Bitcoin Forum
November 21, 2017, 08:12:01 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 ... 287 »
  Print  
Author Topic: [OS] nvOC easy-to-use Linux Nvidia Mining v0019-1.4  (Read 327104 times)
damNmad
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168



View Profile
August 04, 2017, 12:57:16 PM
 #2341

Google Drive link is broken. Mega trying to force me to buy subscription. Can someone upload last version somewhere?

Here is the link to the V0018 zip.

https://drive.google.com/open?id=0ByJXLZMdXVX5TVpnVGxWQmhTZFk

Also the SH256 hash (same as on the front page from Fullzero)


Code:
9c81574cdd515103cc7a331c3bfdbe5dd94ef10574c227ec9b81cb581a1049f4

I have also uploaded it to Google drive same as above.

https://drive.google.com/open?id=0B6SRkpyE81fATk9rY2laamdubEE

Hope it helps...

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1511295121
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511295121

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511295121
Reply with quote  #2

1511295121
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511295121
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511295121

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511295121
Reply with quote  #2

1511295121
Report to moderator
1511295121
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511295121

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511295121
Reply with quote  #2

1511295121
Report to moderator
1511295121
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511295121

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511295121
Reply with quote  #2

1511295121
Report to moderator
hwlgraka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
August 04, 2017, 02:15:26 PM
 #2342

Hello,

first I want to say thank you very much for the amount of effort and work that you put into this software image.
I am also using v0018, but unfortunately the fan speed is not set correctly (I want to set it to 100%).

I have modified the following values in the script:

Code:
MANUAL_FAN="YES"
FAN_SPEED=100
TARGET_TEMP_0=60
TARGET_TEMP_1=60
TARGET_TEMP_2=60
TARGET_TEMP_3=60
TARGET_TEMP_4=60
ALLOWED_TEMP_DIFF=10

Additionally I can see upon startup, that nvidia-cli is setting the fan speed correctly. But however, Claymore is only showing a fan speed of 50%. Furthermore, the temperature is 70 C°, which states that the max temperature setting in the script is also not working as intended.

My hardware:

MB: Asrock Z170 Pro 4
GPU: 5x MSI GTX 1050Ti

Thanks very much in advance.
Kind regards.
VoskCoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


YouTube.com/VoskCoin


View Profile WWW
August 04, 2017, 02:55:13 PM
 #2343

Does bumping fan speed to 100 effect power usage much if really at all?
Only negative is noise? Maybe more wear and tear?

Check out my Crypto YouTube channel
https://www.youtube.com/VoskCoin
If you enjoy my content click Subscribe
VoskCoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


YouTube.com/VoskCoin


View Profile WWW
August 04, 2017, 02:56:32 PM
 #2344

bah, no support. no use.

And this one is FREE OF CHARGE, like no one else with this level of setting on the market ...
Anyway we dont need user like you oO

Full zero is phenomenal and surely overwhelmed, have some respect

Check out my Crypto YouTube channel
https://www.youtube.com/VoskCoin
If you enjoy my content click Subscribe
hwlgraka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
August 04, 2017, 02:59:36 PM
 #2345

Does bumping fan speed to 100 effect power usage much if really at all?
Only negative is noise? Maybe more wear and tear?

Sorry but that's not really related to my question. It's no problem how loud the graphic cards are, they should just run at 100%. The cooler the card, the longer the lifespan. And at the moments in the room I really need them to run at 100%. They get 70 degree at 50% which is too much.
VoskCoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


YouTube.com/VoskCoin


View Profile WWW
August 04, 2017, 03:00:24 PM
 #2346

Does bumping fan speed to 100 effect power usage much if really at all?
Only negative is noise? Maybe more wear and tear?

Sorry but that's not really related to my question. It's no problem how loud the graphic cards are, they should just run at 100%. The cooler the card, the longer the lifespan. And at the moments in the room I really need them to run at 100%. They get 70 degree at 50% which is too much.

I don't have the answer to your question yours just prompted mine xD

Check out my Crypto YouTube channel
https://www.youtube.com/VoskCoin
If you enjoy my content click Subscribe
damNmad
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168



View Profile
August 04, 2017, 04:13:26 PM
 #2347

Does bumping fan speed to 100 effect power usage much if really at all?
Only negative is noise? Maybe more wear and tear?

