Bitcoin Forum
August 14, 2020, 03:10:27 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 ... 419 »
  Print  
Author Topic: [OS] nvOC easy-to-use Linux Nvidia Mining  (Read 416887 times)
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 04, 2017, 05:32:54 PM
 #4201

so what if I could kill the current mining process (mining ZEC using 0019 1.2) then install my own miner and run it ?

I found a great tutorial to install and run VTC and would prefer not touching anything until the next beta is release. Is this something possible ?


so I tried this:

pkill -e miner
/home/m1/SPccminer/./ccminer -a Lyra2v2 -i 20 -o stratum+tcp://ipaddress:9171 -u vtcwalletaddress

Sometimes it mines for a shortime, sometimes I get "segmentation fault" error. It may be the autorestart, how to I kill that process ?

Any ideas/tips ?


1597417827
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1597417827

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1597417827
Reply with quote  #2

1597417827
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1597417827
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1597417827

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1597417827
Reply with quote  #2

1597417827
Report to moderator
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 136


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
October 04, 2017, 05:41:07 PM
 #4202

so what if I could kill the current mining process (mining ZEC using 0019 1.2) then install my own miner and run it ?

I found a great tutorial to install and run VTC and would prefer not touching anything until the next beta is release. Is this something possible ?


so I tried this:

pkill -e miner
/home/m1/SPccminer/./ccminer -a Lyra2v2 -i 20 -o stratum+tcp://ipaddress:9171 -u vtcwalletaddress

Sometimes it mines for a shortime, sometimes I get "segmentation fault" error. It may be the autorestart, how to I kill that process ?

Any ideas/tips ?




when you kill miner, wdog will start again
we already have spccminer, why not configure 3main to use it for vtc instead ?

Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 04, 2017, 05:53:05 PM
 #4203

so what if I could kill the current mining process (mining ZEC using 0019 1.2) then install my own miner and run it ?

I found a great tutorial to install and run VTC and would prefer not touching anything until the next beta is release. Is this something possible ?


so I tried this:

pkill -e miner
/home/m1/SPccminer/./ccminer -a Lyra2v2 -i 20 -o stratum+tcp://ipaddress:9171 -u vtcwalletaddress

Sometimes it mines for a shortime, sometimes I get "segmentation fault" error. It may be the autorestart, how to I kill that process ?

Any ideas/tips ?




when you kill miner, wdog will start again
we already have spccminer, why not configure 3main to use it for vtc instead ?

like I wrote earlier, it doesnt work and I dont know why. Is there a log that could help me ? The algo log is always empty when I open it.
NvidiaMining
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 05:53:21 PM
 #4204

Hey guys, got two more questions:

1. On windows i was able to turn off the LEDs on my cards using either the terrible MSI Gaming App or the MSI LED tool. Is there some way to turn off the GPUs' lights using nvOC?

2. The telegram notifications do not work at all, i have created a bot, got the API, figured out the Chat-ID and can see the conversations with the bot on a webbrowser. Yet nvOC never sends anything. Guake has the AUTO_GRAM tab and announces "New telegram in 1800 seconds" but has not been sending anything so far.

Thank you for your help!

Hey guys, any ideas for me? Thanks a lot :-)
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 04, 2017, 06:05:49 PM
 #4205

so what if I could kill the current mining process (mining ZEC using 0019 1.2) then install my own miner and run it ?

I found a great tutorial to install and run VTC and would prefer not touching anything until the next beta is release. Is this something possible ?


so I tried this:

pkill -e miner
/home/m1/SPccminer/./ccminer -a Lyra2v2 -i 20 -o stratum+tcp://ipaddress:9171 -u vtcwalletaddress

Sometimes it mines for a shortime, sometimes I get "segmentation fault" error. It may be the autorestart, how to I kill that process ?

Any ideas/tips ?


when you kill miner, wdog will start again
we already have spccminer, why not configure 3main to use it for vtc instead ?

like I wrote earlier, it doesnt work and I dont know why. Is there a log that could help me ? The algo log is always empty when I open it.

I set the output to local and I saw it starting mining and then it stopped, but I dont know why, and then it goes on a loop.
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 04, 2017, 06:16:47 PM
 #4206

so what if I could kill the current mining process (mining ZEC using 0019 1.2) then install my own miner and run it ?

