Bitcoin Forum
January 24, 2022, 01:51:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 [223] 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3425807 times)
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:26:20 PM
 #4441

Does json_rpc_call failed mean that your wallet is not ready yet or does that mean your settings are wrong?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1642989083
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642989083

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642989083
Reply with quote  #2

1642989083
Report to moderator
micryon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile WWW
February 06, 2014, 10:26:23 PM
 #4442

I'm finally mining , after being able to connected to a node.

This is what I'm getting

Code:
[2014-02-06 14:24:44] GPU #1: GeForce GTX 780 Ti, 204083 khash/s
[2014-02-06 14:24:44] GPU #0: GeForce GTX 780 Ti, 191016 khash/s


But wow what a botched launch though Smiley  I'll probably go back to vertcoin soon...


Thanks Christian for the cudaminer update... Cuda wins this coin for sure thanks to you.

VTC: Vi5NxyF6FPCCEQDrsDcA34P8pXe1Yck21y
PDR: PP3EQsV3oX9bBkjpsnESguMHz3tfMqHXhy PlanetDollar
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 10:26:47 PM
 #4443



New wallet?

get the new wallet maxcoind.exe

rename old wallet to maxcoind.exe.bak or something

go to %APPDATA%\MaxCoin

rename peers.dat to peers.dat.old

start the wallet. For me it connected after a few seconds only. Yay!

if you give the -printtoconsole argument (e.g. from command line or from a .BAT file) you get the debug.log printed to console.
oue.st
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 100


View Profile WWW
February 06, 2014, 10:28:53 PM
 #4444

Guys who are actually finding blocks, could you please just paste some debug.log lines to see how is looks like when a block has been found please ?

Crypto-enthousiaste depuis 2011 - Bitcoin, lebitcoin.fr
kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:29:42 PM
 #4445

Christian, you're my hero for creating this new version.
660TI is doing fine Smiley

No blocks found yet, dont think that'll ever happen tbh
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 10:29:54 PM
 #4446

I'm finally mining , after being able to connected to a node.

Thanks Christian for the cudaminer update... Cuda wins this coin for sure thanks to you.

But I did not mean to win a worthless coin Wink
rizardus
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:31:02 PM
 #4447

how can ppl get more with 660ti than i with gtx 670? ;]
primer-
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1000



View Profile
February 06, 2014, 10:31:39 PM
 #4448

Christian, you're my hero for creating this new version.
660TI is doing fine Smiley

No blocks found yet, dont think that'll ever happen tbh

WTF, i am only getting 8000khsash/s on my 4770k cpu, fucking scam GPU coin
ImI
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946
Merit: 1019



View Profile
February 06, 2014, 10:32:01 PM
 #4449


Hi Christian,

i am trying to get Cudaminer going on OSX using this guide:

http://atomton.roon.io/compiling-cudaminer-on-os-x-10-9

Bullshit idea? Or should i give it a try?
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 10:32:04 PM
 #4450

I have a (louzy) Intel HD graphics 4600 ... is someone willing to help with what parameters I should start cudaminer.exe?

if at all Intel can only mine with OpenCL miners. But the Intel graphics cores are comparatively weak.

Christian
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 10:33:36 PM
 #4451

New wallet?
Yes on Github, it is indeed 7mb but works fine, though the previous one worked fine too for me...
I am not finding any blocks with my 155336 khash/s Huh

try mining over night. I've found a dozen or so with 700 MHash/s, so you should find some with 155 MHash!
chapmanjw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile WWW
February 06, 2014, 10:33:50 PM
 #4452


Hi Christian,

i am trying to get Cudaminer going on OSX using this guide:

http://atomton.roon.io/compiling-cudaminer-on-os-x-10-9

Bullshit idea? Or should i give it a try?

If you want pre-compiled binaries for OS X, I have them here: http://www.johnchapman.net/cudaminer/

Also, I have instructions for compiling yourself: http://www.johnchapman.net/crypto-currency/mining-litecoin-on-mac-os-x-with-cudaminer/ (These are a little more complete than the article you are looking at).
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:33:54 PM
 #4453

How much is the GTX 780 Ti supposed to get?
Oto3
Member
**
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:34:09 PM
 #4454

Fineally connected to the network but I am getting this in my debug.log file:
2014-02-06 22:28:50 accepted connection 127.0.0.1:2865
2014-02-06 22:28:50 disconnecting node 127.0.0.1:2865

and this from my cudaminer:
[2014-02-07 00:31:05] HTTP request failed: Empty reply from server
[2014-02-07 00:31:05] json_rpc_call failed, retry after 15 seconds

My bat file:
cudaminer.exe --algo=keccak -L128 -l F192x32 -o http://127.0.0.1:8668 -u user -p pass

Any ideas whats wrong?
Warning__3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 10:35:36 PM
 #4455

Christian, you're my hero for creating this new version.
660TI is doing fine Smiley

No blocks found yet, dont think that'll ever happen tbh

WTF, i am only getting 8000khsash/s on my 4770k cpu, fucking scam GPU coin


Why are you surprised?


Q: So is it CPU only? Will I be able to use my Butterfly Labs ASIC when it arrives (... any day now...)?
A: Using Keccak as a hashing function renders current Bitcoin ASICs and the upcoming Scrypt ASICs useless on the coin. GPU parallelization of Keccak is possible but currently does not exist for mining with our implementation of SHA-3.

cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 10:35:43 PM
 #4456


WTF, i am only getting 8000khsash/s on my 4770k cpu, fucking scam GPU coin

this coin was neither advertised as ASIC resistant nor as GPU resistant.

At some point they plan to switch their hashing algorithm (requires a client update), but this could be months out from now.
Until then GPU miners own this coin.
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 10:35:50 PM
 #4457

I have GTX 770, if someone could give me a nice config I would be forever grateful!
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 10:36:36 PM
 #4458

How much is the GTX 780 Ti supposed to get?

170 MHash typically. You're getting more. Wow.

could it be the -C 2 -i 0 flags? EDIT: nope, didn't help my GPU.
ImI
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946
Merit: 1019



View Profile
February 06, 2014, 10:37:55 PM
 #4459


Hi Christian,

i am trying to get Cudaminer going on OSX using this guide:

http://atomton.roon.io/compiling-cudaminer-on-os-x-10-9

Bullshit idea? Or should i give it a try?

If you want pre-compiled binaries for OS X, I have them here: http://www.johnchapman.net/cudaminer/

Also, I have instructions for compiling yourself: http://www.johnchapman.net/crypto-currency/mining-litecoin-on-mac-os-x-with-cudaminer/ (These are a little more complete than the article you are looking at).

thank you very much!
fiftyseven
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 427
Merit: 252


View Profile
February 06, 2014, 10:39:23 PM
 #4460

Now it's calmed down, is there a better config for a GTX 570 on keccak than:
 -d 0 -L 64 -l F1024x16 -L 128 -i 1

I've overclocked it and it's pushing 100Mh/s but core usage hovers around 91-93% Obviously I'd love to squeeze the other 7-9% out of it.

Found 1 block. It's got 96 confirmations but immature. Christian, do you have a Maxcoin wallet I can send you some for your hard work?
Pages: « 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 [223] 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!