Bitcoin Forum
April 23, 2019, 02:51:58 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 [222] 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3408406 times)
Vaxa
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129
Merit: 100



View Profile
February 06, 2014, 10:02:06 PM
 #4421

Can anyone post config for gt 635m?

1556031118
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556031118

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556031118
Reply with quote  #2

1556031118
Report to moderator
1556031118
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556031118

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556031118
Reply with quote  #2

1556031118
Report to moderator
1556031118
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556031118

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556031118
Reply with quote  #2

1556031118
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1556031118
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556031118

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556031118
Reply with quote  #2

1556031118
Report to moderator
1556031118
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556031118

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556031118
Reply with quote  #2

1556031118
Report to moderator
1556031118
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556031118

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556031118
Reply with quote  #2

1556031118
Report to moderator
apst14
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 10:02:12 PM
 #4422

Why my 780gtx goes so slow?
[2014-02-06 23:54:11] GPU #0: GeForce GTX 780, 66171 khash/s
[2014-02-06 23:54:17] GPU #0: GeForce GTX 780, 64954 khash/s
[2014-02-06 23:54:21] GPU #0: GeForce GTX 780, 69557 khash/s
[2014-02-06 23:54:27] GPU #0: GeForce GTX 780, 65693 khash/s
[2014-02-06 23:54:32] GPU #0: GeForce GTX 780, 65467 khash/s
[2014-02-06 23:54:36] GPU #0: GeForce GTX 780, 67737 khash/s
[2014-02-06 23:54:40] GPU #0: GeForce GTX 780, 88472 khash/s
[2014-02-06 23:54:49] GPU #0: GeForce GTX 780, 52600 khash/s
[2014-02-06 23:54:54] GPU #0: GeForce GTX 780, 50631 khash/s
[2014-02-06 23:54:59] GPU #0: GeForce GTX 780, 48928 khash/s
[2014-02-06 23:55:03] GPU #0: GeForce GTX 780, 58390 khash/s
[2014-02-06 23:55:08] GPU #0: GeForce GTX 780, 65827 khash/s
with the bench i had 180-190mhash.
Can someone post a commandline config for gtx780 please?
this is mine cudaminer.exe --algo=keccak -d gtx780 -l K1024x32 -L 128
bugilt
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:02:40 PM
 #4423

@maxcoinproject: Adding new Windows binary to github which fixes the issue some particular intel-chip machines were having with CryptoPP

Romir
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 10:02:58 PM
 #4424

finally mining! only 140mh on a 780 though?

EDIT: only 70% usage?

Are you running the wallet on the pc you're mining on? That really hurt my utilization when I tried that momentarily.
69charger
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 173
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 10:03:28 PM
 #4425

My balance says 192  Grin
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 06, 2014, 10:03:48 PM
 #4426

finally mining! only 140mh on a 780 though?

EDIT: only 70% usage?

the code is 24 hours old.  It's a miracle it's running at all.


aikklond
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1000


View Profile
February 06, 2014, 10:04:39 PM
 #4427

I am getting Unable to query CUDA driver version!

I have installed nvidia driver, what should i do?



░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░████▄▄
░░░░░░░░░▄▄░░░░░░░░░████████
░░░░░▄▄██████▄▄░░░░░███████████▄▄
░▄▄██████████████▄▄███████████████▄
░▀▀██████████████▀▀░░░▀▀████████████
██▄▄▀▀██████▀▀░░░░░░░░░░░▀▀████████
██████▄▄▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███████
████████░░░░░░░░░▄▄▄░░░░░░░░░░░▀▀███
████████░░░░░▄▄███████▄▄░░░░░███▄▄░░▀
████████░░░███████████████░░░███████▄
░░▀▀████░░░░░▀▀███████▀▀░░░░░████████
██▄▄░░▀▀░░░░░░░░░▀▀▀░░░░░░░░░████████
██████▄▄░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄░░▀███████
████████░░░░░░░░░░░░░▄▄██████▄▄▀▀███
██████████▄▄░░░░▄▄██████████████▄▄
██████████████▄▄▀▀██████████████▀▀
░░▀▀████████████░░░░▀▀██████▀▀
░░░░░░▀▀████████░░░░░░░░▀▀
░░░░░░░░░▀▀██████
░░░░░░░░░░░░░▀▀██
OATH

████▀
███▀  ▀
██▀  ▀
█▀  ▀
▀  ▀
▄  ▄
█▄  ▄
██▄  ▄
███▄  ▄
████▄


▀████
▀  ▀███
▀  ▀██
▀  ▀█
▀  ▀
▄  ▄
▄  ▄█
▄  ▄██
▄  ▄███
▄████


             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀


                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌


█▄▄              █▄▄
█████▄▄         ██████▄▄
████████       ████████ █
████████ ██   ████████ ██
████████ ███ ████████ ███
████████ ████ ██████ ████
████████ █████ ████ █████
████████ ▀█████ ██ ██████
████████    ▀▀██  ███████
▀███████         ▀███████
   ▀▀███            ▀▀███
       ▀                ▀
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:05:07 PM
 #4428

finally mining! only 140mh on a 780 though?

