, 2016, 12:46:10 PM
 #1055

Another feature that i'd like to suggest is a way to for us to identify which card on a rig relates to the GPU number.  The only way I can think of doing this would be, for example, if you hit CTRL+0, then it will adjust GPU#0's FAN to 100% while adjusting all other GPU fans on that rig to 5% for 15 seconds, that way we can know that GPU0 will be the card on the rig thats running the fans at full speed.  This would be a huge help with troubleshooting hardware.

Can second this - GPU ordering is totally wack in this miner.  GPU-Z, Afterburner, etc seem to show the GPUs in a totally different order.

True, one can always see temps in the miner and try to match them in gpu-z to see "what's what".

I can add to this that claymore miner isn't internally consistent. Order of GPUs shown in mining stats messages doesn't match order of GPUs shown in temperature stats messages. Not the end of the world, but it can be confusing.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 25, 2016, 12:57:29 PM
 #1056

Another feature that i'd like to suggest is a way to for us to identify which card on a rig relates to the GPU number.  The only way I can think of doing this would be, for example, if you hit CTRL+0, then it will adjust GPU#0's FAN to 100% while adjusting all other GPU fans on that rig to 5% for 15 seconds, that way we can know that GPU0 will be the card on the rig thats running the fans at full speed.  This would be a huge help with troubleshooting hardware.

Can second this - GPU ordering is totally wack in this miner.  GPU-Z, Afterburner, etc seem to show the GPUs in a totally different order.

True, one can always see temps in the miner and try to match them in gpu-z to see "what's what".

I can add to this that claymore miner isn't internally consistent. Order of GPUs shown in mining stats messages doesn't match order of GPUs shown in temperature stats messages. Not the end of the world, but it can be confusing.

Yes I got some feedbacks about it though I cannot reproduce it on my test rigs for now. The reason is simple: in miner I have to enumerate GPUs via OpenCL API to execute OpenCL code, and I have to enumerate them via ADL API to manage temperature/clock. And order of GPUs in these lists can be different. Such behaiour is senseless for me, but AMD developers always think in a different way. Right now I have no idea how to find same cards in both lists to syncrhonize them.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
April 25, 2016, 12:58:34 PM
 #1057


I get about 20-30% rejected shares at suprnova diff 8.  At diff 64 it takes too much time between shares.
Diff 16 and 32 would be lovely.



At zpool i got around 5-10% rejects.



Use suprnova stratum. Less than 1% rejects  Grin

merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
April 25, 2016, 12:59:41 PM
 #1058


I get about 20-30% rejected shares at suprnova diff 8.  At diff 64 it takes too much time between shares.
Diff 16 and 32 would be lovely.



At zpool i got around 5-10% rejects.



Reason ur rejects on suprnova are so high is diff 8 port is getwork not stratum, use the ccminer stratum port unfortunately it is diff 1 but it doesnt really matter and rejects will go much lower 1-2% total. I had 25% reject on suprnova prior to doing the above.
madmartyk
Legendary
*
Online Online

Activity: 2254
Merit: 1014


Yes I am a pirate, 300 years too late!


View Profile
April 25, 2016, 01:00:45 PM
 #1059


I get about 20-30% rejected shares at suprnova diff 8.  At diff 64 it takes too much time between shares.
Diff 16 and 32 would be lovely.



At zpool i got around 5-10% rejects.



Reason ur rejects on suprnova are so high is diff 8 port is getwork not stratum, use the ccminer stratum port unfortunately it is diff 1 but it doesnt really matter and rejects will go much lower 1-2% total. I had 25% reject on suprnova prior to doing the above.

Same here.  Much better now.

kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 25, 2016, 01:01:09 PM
 #1060

well, if i have GPU 1,2,3 in GPU-Z at 60,61,62. i can check temps* on the claymore miner and it will be something like 62, 60, 61. so I know that gpu 1 in claymore = gpu 3 in gpu-z. gpu 2 in claymore = gpu 1 in gpu-z and gpu 3 in claymore =gpu 2 in gpu-z.

ofcourse this in annoying. but it's a small thing and i think that more important updates are coming. but if mr. claymore could fix this it would be, as always, highly appreceated Smiley


ON ANOTHER NOTE: Payouts in dwarfpool are kind of irregular wil using this command fix it: -esm 0? i'm not using it. just wanted to check before restarting miner with this config. thx Smiley

Pages: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 ... 1431 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!