Bitcoin Forum
May 23, 2018, 11:36:57 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 [179] 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 ... 375 »
  Print  
Author Topic: [1050 TH] BitMinter.com [1% PPLNS,Pays TxFees +MergedMining,Stratum,GBT,vardiff]  (Read 833190 times)
Paulizei
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10



View Profile
June 18, 2013, 04:31:19 PM
 #3561

Let's find a block - my score has almost tripled! Wink
1527118617
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527118617

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527118617
Reply with quote  #2

1527118617
Report to moderator
1527118617
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527118617

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527118617
Reply with quote  #2

1527118617
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527118617
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527118617

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527118617
Reply with quote  #2

1527118617
Report to moderator
1527118617
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527118617

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527118617
Reply with quote  #2

1527118617
Report to moderator
grosskate
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
June 18, 2013, 04:45:34 PM
 #3562

Bad luck and all those dDoS attacks... damn... not good at all.
DrHaribo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2408
Merit: 1018


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
June 18, 2013, 05:54:56 PM
 #3563

Working on it.

▶▶▶ Bitminter.com - Your trusted mining pool since 2011.
meowmeowbrowncow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250



View Profile
June 18, 2013, 06:04:55 PM
 #3564




Alright, who has access to a BGP AS?  Time to black hole these f'ers with a transit AS attack.

(Used to work - think Iran.... lol)


In all seriousness, it isn't that simple - or at least - very effective.


So, I guess Black Lotus is too expensive, eh?



"Bitcoin has been an amazing ride, but the most fascinating part to me is the seemingly universal tendency of libertarians to immediately become authoritarians the very moment they are given any measure of power to silence the dissent of others."  - The Bible
miner49dk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
June 18, 2013, 08:27:40 PM
 #3565

arrgghhh make em stop !!
msk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0



View Profile
June 18, 2013, 08:36:33 PM
 #3566




Alright, who has access to a BGP AS?  Time to black hole these f'ers with a transit AS attack.

(Used to work - think Iran.... lol)


In all seriousness, it isn't that simple - or at least - very effective.


So, I guess Black Lotus is too expensive, eh?




most entertaining part is if it's originating from a botnet. there is a kind of "rules of engagement" to adhere to, however, you're allowed to attack it and manipulate it to either catch the operator (aka BotMaster), inform parties at risk of leaked information/impending attacks, or render botnet useless. Ideally you'd leave the installs alone, since you never really know what the machines are used for and what will break when removed.
Turbor
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000


BitMinter


View Profile WWW
June 18, 2013, 08:42:12 PM
 #3567

Fucker means business. Grin




SilentSonicBoom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile WWW
June 18, 2013, 08:58:36 PM
 #3568

Working on it.

Hopefully a solution is found soon. Would hate to make a different pool my primary. Good luck once again.

btceic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


♫ A wave came crashing like a fist to the jaw ♫


View Profile WWW
June 18, 2013, 10:30:06 PM
 #3569

@DrHaribo,
Please release some info on the attack, we may be able to help you.

♫ This situation, which side are you on? Are you getting out? Are you dropping bombs? Have you heard of diplomatic resolve? ♫ How To Run A Cheap Full Bitcoin Node For $19 A Year ♫ If I knew where it was, I would take you there. There’s much more than this. ♫ Track Your Bitcoins Value
not.you
Legendary
*
Online Online

Activity: 1604
Merit: 1003


View Profile
June 19, 2013, 02:23:05 AM
 #3570

Level with us Doc, is she gonna need a new flux capacitor?

On a serious note, if my miners are submitting shares but the website says computational power is 0.00, its the website that's wrong, is that right? 
teflone
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 500


You're fat, because you dont have any pics on FB


View Profile
June 19, 2013, 03:00:19 AM
 #3571

ya this time my bloody miners are not switching over to backup pool.. its weird..

They think bitminter is alive.. ?  and frankly I dont think it is the last few hours..

For Canadians by Canadians: Canada's Bitcoin Community - https://www.coinforum.ca/
not.you
Legendary
*
Online Online

Activity: 1604
Merit: 1003


View Profile
June 19, 2013, 03:16:09 AM
 #3572

ya this time my bloody miners are not switching over to backup pool.. its weird..

They think bitminter is alive.. ?  and frankly I dont think it is the last few hours..


Check your worker stats and do a couple refreshes on the page.  It's up and running. 
True___Blue
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 355
Merit: 250



View Profile WWW
June 19, 2013, 03:19:23 AM
 #3573


Cgminer has always confused me. I know very little about coding. Do you know of any very simple and very basic guides to Cgminer. More detailed then "run your Cgminer with these settings" or "add this to your conf file."  I know what a conf file is but I have no idea what to do with it.  Thanks.

Very basic guide for CGMiner :
- Install the software.
- Create a .bat file using notepad containing the following :

c:
cd \Program Files (x86)\CGMiner\cgminer-3.2.1-windows
cgminer -o stratum+tcp://mint.bitminter.com:3333 -u YourUsername_YourWorker -p WorkerPassword

Change the directory according to where you installed it.

- Double-click on the .bat file to run CGMiner.
- Profit!


Thank you very much,. With your help and a little more trail and error I am now mining my ASICS USB with Cgminer! Now is there a way to set it to automatically switch pools when Bitminter goes down?

teflone
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 500


You're fat, because you dont have any pics on FB


View Profile
June 19, 2013, 03:30:06 AM
 #3574


Cgminer has always confused me. I know very little about coding. Do you know of any very simple and very basic guides to Cgminer. More detailed then "run your Cgminer with these settings" or "add this to your conf file."  I know what a conf file is but I have no idea what to do with it.  Thanks.