Sorry but that's not really related to my question. It's no problem how loud the graphic cards are, they should just run at 100%. The cooler the card, the longer the lifespan. And at the moments in the room I really need them to run at 100%. They get 70 degree at 50% which is too much.

I don't have the answer to your question yours just prompted mine xD

Has this option been disabled??

Code:
Maxximus007_AUTO_TEMPERATURE_CONTROL="NO"

&

SET
Code:
MANUAL_FAN="YES"
FAN_SPEED=85

??

If not try this, I would suggest (from my experience going through this forum) not to run fans on 100%, try between 85-90 and see how it goes.

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
lards
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
August 04, 2017, 04:57:19 PM
 #2348

Hi guys, has anyone tried to use this OS with P106-100 mining cards without video output as I keep getting  "XORG FAIL" error and the system reboots. After that it just  shows :

error: unknown filesystem
grab rescue>

Does this happen because the monitor is connected to the motherboard since I do not have any video output available, can I maybe edit the xorg.conf file to get rid of this error?

Would be very thankful for any help, been trying to work this out for 3 days now...
fogcity
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
August 04, 2017, 05:01:55 PM
 #2349

Hello all --

I'm using v0018 with 6x nvidia 1070s and all is fine.  I was just wondering --- How long will my GPUs last running 24/7 ?

Does anyone have an idea or enough rig history to know?

Regards !!!
ATCkit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 754


View Profile
August 04, 2017, 05:59:17 PM
 #2350

Anyone know how to set up Mining Pool hub in 1 Bash? My attempts have failed

Here's one example:

MUSIC_WORKER="nv$IP_AS_WORKER"
MUSIC_ADDRESS="ATCkit9"
MUSIC_POOL="us-east.ethash-hub.miningpoolhub.com:20585"
MUSIC_EXTENTION_ARGUMENTS=""
damNmad
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168



View Profile
August 04, 2017, 06:08:52 PM
 #2351

Anyone know how to set up Mining Pool hub in 1 Bash? My attempts have failed

Here's one example:

MUSIC_WORKER="nv$IP_AS_WORKER"
MUSIC_ADDRESS="ATCkit9"
MUSIC_POOL="us-east.ethash-hub.miningpoolhub.com:20585"
MUSIC_EXTENTION_ARGUMENTS=""

Are you just mining MUSIC or DUAL_MUSIC_XXX??

Let me know this, i will give you the code to work it out.

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nexillus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132


View Profile
August 04, 2017, 06:50:01 PM
 #2352

Google Drive link is broken. Mega trying to force me to buy subscription. Can someone upload last version somewhere?

Here you go!

Here is the link to the V0018 zip.

https://drive.google.com/open?id=0ByJXLZMdXVX5TVpnVGxWQmhTZFk

Also the SH256 hash (same as on the front page from Fullzero)


Code:
9c81574cdd515103cc7a331c3bfdbe5dd94ef10574c227ec9b81cb581a1049f4

Bitrated user: nexillus.
Nexillus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132


View Profile
August 04, 2017, 06:51:32 PM
 #2353

Hello all --

I'm using v0018 with 6x nvidia 1070s and all is fine.  I was just wondering --- How long will my GPUs last running 24/7 ?

Does anyone have an idea or enough rig history to know?

Regards !!!

I have two rigs go almost 3 weeks 24/7. Only one has done a soft reset in which the miner reset and started back up.

The second rig hasn't even had a soft reset in the three weeks.

Bitrated user: nexillus.
dbolivar
Member
**
Offline Offline

Activity: 62


View Profile
August 04, 2017, 07:13:24 PM
 #2354

Hi guys, has anyone tried to use this OS with P106-100 mining cards without video output as I keep getting  "XORG FAIL" error and the system reboots. After that it just  shows :

error: unknown filesystem
grab rescue>

Does this happen because the monitor is connected to the motherboard since I do not have any video output available, can I maybe edit the xorg.conf file to get rid of this error?

Would be very thankful for any help, been trying to work this out for 3 days now...

For the Xorg error, I'm not sure, but I guess that you need at least one GPU with video output, and that GPU should be connected to the first PCIe slot (closest to the CPU). At least that's what every Linux mining howto says.

