Bitcoin Forum
May 21, 2019, 05:56:08 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 [256] 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3410036 times)
LancienMaleAlpha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 412
Merit: 250



View Profile
February 07, 2014, 02:49:13 PM
 #5101

Hi I only have 70 000 on my gtx 660 ti if anyone have the 140 000 conf would be really nice Smiley

For now im using : cudaminer  --algo=keccak -L 256 -l K1024x32  -i 0 -C 2 -m 2 -H 2 -s 5 -L 256 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u
pause

MIDEX ● BLOCKCHAIN BASED FINANCIAL PLATFORM
▬ with Licensed Exchange approved by Swiss Bankers and Lawyers
# WEBANN + BountyTelegramFacebookTwitterBlog # GET TOKENS #
1558418168
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558418168

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558418168
Reply with quote  #2

1558418168
Report to moderator
1558418168
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558418168

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558418168
Reply with quote  #2

1558418168
Report to moderator
"This isn't the kind of software where we can leave so many unresolved bugs that we need a tracker for them." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558418168
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558418168

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558418168
Reply with quote  #2

1558418168
Report to moderator
1558418168
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558418168

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558418168
Reply with quote  #2

1558418168
Report to moderator
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 02:49:29 PM
 #5102


too funny. if they really wanted to try being a CPU only launch, they should have taken a hashing algorithm that is neither GPU nor ASIC friendly nor implementable in a very short piece of code.
sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
February 07, 2014, 02:49:32 PM
 #5103

Ive got my wallet installed on my windows machine and my linux is running cudaminer with a new address from the wallet, however on 1ghs.com pool it doesnt show any work done for me? I'm not getting any accepts on the cudaminer either? Just hash statements and new block notifications... whats going on? New code a few minutes ago!

./cudaminer --algo=keccak -d 0 -l K1000x32 -L 128 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u <x> -p x
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 02:51:03 PM
 #5104

Ive got my wallet installed on my windows machine and my linux is running cudaminer with a new address from the wallet, however on 1ghs.com pool it doesnt show any work done for me? I'm not getting any accepts on the cudaminer either? Just hash statements and new block notifications... whats going on? New code a few minutes ago!

not running the 02-07 update yet, maybe?
Morgahl
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 02:52:25 PM
 #5105

coins-e seems to be scamming now ?  nothing works, max going in or btc going out ?

No they are NOT scamming though i was honestly tearing my hair out last night...

You need to do three things to exchange sucessfully with Coins-e.
  • Make sure you keep a record of the transaction ID of deposit to Coins-e, if it does not show up use the Support > Deposit is not reflecting tools and it should jump start the exchange into crediting your account
  • Have patience when posting a sell order, mine took nearly 3 hours to move from Queued to Accepted
  • When you Withdraw your BTC make sure you accept the withdrawal Email that they send you, within 2 minutes of accepting this I received the BTC transaction to my wallet.

It works... it's stupidly slow, but it works...
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 02:53:45 PM
 #5106

The download for the Maxcoin cudaminer for 1GH pool does not work for me, anyone else?
Grinners
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 02:54:39 PM
 #5107

Hmmmm, am I getting close?:






Quote
# MaxCoin Example Config
# https://en.bitcoin.it/wiki/Running_Bitcoin#Bitcoin.conf_Configuration_File

# Seed nodes
addnode=maxcoin.cloudapp.net
addnode=maxcoinus.cloudapp.net
addnode=maxcoinasia.cloudapp.net
addnode=maxexplorer.cloudapp.net
addnode=213.179.202.19
addnode=91.121.8.25

# Enable RPC
server=1

# RPC information
rpcport=8108
rpcuser=mVuAkbu24b1atGSAaC6dashturgXq6NV28
rpcpassword=password

# Mining
gen=0

Quote
cudaminer --algo=keccak -d 0 -i 0 -C 2 -L 512 -H 2 -l F1000x24 -R 5 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u mVuAkbu24b1atGSAaC6dashturgXq6NV28:password

Stratum Authentification Failed
sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
February 07, 2014, 02:55:11 PM
 #5108

Ive got my wallet installed on my windows machine and my linux is running cudaminer with a new address from the wallet, however on 1ghs.com pool it doesnt show any work done for me? I'm not getting any accepts on the cudaminer either? Just hash statements and new block notifications... whats going on? New code a few minutes ago!

not running the 02-07 update yet, maybe?