Very basic guide for CGMiner :
- Install the software.
- Create a .bat file using notepad containing the following :

c:
cd \Program Files (x86)\CGMiner\cgminer-3.2.1-windows
cgminer -o stratum+tcp://mint.bitminter.com:3333 -u YourUsername_YourWorker -p WorkerPassword

Change the directory according to where you installed it.

- Double-click on the .bat file to run CGMiner.
- Profit!


Thank you very much,. With your help and a little more trail and error I am now mining my ASICS USB with Cgminer! Now is there a way to set it to automatically switch pools when Bitminter goes down?

Look at the cgminer screen, press the letter P for pools, then add a backup pool, once added, make sure you get back to main screen and press S for settings, then W for Write settings, then enter for default settings file name.. (cgminer.conf) This saves the backup pool in the settings.

Then your set up with a backup pool, you might also need to ENABLE failover, in the Pools menu I mentioned, make sure the screen says failover enabled


For Canadians by Canadians: Canada's Bitcoin Community - https://www.coinforum.ca/
True___Blue
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 355
Merit: 250



View Profile WWW
June 19, 2013, 03:32:13 AM
 #3575

I just installed Cgminer 3.2.1 on my Macbook Pro running VMware with Windows 7. I created the .bat file with the following content:

cgminer -o stratum://mint.bitminter.com3333 -u XXXXXX -p XXXXXX (with my password and user inserted)

When I run the bat file, Cgminer starts for a split second and then disappears, I can see what the problem is because it is only up for a fraction of a second. If I click on the Cgminer.exe file and insert the url, user and password when prompted I get it to run just fine. What am I doing wrong with the bat file?

(My Asicminer block eruptor is hashing away at 326 Mh/s. Used the Zadic utility to change the driver, ans Cgminer detected it right away)

Did you also install the the UART to COM drivers from here: http://www.silabs.com/products/mcu/Pages/USBtoUARTBridgeVCPDrivers.aspx

Here is what my .bat file looks like and its working fine

 
Code:
start /D "C:\Users\XXXXX\Documents\Coins\cgminer-3.1.0-windows\" cgminer-nogpu.exe -o stratum.bitcoin.cz:3333 -u XXXXXXXX -p XXXXXX --icarus-options 115200:1:1 --icarus-timing 3.0=100 -S \\.\COM8

For the COM8 part, put what ever usb port the miner is in. For me on this computer it didn't matter what port I have it in as long as I put COM8. But on another computer I had to switch it to COM3 or COM4 depending on which port I was using.  

True___Blue
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 355
Merit: 250



View Profile WWW
June 19, 2013, 03:33:46 AM
 #3576


Look at the cgminer screen, press the letter P for pools, then add a backup pool, once added, make sure you get back to main screen and press S for settings, then W for Write settings, then enter for default settings file name.. (cgminer.conf)

Then your set up with a backup pool, you might also need to ENABLE failover, in the Pools menu I mentioned, make sure the screen says failover enabled


Thanks. I will check it out in the morning. Right now I need to get some rest  Smiley

DrHaribo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2408
Merit: 1018


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
June 19, 2013, 08:43:01 AM
 #3577

A new server is up and running.

Still 40 Stratum workers and 700 gbt/getwork workers on the old server.

If you are one of those then you won't see your hashrate on the website and it won't be included in the total pool hashrate. It pulls stats only from one server - this will be fixed soon. Hashrates on shifts and blocks pages are correct, but the live hashrates are not. If you don't see your hashrate you can try restarting your miner, that should make it connect to the new server (should not be necessary with BitMinter client).

The old server will be taken down for a bit of maintenance at some point, but I'll wait until there are fewer workers connecting there.

▶▶▶ Bitminter.com - Your trusted mining pool since 2011.
Guardian of Forever
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0



View Profile
June 19, 2013, 01:19:36 PM
 #3578

Do I need to point my BFGMiner, on stratum, to a different server, or just shut it down and restart?
westkybitcoins
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 1004

Firstbits: Compromised. Thanks, Android!


View Profile
June 19, 2013, 01:23:16 PM
 #3579

I'm having trouble getting my BFL Jalapeno to connect with the Beta Java client. It can (usually) see my ASIC just fine, but once I start it, no hashing occurs, and the stats on the site don't show I'm sending any results. Turning on the CPU results in some hashing, so there's no bad connection or anything, and EasyMiner lets me connect to Eclipse without incident.

I'm running the latest version of Java, on Parallels (64-bit Win 7) on a Mac. The client worked fine until the DDOS attacks began this weekend; now for some strange reason I can't hash with it, despite it showing I'm connected to the server.

Anything change in the client I should know about? Or something new I need to do?

EDIT: I have verbose logs turned on; client keeps saying "New connection established" followed by "Connection closed after X request-response exchanges", where X is any number from 0 to 3.

Bitcoin is the ultimate freedom test. It tells you who is giving lip service and who genuinely believes in it.
...
...
In the future, books that summarize the history of money will have a line that says, “and then came bitcoin.” It is the economic singularity. And we are living in it now. - Ryan Dickherber
...
...
ATTENTION BFL MINING NEWBS: Just got your Jalapenos in? Wondering how to get the most value for the least hassle? Give BitMinter a try! It's a smaller pool with a fair & low-fee payment method, lots of statistical feedback, and it's easier than EasyMiner! (Yes, we want your hashing power, but seriously, it IS the easiest pool to use! Sign up in seconds to try it!)
...
...
The idea that deflation causes hoarding (to any problematic degree) is a lie used to justify theft of value from your savings.
Paulizei
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10



View Profile
June 19, 2013, 01:49:15 PM
 #3580

Servers down again!
Pages: « 1 ... 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 [179] 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 ... 375 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!