Regarding the Grub error, it seems like a corrupted USB stick, since it's not even able to load the kernel. I'd suggest reflashing nvOC, and/or trying a different USB stick.
dandreark1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 122

out here


View Profile
August 04, 2017, 07:19:36 PM
 #2355

Ey mate any chance you're thinking about adding skunkhash raptor algo into v19?
fogcity
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
August 04, 2017, 10:27:18 PM
 #2356

Hello all --

I'm using v0018 with 6x nvidia 1070s and all is fine.  I was just wondering --- How long will my GPUs last running 24/7 ?

Does anyone have an idea or enough rig history to know?

Regards !!!

I have two rigs go almost 3 weeks 24/7. Only one has done a soft reset in which the miner reset and started back up.

The second rig hasn't even had a soft reset in the three weeks.

That's cool but that's not what I'm trying to ask.  I'm wondering if after a solid year or two will my GPUs break down and require replacement?

Regards!

Gaza8143
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17


View Profile
August 04, 2017, 11:31:35 PM
 #2357

Power Issues Solved

Rig Symptoms
I was mining fine for a day then 5 crashes in a row over an hour then fine for 1 hour then the rig froze up, I reset the rig it would work for 5 minutes next reset then it would work for a day. Essentially very random and sporadic crashes and freezes.

Changing power settings and over clocking settings to factory made no difference.

For anyone having this error message in dual mine mode

"NVML : current temperature, error 15"

Orin single mining mode an error message along the lines of

" ...Hash gone stale " I cant recall exactly but along those lines.

In both cases the rig freezes completely or you can move mouse but cant execute anything.

Then for me this was a hardware issue , a few of these have caused me the issue over the last month :

1. Make sure all cables are 'clicked' into PSU - I think one of my kids pulled one out as one of the cables was lose - plugging it back in got me 7 days going again.

2. Make sure all cables are , 'snug'  this one was my fault I didnt have one of the cables in tight on the riser.

3. Finally replace risers one by one.  I had one riser that 'wouldnt lock with a click' onto the GPU.  This is an issue these must lock click on the GPU.   I had another low quality riser in a batch of good risers that was just tempermental.

Anyway with all three of these resolved I have now been up for 8 days and no crashes.   Hope this helps others with similar issues.

The web had a few software based solutions from turning down power, to disabling certain programs like watchdog and other programs and even updating drivers none of these fixed my issue.
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
August 04, 2017, 11:36:53 PM
 #2358

Hello all --

I'm using v0018 with 6x nvidia 1070s and all is fine.  I was just wondering --- How long will my GPUs last running 24/7 ?

Does anyone have an idea or enough rig history to know?

Regards !!!

I have used cards 2 years then sold them .  So if you are lucky 2 years is a good rule of thumb.

depends on the pedal to the metal or just cruising mind set.

I am gentle with my cards and they last.



I posted today because I found a killer usb stick http://www.ebay.com/itm/Lexar-64GB-JumpDrive-P20-USB-3-0-Flash-Drive-Speed-Up-to-400MB-s-LJDP20-64GCRB/381906408887?

I am going to do a build with it soon.  it should be good enough to allow me to run the linux very easily. as a os along with mine 3 1080 ti's

I will post back on sunday or monday once build is done.

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
ATCkit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 754


View Profile
August 05, 2017, 02:17:52 AM
 #2359

Anyone know how to set up Mining Pool hub in 1 Bash? My attempts have failed

Here's one example:

MUSIC_WORKER="nv$IP_AS_WORKER"
MUSIC_ADDRESS="ATCkit9"
MUSIC_POOL="us-east.ethash-hub.miningpoolhub.com:20585"
MUSIC_EXTENTION_ARGUMENTS=""

Are you just mining MUSIC or DUAL_MUSIC_XXX??

Let me know this, i will give you the code to work it out.
I`m mining single coins only. With my AMD rig, I switch coins manually about once a day. MUSIC will be one of the coins I watch on What to mine.

In short, if you can show me what works for MUSIC, I can apply the logic for the other coins MPH offers.
VoskCoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


YouTube.com/VoskCoin


View Profile WWW
August 05, 2017, 03:29:16 AM
 #2360

Ey mate any chance you're thinking about adding skunkhash raptor algo into v19?
SIGT would be cool along with Komodo!

Check out my Crypto YouTube channel
https://www.youtube.com/VoskCoin
If you enjoy my content click Subscribe
Pages: « 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 ... 287 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!