I always download a fresh copy of the source and recompile... ill try it again...
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 02:55:35 PM
 #5109

The download for the Maxcoin cudaminer for 1GH pool does not work for me, anyone else?

works for me. Spit out by the loving face of Kimble (Kim.com)

make sure you run a supported and recent browser and no javascript blockers.
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 02:56:23 PM
 #5110


cudaminer --algo=keccak -d 0 -i 0 -C 2 -L 512 -H 2 -l F1000x24 -R 5 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u mVuAkbu24b1atGSAaC6dashturgXq6NV28:password

Stratum Authentification Failed

-O user:pass
or
-u user -p pass

but not a mixture thereof. Guys study the README or the --help. This is tiresome for me Wink

sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
February 07, 2014, 02:57:28 PM
 #5111

Ive got my wallet installed on my windows machine and my linux is running cudaminer with a new address from the wallet, however on 1ghs.com pool it doesnt show any work done for me? I'm not getting any accepts on the cudaminer either? Just hash statements and new block notifications... whats going on? New code a few minutes ago!

not running the 02-07 update yet, maybe?


that was it. Getting accepts, been about a5 mins, the user stats still havent updated... takes  a while?
SteveoMB
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 360
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 02:58:01 PM
 #5112

https://www.youtube.com/watch?v=RDoaf5Vnh7s

I love this video.

The Tangler - No bells and whistles, just information
shadypepe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 02:58:34 PM
 #5113

What is the going rate of MAX on Coins-E? It looks like it's 0.03 btc per coin selling but the buying is way lower and all the numbers are stats out.

Do you just sell at the default numbers they give you?





forget coins-e, it takes hours to deposit and trade. use https://mcxnow.com

Is MXC now really better in deposit and trading?

it definitely is, and i'm not doing that just for the refferal link haha https://mcxnow.com

CZd9oh4FWe4f1TB69YyedxnuGyHt21zEPu
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 02:59:19 PM
 #5114

has everyone moved to pools now then? even you christian?

Owner of: cudamining.co.uk
Snard
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 02:59:27 PM
 #5115

Btw, for those mining on a GTX 670, these are the settings I am using. Giving me peaks at 112585 khash/s.

-C 2 -L 64 -H 2 -l K600x32

If anyone has a better config, please share it Smiley
shadypepe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 03:03:00 PM
 #5116

has everyone moved to pools now then? even you christian?

i'm trying my luck lol. havent found anything in a while i trust in my statistics

CZd9oh4FWe4f1TB69YyedxnuGyHt21zEPu
Alcohoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile WWW
February 07, 2014, 03:03:14 PM
 #5117

Can anybody explain me how to make cudaminer work on windows ? something to compile ? thanks
boy2k
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 03:03:21 PM
 #5118

ok so im getting 65k khash but 0 yays... im pool mining on 1gh ..
I have haven't managed 1 yay yet...

what am i missing ? lol

Grinners
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 03:04:26 PM
 #5119


cudaminer --algo=keccak -d 0 -i 0 -C 2 -L 512 -H 2 -l F1000x24 -R 5 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u mVuAkbu24b1atGSAaC6dashturgXq6NV28:password

Stratum Authentification Failed

-O user:pass
or
-u user -p pass

but not a mixture thereof. Guys study the README or the --help. This is tiresome for me Wink



Awesome CB

Quote
cudaminer --algo=keccak -d 0 -i 0 -C 2 -L 512 -H 2 -l F1000x24 -R 5 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -O mVuAkbu24b1atGSAaC6dashturgXq6NV28:password

Just getting exceed warp limit for F Kernel now.

I found this to be good for me while solo'ing:

Quote
cudaminer --algo=keccak -C 2 -L 128 -H 2 -l K1000x32 -i 0 -o http://127.0.0.1:8108 -O mVuAkbu24b1atGSAaC6dashturgXq6NV28:password

Would combining the two help fix this?
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 03:06:00 PM
 #5120

has everyone moved to pools now then? even you christian?

nope I keep riding the solo train.
Pages: « 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 [256] 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!