EDIT: only 70% usage?

Are you running the wallet on the pc you're mining on? That really hurt my utilization when I tried that momentarily.

If I run maxcoin on my laptop and mine on my pc, do I have to change the host? or is local host okay
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 10:05:28 PM
 #4429

My balance says 192  Grin

Where do you find that info?
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 06, 2014, 10:06:29 PM
 #4430

Why my 780gtx goes so slow?

[2014-02-06 23:55:08] GPU #0: GeForce GTX 780, 65827 khash/s
with the bench i had 180-190mhash.
Can someone post a commandline config for gtx780 please?
this is mine cudaminer.exe --algo=keccak -d gtx780 -l K1024x32 -L 128

does a reboot fix it?  reduce the x32 to x28, x24 for testing.

add -i 0 maybe.

ringthefire
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:07:11 PM
 #4431

what command do I add if I have multiple gpus ?  I have two gtx 780s

Using -d 0,1 gives the error 'k1204x32 requires too much memory'

Using -d gtx780 works, but only one gpu

Thanks
bugilt
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:07:44 PM
 #4432

@maxcoinproject: WARNING: The fake ANN thread on cryptocointalk contains malware and viruses. Do not download anything from it.

kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:07:49 PM
 #4433

Finally got it working:



with these settings:
http://pastebin.com/7sBKW5rt

EDIT:
Doens tlook like its actually working?:
Vaxa
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129
Merit: 100



View Profile
February 06, 2014, 10:10:57 PM
 #4434

Is this config good for gts 450?
 --algo=keccak -d 0 -L 64 -l F1024x16 -L 128 -i 1

Morgahl
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:11:42 PM
 #4435

any support for SHA-3 upcoming MAXCoin?


So... From this post, which I believe is the first post regardin Maxcoin in the CudaMiner thread... we have posted... 639 posts... we got a bit busy around here Cheesy
oue.st
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 100


View Profile WWW
February 06, 2014, 10:12:38 PM
 #4436

Code:
[2014-02-06 23:11:48] GPU #0: GeForce GTX 470, 7395 khash/s
[2014-02-06 23:11:53] GPU #0: GeForce GTX 470, 7712 khash/s
[2014-02-06 23:11:58] GPU #0: GeForce GTX 470, 7606 khash/s
[2014-02-06 23:12:03] GPU #0: GeForce GTX 470, 7669 khash/s

Here is how am I mining, is that even possible ?

Crypto-enthousiaste depuis 2011 - achat-bitcoin.fr, lebitcoin.fr
Starbuck2020lod
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 10:14:29 PM
 #4437

Is 85999 khash/s good for a gtx 670?  Or should it be higher?
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1027


ICO? Not even once.


View Profile
February 06, 2014, 10:15:17 PM
 #4438

The new wallet (which is 7 MB instead of 93 MB  Undecided ) works, but if I restart it it won't find any peers. Have to delete the whole peers.dat if I do.

GTX 660
Code:
[2014-02-06 22:14:30] GPU0: (42229.0/81162.6/84255.7) - 84005.8 khash/s
[2014-02-06 22:14:31] GPU0: (42229.0/81189.3/84255.7) - 83674.7 khash/s
[2014-02-06 22:14:32] GPU0: (42229.0/81219.4/84255.7) - 84049.4 khash/s
[2014-02-06 22:14:33] GPU0: (42229.0/81250.2/84255.7) - 84172.3 khash/s
[2014-02-06 22:14:34] GPU0: (42229.0/81280.3/84255.7) - 84172.3 khash/s
[2014-02-06 22:14:35] GPU0: (42229.0/81307.3/84255.7) - 83922.7 khash/s
[2014-02-06 22:14:36] GPU0: (42229.0/81333.7/84255.7) - 83922.7 khash/s
[2014-02-06 22:14:37] GPU0: (42229.0/81361.2/84255.7) - 84088.9 khash/s

RIP Bittrex
RIP Poloniex
9kracing
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:16:54 PM
 #4439

Is 85999 khash/s good for a gtx 670?  Or should it be higher?

My primary GTX 570 is pulling about 78 Mh/s and my secondary is pulling about 88. I'd say 85 is good if it's your primary card.
Trokhon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 10:17:51 PM
 #4440

Is 85999 khash/s good for a gtx 670?  Or should it be higher?

My primary GTX 570 is pulling about 78 Mh/s and my secondary is pulling about 88. I'd say 85 is good if it's your primary card.
pls your config thanks
Pages: « 1 ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 [222] 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!