I found a great tutorial to install and run VTC and would prefer not touching anything until the next beta is release. Is this something possible ?


so I tried this:

pkill -e miner
/home/m1/SPccminer/./ccminer -a Lyra2v2 -i 20 -o stratum+tcp://ipaddress:9171 -u vtcwalletaddress

Sometimes it mines for a shortime, sometimes I get "segmentation fault" error. It may be the autorestart, how to I kill that process ?

Any ideas/tips ?




when you kill miner, wdog will start again
we already have spccminer, why not configure 3main to use it for vtc instead ?

like I wrote earlier, it doesnt work and I dont know why. Is there a log that could help me ? The algo log is always empty when I open it.

I set the output to local and I saw it starting mining and then it stopped, but I dont know why, and then it goes on a loop.

I found this in the log:

 4 14:12:33 m1-desktop org.gnome.zeitgeist.Engine[2020]: ** (zeitgeist-datahub:3078): WARNING **: zeitgeist-datahub.vala:229: Unable to get name "org.gnome.zeitgeist.datahub" on the bus!
Oct  4 14:12:33 m1-desktop org.gnome.zeitgeist.SimpleIndexer[2020]: ** Message: Empty index detected. Doing full rebuild
Oct  4 14:12:51 m1-desktop kernel: [  130.976533] do_general_protection: 96 callbacks suppressed
Oct  4 14:12:51 m1-desktop kernel: [  130.976535] traps: ccminer[3195] general protection ip:42bd50 sp:7ff48a7eb680 error:0 in ccminer[400000+be3000]
Oct  4 14:13:02 m1-desktop gnome-session[2160]: /usr/lib/python2.7/dist-packages/guake/guake_app.py:825: GtkWarning: IA__gtk_window_set_type_hint: assertion '!gtk_widget_get_mapped (GTK_WIDGET (window))' failed
Oct  4 14:13:02 m1-desktop gnome-session[2160]:   self.window.set_type_hint(gtk.gdk.WINDOW_TYPE_HINT_DOCK)
Oct  4 14:13:02 m1-desktop gnome-session[2160]: /usr/lib/python2.7/dist-packages/guake/guake_app.py:826: GtkWarning: IA__gtk_window_set_type_hint: assertion '!gtk_widget_get_mapped (GTK_WIDGET (window))' failed
Oct  4 14:13:02 m1-desktop gnome-session[2160]:   self.window.set_type_hint(gtk.gdk.WINDOW_TYPE_HINT_NORMAL)
Oct  4 14:13:16 m1-desktop gnome-session[2160]: ** (update-notifier:3326): WARNING **: log file empty (logrotate?) /var/log/dpkg.log

Cuda driver problem ?
evad138
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 09:03:37 PM
 #4207

nvidea-smi  shows my cards in one order but the miner shows them in a different order.  Is there a way to correct this?
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 04, 2017, 09:36:53 PM
 #4208

nvidea-smi  shows my cards in one order but the miner shows them in a different order.  Is there a way to correct this?


upgrade to beta or apply the solution posted here 2 weeks ago.

Maybe someone with more knowledge than me will post it again.
joshuajones02
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
October 04, 2017, 10:04:48 PM
 #4209

anyone help me out with the telegram?

I got my API key from @BotFather and my ID from the IDBOT, I inserted them in the correct spots, made sure telegram was turned on and the watchdog was turned on as well, both are "YES" but I'm not receiving any notifications. what did I miss?

| World Fintech Startups | Microsoft Azure Partner | $1,5 M Raised During pre-ICO |
     BANKEX - Proof-of-Asset Protocol     
| WHITE PAPER | BLOGSLACKTELEGRAMBITCOINTALKGITHUBTWITTERYOUTUBEFACEBOOK |☰
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 136


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
October 04, 2017, 10:54:22 PM
 #4210

anyone help me out with the telegram?

I got my API key from @BotFather and my ID from the IDBOT, I inserted them in the correct spots, made sure telegram was turned on and the watchdog was turned on as well, both are "YES" but I'm not receiving any notifications. what did I miss?

Test it with :
Code:
bash telegram
see if it gives any error or not

evad138
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 11:58:42 PM
 #4211

How long does the BETA upgrade take?   Its been just sitting for a while now.
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 05, 2017, 12:01:11 AM
 #4212

How long does the BETA upgrade take?   Its been just sitting for a while now.

I guess it depends of your internet access and usb drive speed.

Took me 10 minutes maybe.
ComputerGenie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 548


Retired IRCX God


View Profile
October 05, 2017, 01:20:28 AM
 #4213

...received the same email again this morning, from "Elisha".

I guess the email list from Slack got hacked.
No, it's your slack settings. The scam is to pop users a dm and they click the link in the dm. Since you weren't active, slack notified you via email of the dm (same as any legit dm). Change your notification setting on slack and you'll not get those emails (although you will likely still have the dm when you are online).

If you have to ask "why?", you wouldn`t understand my answer.
Always be on the look out, because you never know when you'll be stalked by hit-men that eat nothing but cream cheese....
joshuajones02
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
October 05, 2017, 01:28:55 AM
Last edit: October 05, 2017, 02:50:00 AM by joshuajones02
 #4214

anyone help me out with the telegram?

I got my API key from @BotFather and my ID from the IDBOT, I inserted them in the correct spots, made sure telegram was turned on and the watchdog was turned on as well, both are "YES" but I'm not receiving any notifications. what did I miss?

Test it with :
Code:
bash telegram
see if it gives any error or not

When I type in bash telegram, nothing happens.. "auto_telegram" is up and it says new message in 1800 secs

Nevermind, I'm retarded.. Didn't start the bot, never used this service =|

| World Fintech Startups | Microsoft Azure Partner | $1,5 M Raised During pre-ICO |
     BANKEX - Proof-of-Asset Protocol     
| WHITE PAPER | BLOGSLACKTELEGRAMBITCOINTALKGITHUBTWITTERYOUTUBEFACEBOOK |☰
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 05, 2017, 01:35:19 AM
 #4215

...received the same email again this morning, from "Elisha".

I guess the email list from Slack got hacked.
No, it's your slack settings. The scam is to pop users a dm and they click the link in the dm. Since you weren't active, slack notified you via email of the dm (same as any legit dm). Change your notification setting on slack and you'll not get those emails (although you will likely still have the dm when you are online).

I dont really use slack, I dont even know whats a dm.

I received 6 more btw. Slack cant do anything about that ?

Thanks for the infos btw.
evad138
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
October 05, 2017, 04:10:06 AM
 #4216

I ran the update and it never finishes.  It starts and then just stays at:  IAmNotAJeep_and_Maxximus007_WATCHDOG updated from paste:  LJcLQATZ
Its been stuck there for a couple hrs.   Anyone know whats happening?  Thanks
ComputerGenie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 548


Retired IRCX God


View Profile
October 05, 2017, 06:49:36 AM
 #4217

I dont really use slack, I dont even know whats a dm.

I received 6 more btw. Slack cant do anything about that ?...
DM is a Direct Message (private from 1 person to another).
Slack isn't going to stop DMs because of the intended use-case of slack requires they exist.
You're going to have to go into your settings on slack and change:

  • Notify me about…

from
  • Direct messages, mentions, and keywords
to
  • Nothing

If you have to ask "why?", you wouldn`t understand my answer.
Always be on the look out, because you never know when you'll be stalked by hit-men that eat nothing but cream cheese....
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 136


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
October 05, 2017, 07:49:09 AM
 #4218

I ran the update and it never finishes.  It starts and then just stays at:  IAmNotAJeep_and_Maxximus007_WATCHDOG updated from paste:  LJcLQATZ
Its been stuck there for a couple hrs.   Anyone know whats happening?  Thanks
Restart the update
Update should not take more than 15 min

damNmad
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 104


nvOC forever


View Profile
October 05, 2017, 10:53:22 AM
 #4219

Has anyone tested running the MSI Z170A GAMING M5 with 8 GPUs, with an m2 adapter for the 8th GPU?

I'm using Asus Z270 P with 2 GPU's on M2 slot using adapter. I know its a different mobo, are you getting any sorts of problems??


DeepOnion    ▬▬  Anonymous and Untraceable  ▬▬    ENJOY YOUR PRIVACY  •  JOIN DEEPONION
▐▐▐▐▐▐▐▐   ANN  Whitepaper  Facebook  Twitter  Telegram  Discord    ▌▌▌▌▌▌▌▌
Get $ONION  (✔Cryptopia  ✔KuCoin)  |  VoteCentral  Register NOW!  |  Download DeepOnion
Arek
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
October 05, 2017, 11:19:12 AM
 #4220

Hi,
was anyone able to compile krnlx ccminer-xevan on nvoc 19?

Pages: « 1 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 ... 419 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!